PC Doki. Ahol a Katona gimnázium van, annak a kereszteződésnek az ellenkező sarkán, egy tízemeletes ház alatt. Nem ami közvetlen a Petőfi Sándor utcán van, hanem egyel mögötte. Jó nagy betűkkel ki van írva.
Rali! Milyenek a mostani RAM-ok a gépedben? Ha összejön a dolog, akkor a jövő hét után lesz belőle valami. A tag akinek van fizetés után ha rászánja végre magát a felújításra, akkor felszabadul néhány SDRAM modul, 64 megásak. Abból tudok egyet neked elhozni. A többi már foglalt.
Tegnap derült ki, a főnökasszonya kereste meg telefonon a családot hogy nagybátyám, Kasza Tóth József eltűnt!!! Ami idáig kiderült:
3 hete látta utoljára a bátyja, akkor tőlük Ceglédről jött vissza Kmétre, 2 éve albérletben lakik a kertészeti környékén, a Vacsi közben.. Ott van egy bácsi aki főiskolásoknak ad ki szobákat albérletben.
1961-ben született, Félegyházára járt át dolgozni.
Átlagos testalkatú, átlagos magasságú (Kb: 165 cm) kétoldalt kopaszodó, arca jobb oldalán az orr mellett egy szemölcse van..
A bátyja cegléden ma tesz följelentést a rendőrségen, hogy eltűnt. Én mivel 1 éve pesten laom, a Gong rádióba telefonáltam, hogy egyszer beolvassák..
Bárki, aki tud róla, vagy főiskolás és esetleg egy helyen lakott vele, akár a házi bácsinak szólna, nagy segítség lenne!!!!
NAGYON KÉREM, SEGÍTSETEK!!! Sajnos már nem leszek netközelben, adjátok tovább ezt a témát ma meg holnap.
Sziasztok!
Bocs, ha nagyon OFF leszek, de nem tudtok olyan helyet a neten, ahol Kecskemét vagy Bács-Kiskun vonatkozásában lehet hirdetni (apróhirdetés)? A Hiros.Index.hu-t néztem, de ott nem találtam hirdetési rovatot.
Köszi előre is.