Valami "gazdagok ..." megy az X helyett. Csókoltatom a Viasatot. A műsorukban még most is az X-Akták van (http://www.viasat3.hu/index.phtml?page_type=tvchart&nav=207). Röhejes!!! Most egész éccaka kénytelen leszek felvenni a műsort, hátha mégis kegyeskednek leadni... :-
Üdv Mindenki!
Most vettem észre, hogy a tegnapi epizód végén, amikor a kamera a települést felülről mutattya, a fényekből Bört Rejnolc arczképe rajzolódik ki.
Zseniális!
(na jó, kicsit túloztam:o)
JAAAAJJJ!!!, ne mondjatok ilyeneket, hogy franciának meg olasznak "tűnik", mert elsírom magam! Az ilyesmi mondjuk urdu és szingaléz viszonylatban megengedett!
Az eleje felé franciául énekelt az utcán BR, az összes többi dalbetét és a feliratok az elején (Dio ti ama) és a végén (Produttore Esecutivo) olaszok voltak.
nekem is franciának tűntek... sőt, szerintem a végén azt, hogy rendezte: CC franciául is írták ki :)
Egyébként szerintem fantasztikus rész volt, én odáig vagyok érte. Burt Reynolds pedig istenfaszát alakított... JD meg végre nem smacizta le a csajom :P
Üdv Mindenki!
Szerintem kellenek a zijjen poénos(?) epizódok is a zíze kedvéért.
Bört Rejnolc igenis oldotta a hangulatot, a műsor a garázsban vicces volt!
A 9X09 kimaradt (a mai a 9X13 volt), először aszittem, hogy csak én nem vettem fel valamiért, de ezek szerint nem...
Ennek a Nárai Erikának milyen jó hangja van. Érdekes, fel se tünt, hogy a mozartban is meg a rómeó és júliában is énekel, ráadásul hihetetlenül szépen! Most esett sak le, hogy ő scully szinkronhangja!:) Reméelem ma nem egy az a kurva viasat!
Hát ilyen esküszöm nincs! pedig vártam már, hogy ezt az epizódot ismételjék. nem elég, hogy tegnapelőtt és tegnap rohadt szar napjaim voltak, és még ez is bejön. lehet, hogy tényleg az UFO-k zavarták az adást? Nekem komolyan eszembe jutott tegnap. Biztos nem tetszett nekik, hogy az epizódban álcázott embereknek tüntetik fel őket.
Azért örülök, hogy máshol sem volt adás, az embernek mindig jó, ha bajban társai akadnak.