Well...ezt elbuktam...Mumu szerintem te kerultel legkozelebb a tortenesekhez, szoval ird meg a cimedet tabarnak@indamail.hu ra oszt kuldom a konyvedet....well..ha megirod annak a konyv cimet is amit kineztel magadnak akkor nem eztet kuldom el neked :o))
Alább egy személyeskedésektől mentes, nyilvánvalóan nem lejárató szándékú hozzászólás, amiben a gondolatolvasásról is kapunk tényszerű igazolást....
Természetesen ha akarod akkor ezt egy elmebeteg megnyilvánulásának tekintem, vagy ovis kicsinyes sértegetésnek. Ahogy kívánod!
De ha ezt tartod a kívánt "színvonalú" megnyilvánulásnak, akkor ne csodálkozz a topik jelenlegi erodálásán!
Természetesen olyan komolyságúnak tartom mint amilyennek az íróját így a pulzusom nem változik tőle, olvastam már ennél szánalmasabb dolgokat is, itt is máshol is.
bocsika, Mumu kénytelen vagyok szólni, hogy ismét nem én kezdtem a személyeskedést!
Tudom nagy gáz hogy nem olvastad az eredeti beszólást, de most még utánanézhetnél, ha már az ősállapot kialakulásakor ezt a primitív tahót nem figyelmeztetted az antiszemitázása veszélyeire.
Persze elzavarhatsz a picsába és ittmaradhatsz a cigányozó, muszlimozó, niggerező, antiszemitázó tagtársakkal beszélgetni. Nem fog megrázni.
A Te választásod lesz! a Ragikázás bályos, ugye nem is személyeskedő!
eke ez az utoso foygelmezetesem a szemelyeskedeseid miatt..nehezen teszem de tenyleg csak provokalsz..mege gy egyetlen szemelyeskedesed es elvalokToeld ..remelm nem akarod, elegem van ezekbol az ovodas magatartasokbol..mintha te lennel Ragika..
bruhahaha... a távolbalátó megmondóember... bruhahaha... Szarszagot csinálsz megint, minek erőlködsz? Bekopizzam megint érkezésedkor milyen jellemzést kaptál, ami miatt egyből lelépett egy normális a topikból. Neki látod minden szavát igazoltad.
Hessrol erdemes lenne egy kulon topicba vitazni.. Ezoterikus hajlamai miatt nem tiszta szamomra kuldtek vagy sugalatra ment a szerncsetlen Angliaba. Bar jobban jart mintha kivegeztek volna Nurnberg utan...
..en is ezt hiszem..elete alakulssa teszi azt hogy mikor hataroz sok aspektust figyelemebe vsz. csak azt remelem hogy amit latunk nem egy nagy ertelmisegi szelhamosag, higy Obama a forma,a csomag skatulyaja amiben aztan tetszes es aktualitas alapjan mindent es annak az ellenkezojet is be lehet majd tolteni..
Ez igy van..nagyon helyesen mondod.. amivel en .de csak en szegeny europai nem nagyon vagyok boldog.. Az amerikai elnok intezmenye egy kicsit lemaradt a korszakunk politikai es tarsadalmi gondolkozasa mogott.. Akkor epitettek fel mikor meg a felvilagosult monarhia letezett es ez annal egy kicsit meg demokratikusabb lett .. mert itt a kiralyt valasztani lehet meg pedig szigoru ellenorzes alatt ,valasztani legfeljebb 8 evre.. es van az intezmeny ellen egy demokratikus visszahivasi lehetoseg is.. ami egy alkotmanyos monarchiaba termeszetesen nem lehet.. ez anank idejen egy nagy haladas volt.. Ma mar egy kisse elavult mert megis egy szemelyhez kotott meg akkar is ha a nagyon éber amerikai nep kozelrol koveti megnyilatkozsiba ..esha leetszik akkr is egy masik alkiraly johet a kormanyhoz..
meglepsz ennyi szemelyeskedesel..nemvolt a szokasod..erre ertette4m es nem a politikai nezetre hogy radikalizalodsz.. persze nem valaszoltal a hszememre hanem tovabb foyltatod az osszeeskuves gyanujat . pedig meg probaltam amygarzni hogy nincs eltiltas semmi gondolatert ami en megy el a mar titltotakig... Veled egyutt nem osztom a ket nick veemnyet ebeb a kerdesbe de ezt te nagyon jol tudod...te szertned hoyg itt csak egy velemyn legyen kepvisleve en mega zt hoyg meggyozodesemmel ellentes velemenyek is kepviselve legynek.. gonodld el hogy ezeknek a hangoztatasa nem helyeselesel talkozik hanem eppen meg jobban kialakul az ellene valo állsfoogéaéas... ..ne atartoztalak hiszen szabad ember vayg,megint hangoztatom hoyg szivesen vennem ha amardnal es ervelnel es barmikor visszajohetsz..raketa felállito gepeket nem szerlunk se te se ne a hatarainkon..
Nem jopofizok Aspen. Igy erzem. Valahol kell egy fontossagi sorrendet tartani az eletben. Amikor uj elnokot valasztottak Amerikaban akkor nem kell gyulolkodni, ilyenkor jo orulni, meg annak is akinek nem a szive szerint tortent a valasztas, ha masert nem, hogy most 4 evre le van tudva a gond.
Afapk mindig is niggerezett, bele van kodolva. Te tudod a legjobban hany csatat vivtam vele, nem kihagyva a nokrol alkotott nezeteit sem. De rajottem, Amerikahoz ez is hozzatartozik, nemcsak o gondolkodik, beszel igy. Az itt elo magyarok tobbsege is pl. Csak ok nem niggert mondanak, hanem fekat. Ugyanaz. Es hanyan mexikanoznak, zsidoznak, stb...
Nem vedem. Csak annyit jegyeztem meg, hogy az oromnek is megvan az ideje es nem erdemes ilyenkor veszekedni. Minden hasonlat santit de el tudod kepzelni, hogy epp a hazassagi evfordulod napjan vessz ossze a szomszeddal? Es megerne?
felejtesz! pl.: "na idézd hogy hol szerepelsz benne, ha ez nincs így húzz vissza anyádba!
...és mindaddig fenntartom magamnak a jogot hogy így beszéljek veled amíg ki nem irtanak innen téged örökre az otrombán primitív antiszemitázós köcsögségeddel! Vagy lekopsz rólam de azonnali hatállyal! "
nem esett neki jól hogy tőlem tudta meg hogy a gleccserek nem évszakhoz kötött jelenségek... olyan ez mint a "negatív diszkriminációd"... de felőlem hihettek a lapos földben is. de jobb lenne ha betartanád a fogadalmadat illetve figyelembe vennéd amire válaszolsz!
Még egy és utolsó hozzászólás itt, aztán én is olyan helyre húzok, ahol nem niggereznek, és nem rosszindulatúan muszlimoznak.
Mumu Obamaval kapcs. ezt irta:
Legutoso beszedeben felhangzo USA a,vilagitotorony a domb-hegy tetejen patoszal a NEW JERUSALEM hajjaz,ami meg mindig kicsit demagogusan hangzik es ez elgondolkoztat
Nem kell elgondolkozni rajta.
Hallgattam legutolsó beszédét, ilyet nem hallottam. Most elolvastam, nem volt benne. Meglepőnek tartom, ha pont ő mondta volna ezt, amikor a szöveg Reagan óta ismert KÓD, az Új Jeruzsálemmel együtt, ami direkt a "born again" és a jobboldali keresztény szavazóközönségnek van cimezve. Akinek szól, az mindig megérti. Sok elnök, jelölt és politikus mondta már, legutóbb Sarah Palin.
Először 163o-ban beszélt Amerikárúl, mint eljövendő Shining City-ről egy ősbevándorlónk, de a szöveg Máté evangéliumából származik.
“The shining city upon a hill” was how John Winthrop, one of the early Pilgrims, described America, his new homeland. Winthrop was making reference to the Sermon on the Mount in which Jesus had addressed a large crowd:
"You are the light of the world. A city set on a hill ...let your light so shine before men, that they may see your good works and give glory to your Father who is in heaven." (The Sermon on the Mount, Matthew 5:14-16)
Ferreronak üzenem, hozzá hasonlóan érzek, és reménykedem egy új "amerikai tavasz" eljövetelében.
na idézd hogy hol szerepelsz benne, ha ez nincs így húzz vissza anyádba!
...és mindaddig fenntartom magamnak a jogot hogy így beszéljek veled amíg ki nem irtanak innen téged örökre az otrombán primitív antiszemitázós köcsögségeddel! Vagy lekopsz rólam de azonnali hatállyal!
Csak figyellek itt titeket most inkabb tavolbol mint kozelbol es megdobbent, hogy most amikor vegre hatradulhetunk es elmondhatjuk hogy ez jo mulatsag ferfimunka volt, akkor estek egymasnak. Vegre vege a valasztasoknak, talan a tozsde is megindul de mindenesetre megnyugszanak a kedelyek, ki orul, ki busong de lassan visszazokkenunk a rendes kerekvagasba, miert most csapnak ossze igy az indulatok?
Nekem ma van az elso jo napom, hosszu ido ota, van uj elnok, lehet remenykedni, long live rock and roll!
legalább azt vegyük észre hogy "amilyen az adjon Isten olyan lesz a fogadj Isten!" Nem szóltam hozzá, majd személyeskedéssel bepróbálkozott, folytatva a megszokott szemétkedését.
Nem tolerálom, az ilyennek a k. anyját! Semmivel nem színvonalasabb az "antiszemtizása" mint a niggerezés, táplálva azt a látszatot hogy még az unokája is a Holocaustból kell hogy megéljen, mint érdemből. Ennyi esze van. Nyilván nem ismervén Illyés Gyula mondását, "nem az számít öcsém, hogy honnan jössz, hanem az, hogy hová mész".
Meg egy utolsot. Mar kertem a tagsagom megszunteteset, de meg nem vettek el, nemsokara. Ha szerinted en vagyok itt a radikalis, akkor vegkepp semmi dolgom itt. Olvass vissza, nekem masok velemenye belefer, Spockkal is hany evig vitaztam elvezettel - a niggerezes nem fer bele. Ezert jottem szivesen a klubba, mert azt igerte, ilyen itt nem lesz. Es erre a Polidilin ertelmes, erdekes vita folyik, itt meg dedelgeted Afapk baratodat 2 nicken, beszallsz a jatekba, miszerint egyik fele cigany, mert nem hiszem el, hogy nem tudod, hogy ugyanaz a szemely 2 neven ir a klubba. A polidilin kivagna a moderator minden nap, te meg elvezed a tarsasagat, te tudod miert, de ezzel meghatarozod a klubod szinvonalat, ami nekem nem felel meg. Talalok majd az itteni baratokkal mas forumot beszelgetni, es ez nem csak sertodottseg es felhaborodas, hanem szeretnem elhatarolni magam a tarsasagtol, Toled es Afapktol, egyszer es mindenkorra. En nem nem szeretlek teged, csak hatalmasat csalodtam benned, es a klubodban, es vedd eszre, hanyan tettek ugyanigy, rajtam kivul. Mert nem moderalsz, mert engeded a niggerezest es az eke-gavriel bunyot, nincs mar itt kedvenc vitapartnerem Spock es meg sokan.
Tovabbi jo kis niggerezest meg antiszemitazast meg muszlimozast kivanok, ovodas szinten, ahogy ez neked megfelel.
lám lám milyen bunkó vagy ismét? Elfelejtetted hogy megfogadtad hogy nem szól hozzám? Enniyt ér a szavad? Ennyit. A véleményed meg annyit ér mint te! Szart sem. Te abortuszszökevény...