Nagyban készülődök a fesztiválra és pl. holnap már ott leszek. A többiek azt javasolták, hogy hanyag elleganciává öltözzek. Plusz a nyári hőmérséklet miatt is. Az biztos, hogy lenge ing, modern felfogásban. Megnéztem a programkavalkádot mégegyszer, hogy belejöljem mikor-hová megyek nézni a színpadot. Illetve beszámítottam a távolságot mig odaérek. Szerencsére nincs nagy távolság. Az interneten utánna néztem a zenekari munkásságoknak. Az edda pl már 30 éve megvolt és azóta folyamatosan 30 éve. A stendd dumaszínház valamennyiőjükét megnézem, mert a nevetésből kifolyólag.
Nem tudom miért született ellenem ez az írás. Főként úgy, hogy egy közös ismerősünk révén megüzentem Önnek, hogy immár 3.-ik éve nagy tisztelője vagyok ironikus és egyedülálló blogjának. Épp ezért fáj, hogy érdemtelenül rosszakat ír rólam és tehetségtelen táncdalénekesnek nevez. Remélem sikerül olyan "beat-nótát" írnom ami elnyeri az Ön izlését is.
Gömbtársak. Ma SP-t hallottam valamelyik kereskedelmi rádión. Talán a Klassz fm-en. Amúgy jómagam pénteken kezdem meg frappáns nyári szabadságolásom. Üdvözlöm azokat a szerencsés géket akik ott lesznek a Krampusz fesztiválon.