Nem biztos hogy végül, de biztos, hogy nem utolsósorban mi is boldog születésnapot kívánunk K-E megyéből Neked, Felhőcske! Tibi & Timi, alias Merrin atya, és párja.
Nagybátyám az ilyenre - mert Vele rendszeresen több hét csúszással köszöntik egymást a családtagok - mindig azt mondja: fél év ide, fél év oda - nem számít :o)))
Kedves Mindenki! Csak néhány nap és fontos, pozitív töltetű bejelentésre készülök! Én már izgulok! Amint egyenesbe kerül a dolog jelentkezem! (háttérmunka elkezdődött) Aki előre kitalálja , hogy mi a meglepi, ajándékot kap! De nem segítek a hideg/meleg játékban ! :)
Természetesen - ahogy megírtam a klub beharangozót - a Művészbázis a tulajdonosok perpatvara miatt bizonytalan időre bezárt. Így állandó klub még mindig nem van. Ezért dühösek lettünk, és szerveztünk két másik pesti koncertet helyette.
2009. június 25. Budapest. Orczy kert. Nagyvárad térnél. Vendég: Kontinens együttes. Pontos!!! kezdés 19 óra, mert 21,45-kor be kell fejezni. Itt már hallható lesz egy nagyon régen játszott Solaris szerzemény, (hogy melyik, az titok), és két , vagy három új szám a készülő lemezről. Belépő:500 Ft. Reméljük, ez már nem esik kútba.
2009. július 15. Budapest, Városligeti sörsátor. Török Ádám bácsi és a Mini vendégeként. Jó hely, tudom ajánlani nyáron, és örülünk, hogy végre összejött ez a buli a Minivel, már régóta szeretném.
Emellett van még a dabasi koncert július 12-én a Kárpátfeszt keretében.
Kaptam egy levelet (Kern Andrással: "elfogtunk egy levelet"):
Megpróbálom idemásolni a lényegét: <Nem működik a Copy & Paste>
Új REMAKE Napoleon Boulevard CD jelenik meg Best Of N. BLD címmel, aminek érdekessége, hogy a számokat újrahangszerelve, a zenekar újrajátszotta / újraénekelte.
Lemezboltokban nem kapható!
Megrendelés : www.napoleonboulevard.hu Vincze Lilla, Erdész Róbert, Gömör László, Kollár Attila, Pócs Tamás
Tompox koncert. 2009. június 05. Péntek. Budapest. Művészbázis. VI. Városligeti Fasor 44. 20 óra.
Itt - közel a Benczúrhoz - megpróbálunk állandó klubot létrehozni, minden hónap első, vagy második csütörtökön. Szeptembertől indulna, ha minden összeáll. Ez az első koncert, kivételesen pénteken, (aki Robinson társa volt a szigeten) amolyan ismerkedés mindkét részről, jó lenne, ha minél többen ott lennétek. Természetesen a hagyományokhoz híven vendégeket is meghívnánk. (ELPirates, HitRock Pink Floyd tribute band, Dreylands, és mások. Ezen a júniusi pénteken is tervezünk vendégzenekart, ahogy többet tudunk a részletekről, ismét jelentkezem. Egy további koncertről, ami Dabason lesz, már van szerződésünk. (Részletek a honlapon). A lapot lassan, folyamatosan fejlesztgetjük, de szerencsére nincs rá sok időnk, mert június végéig be kell fejeznünk a nagylemezt, ha szeptemberben ki szeretnénk adni. És ki szeretnénk. Hogy a budaörsi progresszív klub beindul-e, még nem tudjuk, mindenesetre várunk mindenkit a fasorban, ahol több új szám is hallható lesz.
Nekem mondod...? Bárcsak lenne valami minimális hatalmam a megjelenések/történések fölött... De sajna nincs semennyi :o( Majd' megpusztulok ettől a nihiltől, ettől a zenei sivatagtól, amit évek alatt kialakítottak körülöttünk az ígéreteikkel! És ezen pirinyót sem segít az, hogy közben eljárok másféle koncertekre.
A múltkor, amikor Robival beszélgettem február 4-én, Ő azért megértette ezt az érzést, hogy már valami igazán újra, izgalmasra vágyunk! Pironkodva tette hozzá, hogy ebből a szempontból a 3. archív és a MűPa DVD sem új anyag, dehát az új Solaris lemezzel, meg ezzel a két lemezzel is sok munka van még hátra. És akkor óvatosan rákérdeztem, hogy mi van a saját új szólólemezével..... Merthogy az is nagyon hiányzik már! Ráadásul az tényleg új és - úgy gondolom - inspiratív zene lenne a rajongók számára! És erre azt mondta Robi, hogy azt már hamar, 2-3 hónap alatt be tudná fejezni és nagy kedvet is érez hozzá. Utána pedig terve szerint következhetne a MűPa DVD...... (őszre/karácsonyra... talán........ - bár ebbe már nem szabad beleélnünk magunkat...... :o( )
Pár hete ezt a "nihil" érzésemet rendesen rázúdítottam Attilára, merthogy az Ő részéről még azzal tetéződik az egész, hogy Invocatio koncertre eljutni a lehetetlennel határos :o( Amiben bízhatunk, hogy az évi menetrendszerű REF Fesztiválokon eddig mindig volt MW, majd Invocatio koncert is. Úgyhogy idén legközelebb a június 5-7 közötti REF. Feszt.-en lesz valamikor Invocatio koncert - az októberi koncertjük után 8 hónappal (!!!) :o(( Ezt legalább Gergőék szervezik, úgyhogy biztos lesz koncert - már csak drukkolnunk kell, hogy az eső el ne mossa, mert akkor várhatunk a következő REF. Feszt.-ig :o(