én két film címére lennék kiváncsi remélem tud valaki segíteni. Sajnos csak egy két részletre emlékszem a tartalmukból mert vagy 20 éve láttam őket. Az egyik valami krimi egy veszélyes hulladék eltusolásáról szól ha jól emlékszem a vegyszer nevére y2k vagy valami ilyesmi. a lányeg az hogy a nagykutyák lebuktatásáról szól.
a másik egy családi film a két főszereplő nevére emlékszem Pepe és Valentína. a csaj meséli el a történetet a gyerekkoráról. valahol az olaszoknál játszódik a történet ha jól emlékszem az első világháború idején. a kát fiatal gyerekkori szerelméről szól.
Kb ennyire emlékszem a tartalmukból. Ha valaki tud segíteni emilben is írhat grofferi@citromail.hu
Na akkor most hogy egy ideje nem kérdeztem már meg ismét feldobom a kérdést, hátha valaki felismeri:
Egy dolog tuti: egy német vígjátékról van szó.
Az alap sztori, hogy egy ex kurva feleségül megy egy fószerhoz és kellemesen tengeti a napjait valami külvárosban amíg valaki fel nem ismeri és meg nem zsarolja. Ez a valaki teljesen véletlenül (talán szívrohamban) meghal a csaj házában aki valamiért megijed és eldugja a hullát a pincében. Ezek után sorra jönnek a véletlen és kevésbé véletlen halálesetek a házban amit a nő kétségbeesetten próbál eltitkolni és a hullákat különböző helyeken tárolja, de egy idő után nem marad más választása, mint elkezdeni lassan, később nagyüzemben ledarálni a hullákat és megetetni a szomszéd kutyájával.
Időközben van egy gyilkos is (az autópályás gyilkos) aki megorrol a csajra, mert valami gyilkosságot neki tulajdonítanak amit ő követett el. Természetesen ő is a darálóban végzi idővel.
Illetve van még egy totál balfasz zsaru aki rájön mindenre, de sosem tudja bizonyítani a dolgokat.
Még tv-ban láttam vagy 8 éve és emlékszem, hogy nagyon viccesek voltak szerencsétlen csaj próbálkozásai.
Nem jut eszembe egy film címe, és hátha Ti tudtok segíteni. Csak egy jelenetre emlékszem, ez a következő:
Egy gyereket - talán egy kislányt - valami parkolóban elrabol egy furcsa pár egy furgonnal. Az otthonukba viszik, ahol a kislánynak nyilvánvalóvá válik, hogy meg akarják ölni, mert ez a degenerált, beteg pár azzal szórakozik, hogy gyerekeket rabol, valahogy megölik őket és videóra veszik mindezt. Talán videókazettákat is talál, sőt, látja az előkészületeket is. Valagyogy a kislány tud telefonálni - talán az anyjának? - aki érte jön és az anya miközben a fegyvert fogja az ajtót nyitó párra, mobiltelefonon mondja a rendőröknek, hogy lelőtt két aberráltat, majd beléjük is ereszti a golyót. Úgy emlékszem, hogy az anya mintha Julianne Moore lenne, de nem találom a filmográfiájában a filmet, szóval valszeg nem ő játsza.
Ennyire emlékszem és hosszú ideje foglalkoztat, hogy mi lehetett ez a film.
Szóval, valaki??
(Bocs, de a "Milyen filmet láttál a héten" c. topikba is beleírtam ezt a kérdést.)
Sok olyan kérdés van, hogy nem emlékszik a címére, meg semmire. Én is ezt a sort szaporítom:
Egy számítógépes vírus fertőzi a számítógép felhasználókat. Akkor támad, amikor ki akarnak lépni a programból. Fertőz komputeren, és bankkártya-terminálon keresztül is. A fertőzés kb úgy néz ki, mintha hirtelen kiszáradt agyaggá változnának a juzerek. Persze azonnal halált okoz.
Egy thriller címére lennék kíváncsi. Kb úgy kezdődik a film, hogy egy csaj egy útszéli étteremben dolgozik. Bemegy egy furcsa vendég, aki elmegy a WC-re majd véresen jön ki onnan. A csaj észreveszi és telefonál. Közben persze be van tojva. A vendég elmegy, de a csaj megnézi még a kocsiját. Aztán már csak olyan emlékem van, hogy a csaj menekül, üldözik, benne van az ügyben egy zsaru...ettől többre nem emlékszem.
Azóta felmerült még egy film, nem vagyok biztos benne, de elég réginek tűnt. Csak annyira emlékszem, hogy van benne egy szőke hajú (?) rendőrnő, akit a a műszak végén (késő este) több rendőrtársa elfogja és megerőszakolja (még ott az öltözőben). Van még benne egy idősebb fószer (szintén rendőr/nyomozó) is, aki olyan mentorféléje (?) a nőnek, és talán közelebb is kerülnek egymáshoz. Ameddig láttam, úgy emlékszem, a nő meghal.
Ismerős esetleg valakinek?
Továbbá még mindig keresem a lejjebb említett horrort is, lehet hogy nem pontosan úgy volt minden ahogy leírtam, összekeverhettem az eseményeket, vagy magát a történetet is. Szóval ha valakinek legalább tippje van, akár csak hasonló filmre is, nagyon megköszönném. Egy biztos, és ez talán adhat valakinek támpontot: a pusztában gyorsan közeledő, szakadt ruhás női kísértet/démon. Sok horrorfilmet láttam már, de ehhez hasonló jelenet egyikben sem volt ezen kívül.
Egy régi filmet keresek sajnos sem a címét, sem a szereplőket nem tudom. Még gyermekkoromban láttam.
A története szerint Kínában játszódik valamikor az 1900 évek elején és valamilyen felkelés (talán boxerlázadás) tör ki és az ott lévő európai hadseregek együttesen veszik fel a harcot.
Misztikus, drámai filmet keresek, kérlek, segítsetek megtalálnom.
Téma:
Örökéletű 30 - 40 év körüli férfi, aki, hogy ne szaporítsa bonyodalmait az életben, kb. 10 évente más városba költözik. Barátai (tanártársai?) és barátnője megneszelik, hogy költözni akar - vagy esetleg valamiért köszönteni akarják - és az elutazása előtti percekben érkeznek a "vándor" városszéli házához. Beszélghetni kezdenek. A költözés okait kutatja a társaság, a fickó pedig feltételezésekbe burkolva sejteti, hogy Ő örökéletű, és korábban Ő volt - többek között - Jézus is. A vendégek között levő idős ember a feltételezést elhiszi és felismeri a "vándorban" az apját. A felismerés megrázkódtatásába az öreg belehal.
Sziasztok, keresek két filmcímet, mind a kettőt a hallmarkon vetítették kb a 2000-es évek elején, az egyikben van egy anyuka a kislányával, a férj meghalt. A nő a lányával a családjához költözik, a kislánynak hosszú haja van, amit levág, és levelet ír a halott apjának, amit egy sellő lufira köt fel, és ezt jónéhány km-el arréb egy sellő nevű helyen talál meg egy fickó, amit a feleségének is megmutat ő válaszlevelet ír nekik, és a két család találkozik.
A másik film arról szól hogy van valamit tavaszik fesztivál, vagy iskolá bál és két iskolás lány el akarnak menni rá, csakhogy nincs bartájuk. Találnak egy régiségüzletben egy dobozt abban van azt hiszem egy gyűrű és ennek segítségével két patkányból varázsolnak két srácot, akiket megtanítanak beszélni, enni, táncolni és a garázsban laknak.
Ez egész biztosan Dickens SZÉP REMÉNYEK (Great Expectations) című regényének valamelyik filmváltozata (volt egy pár). Az 1998-asra tippelnék Ethan Hawke és Gwyneth Paltrow főszereplésével. Az kevéssé valószínű, hogy épp azt a South Park-epizódot láttad volna, amely ezt a sztorit figurázza ki Malcolm McDowell narrációjával.
Sziasztok. Én is egy filmet keresek. Ha valaki tud, kérem, segítsen.
Jónéhány éve már, hogy láttam a filmet, mégpedig valamelyik magyar, földi adón. Arról szólt a film, hogy egy (talán árva) kisfiút egy nagyon gazdag, de egyedülálló, és már jó középkorú hölgyhöz visznek. Ott egy hasonló korú, hasonló sorsú kislány is élt már. Innentől követhetjük nyomon a felnövekedésüket, és a lényege a filmnek, hogy az öreg hölgy gyakorlatilag arra használja fel a kislányt, hogy a férfiak szívét összetörje, amiért az övét is összetörte valaki annak idején, így véve revansot. A kastély (vagy a birtok?) neve elveszett paradicsom volt, vagy valami hasonló, de egyszerűen nem jut eszembe sem a cím, sem a színészek közül egy sem, de arra emlékszem, hogy nagyon megfogott a film.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni egy régen látott filmmel kapcsolatban.Nem emlékszem sem a címére sem a rendezőre.A történet,amire emlékszem annyi,hogy egy kórházban játszódik.Egy beteg a kórterem ablakából meglát egy lányt,aki az egyik emeleti lakás ablakából galambokat enged szabadon.Teszi ezt minden nap,ugyanabban az időben,mígnem egy napon a lány nem jelenik meg . Az ember pedig megpróbálja kideríteni melyik utca az ahol ez a ház található.Ha jól emlékszem kiengedik addigra a kórházból,és elindul megkeresni az ominózus házat.Ennyi rémlik a filmből.Ha valaki ennyiből esetleg tudja melyik film lehet,segítsen.Előre is köszönöm.
Szeretnék megtalálni egy filmet,de sajnos nem emlékszem sem a cimére,sem a szereplők nevére.Kb.15 éve láthattam a filmet,amely két barátról szól,az egyikük csellózik és a filharmonikusok karmestere szeretne lenni azt hiszem.A csavar ott kezdődik,h a másikuknak meghal a nevelőapja és a végrendeletében egy rejtvényt hagy rá.Ő nem is sejti,hogy mihez vezet a megfejtés,de attól kezdve hogy megkapta,valamiért folyton az életére törnek,főként egy sebhelyesarcú fickó.A rejtvény a következő : "Oda küldték,de ott soha sem járt,visszaküldték,de ott nem járt soha" ezt végül is egy elmegyógyintézetből kiszökött fegyenc fejti meg ami:az Óra. Végül meg is találják ezt a bizonyos órát ami egy tőrt rejt magában.
Na nagyjából ennyi az amire emlékszek,remélem valaki ennyiből is felismeri.Előre is köszönöm.