Keresés

Részletes keresés

Everred Creative Commons License 2006.08.31 0 0 730
Pedig bár inkább maradnának ott örökre... (vagy persze legyen mind a kettő látványos csőd a Chelsea-nél :-))
Előzmény: Turbó Fix Banán PC (727)
Turbó Fix Banán PC Creative Commons License 2006.08.31 0 0 729
ahamm szoval neked nem szimpatikusak az azsiai rablobandak!
Előzmény: zeuszka (728)
zeuszka Creative Commons License 2006.08.31 0 0 728
Éppenséggel lehetne, de itt ennél jóval többről van szó, legrosszabb esetben pedig arról, hogy a West Ham is valami ázsiai rablóbanda kezébe kerül.
Előzmény: Everred (726)
Turbó Fix Banán PC Creative Commons License 2006.08.31 0 0 727

Corinthians are partially owned by the mysterious Media Sports Investments company, in which Roman Abramovich is said to have a significant holding. It has also been reported that MSI owns the contracts of both players and can therefore block moves to, say, clubs likely to rival Chelsea for domestic or European glory. Another reported shareholder in MSI is Kia Joorabchian, the Iran-born, London-based businessman who last year expressed an interest in taking over West Ham.

nyugi nem maradnak orokke a West Hamben

Előzmény: Everred (721)
Everred Creative Commons License 2006.08.31 0 0 726
Hát, ez is egy álláspont... mindenesetre két játékos ottlététől még lehet szimpatikus egy csapat... főleg, ha csak egy évig lesznek ott.
Előzmény: zeuszka (725)
zeuszka Creative Commons License 2006.08.31 0 0 725

de ha úgy beválnak, mint pl. Heinze, akkor ez a szimpi csapat alighanem nagyon jó lesz...

Előzmény: Everred (724)
Everred Creative Commons License 2006.08.31 0 0 724
Azért érdekes, mert jó volna tudni, mennyi beleszólása volt Pardewnak, az ugyanis a tulajtól igen nagymértékben függ.

Én se örülök, hogy újabb két argentin jön a PL-be, de ha úgy beválnak, mint pl. Heinze, akkor ez a szimpi csapat alighanem nagyon jó lesz...
Előzmény: zeuszka (722)
a szurkoló Creative Commons License 2006.08.31 0 0 723
zeuszka Creative Commons License 2006.08.31 0 0 722

Mittudomén, ki a tulajdonos, miért érdekes ez?

Az is lehet, hogy jól jár a West Ham ezzel, csak engem bosszant, hogy sikerült megint egy szimpatikus csapatot hazavágni. Mindegy.

Előzmény: Everred (721)
Everred Creative Commons License 2006.08.31 0 0 721
Na, zeusz:

Lehet, hogy naiv vagyok... ki vagy mi a WHU tulajdonosa?

Szerintem örül Pardew: Mascheranóval jól jártak, Tevez óriási bukta, vagy óriási siker is lehet.

Azért a Benayoun - Mascherano - Reo-Coker - Etherington középpálya nem gyenge. Elöl meg tényleg a bőség zavarával küzd... bár én most nem szedném szét a Zamora-Harewood duót, de hát ez nem is az én dolgom.
zédorf Creative Commons License 2006.08.31 0 0 720
ezzel sokan vagyunk így.mindenesetre nem zavar h idekerült a 2 argentín,alig várom a kövi meccset.
Előzmény: a szurkoló (719)
a szurkoló Creative Commons License 2006.08.31 0 0 719
nem tudom elképzelni hogy ne Abramovics legyen a dologban
HORI Creative Commons License 2006.08.31 0 0 718

Sikerült jegyet vennem többedmagammal a West Ham - Arsenal bajnokira.

Már alig várom.

zédorf Creative Commons License 2006.08.31 0 0 717
majd az edző megoldja.mindenesetre mascherano nagyobb üzlet volt szvsz.aztán majd meglátjuk...
Előzmény: XyRia (715)
zeuszka Creative Commons License 2006.08.31 0 0 716
Meg egyáltalán, egy Tevez-típusú játékos Angliában oroszrulett, főleg egy West Ham-ben, ami pont attól működött szerintem, hogy nem voltak kimagaslóan nagy sztárok, és működött a csapat. Mascherano még beválhat, de hogy Tevez vidáman leüljön a kispadra két gyengébb meccs után, hogy mondjuk Bobby Zamora játsszon a helyén, hát ezt nem tudom elképzelni.
Előzmény: XyRia (715)
XyRia Creative Commons License 2006.08.31 0 0 715
Jam, van 4 kurva jo csataruk, akik raadasul mar megszoktak az angol ligat: Harewood (kicsit meg bele kell jonnie, de eleg jo), Ashton (o lenne a masik tuti kezdo szerintem, ha nem lenne serult), Zamora (most kurva jol megy neki) + Cole (ove meg a jovo :o) ). Hova fog ferni Tevez?
Előzmény: zeuszka (714)
zeuszka Creative Commons License 2006.08.31 0 0 714

Hát ezt kurvára nem értem. Sem azt, hogy a két argentinnak miért jó, sem azt, hogy a West Ham-nek. Továbbá van egy fogadásom rá, hogy Tevez bukta lesz, vagy legalábbis összerúgja a port Pardew-val.

Everred Creative Commons License 2006.08.31 0 0 713
Én is épp ezért akartam idejönni :-))) Ez nem az év, ez az évezred igazolása eddig... (már ami a meglepetés mértékét illeti...)
Előzmény: XyRia (712)
XyRia Creative Commons License 2006.08.31 0 0 712
Vazz, jo esellyel megcsinaljatok az ev igazolasat es csendben vagytok? :o)
Viva Napoli! Creative Commons License 2006.08.31 0 0 711
ÓRIÁSI GRATULA TÉVEZ ÉS MASCHERANO MEGSZERZÉSÉHEZ!!! a többi klub meg majd jól írigykedhet rátok  :P
mackoj Creative Commons License 2006.08.30 0 0 710
Az a gyanúm, hogy Malbranque a spursé.
Harewood10 Creative Commons License 2006.08.27 0 0 709
Reméljük ebben a 2 hétben tényleg összeszedi magát a csapat! Sajnos ma eléggé akadozott a játékunk, de lesz ez még jobb is. Konchesky-t le kellett cserélni a meccs végén, egyes internetes fórumok szerint kisebb sérülés miatt. Mivel a második félidőben ő sem jött fel annyit a támadásokkal, a bal oldalon nagyon gyengék voltunk, Matty igencsak hiányzott a csapatból! De most van idő a sérüléseket kipihenni, és minden bizonnyal az Aston Villa ellen már Etherington is játszhat. Bizok benne, hogy AP kihasználva a szünetet rendet tesz a fejekben, és a játék is javulni fog. (Ja és remélhetőleg Ashton sérülése is gyorsan gyogyul :-) Bár Zamora eddig egész jól helyettesíti, 3 meccs - 4 gól magáért beszél. Bár a mai tényleg nagy mázli volt, de ez a tény igazából lényegtelen.
Előzmény: Martin Vazquez (708)
Martin Vazquez Creative Commons License 2006.08.26 0 0 708

Etherington hiányzik a baloldalról, Konchesky és Bowyer gyakorlatilag semmit sem művelt azon a szélen az anfielden. nem sok sanszunk volt ezen a meccsen, Zamora gólja elég nagy malac volt. akadozik minden, Harewood tényleg úgy kezdett, mint tavaly. kiváncsi vagyok Ashtonnal mennyivel több pontunk lenne, de nem hinném, hogy több: a Charltont emberelőnyben vertük, míg a Watford ellen örülhettünk az x-nek. most két hét szünet, éppen jókor.

Harewood10 Creative Commons License 2006.08.26 0 0 707
Állítólag AP még 2 játékost akar szerződtetni, főleg a középpálya megerősítése céljából. Mivel Malbranque-ért a Bolton is bejelentkezett, elképzelhető, hogy a világbajnok Camoranesi-t szerződteti a klub a kiesett Juve-től. Camoranesi állítólag nem akar a Serie B-ben futballozni, így elképzelhető, hogy megállapodnak az érintettek a transzfer kapcsán, más kérdés, hogy nyílván Camoranesi-t más csapatok is vinnék. Bár szerintem nagyobb erősítés lenne, mint Malbranque.
Overtaker Creative Commons License 2006.08.25 0 0 706
A Palermo jóval erősebb a Feyenoordnál és az Osasunánál, de azért nem vagytok esélytelenek, főleg hazai pályán.
Előzmény: Harewood10 (703)
Harewood10 Creative Commons License 2006.08.25 0 0 705
Igen, már utánanéztem, és én is rájöttem. De azért mégis furcsa, hogy egy román vagy egy angol bajnokságnál sokkal gyengébb csapatokat felvonultató ország csapatai kiemeltek, miközben például egy angol nem.
De akkor miért kiemelt a Newcastle? Tavaly a West Ham-nél nem szerepelt jobban a bajnokságban, sőt, nemzetközi kupákban sem indult, és mégis a kiemeltek közé sorolták. Szerintem elég nagy hülyeség az elmúlt évek alapján dönteni. Miért nem csak az előző bajnokság eredménye számít? Vagy csinálhatnának olyat mint az európai aranycipőnél, ahol az egyes bajnokságok meghatározott szorzóval bírnak.
Na most már mindegy. A lényeg, hogy holnap jó eredményt érjen el a csapat a Liverpool ellen, és az UEFA kupában is.
Előzmény: angyalhentes (704)
angyalhentes Creative Commons License 2006.08.25 0 0 704
A kiemeles a csapat utobbi evekben elert eredmenyei alapjan tortenik.
Előzmény: Harewood10 (703)
Harewood10 Creative Commons License 2006.08.25 0 0 703
Igy van, a Palermo lesz az ellenfelünk az UEFA kupában. A sorsolás előtt már biztos volt hogy nem lesz kiemelt a West Ham (közben pedig gyengébb bajnokságok csapatai azok voltak...) igy biztossá vált, hogy a Feyenoord, a Basel, a Rapid Bucarest, az Osasuna valamint a Palermo lehet a Kalapácsosok ellenfele, végül utóbbi lett.
Én minden esetre nagyon örülök, hogy sikerült elkerülni a Feyenoord és az Osasuna csapatát, bár a Palermo is kemény dió lehet.
A meccseket szeptember 14-én és 28-án játsszák, az elsőt Londonban.
Amúgy a Palermo egész jó játékoskerettel rendelkezik, van 1-2 jó nevű focista a csapatban. Bár többen el is hagyták idén a klubot, például a VB-n is szereplő Grosso. Minden esetre nem lesz könnyű ellenfél szerintem az olasz csapat, kemény meccsekre számítok. Itthon mindenképp előnyt kell szerezni, és így idegenben a döntetlen is elég lenne.
Előzmény: Turbó Fix Banán PC (702)
Turbó Fix Banán PC Creative Commons License 2006.08.25 0 0 702
utaztok Sziciliaba
mackoj Creative Commons License 2006.08.24 0 0 701

Malbranque újra képbe került és ahogy elnézem egyre valószínűbb a leigazolása. Aztán Boa Morte neve is felmerült, illetve még ott van Duscher is.

Előzmény: Harewood10 (700)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!