Keresés

Részletes keresés

gladius75 Creative Commons License 2012.09.21 0 0 2713

Igen tényleg!!! Köszönöm a segítséget!

Előzmény: eroberter (2712)
eroberter Creative Commons License 2012.09.18 0 0 2712

55 nap Pekingben

Előzmény: gladius75 (2711)
gladius75 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 2711

Sziasztok!

Egy régi filmet keresek sajnos sem a címét, sem a szereplőket nem tudom. Még gyermekkoromban láttam.

A története szerint Kínában játszódik valamikor az 1900 évek elején és valamilyen felkelés (talán boxerlázadás) tör ki és az ott lévő európai hadseregek együttesen veszik fel a harcot.

sapi mókus Creative Commons License 2012.09.16 0 0 2710

Köszönöm, ez az !!

Előzmény: guestro (2709)
guestro Creative Commons License 2012.09.16 0 0 2709
Előzmény: lepkesóhaj (2708)
lepkesóhaj Creative Commons License 2012.09.16 0 0 2708

Sziasztok!

Misztikus, drámai filmet keresek, kérlek, segítsetek megtalálnom.

Téma:

Örökéletű 30 - 40 év körüli férfi, aki, hogy ne szaporítsa bonyodalmait az életben, kb. 10 évente más városba költözik. Barátai (tanártársai?) és barátnője megneszelik, hogy költözni akar - vagy esetleg valamiért köszönteni akarják - és az elutazása előtti percekben érkeznek a "vándor" városszéli házához. Beszélghetni kezdenek. A költözés okait kutatja a társaság, a fickó pedig feltételezésekbe burkolva sejteti, hogy Ő örökéletű, és korábban Ő volt - többek között - Jézus is. A vendégek között levő idős ember a feltételezést elhiszi és felismeri a "vándorban" az apját. A felismerés megrázkódtatásába az öreg belehal.

Újra megnézném, köszönöm.

habcsók01 Creative Commons License 2012.09.16 0 0 2707

Sziasztok, keresek két filmcímet, mind a kettőt a hallmarkon vetítették kb a 2000-es évek elején, az egyikben van egy anyuka a kislányával, a férj meghalt. A nő a lányával a családjához költözik, a kislánynak hosszú haja van, amit levág, és levelet ír a halott apjának, amit egy sellő lufira köt fel, és ezt jónéhány km-el arréb egy sellő nevű helyen talál meg egy fickó, amit a feleségének is megmutat ő válaszlevelet ír nekik, és a két család találkozik.

A másik film arról szól hogy van valamit tavaszik fesztivál, vagy iskolá bál és két iskolás lány el akarnak menni rá, csakhogy nincs bartájuk. Találnak egy régiségüzletben egy dobozt abban van azt hiszem egy gyűrű és ennek segítségével két patkányból varázsolnak két srácot, akiket megtanítanak beszélni, enni, táncolni és a garázsban laknak.

tonyd34 Creative Commons License 2012.09.13 0 0 2706

A második a Meztelen fegyver

Előzmény: FredSmith (2690)
tonyd34 Creative Commons License 2012.09.13 0 0 2705

Talán a Mennydörgő robaj

Előzmény: Törölt nick (2702)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.12 0 0 2704

Ez egész biztosan Dickens SZÉP REMÉNYEK (Great Expectations) című regényének valamelyik filmváltozata (volt egy pár). Az 1998-asra tippelnék Ethan Hawke és Gwyneth Paltrow főszereplésével. Az kevéssé valószínű, hogy épp azt a South Park-epizódot láttad volna, amely ezt a sztorit figurázza ki Malcolm McDowell narrációjával.

Előzmény: volu-man (2703)
volu-man Creative Commons License 2012.09.12 0 0 2703

Sziasztok. Én is egy filmet keresek. Ha valaki tud, kérem, segítsen.

Jónéhány éve már, hogy láttam a filmet, mégpedig valamelyik magyar, földi adón. Arról szólt a film, hogy egy (talán árva) kisfiút egy nagyon gazdag, de egyedülálló, és már jó középkorú hölgyhöz visznek. Ott egy hasonló korú, hasonló sorsú kislány is élt már. Innentől követhetjük nyomon a felnövekedésüket, és a lényege a filmnek, hogy az öreg hölgy gyakorlatilag arra használja fel a kislányt, hogy a férfiak szívét összetörje, amiért az övét is összetörte valaki annak idején, így véve revansot. A kastély (vagy a birtok?) neve elveszett paradicsom volt, vagy valami hasonló, de egyszerűen nem jut eszembe sem a cím, sem a színészek közül egy sem, de arra emlékszem, hogy nagyon megfogott a film.

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.11 0 0 2701

Stimmel. De. Ő kifejezetten az előző 5-7 évből kérte.

Előzmény: 6174 (2700)
6174 Creative Commons License 2012.09.11 0 0 2700

Vagy:

Az utolsó ember a Földön (The Last man on the Earth) - 1964

vagy:

Az Omega-ember (The Omega Man) - 1971

Mindhárom film ugyanabból a kisregényből, Richard Matheson "I am Legend" (1954) című művéből készült.

Előzmény: Törölt nick (2699)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.11 0 0 2699

Legenda vagyok (I Am Legend) - 2007

Előzmény: Törölt nick (2698)
Asgeir Creative Commons License 2012.09.11 0 0 2697

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy régen látott filmmel kapcsolatban.Nem emlékszem sem a címére sem a rendezőre.A történet,amire emlékszem annyi,hogy egy kórházban játszódik.Egy beteg a kórterem ablakából meglát egy lányt,aki az egyik emeleti lakás ablakából galambokat enged szabadon.Teszi ezt minden nap,ugyanabban az időben,mígnem egy napon a lány nem jelenik meg . Az ember pedig megpróbálja kideríteni melyik utca az ahol ez a ház található.Ha jól emlékszem kiengedik addigra a kórházból,és elindul megkeresni az ominózus házat.Ennyi rémlik a filmből.Ha valaki ennyiből esetleg tudja melyik film lehet,segítsen.Előre is köszönöm.

rikitó Creative Commons License 2012.09.06 0 0 2696

Helló mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szeretnék megtalálni egy filmet,de sajnos nem emlékszem sem a cimére,sem a szereplők nevére.Kb.15 éve láthattam a filmet,amely két barátról szól,az egyikük csellózik és a filharmonikusok karmestere szeretne lenni azt hiszem.A csavar ott kezdődik,h a másikuknak meghal a nevelőapja és a végrendeletében egy rejtvényt hagy rá.Ő nem is sejti,hogy mihez vezet a megfejtés,de attól kezdve hogy megkapta,valamiért folyton az életére törnek,főként egy sebhelyesarcú fickó.A rejtvény a következő : "Oda küldték,de ott soha sem járt,visszaküldték,de ott nem járt soha" ezt végül is egy elmegyógyintézetből kiszökött fegyenc fejti meg ami:az Óra. Végül meg is találják ezt a bizonyos órát ami egy tőrt rejt magában.

Na nagyjából ennyi az amire emlékszek,remélem valaki ennyiből is felismeri.Előre is köszönöm.

FredSmith Creative Commons License 2012.08.31 0 0 2695

Barátnőm kereste, és a trailer alapján úgy tűnik ez lesz az. Nagyon nagyon köszi! :)

Előzmény: guestro (2694)
guestro Creative Commons License 2012.08.31 0 0 2694

Szerintem is az, csak nem a Kubrick-féle, hanem ez:

http://www.imdb.com/title/tt0118460/

Előzmény: FredSmith (2692)
ron89 Creative Commons License 2012.08.30 0 0 2693

Egy pici OFF tőlem.

A háttérben hallható zenét nem ismeri valaki? (X-faktor reklám)

http://xfaktor.rtlklub.hu/video/176193

FredSmith Creative Commons License 2012.08.27 0 0 2692

Igen, nagyon hasonlít, akárcsak az Amytiville Horror-ra, és a Darkness - A rettegés ház-ára, de egyik sem az. Már kezdem feladni a reményt, hogy sosem fogom megtalálni. :(

Előzmény: Félkraj cár (2691)
Félkraj cár Creative Commons License 2012.08.21 0 0 2691

A harmadik szerintem a Ragyogás.

Előzmény: FredSmith (2690)
FredSmith Creative Commons License 2012.08.21 0 0 2690

Sziasztok! 

Három film megtalálásában kérnék segítséget.

1. Ez egy horror. Pár fiatal (4-5) nyitott tetejű kocsival utazik valahová. Egy pusztán hajtanak át, mikor a sofőr srác (rövid, barna hajú?) oldalra nézve, megpillant a távolban egy szakadt ruhás nőt. Először azt hitte képzelődik, de mikor többször is visszanézett, a nő egyre közelebb volt, ugyanabban a pózban állva (eközben folyamatosan haladtak az autóval). Később megállnak valahol, ahol van egy régi bánya (?), és ott megijednek egy vén fószertől. Továbbmennek (?), és egy viszonylag nagy házban(?) kötnek ki, ahol elvileg egyikük meghal. Sajnos nem láttam végig a filmet, így nem tudom, hogy ezután mi történt. A Film+ „Paraszerdájában” vetítették.

2. Ennek a filmnek a műfaját nem tudom pontosan behatárolni. Asszem árva/hajléktalan kislányokat visznek el egy szigetre (?), ahol valami féle kiképzésen vesznek részt, melyet elvileg csak egyikük élhetne túl, a többieket legyőzve. Hárman maradnak, és ők részt vesznek egy vacsorán a „főnökasszonnyal”. Az italukba valamit belekevertek, minek hatására lebénulnak. Ekkor a „főnökasszony” behív három gorillát, akik megerőszakolják a lányokat. Közben az „asszony” valami olyasmit mond, hogy „a férfiak akkor a leggyengébbek, mikor a legerősebbnek látszanak”. Ez a filmnek kb. az első fél órájában történik. Ugyan végignéztem, de nincsenek további emlékeim róla. Ha jól emlékszem, van benne egy nyomozó-szál is.

3. Ez egy tipikus családi thriller: apuka, anyuka, kisfiú és talán van egy nővére is. Apu baltával, baseball-ütővel (?) terrorizálja a családot egy éjszakán át (?). Úgy emlékszem többször is mutatnak egy órát a filmben, ami olyan, mint a Titanicban, ami előtt a végén ott áll a hajó tervezője, mielőtt meghal. A film végén pedig elmenekülnek mind annyian (?), és apu meg ottmarad. Emlékszem, hogy a gyerek még a kocsi hátsó üléséről visszanéz a ház felé, és az ég (?).

Valakinek valamilyen ötlete?

Előre is köszi mindenkinek

Macskavati80 Creative Commons License 2012.08.16 0 0 2689

Óóó, köszönöm szépen, ez lesz az! :)

Előzmény: pobeda (2688)
pobeda Creative Commons License 2012.08.16 0 0 2688
Előzmény: Macskavati80 (2687)
Macskavati80 Creative Commons License 2012.08.15 0 0 2687

Sziasztok!

Láttam egyszer egy filmet, aminek nem emlékszem a címére. A második világháború idején játszódott. Egy fiatal nő nevelőnőnek vagy házvezetőnőnek megy egy magasrangú SS-vezetőhöz, de igazából zsidókat ment. Két gyereket kell megmentenie, akik bujkálnak, és egyszer egy hentestől kap egy cetlit, amin a cím van, de már csak a gyerekek furulyáját találja az üres pincében. Több csavar is van a filmben, pl. üldözik a nőt, aki elmegy a kapcsolattartójához, az pedig enged neki egy kád vizet, hogy fürödjön meg, de közben lemegy telefonálni a ház elé, innen tudja meg a nő, hogy elárulta.

Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehetett ez a film?

Előre is köszönöm!

pobeda Creative Commons License 2012.08.08 0 0 2686

:)

Előzmény: Törölt nick (2685)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.08 0 0 2685

Nagyon köszönöm!

Előzmény: pobeda (2684)
pobeda Creative Commons License 2012.08.08 0 0 2684
Előzmény: Törölt nick (2683)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.08 0 0 2683

Sziasztok!

Keresek egy filmet, aminek nem emlékszem a címére, és a cselekményére sem nagyon. Életemben egyszer láttam, és még egyszer azt az egy jelenetet amire emlékszem belőle. 90- es évek közepén láttam, tehát vagy akkori, vagy régebbi. HBO sugározta. 

A filmben egy felnőtt férfi autózik valahova egy kisfiúval, és mond valami ilysmit, hogy "még sosem láttam barna szemű Philippe-et". Valamint megjegyzi, hogy hasonlítanak a gyerekkel, mert mindketten szeretik a kólát. Az is rémlik, hogy a gyerek megkérdezi, hogy megállhatna - e egy benzinkútnál pisilni, de a fickó mondja, hogy pisiljen egy fánál.A fickó közben kocsit lop és ordít a gyereknek, hogy gyorsan ugorjon be, de a gyerek sokáig pisilt és a fickó megkérdezi, hogy hány kólát ivott, erre a gyerek azt mondja, hogy négyet.  Rémlik, hogy a gyerek talán ellop valami Halloween jelmezt egy boltból, ahol a fickó azt hazudja, hogy Buzznak hívják a gyereket. 

Tudja esetleg valaki, hogy mi ennek a címe? 

paterbus Creative Commons License 2012.07.25 0 0 2682

Igen. Vagy 25 éve láttam utoljára, elég halványan emlékszem rá.

Tudom, melyik filmről írsz, de én nem azt keresem.

Szkafander szerű ruhában van az illető, az arca látszik. Van valami üzemanyagszerű folyadék, aminek a csövét kitépik, így hal meg/áll le a végén, ha jól emlékszem.

Fénylő, arany v ezüst szkafander szerű a borítás.

Több ilyen "félig robot izé" is van a filmben.

Előzmény: Nevem Viktor a takarító (2681)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!