JÉzus, ezeket az oltásokat, azért ne felejtsd el, érdekelhet még minket is esetleg.
Most lemaradtam valahol? azt hallottam, hogy nem mentek Nepálba, nem tudom miért...most mégis????Hááát, én biztos inkább a repülést választanám, márcsak az idő miatt is... Te meg biztos inkább a buszt fogod választani, ahogy ismerlek. :-)
Azért csak óvatosan!!! Szertnénk az élményeket is még meghallgatni, természetesen a szokásos fényképnézegetésekkel együtt...
Irigylem őket, biztos nagyon tutti élményeik vannak. Én még itthon rohadok, de a meló mellett készítem elő az utat ezerrel. Én már minden oltást megkaptam, az Eszter ma megy beadatni őket. Egyszerre kértem a maradák négyet. Ki voltak akadva, hogy mi lesz velem. Én meg mondtam, hogy sajnos nincs időm ágynak dőlni, tehát nyilván semmi nem lesz, és így is történt. Még a tetanusz helyét is alig éreztem. Egy hete történt, tehát gondolom, most már nem ér meglepetés ezen a téren. A cuccok beszerzése folyik. A dollár vajon meddig megy lefelé? Mert abból is be kéne vásárolnom. Vettem friss Nepál LP-t. Nem tudtam megállni, mert baromi jó dolgok vannak benne. Bár egy valami elgondolkodtat: még ők is azt írják, hogy a buszutazást minimalizáljuk, mert nagyon veszélyes. Hehe. Most aztán gondolkodhatunk, hogy a drága de szintén nem valami biztonságosnak tűnő repülőutakat válasszuk, vagy a hihetetlenül olcsó, ámde baromi veszélyes buszozást Gorakhpur és Pokhara, ill. Kathmandu és Gorakhpur, na meg Pokhara és Kathmandu között. Ha valaki már járt erre monszunidőszak alatt, várnám javaslatait.
mikor indulsz? minden tiszta már? mi lett az oltásokkal??? ezek szerint tulélted, eddig tehát ok... :)
Ágiék marha soká jönnek ám haza. Most írta, hogy voltak vendégségben Ibrahiméknál, és a feleségével és a gyerekekkel elmentek egy esküvőre, vagyis hát a nők közé.
mi tényleg nem lettünk ott vizesek, mert tényleg a stégen mentünk, a vízből kihajtanak elöbb utóbb, mert a korall falon nem lehet gyalogolni...
sárga tengeralattjáró. Összebarátkoztunk nagyon a sráccal, aki azokat az utakat árulja, ha lesz legközelebb, tuti kedvezményes árat ad, azóta is csetelünk, épp most ment vissza.
Zsozsóka, nem néztél véletlenül unalmas óráidban repjegyeket, mikorra lenne akciós Damaszkusz????? Egyet megnéztem, valami horror jött ki... vagy mit mondd a Malda? lesz ősszel is ilyen 19.900 esetleg?????? A Fanni meg van veszve, hogy nagy szobrokat akar nézni... :)) Elvittük ma az inka kiállításra - nem volt neki elég nagy... :))
Egy figyelmeztetés, ha megy valaki: barom hideg van, vigyetek egy kardigánt!!!!
Deee, vizes lesz az ember lyánya, mert megy a stégen ugye bele a vízbe, legalább combmagasságig, hihih, és irtó csikis, ahogy a bazinagy gyönyörű halak ott uszkálnak a lábai között! :)))
Te ezt elhiszed???? ujra van??? hehe... lesz... esetleg... hány ilyen volt már? mennyire messze van még aug. Mivel ez a debreceni pasi szerintem.... (vagy nem??)
És ez tök érdekes játszótér, szép park van mögötte vagy hol, és pasik egyedül nem léphetnek be. Gyerekkel igen, de egyedül nem. Gondolom megakadályozandó az ott randizgatásokat.