Hello. Szolnokon van az autó,és minden komolyabb alkatrész már ki lett cserélve rajta.ÁLLÍTÓLAG! De peugeot szervizben, ahol ismerem a szalon vezetőt, remélem csak nem ejt át. Egyébként 2002-es évj.2.2 HDI 330ekm, bőrön kívül minden van benne. ár:950.000 FT
Tényleg jó motort 150eft szoktam adni , de nem a km számít hanem a használat , van itt nem egy 2.2hdi 400-500ekm rel és semmi baja , 10ekm/ olajcserénél még utántölteni sem kell.
Ugye nem Borsod megyében beszélünk az autóvásárlásról? (fekete 607, vajbőr belső, kis navi, 5 seb. man. 2.2HDI, csomagtartón kis spoiler és bal hátsó lámpa alatt horpadás a rendszám pedig ???-607) HA igen, kerüld a kocsit és keress másikat.
ok.köszi a választ. Egyébként 330ezer van a kocsiban amit megveszek, tudom nem kevés de legalább tudom hogy annyi, és egy főorvosé volt, végig szervizelve.ismerem a z autó előéletét.
Ha jót veszel ami nem volt törve,nem futottak rá egy bolygónyi kilométert amit esetleg vissza csavartak 120,000-re közben már 500 is van rajta és nem volt neki 45 gazdája,valamint a navigációs kijelzős példányt veszed meg amire vigyázol és nem teszed tönkre,mert a 607-es nem sportautó akkor igen megéri az árát.Aki autót vesz,onnantól kezdve költségekkel jár bármilyen is,mert amilyen utak vannak az országokban mostanság hamar tönkretesz bármilyen típusú autót és azt bizony a későbbiekben megkell fizetni.Idáig amit tapasztaltam alkatrészben nem drágák sőt nemrég cseréltem két jobb és bal csapot az autóra és a két darabot is megúsztam komplett 18 euróból,tiszta újat.
Srácok ki mennyiért tud 2,2 hdi motort 607-be automatához és persze ami nagyon fontos kevés kilométerrel.Csak kíváncsi lennék az árakra mennyiért mennek használt jó állapotban lévő motrok az autóba.Javaslatokat várom és köszönöm..
Nem lesz kevés, szerintem a felújítás helyett érdemesebb esetleg bontottat beletenni, ami biztosan jó. De mindenképpen csináltasd meg a lehető legrövidebb időn belül.
Sziasztok nem tudom veletek mint 607-es tulajdonos történt-e már ilyesmi ami mostanában velem...vezetés közben beakadt a kormányom főleg mikor kanyarodon és kattan egyet,de mikor fékezem olyan erőteljesnek érzem a kormányt és nehéz kanyart venni vele...nem tudom mi lehet ez,de 3 napja jelentkezett ez a probléma.Fogalmam sincs mi lehet ez,de életveszélyes lehet nagyobb sebességnél kanyarban...valakinek esetleg volt hasonló problémája ????
Szia mihez kell ? automata?? benzin ?? dízel ?? mekkora motor ?? milyen évjárat ??? ezek nélkül nem megy ,
Szerintem automata 2.2hdi lesz , de el kell keserítselek mert a difi kihajtást is cserélni kell, ehhez ki kell venni a váltót, van minden hozzá, ha ez a típus .
Köszi a tippeket.... azt tapasztalom, hogy nem mindig....például a mostani tankolás után kevésbé tapasztalom. Lehet az üzemanyag oka? Van benne FAP. Az EGR szelep szinte új...Nem csipes.
A turbóra én is gondoltam, egy ismerősöm mondta, hogy az övé akkor kezdett füstölni, amikor a turbó vezeték valahol lyulkas volt....
A porlasztót már egyszer Te megnézted gépen, akkor az egyiket kissé gyengébbnek találtad.
Valószínű nálad fogok kikötni egy alaposabb átvizsgáláson...
Tudtok némi támpontot adni, hogy mitől kezdett el füstölni az autóm? Még nem vészes, de észrevettem, hogy néha feketés füstöt nyom a kipofogó. 2,2 HDI.
Általában gyorsításkor látom a tükörben, meg városban az araszolás közbeni induláskor, gyorsításkor. Olajat nem fogyaszt, az erőnlétében sem vettem észre semmi különöset.
Erre a kérdésre aki tud válaszolni az töltse ki a lottoszelvényt , sajnos nem én nyertem , ezer oka lehet , majd ha nagyon tücskös lesz ciripel cicereg akkor kell kinyomozni ,hogy mi a bánata.
Köszönöm a válaszodat. Egy másik kérdés a mostani 607 emel ami 2002-es 2.2hdi mentem vele a célálomásig kb 3km ert. És amikor indulni akartam tovább ráindítottam a motor elindult minden rendben de jött a motortérből valami cicegő hang. De asztán hamar el is hagyta kb fél percig csinálta de azóta se. Érdemes ezzel foglalkozni?? Vagy várjak még vele? De amúgy mi lehetett ez?
válaszodat előre is köszönöm vagy aki más is tud hozzászólni vagy már ő is tapasztalta és leírná neki is megköszöném. Üdv kovitomi
Teljessen igazad van.Egy fotó alapján nem lehet itélni.Meg kell nézni ki kell próbálni stb...
Jártunk már úgy,hogy képeken gyönyörü szép meg minden és személyes találkozóval pedig avval szembesültünk,hogy egy másik autó belseje lett lefényképezve.Sajnos ilyen világba élünk.
Az autóra viszatérve igazából nekem sem tetszik....igen kopottas a bör benne a kevés kilóméter ellenére.Én úgy gondolom nem kellöképpen vigyáztak az autóra.
Semmi véleményem nincs egy fotó alapján , de nekem nem tetszik agyon van takaritva és így sem valami szép , uuu akkor mégis van véleményem , szóval én nem ajánlok senkinek semmit , ezt mindenkinek magának kell eldönteni ha elhozza akkor megpróbálom megtalálni minnél több baját én a rosszat keresem benne a leendő új tulaj majd megtalálja benne a jót remélem , mostanában , szinte csak siralmas állapotuakat látok javítok , látszik országunk királya nagyon megtizedelte a népet aztán lukas a gatya.