Utóbbit nem tapasztaltam, a vendégek kulturáltan viselkedtek. (Mondjuk engem mindenhol zavar az ordítva mobiltelefonáló vendég, de úgy veszem észre, össznépileg egyre elfogadottabb.) Igaz, csak kétszer fordultam elő arrafelé, és valószínűleg a jövőben is csak akkor fogok, ha a főnököm úgy dönt, hogy ott tartja a karácsonyi vacsorát. Bár időnként megengedhetnénk magunknak (havonta többször azért nem, de ettől még nem fogom irígyelni tőled), nekünk annyira nem jött be. Valószínűleg csak egy vidéki suttyó vagyok, de bizony nekem nem a látvány és a körítés az elsődleges (bár az se mindegy), és inkább oda megyek enni, ahol jobban ízlik.
Barátom, én a saját pénzemből megyek oda és akkor, amikor akarok. De a Gundelbe csak a buta turisták és azok járnak, akik azt hiszik hogy ünnep ott évente egyszer kajálni.
Akor jöttem ki onnan egyszer, amikor ugye megkövetelik a zakót és egy büdös paraszt hangosan mobiltelefonálva járkált és nem dobták ki az udvarra.
Mit vársz, kérdezzem meg, hogy savanyú a szőlő, mert téged nem? Kérjem ki magamnak, hogy ismeretlenül, ok nélkül fitymálj? Netán "sötéttahózzalak" vagy "felfújtsznobozzalak" vég nélkül? Csalódást kell okoznom, görénykedésben nem tudom, és nem is akarom felvenni veled a versenyt. A további jó mulatást az én bevonásom nélkül gondoltam, úgyhogy IGNORE ON.
A foglalást visszaigazoló levélben a nyakkendő is szerepelt. Egyébként igazad van, mert az egyik kollegám ingben jött, és kapott egy zakót. Nő lévén nem érintett a probléma. Részemről vége az OFF-nak. Volt valami konkrétum, ami zavart a hozzászólásomban, vagy alapból fikázol mindenkit? Utóbbi esetben további jó mulatást.