Corinthians are partially owned by the mysterious Media Sports Investments company, in which Roman Abramovich is said to have a significant holding. It has also been reported that MSI owns the contracts of both players and can therefore block moves to, say, clubs likely to rival Chelsea for domestic or European glory. Another reported shareholder in MSI is Kia Joorabchian, the Iran-born, London-based businessman who last year expressed an interest in taking over West Ham.
Lehet, hogy naiv vagyok... ki vagy mi a WHU tulajdonosa?
Szerintem örül Pardew: Mascheranóval jól jártak, Tevez óriási bukta, vagy óriási siker is lehet.
Azért a Benayoun - Mascherano - Reo-Coker - Etherington középpálya nem gyenge. Elöl meg tényleg a bőség zavarával küzd... bár én most nem szedném szét a Zamora-Harewood duót, de hát ez nem is az én dolgom.
Meg egyáltalán, egy Tevez-típusú játékos Angliában oroszrulett, főleg egy West Ham-ben, ami pont attól működött szerintem, hogy nem voltak kimagaslóan nagy sztárok, és működött a csapat. Mascherano még beválhat, de hogy Tevez vidáman leüljön a kispadra két gyengébb meccs után, hogy mondjuk Bobby Zamora játsszon a helyén, hát ezt nem tudom elképzelni.
Jam, van 4 kurva jo csataruk, akik raadasul mar megszoktak az angol ligat: Harewood (kicsit meg bele kell jonnie, de eleg jo), Ashton (o lenne a masik tuti kezdo szerintem, ha nem lenne serult), Zamora (most kurva jol megy neki) + Cole (ove meg a jovo :o) ). Hova fog ferni Tevez?
Hát ezt kurvára nem értem. Sem azt, hogy a két argentinnak miért jó, sem azt, hogy a West Ham-nek. Továbbá van egy fogadásom rá, hogy Tevez bukta lesz, vagy legalábbis összerúgja a port Pardew-val.
Reméljük ebben a 2 hétben tényleg összeszedi magát a csapat! Sajnos ma eléggé akadozott a játékunk, de lesz ez még jobb is. Konchesky-t le kellett cserélni a meccs végén, egyes internetes fórumok szerint kisebb sérülés miatt. Mivel a második félidőben ő sem jött fel annyit a támadásokkal, a bal oldalon nagyon gyengék voltunk, Matty igencsak hiányzott a csapatból! De most van idő a sérüléseket kipihenni, és minden bizonnyal az Aston Villa ellen már Etherington is játszhat. Bizok benne, hogy AP kihasználva a szünetet rendet tesz a fejekben, és a játék is javulni fog. (Ja és remélhetőleg Ashton sérülése is gyorsan gyogyul :-) Bár Zamora eddig egész jól helyettesíti, 3 meccs - 4 gól magáért beszél. Bár a mai tényleg nagy mázli volt, de ez a tény igazából lényegtelen.
Etherington hiányzik a baloldalról, Konchesky és Bowyer gyakorlatilag semmit sem művelt azon a szélen az anfielden. nem sok sanszunk volt ezen a meccsen, Zamora gólja elég nagy malac volt. akadozik minden, Harewood tényleg úgy kezdett, mint tavaly. kiváncsi vagyok Ashtonnal mennyivel több pontunk lenne, de nem hinném, hogy több: a Charltont emberelőnyben vertük, míg a Watford ellen örülhettünk az x-nek. most két hét szünet, éppen jókor.
Állítólag AP még 2 játékost akar szerződtetni, főleg a középpálya megerősítése céljából. Mivel Malbranque-ért a Bolton is bejelentkezett, elképzelhető, hogy a világbajnok Camoranesi-t szerződteti a klub a kiesett Juve-től. Camoranesi állítólag nem akar a Serie B-ben futballozni, így elképzelhető, hogy megállapodnak az érintettek a transzfer kapcsán, más kérdés, hogy nyílván Camoranesi-t más csapatok is vinnék. Bár szerintem nagyobb erősítés lenne, mint Malbranque.
Igen, már utánanéztem, és én is rájöttem. De azért mégis furcsa, hogy egy román vagy egy angol bajnokságnál sokkal gyengébb csapatokat felvonultató ország csapatai kiemeltek, miközben például egy angol nem. De akkor miért kiemelt a Newcastle? Tavaly a West Ham-nél nem szerepelt jobban a bajnokságban, sőt, nemzetközi kupákban sem indult, és mégis a kiemeltek közé sorolták. Szerintem elég nagy hülyeség az elmúlt évek alapján dönteni. Miért nem csak az előző bajnokság eredménye számít? Vagy csinálhatnának olyat mint az európai aranycipőnél, ahol az egyes bajnokságok meghatározott szorzóval bírnak. Na most már mindegy. A lényeg, hogy holnap jó eredményt érjen el a csapat a Liverpool ellen, és az UEFA kupában is.
Igy van, a Palermo lesz az ellenfelünk az UEFA kupában. A sorsolás előtt már biztos volt hogy nem lesz kiemelt a West Ham (közben pedig gyengébb bajnokságok csapatai azok voltak...) igy biztossá vált, hogy a Feyenoord, a Basel, a Rapid Bucarest, az Osasuna valamint a Palermo lehet a Kalapácsosok ellenfele, végül utóbbi lett. Én minden esetre nagyon örülök, hogy sikerült elkerülni a Feyenoord és az Osasuna csapatát, bár a Palermo is kemény dió lehet. A meccseket szeptember 14-én és 28-án játsszák, az elsőt Londonban. Amúgy a Palermo egész jó játékoskerettel rendelkezik, van 1-2 jó nevű focista a csapatban. Bár többen el is hagyták idén a klubot, például a VB-n is szereplő Grosso. Minden esetre nem lesz könnyű ellenfél szerintem az olasz csapat, kemény meccsekre számítok. Itthon mindenképp előnyt kell szerezni, és így idegenben a döntetlen is elég lenne.