Keresés

Részletes keresés

Dr. Lisa Cuddy Creative Commons License 2006.07.23 0 0 322

Ebben (nem csak ebben) annyira egyetértünk! :)))))

Előzmény: Desperate HOUSEwife (300)
Dr. Lisa Cuddy Creative Commons License 2006.07.23 0 0 321
Én már az elejétől kezdve (csak a második résztől nézem) CSAK Cuddy-t tudom neki elképzelni!! :))
Előzmény: Lupin's fairy (296)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2006.07.23 0 0 320

Ezt láttátok már?

House paródia, és nagyon súlyos! De én könnyezve röhögtem rajta helyenként... :-DD

http://www.youtube.com/watch?v=LcQsD0HU0SY

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2006.07.23 0 0 319

Nekem, mint orvosi eset, az volt eddig a legütősebb. Pedig én aztán tényleg nem a baromi izgis orvosi dolgok meg meghökkentő diagnózisok miatt nézem a sorit! :-P

De ez tetszett nagyon! Alapból, ahogy indult ez a rész, divatbemutató, már pezsgett a véremben az adrenalin, aztán a kiscsaj azt mondta, hogy ott ül Madonna az első sorban! :-)) Ez volt az első utalás a soriban a Nagyasszonyra, meg is jegyeztem!

De hát, amikor kiderült, hogy a "csajnak" hererákja van, hát kapaszkodnom kellett a fotel karfájába, hogy ki ne zuhanjak belőle...meg ahogy közölte velük! :-DD

Apuka: She's got cancer?

Doki: (elgondolkodik) Technically....no.

(hatásszünet)

He's got cancer.

jajdedurvavolt!!!

Meg ahogy a "csaj" ledobta a textilt, apuka meg undorodva elfordult tőle...ez egy nagyon ütős rész volt.

De azért az poén volt, hogy ezután a Doki már csak him slash her -nek hívta a pácienst. :-)

Előzmény: Chase-One-B(abe) (318)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.23 0 0 318

Hát, durva volt az a rész. ÉPp most néztem meg, mert az valahogy kimaradt nekem :o és ami kiderült  a scajról :DDD jééééézussss....

Előzmény: Desperate HOUSEwife (309)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.23 0 0 317

Igen, ilyen vót előtte is- és lehet, h annyira rászokott a Vic.-ra, h méár csak unalomból is szopogatni fogja :DDDD

Cuddy meg visszavonja a babaprojit :D

Előzmény: Csillagkutya (314)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.23 0 0 316

Én először azon gondolkodtam, hogy mi az, ami furcsa? Aztán persze rájöttem, hogy az, hogy hiányzik a BOT! :-) Ezek után meg majd lefutja a maratont is... :-) Volt is valami olyan beszólása, mielőtt leütötte Wilsont, hogy "ti elcseréltétek az agyamat egy futócipőre". :-) Na jó, tudom, igazából nem is ütötte le, mert csak hallucinált, bla bla bla.

Személyisége biztos nem változik (gyökeresen), nekem több utalásból az jött le, hogy alapvetően mindig is ilyen volt.

Előzmény: Csillagkutya (314)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.23 0 0 315

Jaaaa! Az tetszett, hiába hallucinált csak, azért a fejében ott van a vetkőztetés. :DDD Én azt hittem, h az összes gombot leszakítja. Cam meg elhalóan: House :DDDDD

Másik részben jó volt, mikor a rendőrségen a szakadt prostira vigyorgott :DDDDD Lehet, h ismerte má :))))))

Előzmény: Chase-One-B(abe) (313)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.23 0 0 314

Igen, hallottam, h nem tesz jót, az állandó sántítás neki :))

Az utolsó részben sokat járt bot nélkül, és nem volt furcsa, nekem tetszett. Mikor fel-alá ugrált a lépcsőn, ezek után majd le sem lehet lőni (áhh ezt nem úgy értem :DDDD) A személyisége nem hiszem, h változik, előtte is ilyen volt állítólag :D

Előzmény: Desperate HOUSEwife (311)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.23 0 0 313
Nem a hasfelszakításss! Hanem, amikor Camerkával pettingel :DDDD
Előzmény: Csillagkutya (308)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.23 0 0 312
Ez nagyon LOL volt! Mennyire képben van, micsoda pasi! :-DDD
Előzmény: Csillagkutya (310)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.23 0 0 311

Sztem biztos azért alakították így,mert emberünk nem bírta már a botot :D

Ne röhögj, állítólag ez tényleg így van! :-) Éppen ebben a topicban hangzott el a napokban, hogy Hugh már baromira szenvedett attól, hogy folyton botra görnyedve kell játszania (amit azért meg is tudok érteni...), és állítólag ezért kellett az utolsó rész, hogy eldobhasák a botot...ha ez így van, akkor érdekes, valahol sajnálom azért, hiszen Házdokinak attribútuma a BOT!

Előzmény: Csillagkutya (308)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.23 0 0 310

Cuddynak hogy számolta a ciklusát :DDDDDDDDD Nagyon képben van :D

Biztos gyönyörű gyerek lenne, remélem a lombikot mellőzik :DDD Mikor megkérdezte: Szóval... mikor esedékes a mi... "vacsoránk"? :DDDD

Előzmény: Chase-One-B(abe) (305)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.23 0 0 309
Ez éppenséggel szó szerint így volt, ahogy mondod. :-) Amikor kiderül, hogy az a  modellcsaj lefeküdt az apjával (ez is milyen volt, basszus...), és akkor Camera szokás szerint elkezd moralizálni, hogy hívja a szocmunkásokat, stb, akkor rivall rá a Doki, hogy akkor tartóztassa le, kérje kölcsön Cuddy bilincsét! Ez annyira jellemző, LOL.... :-D
Előzmény: Chase-One-B(abe) (305)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.23 0 0 308

Sztem biztos azért alakították így,mert emberünk nem bírta már a botot :D

A robotos? jó volt, én már hetekkel ezelőtt láttam az utolsó 2 percet, és azért nem tudtam mi van. :))) nyami hasfelszakítás :DDDD

Előzmény: Chase-One-B(abe) (306)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.23 0 0 307
Na és a robotos dolog hogy tetszett?
Előzmény: Csillagkutya (301)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.23 0 0 306
nem, most tényleg komolyan írtam... hogy lehet, h eszükbe sem jut?! Jó, csak nem olyan ámátőőrök :)))
Előzmény: Csillagkutya (303)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.23 0 0 305

igen, ezek az apró beszólásai Cuddyról :DD meg valami bilincses is vót egyszer...:DD

Hogy kérjétek kölcsön Cuddy bilincseit, vagy hasonló..

Majd Candy idézi :D Kössszi egyébként, lusta vagyok pontos transcriptet másolni be- aztán csak így agyból, amennyire emlékszem...

Előzmény: Desperate HOUSEwife (300)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.23 0 0 304

És biztos kis bottal jön majd a világra...

Ha fiú lesz, akkor biztosan. :-DDD

(ezt nem hagyhattam ki)

Amúgy meg szerintem olyan zseni gyerekük lenne, hogy már 10 évesen orvosi Nobel díjat söpörne be! Elképzelek egy édes, gyönyörű kék szemű bébit, hmm.... csinálják meg! :-)

Az a szerelem-gyűlölet beszólás nagyon jó volt, ez volt az:

Wilson: What’s with you and her?

House: Don’t.

Wilson: Do you have a thing for her? The only people who can get to you –

House: No! There is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every 20 feet between love and hate. [to the pharmacist] 36 Vicodin.

:-DD

Előzmény: Chase-One-B(abe) (302)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.23 0 0 303
Jaj tudom, h gondoltak, ne légy cinikusssz :)
Előzmény: Chase-One-B(abe) (302)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.23 0 0 302

óó vááh- erre lehet, h nem is gondolnak a készítők :PP Milyen smart vagy bébi :DDD

Zakkant lesz az a gyerek mindenhogyan :-D És biztos kis bottal jön majd a világra...

Erről jut eszembe, amit House Wilsonnak mondott egyszer: A szerelem és a gyűlölet között egy hajszál van- ez hülyeség! Akkora a szakadék köztük, mintha a berlini fal lenne ott!

or somthing like that-

Előzmény: Csillagkutya (301)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.23 0 0 301

Igen, én is úgy értettem :)))

Megnéztem az utolsó részt is! Haláli volt :DDDDD Már értem a trancsír lényegét :DDD

Az, meg, hogy ketamine-t kért, lehet, következtetni, h beválik, és ezért nem kell majd bot. Reméljük hallucinációi nem lesznek :DDDD

Sztem sem illenek össze Cameronnal (Ő majd Wilsonnal :P), inkább Cuddy! Remélem felkéri donornak. Viszont azt várják meg amíg a gyógyszerek kitisztulnak Houseból, mert zakkant gyerek lesz :DDDDD

Előzmény: Chase-One-B(abe) (297)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.23 0 0 300

Egyébként nekem Háuz és Cuddy olyanok, hogy néha komolyan elgondolkodtam, hogy nincs ezeknek viszonyuk  titokban? :-) Egyértelmű, hogy mekkora vibrálás van köztük, nyilván ezért is vagyok rákattanva arra, hogy össze kell jönniük, csak párszor már az is megfordult a fejemben, hogy mi van, ha már össze is jöttek? ;-)

BTW, mekkroa LOL volt, amikor Házdoki azt mondta Wilsonnak, hogy bekamerázta Cuddy zuhanyzóját, és azt nézi a webcamen! :-DDD

Előzmény: Chase-One-B(abe) (298)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.23 0 0 299

Hmm, ez már nekem is megfordult a fejemben. :-) Végül is volt már pár rész, meg pár jelent, ami akár erre is utalhat....egyébként szerintem Wilsonnak nagyon is bejön Cameron! És most már ő is szabad... ;-)

Meg ők azok, akik külsőre is passzolnak, egyszer a hughlaurie.co.uk fórumán előkerült egy kép, amin Wilson és Camera mintát vesunek egy nő tumorjából, vagy ilyesmi, és szorosan egymás mellett állnak, erre beindult mindenki, hogy ezek mennyire jól mutatnak együtt, miért nem esnek már egymásnak? :-) Végül is abszolút passzolnának, ugyanolyan gondoskodó mindkettő...

*kerítőnő funkció bekapcsolva*

Előzmény: Chase-One-B(abe) (294)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.23 0 0 298

egyértelmű, hogy ők ketten... kiapadhatatlan poénforrás lennének, ha összejönnének is- :-D

Nem szaladok előre, de vannak a 2. évadban bizonyos jelek- úgyhogy akár még meg is történhet egy fülledt nyári éjjelen :-D

Előzmény: Lupin's fairy (296)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.23 0 0 297

mármint Expellel hívjátok így. függetlenül...:P

Előzmény: Csillagkutya (275)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.23 0 0 296

de akkor inkább má Wilson és Cam- ők olyan összeillők... kis tiptoppok, pontosak és lelkiismeretesek...

Igen erre már én is gondoltam, de Háznak a detox óta csak Cuddyt tudom elképzelni:))))

Előzmény: Chase-One-B(abe) (294)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.23 0 0 295
AAAAAA! igen! és ne feledkezzünk meg a homlokráncairól sem!!!!!:))))))

Előzmény: Dr. Lisa Cuddy (290)
Chase-One-B(abe) Creative Commons License 2006.07.23 0 0 294
nem köll összejönniük- úgysem fognak- de akkor inkább má Wilson és Cam- ők olyan összeillők... kis tiptoppok, pontosak és lelkiismeretesek...
Előzmény: Desperate HOUSEwife (280)
Dr. Lisa Cuddy Creative Commons License 2006.07.23 0 0 293

Nagyobbra emlékeztem... Mindegy, ez is cuki!!

Na, ezzel búcsúzom is... Jóéjt!!

Előzmény: Dr. Lisa Cuddy (292)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!