Keresés

Részletes keresés

Unit21 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 1355
Bocs, ezt elírtam, most látom. Szóval sokakat még egy vihar se tántorítana el, gondolom én.
Előzmény: Unit21 (1354)
Unit21 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 1354
Határozottan óriási tömeg. Főleg ha még az időjárás is rásegít, gondolom. De sokakat ez se tántorítana el ;)
Előzmény: Breki1 (1352)
totopad Creative Commons License 2007.05.31 0 0 1353
Hát biztos nem lesz 2,5 órás a buli, mint a Bs-ben tavaly, de szerintem egy 15-20 számra lehet számítani, kérdés, hogy mikor kezdődik és meddíg tart! :D
Breki1 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 1352

tudom, csak nem akartam azzal kezdeni, hogy kioktatom az embereket :-)

Bryan Adams nagy kedvencem, de nem ismerem annyira minden számát mint itt sok rajongó.

Egy kérdés: Kapcsolat koncerten lehet olyan közel kerülni hogy lásson is az ember vmit, vagy ilyenen óriási a tömeg és órákkal előbb ki kell menni ha látni is akarunk vmit?

Lehetséges hogy egész koncertprogramot lenyom, vagy csak pár számot?

Előzmény: fjanos (1348)
robin54 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 1351
OK, bocsi, nem olvastam végig... :(( :))
robin54 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 1350
wapos ?
Előzmény: totopad (1349)
totopad Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1349
Hmm ez a wapos dolog megcsapott, nem lehet majd valahogy rögzíteni?
fjanos Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1348
Ilyenért nem kell bocsánat! Én csak ezt a variációt ismertem.
Sőt akkor már tudom az egyszerűbb megoldást, köszi!

Robin!

Köszönöm a duett listákat párat ismerek és meg is vannak, a többibe belehallgatok, hátha ráismerek, de nagyon rég volt, ha jól emlékszem koncertvideo volt és nem lassú.

ÜDV Mindenkinek!!!
Előzmény: Breki1 (1347)
Breki1 Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1347

bocsi, hogy beledumálok, de van ennél egyszerűbb módszer is sztem

IE7-hez van egy kiegészítő: IE7Pro

Ezt telepítve mint a képen látszik rögtön felül megjelenik egy letöltési link

http://i12.tinypic.com/4m9smrd.jpg

erre kattintva egyből indul a letöltés

Még annyit, hogy a letöltött cucc ugye flv valószínűleg, ezt a Jet Audio kapásból nem tudja, de rögtön felajánlja, hogy letölti a jhozzá való codec-et, ezután csak OK-t kell nyomni mindent megcsinál automatikusan és onnantól simán játsza ezeket is.

Ezt leírni hoszabb mint megcsinálni P

Előzmény: fjanos (1339)
Breki1 Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1346

Sziasztok, pár részlet a kapcsolat koncertről

Ingyenes T-Mobile koncert: Bryan Adams - Rúzsa Magdi

Természetesen idén is lesz T-Mobile Kapcsolat koncert.

László Ferenc, 2007. 05. 29. 14:58

Június 30-án az 56-osok terén (volt Felvonulási tér), a 11. T-Mobile Kapcsolat koncerten, Európa egyik legnagyobb zenei eseményén, várhatóan több százezres nézősereg előtt Bryan Adams, a világsztárt megelőzően pedig Rúzsa Magdi lép színpadra. A T-Mobile több mint egy évtizede szervezi a népszerű ingyenes Kapcsolat koncertet, amelynek létrejöttét az idén is több támogató, így a Sony Ericsson, az MKB Bank, a VW, a TV2, a Danubius Rádió, a Metro és a Pesti Est segíti. Rúzsa Magdi az eseményt bemutató sajtótájékoztatón vette át az Ördögi Angyal című albumáért járó platinalemezt.

Június 30-án este a T-Mobile ismét százezreknek kínál színvonalas szórakozási lehetőséget a T-Mobile Kapcsolat koncerten, amelyen a több mint két évtizede népszerű világsztár, a dalaival a slágerlistákon előkelő helyet elfoglaló Bryan Adams lép színpadra. Bryan Adams énekes, gitáros és zeneszerző, dalait olyan világsztárok énekelték, mint Joe Cocker, Bonnie Tyler, Kiss és Tina Turner. Filmbetétdalai (Robin Hood, Don Juan De Marco) hetekig kibérelték a toplisták élét, emellett számos kanadai díjjal és nemzetközi jelöléssel büszkélkedhet. Legutóbbi ˝Anthology˝ albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, s ezek a klasszikusok - így például az (Everything I do) I do it for You, Summer of ´69, Heaven, vagy a Please forgive me - nagy valószínűséggel a koncerten is felcsendülnek majd.

Bryan Adamset megelőzően az este magyar sztárja az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot sikerrel képviselő Rúzsa Magdi lesz, aki a külön a június 30-ai estére összeállított műsor keretében élőben adja elő legújabb lemezének anyagát. A bejelentésre a T-Mobile Kapcsolat koncert sajtótájékoztatóján került sor, ahol Rúzsa Magdi a CLS lemezkiadótól ünnepélyes keretek között átvehette Ördögi Angyal című albumának platinalemezét is.

˝A T-Mobile Kapcsolat koncert hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvend, és mindent megteszünk azért, hogy a szervezésünkben megvalósuló zenei szuperprodukció fellépői és körülményei változatlanul százezrek számára kellemes kikapcsolódást jelentsenek˝ - hangsúlyozta Winkler János, a T-Mobile vezetője. ˝Olyan nagyszabású és egyedülálló zenei eseményről van szó, amely egész Európában ritkaságszámba megy, és amely évről évre Budapest és Magyarország egyik legtöbb embert megmozgató eseményeként egész estés szórakozást kínál˝.

Az 56-osok terén a különleges zenei élményről, a nyugodt és biztonságos kikapcsolódásról a szervező T-Mobile korszerű technikai megoldásokkal (például CD minőségű hangzással és látványos kivetítőkkel), közel ezer közreműködővel gondoskodik.

Akik nem lehetnek jelen az 56-osok terén, azok a T-Mobile Kapcsolat koncert egy részét mobiltelefonjukon is nézhetik majd, és az eseményhez kapcsolódó exkluzív infoSMS és infoMMS hírszolgáltatásnak köszönhetően T-Mobile-osként számos érdekességet tudhatnak meg a fellépőkről. Emellett az érdeklődők sok-sok játék, exkluzív letölthető tartalom közül választhatnak. A szerencsések között a támogatók értékes nyereményeit, így például a Sony Ericsson 3G-s Walkman mobiljait, több százezer forinttal feltöltött MKB bankkártyákat sorsolnak ki, a legszerencsésebbek pedig személyesen is találkozhatnak Bryan Adams-szel és Rúzsa Magdival. Érdemes figyelemmel kísérni a médiatámogatók műsorait és felkeresni a T-Mobile t-zones WAP-portálját.

A T-Mobile Kapcsolat koncerten idén újszerű kezdeményezésként a mobilszolgáltató és a rendezvény támogatói a Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvánnyal együttműködve a téren elhelyezett kivetítőkön az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát alapul véve különböző kisfilmekben hívják fel a koncertre látogató több százezer ember figyelmét az emberi jogok fontosságára, az egymással szembeni tiszteletre, mások jogainak tiszteletben tartására, önmagunk érdekeinek hathatós képviseletére.

crawen Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1345
Jó ízlésed van, az On A Day Like Today album egyik legjobb száma a Fearless. A másik nagy kedvenc az albumról a Before the night is over.
Előzmény: robin54 (1317)
robin54 Creative Commons License 2007.05.29 0 0 1344

1- Don't let go with Sarah Mclaughlan
2- It's Only Love with Tina Turner
3- Rock Steady with Bonnie Raitt
4- I finally found someone with Barbara Streisand
5- What would it take with Ann Murray
6- Like Lovers Do" sung with Heather Nova

7- Hey Baby with Gretchen Peters
8- All for love - Sting, Rod Stewart

és én most az 5öst vadászom, abba vagyok belehabarodva... :) Mp3ban megvan, szerencsére... de a felvétel fenomenális volt :)

Ez a sorrend valójában a board-ról származik (bryanadams.com/backstage), a BAddy-k szavazatai alapján lett összeállitva... és nem ez a teljes lista... hiányolom pl a When You're Gone-t Mel C-vel...

Még utánanézek ennek, de hirtelenjében ezt tudtam összeszedni ;)

fjanos Creative Commons License 2007.05.29 0 0 1343
örülök, ha sikerült.
Bár ha emlékeim nem csalnak nagyon nagyon régen láttam az mtv-n egy duettet és a mai napig keresem, nem tudnátok egy listát adni kikkel duettezett sztem a 80-as évek vége felé?
(lehet ugyanazt keressük?)
Előzmény: robin54 (1342)
robin54 Creative Commons License 2007.05.29 0 0 1342

Úgy tűnik jövök egy hatalmas puszival... :))) Már megvan az előzőleg linkelt video ! :)

Kár, hogy nem tudtam ezt, amíg még fent volt az a duett... :(( Kerestem égen-földön... tegnap legalább 2 órát nyomoztam utána a neten, de egy használhatatlan torrent-nél nem találtam többet... :(( Azért nem adom fel !!! :))

robin54 Creative Commons License 2007.05.29 0 0 1341

ezt most találtam, elég régi, talán már láttátok, akkor bocsi... de annyira aranyos, amikor azt meséli, hogy nem kapott taxit, hogy odaérjen a koncertre (a sajátjára!!!) és felszállt a metróra, aztán rájött, hogy ott vannak a rajongói is, ők is a koncertre mennek... és persze furán néztek, mert nem akarták hinni, hogy tényleg Ő az... :))) és aztán nem tudta merre kell menni, úgyhogy kénytelen volt megkérdezni... LOL :))

http://www.youtube.com/watch?v=AUQY2wdHgYo

Robin

robin54 Creative Commons License 2007.05.28 0 0 1340

huh, ez kicsit bonyesznek tűnik... de végülis ITs vagyok... ha valaha visszakerül a video, biztos megprobálom leszedni... kerestem máshol a neten, egyelőre sikertelenül... :((

Köszi a hasznos instrukciókat ;)

Robin

fjanos Creative Commons License 2007.05.28 0 0 1339
hát nem, azt tudom, de sokszor leesik az állam, hogy kinek milyen anyaga van kedvenceiről (és csak irigykedek, de gondolom ez nálad se lehet másképp).

a youtube-s linket a www.keepvid.com-ba kell bemásolnod.
kell hozzá egy Riva encoder nevű kicsi progi
a lementett fájlt a nc-be kiterjesztésnek *.flv-t adsz, a progiba ezt bemásolod és *.mpeg-formát csinál belőle, ennyi remélhetőleg érthető

a hanganyagot meg egy szintén aprócska progival tudod lementeni, de nem jut eszembe a neve, ha érdekel utánna nézek

üdv!
Előzmény: robin54 (1338)
robin54 Creative Commons License 2007.05.27 0 0 1338

de gondolom nem a video minősége a lényeg a youtube-on, hanem a videonak a megosztása másokkal... :))

Hogyan lehet leszedni ? Baromira kiváncsivá tettél !!!

Előzmény: fjanos (1337)
fjanos Creative Commons License 2007.05.27 0 0 1337
sziasztok!
Én is várom már az új albumot. Igazán 90-től hallgatom szívesen a Bryan Adams albumokat és igazán nem tudok különbséget tenni, mind állati jó!

Egyébként youtube-ról le lehet szedni a dolgokat. A video sok esetbe elég sz..r, de a hanganyaggal nincs gond.
tölgy Creative Commons License 2007.05.27 0 0 1336
oké, előre is köszi
Előzmény: robin54 (1335)
robin54 Creative Commons License 2007.05.27 0 0 1335

ne mérgelődj... youtube-ról nem tudsz menteni... ezért furcsállom, hogy leszedték, mert elvileg ott csak megnézni tudod, az meg nem bűn... tudtommal... :)

Ha sikerül megszereznem, szólok ;)

Tegnap felköszöntöttünk egy BAddy-t a chaten :) Most lett 15 éves... választott egy számot, és éjfélkor mindenki azt indította el a saját gépén... Tök jó volt :)

Kids Wanna Rock :)

Előzmény: tölgy (1334)
tölgy Creative Commons License 2007.05.27 0 0 1334
de mérges vagyok! magamra is, miért nem mentettem le még időben?

egyébként mi az oka , hogy leszednek egy ilyen felvételt??
tilos? engedély kell hozzá?
nagyon nagyon sajnálom!!!
/és örülnék ha ujra láthatnám és hallhatnám!/
Előzmény: robin54 (1333)
robin54 Creative Commons License 2007.05.26 0 0 1333
leszedték... :(( Ha kell vkinek, mp3-ban megvan... Megpróbálom a videot is megszerezni, a föld alól is... ;)
Előzmény: robin54 (1321)
robin54 Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1332

Hja... de ha ez is annyira jó lesz mint a korábbiak (most éppen az On a Day Like Today-be vagyok teljesen belehabarodva... de a Room Service-ben sincsen hiba, legalábbis az én izlésem szerint...)... akkor megéri várni... Én bízom az ítéletében... és értékelem, hogy a legjobbat akarja adni... nekünk... :)

TundeNyuszi Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1331
2 hete meg ott fogadkozott hogy nyáron már biztos kész lesz az album :S

Nem szép dolog az ilyen.
Előzmény: robin54 (1327)
robin54 Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1330

Web membership :

Szépen kitöltöttem a form-ot, ami fent van... és beírtam a bankkártya számomat... Ezután 2 napig nem történt semmi, ugyhogy írtam egy e-mailt a megadott contact-nak ( a rendelés számmal, amit a kitöltésnél kaptam, és ELMENTETTEM !!!), hogy mi van, mert nem vagyok biztos benne, hogy a bankkártyám alkalmas az online fizetésre... Néhány óra múlva a bank jelzett, hogy a tranzakció megtörtént, és kb. 30 perccel később megérkezett a konfirmációs e-mail... Vagyis úgy tűnik bármilyen bankkártyával lehet fizetni, nem kell dombornyomottnak lennie (mondjuk sztem u.n. elektronikus szlához tartozót nem probálnék, de egy mezei bankkártya megteszi)...

Hát ez a történet, potom 10 dolcsiért egy egész álomvilágot kaptam a kezembe... Bryan-nel a kellős közepén... :))

Ha feljöttök, keressétek CrazyHungarian-t ;))

Robin

Előzmény: Kicikuci (1329)
Kicikuci Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1329
Robin!!!
Elmagyaráznád te hogyan csináltad a csetre az előfizetést??? Előre is köszi!!!:)
Előzmény: robin54 (1327)
robin54 Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1328

1997es Anne Murray albumon jött ki duettként, ugyhogy annál régebbi...

Nagyon szívesen ;))

Előzmény: tölgy (1324)
robin54 Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1327

Oks Gabó, amint felmegyek legközelebb, visszaigazollak ;)

A webboardon megy a dumcsi a hajáról, a hangjáról, minden lépéséről... :)))

Az éjjel Ő is fent járt a chaten, ugyhogy most mindenki el van olvadva, azok is, akik nem voltak ott, csak hallottak rola.. :)

Uj albumot most Septemberre ígér...

Amuyg nekem is jobban tetszik hosszabb hajjal... ez most olyan katonásan rövid... és amikor fáradt, sztem semmivel nem mutatja fiatalabbnak... Mindenesetre nem (csak) a külsejéért szeretem :))

www.bryanadams.com - backstage... only for members... ;) elő kell fizetni, de megéri :)

Robin

Gabó_ Creative Commons License 2007.05.25 0 0 1326

Felvettelek :)

Hol van az a Bryan cset? Énisénisénis! :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!