Keresés

Részletes keresés

csörgősipka Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1434
Ezzel a stílussal nem sok bizonytalant fogtok megnyerni, hidd el, ez csak az idomított rajongóknál jön be.
Valószínűleg Orbán is ezért lehetett visszafogottabb, ha igazuk van azoknak, akik annak látták.
Előzmény: Törölt nick (1416)
tamas1000 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1433

na te okos mikulás te se legyél gazdasági elemző.

Előzmény: Okos Mikulás (1404)
morticia addams Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1432
Gyűlölik, mert nyugati, demokratikus világot akar

hehe, ez különösen a nemzetvédô kirohanásain meg is látszik:)))
Előzmény: betonszarkofág (1393)
először jártam itt és.. Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1431
vajon a feleséged elmegy ezért szavazni?

bocsi ha túl személyes.
Előzmény: Törölt nick (1409)
kamerasmobil Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1430
Teljesen egyetertek veled, es ne felejtsuk el hogy Orbanon hatalmas lehet mar a nyomas, a sorozatos kampany baklovesek es az egybehangzo kozvelemenykutatasi eredmenyek utan mar epp elegge ki lehet keszulve, es erre teljesen varatlanul egy konfrontativ, felkeszult Gyurcsanyt kap vitapartnernek. Nekem akkor szokott ilyen hangom lenni amikor sok ember elott kell beszelnem es ramtor a lampalaz...
Előzmény: Edmea (1400)
csipkefa Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1429

figy, nem vagyok fogatlan, kannás bort ivó, panelproli. A II. kerületben élek, családi házba, de nem kértünk állami lakást, mikor 3 gyerekkel lehetett volna, hanem építettünk, de bérből és fizetésből éltünk. elneveltem 3 olyan gyereket, hogy bárki megirígyelhetné, sajnos szegény férjem belehalt ebbe az egészbe. Egyetemet végezte, olyan helyeketn dolgoztam, hogy most itt nem mondom el, mégse köpök le senkit, max. a munka nélkül meggazdagodottakat

Előzmény: Törölt nick (1380)
Lilia Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1428
hat nemtom...sok baj van a fidesz hazatajan (mikola, tompi, faxugy stbstb) de azert en nem becsulnem ala orbant. a ficko nagyon tehetseges, karizmatikus, kivalo kommunikator..mit nem adnek, ha tudnam mit mond otthon anyunak :-)
Előzmény: kamerasmobil (1408)
veba Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1427
Egy igazán demokratikus világban ugye nincsen szükség parlamantre?
anori Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1426
:DDDDDDDDDDDDDDD te rüszü :DDDDDD
Előzmény: Törölt nick (1413)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1425
Nézd. Én a Medgyessy-Orbán vita után gondoltam ugyanezt, csak akkor Medgyessy volt a szánalmas. Most Orbán játszott tudatosan erre. Tudatosan! Ez biztos. Hisz még a legfőbb gyűlölői is elismerik, hogy jó vitázó és jól érvelő. De nem csatát, hanem háborút kell nyerni. Ha ehhez az kell, hogy csatát veszítsen, akkor előre. De persze majd vasárnap meglátjuk!
Előzmény: figyelő (1410)
NICKTELEN Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1424
Hm...nem Gyurcsányt kellett felállva üdvözölnie a kormány tagjainak a gyűléseken.
Előzmény: pab (1419)
to.pe Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1423
Hűűűű de szánalmasak is vannak erre...
Előzmény: Törölt nick (1413)
Nagulnov Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1422

Gy. volt a jobb/meg jobb min.elnök/meg jobb államférfi/meg jobb hazafi - akkor meg mit ordítozol itt ?

Győzni is tudni kell.:O)

Előzmény: tamas1000 (1368)
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1421
Ebben is lehet valami.
Előzmény: norbi075 (1407)
asta Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1420
Ne beszélj arról, ami rég elmúlt. Akkoriban Orbán volt a reménység. Örültem neki én is. Csakhogy:Hol van már az az Orbán Viktor?! Sehol. Még az árnyéka sem.

Ma már nincsenek illúzióim, egyetlen politikust sem szeretek, kizárólag racionális alapon döntök. Ki képes többet tenni ezért az országért.....?
pab Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1419

Úgy emlékszem a hétvégén Gyurcsány a beszédében rugdosta Orbánt.

Hát persze hogy visszarúgott egy kivcsit vasárnak.

De csak kicsit,és főleg europari stílusban.

Gyurcsan stilusa nem kormányfői.

Képzeld el,hogy ez a pali így,ilyen stílusban tárgyal az ország ügyeiről külföldiekkel,vagy akár csak a kormánya tagjaival.

Lehet,hogy azok - mármint a kormánytagok- is meg vannak félemléítve és ezért nem halljuk őket hetek óta?

Előzmény: Lilia (1369)
tamas1000 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1418

tudod, én nyugodtan hajtom a a fejem a párnára, mert tudom, hogy mi a szitu

mindenképpen vesztetek.

szdsz-mszp, ez lesz a kormány.

bocs hogy tőlem kapod meg a rossz hírt.

fej-fej mellett, és inkább mszp előny. ez a szitu.

és arról az 5-10 %-nyi mszps-ről ne is beszéljünk, akik nem mondják meg a fidesz politikája miatt kire szavaznak.

ez lesz kb., könyvelheted:

45 mszp

41 fidesz

5 szdsz

4-5 mdf

a maradék meg a többi....

szevasz.

Előzmény: Törölt nick (1392)
NICKTELEN Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1417
No nem mondod, hogy négy év alatt volt 100 % infláció?

Negyede sem.

Gyurcsány használta valóban először a panelproli kifejezést ebben a csevejben, de épp ellenkező előjellel, ő megvédte azokat a kifejezés elől. Erre csapott le Orbán (lehet, hogy csapda volt, de annak nagyon fineszes).
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1416
Posztkommunista hazaáruló; -tékozló; lenyúló Gyurcsány, valódi programja az országrontás után, már a létrontás.
Ahogy O. V. mondta: a papír sok mindent elbír. A számokat is. Az emberek többsége azonban nem statisztikák alapján dönti el, hogy hogyan él.

Alamuszi Péter után, lám, arrogáns vezér Ferencért is mennyire lelkes tud lenni a ballib sajtó.
kamerasmobil Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1415
Megnyugtatlak hogy ev elejen mar emelkedett a minimalber, es nemcsak a diplomas.
Lilia Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1414

de pont ez a kerdes. mi van, ha valaki mindket eloadasat latta? mert ha valaki csak a mait latta, bejohet a taktikaja. de ezt osszeegyeztetni a vasarnapi beszedevel..mit gondol errol a bizonytalan?

masreszt..a panelprolis resz pl nagyon gaz volt. miert kellett ebbe belemennie? letezik, hogy egy ilyen kijelentessel elfeledteti az emberekkel hogy ki panelprolizott anno? en ketlem. az emberek azert ennyire nem felejtenek.

Előzmény: Törölt nick (1394)
Csabda Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1412

Dzsá!

Ugyan már! Monja azt közöttetek (mostmár közülünk valaki), hogy a "vita" nekünk szólt! Kinek? Azoknak, akik pontosan tudják, hogy melyik oldalra fognak szvazni? Ugyan :-) A "vita" nem nekünk, hanem azoknak szólt, akik nem tudták eldönteni eddig, hogy kire szavazzanak.

Pontosítok. Azoknak szólt, akik szimpatizálnak egy oldallal, de eddig nem tudták, hogy elmennek-e.

Nos: Gyurcsány Ferenc azt akarta képviselni, hogy egy elszánt, elhatározott férfiú, mint Orbán Viktor.

Orbán Viktor pedig úszott az árral, lepergett róla minden sértő dolog, beszélt a tényleges közönségnek.

Kérdés, hogy melyik stratégia lesz a nyerő. Tippem és reményem van. :)

csörgősipka Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1411
Nem tudom, mennyire lehetünk barátok, de az tény, hogy az első szabad választáson én a Fideszre szavaztam, mert kritikus, okos, hiteles és progresszív volt számomra, olyan értékrenddel és olyan stílussal, ami közel állt hozzám.
Mára mindez szinte a visszájára fordult, és pontosan Orbán személyében megtestesülve.
figyelő Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1410
Ha szándékosan viselkedett úgy, ahogy (ilyen zseniálisan tudná megjátszani az ideges, saját hazugságaitól elbizonytalanodott embert?), hatalmas hibát követett el: az eredmény a már-már katasztrofális vereség.
Előzmény: Törölt nick (1394)
kamerasmobil Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1408
Mar irtam neked korabban, hogy ez nem lehetett tudatos szerintem, ennyire nem jo szinesz. Ideges volt es rosszabbul teljesit mint 4 eve :), es ez mar a hetvegi beszeden is latszott. En is marha kivancsi vagyok a holnapra most mar :) :)
Előzmény: Lilia (1398)
norbi075 Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1407

Gyurcsány is hazudott ám, csak nem hiszitek el hogy neki egyetlen autó van fenntartva. Ha ez igaz akkor mire költötte a köztársasági örezred az 500 milliós autotendert. A mi ferink ugyan úgy viselkedett ahogyan ovi a kormányzása idején. Egy szállal sem volt különb az arroganciája, személyeskedése, csakhát a hívőkben ez nem ellenszenvet váltott ki hanem : "most aztán jól megmondta neki, így kell ezt csinálni" Az elmúlt 4 év eredményeinek felsorolása egyetlen konkrétumot tartalmazott az autópályákat. Ja még a kezdő orvos és tanár béreket amikkel aztán lehet ám dicsekedni, már majdnem annyi mint egy segédmunkás  bére feketén, ha ők maradnak 4 év múlva talán el is éri azt. Itt épült európában a legtöbb autópálya? Bár lehet hogy feri szerint horvátország már ázsia. Azért van "leg", mert az vitathatalan hogy a legdrágább.

A mi ferink végképp bebizonyította, hogy egy kaptafa ovi-val, egy hajszálnyi különbség sincs közöttük. Ma magyarországon két kimenetele lehet a választásoknak: vagy új királyt csinálunk (feri király), vagy a régi királyt hozzuk vissza (viktor király)

Ajánlok mindenkinek a figyelmébe egy Hofi idézetet:

" Ne foglalkozzunk a politikusokkal, ők sem foglalkoznak velünk! Inkább hagyjuk őket lopni, akkor talán hamarabb elmennek."

BBking Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1406
mar azt hittem a meccs vegeig izgulni kell, de nem, Eto'o feltette a pontot az I-re...
NICKTELEN Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1405
A higgadt és a betojt kívülről hasonlónak látszik. Meg a tanácstalan is. Csak az ideges rendezkedéséből, elszólásaiból látszott, hogy a higgadtságtól rendkívül messze állt.

A nem veszi fel a kesztyűt, azt is jelentheti, hogy nem meri, vagy nem tudja.
Okos Mikulás Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1404

Mit kiabálsz, ideges vagy? :)

A panelproli kifejezést nagyon úgy néz ki, hogy fanyűvő kartács szaktopikja alapján valóban nem a Fidesz kezdte használni. De az biztos, hogy a két ember közül Gyurcsány használta először...

A tb csökkentés egyszer már valóban bejött az más kérdés, hogy az akkor teremtődött új munkahelyekkel mennyiben hozható egyenesen összefüggésbe. A 100.000-es minimálbérrel meg nem kell kétségbe esni, ha kiszámolod, hogy mekkora infáció volt az 50.000-es minimálbér bevezetése óta.

Mintha lett volna valami olyan elképzelés, hogy lesz diplomás minimálbér 70.000 forint körüli értékben.

Szvsz vállalható. Sok minden vállalható, a kérdés, hogy komplex egészében minek a rovására megy és technikailag hogyan oldják meg. Mindig van bája annak, hogy a "baloldaliak" tiltakoznak a mimimálbér növekedése ellen. :) Amúgy meg deja vu. :)

Előzmény: tamas1000 (1368)
asta Creative Commons License 2006.04.05 0 0 1403
Pontosan így láttam én is. Én sem voltam soha MSZP-s szavazó, fideszes már voltam:O))

Ha a két ember közül kellene választannom, én is Gyurcsányt látnám szívesebben min. elnöknek. És ugyanazért, amiért te.
Előzmény: boci boci tarka (1364)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!