Ehhez hasonló kékes színű fekete-fehér képet látott a fotós egy Django lemezborítón és ezért lettek ilyenek! Amúgy nekem is tetszenek,ráadásul jobbak is így mint színesben!:)
Hát, ezek érdekes képek lettek. Amikor végigsiklott a szemem az új hosszászólásokon, előszőr azt hittem, hogy az Underworld II. című film promóciós anyaga került ide a topicba, de nem. A zenétek elég fura hatást gyakorolt a fotósra. Dehát izlések és pofonok...
Visszaolvasgattam a topicot, és egy pár dolgot nem vettem észre.
Florg! Írtad, hogy van angol feliratod a Romane oktatóvideóhoz, azt el tudnád küldeni emilben? Mert a franciatudásom még gyatrának sem nevezhető, ráadásul egyre romlik. És tökre örülnék neki, ha lenne angol feliratom.
A másik, hogy Tzuiop kértél linket, hogy honnan szedtem az anyagokat. Linket nemtok adni, mert nem honlapról van a cumó. Egy kevésbé legálisnak tartott internetes fálcserélő program segítségével jutottam hozzá a könyvekhez és videókhoz.
Ja, és még nem is gratuláltam, hogy álladnó zenekar lettetek a verában ígyhát Gratulálok, hogy állandó zenekar lettetek a verában!!! :)
Nemzetközi karriert meg légyszi úgy alakítsátok, hogy majd mellette tudjatok időt szakítani (min. kéthetente a verában) a hazai közönségnek is. ;)
Köszönjük a zenekar nevében a tegnap esti lelkes részvételt. A fotózást mi sem élveztük annyira. Ilyen hosszú Minor Swinget még életemben nem játszottam... Hiába, a világhír az már csak ilyen, el kell viselni, hogy a fotósok szétszedik a zembert. Már az utcára is csak sísapkában merek kimenni, a boltba meg az inas jár. :))) (Viszont annak örülök, ami célból volt, márminthogy végre lesz egy rendszeres törzshelyünk.)
A "csináljatokúgyminthazenélnétek" és "csináljatokúgyminthatáncolnátok", közben "maradjatokúgyegypercig" rém nevetséges volt, de a jó célért mindent ;)Bár meggyőződésem, hogy a koncert közben a franciafan magazinfotós lelkes újdonsült rajongó által kb. 628-féle különböző pozícióból és szögből - totáltól kezdve harmonikabillentyűn át cipőfűzőig - készített képek nagyságrendekkel és összehasonlíthatatlanul kifejezőbbek, mint a "műtermi" fotók, amelyekhez modellt álltunk a szünetben.
Köszönjük a táncosok nevében a tegnap esti koncertet! Zoli muzsikája gyönyörűen egészíti ki a húros swingeteket! :) Igazi tobzódás lesz, ha majd 5-ös felállásban játszotok. Várjuk!
Tyű, csütörtökről eddig nem tudtam, azt hittem jun20 a kövi Vera, gyakrabban kell nézegetnem a honlapot.
Én szeretnék menni, ha találok valakit, aki eljön velem, ott leszek.
Mostanában fedeztem fel a Ludovic Beier és Angelo Debarre páros 2 albumát, és nagyon tetszik az eféle zenében a gitár meg a harmonika együtt, ígyhát a koncertre is igen kíváncsi vagyok.
Dedikálva? bakker....
Ezeket a cuccokat a Samois-i fesztiválról hozod? Mert láttam a dvd-n, hogy ott van csomó árus, aki minden Djangoval kapcsolatos cuccot árul. Azt persze azért sejtem, hogy nem dedikálva árulják.
Június 8.-án(csütörtök 21 h) a Vera Jazz Caféban játszik a Hot Club of Hungary('30-as évek swingvilága) Marosi Zoltán harmónikással.Kellemes franciás hangulatú est várható!:)