Keresés

Részletes keresés

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4410
Nézd Wiseblood a "zenénkre" nem kell hivatkoznod, mert azt Albatross követi el. Sőt még gyakran a basszus dolgokat is ő írja meg, úgyhogy nyugodt lélekkel kifejezheted véleményedet beszólásaimról. Az, hogy valaki a szakmában valamilyen szinten van, attól függetlenül még nyugodtan lehet róla véleményt alkotni, ahogy azt én is teszem, gátlástalanul. Itt az indexen mindannyian egyenlőek vagyunk; zenészek, hallgatók, rajongók, újságszerkesztők, úristenek, stb...

Meg azért annyira nem kell ezeket komolyan venni, az a kép is csak poén, ugyanúgy, ahogy a Rhapsody borítós MH.
Vagy azt most komolyan gondolták?

Előzmény: Wiseblood (4401)
Zero Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4409
még csak az kéne mi, egy 9*13-mas kis felbontású képből csináljanak címlapfotót? haha...vigyázz, mert ez a titokzatos scuderiaferrari megorrol rád :-)
Előzmény: prowler (4408)
prowler Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4408
SZ.I.: az sosem tűnik fel, hogy pl. embryo állandóan a csökött hülyeségeit ismétli. Én komolyan tartottam attól, hogy Limp Bizkit lesz a címlapon, Manson ugye most volt, ki lehetne még? A címlapon szereplő nevek közül én a Helloweent vagy Lemmyt tudtam volna még elképzelni a borítón. Szerintetek ki lett volna jó? A Tormentor?
Vessetek meg, de én abszolút nem érzem gáznak ezt az image-t, a fotó pedig láthatóan minőségi, nem gagyi.

Előzmény: SZ.I. (4398)
Zero Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4407
hát, igen a híres rhapsody-image, szerintem is elég vicces...hammerfalléknál sem tudtam elképzelni, hogy a címlapon középen álló arc dobogón van, vagy karóba van húzva? ha egyik se, akkor miért volt a szoknya? vagy nem is az volt?
ehhh..bonyolult image...maradjanak a kockás ingnél :-))
Előzmény: adamskij (4405)
Wiseblood Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4406
Magunk közt szólva, én nem is tudnám elképzelni egy sárkányokkal teli, fantasy konceptalbumokat gyártó banda image-ét másképp.

Hajas

Előzmény: adamskij (4405)
adamskij Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4405
King Diamond egyáltalán nem annyira gáz, persze, azért vicces,
hogy egy lassan 40 körül járó fickó kifesti magát, de az ő zenéje
valahogy passzol ehhez, meg látszik, hogy komolyan készíti a
konceptalbumait. Legalábbis nem ennyire gáz. Ez a Luca-féle
barkós frizura, hát... Cseh fociválogatott 1996-ban.

Zero, ahogy megveszem, duplikálom. Két tonik :))

Előzmény: Wiseblood (4404)
Wiseblood Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4404
Mondd, Mesterem, miért gáz az image?Jó, alapvetően én is ellene vagyok, de nagyon szeretem például King Diamondot, holott ott is gáz az egész.

Hajas

Előzmény: adamskij (4402)
Zero Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4403
a remix arcturust ne feledd duplikálni :-)
Előzmény: adamskij (4402)
adamskij Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4402
Ha ez a XXI. század metalja, akkor ebben a pillanatban technós geci leszek.

Ezt azért nem gondolhatják komolyan Lucáék, volt már gáz klip,
most ez a kép... Amennyire jó zenét írnak, annyira gáz az image-ük.

Megyek és megveszem a remix Arcturust, elegem van a klisés metalból.

Ja, az MHH-t viszont megveszem, hiszen ott a Tormentor cikk. Alap!

Előzmény: Scuderia Ferrari (4390)
Wiseblood Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4401
Nézd, Saturn, szeretem a zenéteket, meg minden, de szerintem elveted néha a súlykot.Ezerszer hallott közhely, de nem vagyunk egyformák.Időnként már uncsi vagy.És ha már egy magamfajta true metal ellenző mondja ezt, akkor abban már lehet valami igazság, nemde?

Hajas

Előzmény: SATURNEMBRYO (4392)
Zero Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4400
az előző szám első és hátsó külső borítója egyben már egy hammerfall-poszter volt, most megkapjuk a közepén is...manson pedig nem rocksztárként, hanem a hammer korrektorának hóhéraként szerepel :-)))
Zero Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4399
hááát ez a vinc, rugdossátok meg, érdekelne az a cikk.
Előzmény: Fafara (4389)
SZ.I. Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4398
prow, neked ez a maniad?:) ki mikor erti mar meg a kedvenc zeneidet? ismetled magad...

amugy kacagok mar megint az mhh boriton, mostmar mindig csak a harcosok lesznek fooldalon? szerintem mar olyan "csakazertis" dolog a szerk.ben a borito kivalasztasa. vagy ez, hogy megy nalatok?

Előzmény: prowler (4396)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4397
>embrió, ne aggódj, ha elég életképes vagy, egyszer majd egészséges egyed lesz belőled, aggyal meg ilyenek és akkor te is megérted majd a Rhapsodyt!

Hm, és mikor éri el az ember ezt a szintet, hány éves korban? Már alig várom, hogy megértsem.

Előzmény: prowler (4396)
prowler Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4396
Megint sirályos a címlap!!!! Mikor jelenik meg?

embrió, ne aggódj, ha elég életképes vagy, egyszer majd egészséges egyed lesz belőled, aggyal meg ilyenek és akkor te is megérted majd a Rhapsodyt!

0 % százalék zene :-)))))

Előzmény: SATURNEMBRYO (4394)
Scuderia Ferrari Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4395
R.O.T.F.L. !

:'-)

Előzmény: SATURNEMBRYO (4394)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4394
Senki? Nembaj beszúrom:

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4393
Rhapsody EP borítóra ki kiváncsi?
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4392
Úristen, mi ez valami kultúrális - történelmi magazin? "A középkori hős lovagok" különszám.

100% image
0% zene

demármegszoktuk!

Előzmény: Scuderia Ferrari (4390)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4391
Hát az volt az ügy, hogy a COC-nek egy korai gépet kellet volna elcsípnie a következő koncerthez, így korábban kellett fellépniük, ez az előzenekarnak nem teszett, mert így rövidíteniük kellett a programjukat és mikor felléptek leparasztozták Pepperéket, hogy hülye bunkó déliek, mire egy üveg repült a gitárost eltalálva és nem sokkal utána Pepper már a színpadon volt és ütötte az énekest.

A másik: At the Drive in gitárost nem engedték be saját koncertjére, mert nem tudta a kidobó, hogy zenekartag, így jól lebaszta, meg megverte, aztán végülis kirúgták a kidobót, a gitáros meg csak játszhatott.

A harmadik: Nashville Pussy koncerten, egy magát sajtóembernek kiadott fickó, beszerzett mindenféle stage passt-t és feldúlta a N. Pussy öltözőjét bepiálta az összes alkohol tartalékot, majd miután ki lett rakva, megfenyegette késsel a kidobókat, ráadásul 2 rendőrt megsebesített egy karambolban és még mindig menekül.

Előzmény: SOWHAT (4383)
Scuderia Ferrari Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4390
Klikk ide, ha a nagyobb felbontású Metal Hammer borító érdekel
Fafara Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4389
zero: NINCS fent, mert VINC sokszori keresem ellenere sem kuldte el az interjut, raadasul a vagatlant, es baromira nincs kedvem es idom az ujsagbol bepotyogni azt a k.a hosszu es szarul tordelt interjut.
majd ha csoda tortenik akkor fent lesz egyszer.

uffaff

Előzmény: Zero (4388)
Zero Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4388
nem rakták rá, sajna...fent van az interjúd a shock site-on? kiváncsi lennék rá.
Előzmény: Törölt nick (4387)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4387
nem hát... szegény Robi..:)
az őskövület shockos árnyak interjúmat amúgy olvastad? egyik legjobbat vele beszélgettem.

ja, a három feldolgozást tudtam, viszont a south of heavent nem rakták rá, ugye?
mocskok
:)

Előzmény: Zero (4386)
Zero Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4386
ja, kellett, mivel az énekes 2 év után sem tudja a say just words szövegét :-)
az új lemez 13 számából csak 3 feldolgozás.
Előzmény: Törölt nick (4385)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.31 0 0 4385
nekem a szigeten jobban tetszettek, új lemezt viszont még nem hallottam sajna, de biztos jó
ezeknek valami pink floydot kéne feldolgozniuk, azt meghallgatnám... a shine on your crazy diamond mondjuk! :)
(láttam, egyébként, akkor az árnyakon ottan hörögtél az első sorba'!:))
Előzmény: Zero (4384)
Zero Creative Commons License 2000.10.30 0 0 4384
nekem tetszett már a szigeten is korábban. az új lemez meg egyenesen zseniális szerintem. a path pl. egy olyan slégerszám, amely bármelyik 'hagyományos' felállású metalbandának a büszkesége lehetne. meg is hallgatom most azonnal :-)
Mezôtúron megosztottam a figyelmemet a két színpad között, mert a három nap alatt ami érdekelt zenekar, annak a kb. 70%-a egy idôben játszott...nevergreen, land of charon, árnyak, apocalyptica...és olyan hangulatom volt, hogy meg akartam nézni a magyar bandákat is...mindhárom koncertje valami emléket hordoz korábbról. általában igen ó koncertemlékeket.
Előzmény: Törölt nick (4382)
SOWHAT Creative Commons License 2000.10.30 0 0 4383
@: köszi megnézem

Mostanába sok a balhé:

Konzerte und andere Katastrophen
In der vergangenen Woche ging`s in amerikanischen Clubs heiß her: Bei C.O.C., At The Drive-In und Nashville Pussy flogen die Fäuste...

Gleich mehrere Bands hatten in der vergangenen Woche denkwürdige Erlebnisse während ihrer jeweiligen US-Tourneen.
Pepper Keenan etwa, Frontmann von C.O.C., musste in Jacksonville, North Carolina von der Bühne gezerrt werden, nachdem er Mitglieder der Band E-Town attackierte. Hintergrund der Geschichte ist, dass C.O.C. früher als ursprünglich geplant auf die Bühne wollten, um einen Flug nicht zu verpassen. Den Vorbands E-Town und Sworn Memory wurde insofern die Auftrittsdauer gekürzt - was die Mitglieder der Bands wiederum wenig erbaulich fanden. Als E-Town schließlich auf der Bühne standen, beschwerte sich deren Sänger Anthony über die "redneck wannabe rockstars", wegen denen sie ihre Show kürzen mussten. Noch im gleichen Augenblick flog ein Gegenstand vom Seiteneingang auf die Bühne, der den Gitarristen DeLux traf, wenige Augenblicke später stürzte Keenan auf die Bühne und wollte offenbar Sänger Anthony vermöbeln. Letzten Endes griffen die Ordner ein und brachten die Musiker wieder zur Ruhe...

Etwas mehr Ruhe hätte sich derweil wohl At The Drive-In-Gitarrist Omar Rodriguez von den Ordnern eines Clubs in Philadelphia gewünscht. Als Rodriguez in den Schuppen herein wollte, wurde er von einem Ordner daran gehindert und konnte ihn offenbar auch nicht davon überzeugen, dass er wirklich Mitglied der Band ist, die kurze Zeit später auftreten sollte. Stattdessen wurde Rodriguez von dem "Security"-Mann beschimpft, mehrmals geschlagen und schließlich an den Haaren auf die Straße geschleift. Ende vom Lied: Der Ordner wurde gefeuert, Rodriguez durfte doch noch auf die Bühne...

Last but not least hatten auch Nashville Pussy ein denkwürdiges Konzerterlebnis, als sie in New York auftraten: Ein unbekannter Mann, der sich als Mitarbeiter ihres Labels `TVT` ausgab und sich irgendwie einen `All Areas`-Ausweis ergaunerte, tobte sich im Backstage-Bereich aus. Nachdem er zunächst die Alkoholreserven der Band vertilgte und mehrere Frauen begrabschte, wurde er schließlich vom handgreiflich gewordenen Tourmanager vor die Tür gesetzt. Dort bedrohte er einige Sicherheitskräfte mit einem Messer und verursachte dann auch noch einen Autounfall, bei dem zwei Polizisten verletzt wurden. Und Vorsicht: Mister X ist weiterhin flüchtig...

Forditsatok németül nem tudok :), aztán még:

...AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD have been forced to postpone their European tour dates after trouble at a gig in TEXAS last week.

According to a spokesperson, fighting broke out after the band were attacked by locals at the gig in San Antonio. They allegedly had to defend themselves using their equipment.

In a statement issued today (October 18), they said: "Fighting broke out during the show and continued afterwards outside the club. The band were left cut and bruised, and without a large amount of their equipment, having used their guitars to defend themselves from their attackers. Police arrived on the scene but the band managed to escape in their tour van back to hometown of Austin, Texas. The band subsequently have no equipment and police enquiries to face, making it impossible for them to leave the USA."

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.30 0 0 4382
Zero: te láttad az Apocalypticát Mezőtúron?
nekem az a konci, bár nagyon tetszett, a végére lefárasztott, úgyhogy nem valószínű, hogy megnézem Eicca-ékat a PeCsában...:/

prowler: a Motörhead-buliról már jó pár napja volt itt szó... (tudod a varázsszót: szemet kinyit...:-)

Előzmény: Zero (4377)
Albatross Creative Commons License 2000.10.30 0 0 4381
SOWHAT:

A Váci utcában pihenő International Press-es ujságosnál általában lehet kapni CD-s angol MH-t, 2100 Ft körül. A CD-ken sok a szemét, de én szemét sznob vagyok, nekem semmi se jó :) Holott már két Raging Speedhorn nótám is onnan van (ami Iron Monkey 2).
Maga az újság tartalmilag sem egy nagy hanyattfekvés, kábé mint (nekem, meg kábé neked is) a magyar változat: havonta max. egy-két cikk, ami érdekel.
Ellenben gyakorta akad benne doomstoner interjú, jócskán többször, mint az MHH-ban. Ami jó pont, bárhonnan is közelítsek.

@

Előzmény: SOWHAT (4373)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!