AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Tegnap éjjel (azaz ma hajnalban :-)) a Friday Rock Show-ban volt Lemmy-interjú, Running Wild, Manson (új albumról), Overkill (1987-es klipp) is... + még jópár szám ami nem ugrik be :-)
És most egy kis "Tücsök és bogár" :-)
Új MHH, SMN-rovat:
"Eszeveszetten keresem Ákos Testét..." :-)))
El is felejtettem: az októberi Hammerben jópofa volt a Glenn Bentonos diákigazolvány :-)
Fényévenként belesek ide is..
Tommy Vance tényleg állat.. bár mostanában elég gyatra a műsor.. van egy fél videokazim tele Friday Rock Night-os klipekkel.. mondjuk nektek elég takony zenékkel de szerintem isteniek,.. pl Vixen.. meg Whitesnake-ek.. meg csupa classic 1990 környékéről :)
supertzar, látom, nem ismered Christina Aguilerát. Bánhatod.
Akkora hangja van, hogy azt tényleg nem mással összekeverni.
Amúgy a Cradle kritika nagyon korrekt, bár a 10 pont elkelt volna,
de így is tökéletes, benne a lényeg. A Limp Bizkit helyett mostanában
az új Rhapsodyt nyomod, oké, csak hát Durst személyisége miatt 6-ot
adni kissé szigorú/elfogult, hiszen, ahogy te is írod, a ritmusszekció ott
van. De nekem se jön be egyébként a Limp Bizkit. Milán Péter kritikája
az ItW-ről nagyon tetszik. A Peccatum viszont tényleg zseniális, hiába
nem jön be neki, nekem annál inkább.
Amúgy egyre korrektebb a Hammer, csak nem kéne úton-útfélen hangoztatni
az alternatív zenék nyomorúságát, amikor ott egy Perfect Circle, Scott
Weiland, stb., akiket azért nem lehet leírni. A Tormentor interjút kösz szépen,
és a Mayhem is.
Csa!
Nem tom ki volt tegnap este a PeCsa-ban az Ossian koncerten. En speciel az Ossiant ki nem allhatom, de az elozenekarokra kivancsi voltam (na jo, a Stainless Steel eseteben kicsit erdekelt is :))
A Messenger nem tom mit keresett ott, kicsit trash-nek tunt amit nyomtak.
A Steel kapott 35 percet, kicsit megilletodtek a lehetosegtol, de egesz jol nyomtak :)
A Demonlord megprobalta kicsit atvarialni a Fear of the dark-t, de amit meg lattam az Kalapacs Jozsi es zenekara volt. Nagysagrendekkel hitelesebb, mint Paksi, raadasul a hangja is jobb. Szoval bejott, bar mar rola is hallottam erdekes sztorikat. Legalabb most a szinpadon osszeszedetten nyomult.
Albi, bazzeg, most esik le, mit modtál előbb!!! Mi az hogy nem énekelhetem terceim a Past-ban? És így akarnak egyesek jó koncit csinálni :-))) SZM megáll, baz!
sowhat, te is jössz ma este a Bembe?
hallottátok, hogy összeáll a FNM, de a puffy nélkül?
Megkésve kissé, ám töretlen lelkesedéssel szeretnék gratulálni az Ossian reggeli playbackezéséhez :)! Pályafutások csúcsa. Persze nem is kéne ehhet mit hozzáfűzni...Ha ez így megy, gondolom a Dáridóba is meghívják őket, Endre pedig nem az az ember, aki egy ilyen lehetőséget visszamondana :).
Persze maga a mainstrean egy dolog, de kezelni tudni kell. :)
a.
PS. Supertzar: Olvastam, hogy multkor lemaradtál a Gödöllői hardcore-partyn a magyar előzenekarokról....remélem Vasárnap igyekszel, nem hiszünk el semmi kifogást :)
a.
P. Vadász Mocsok Szasza olyan jó zenéket adott tegnap este az EstFmen: nem akartam hinni a fülemnek: Sucidal tendencies, új Pantera, Madball, Mighty mighty bosstones, Rancid, CIV , Sex pistols stb...Mover Top 5 is volt :) Szazsát a címlapra most !!!!
Cornelius: Afg.W.: Greg projectje ? nem hallottam még.
ennye, telleg nem illik. na de kit erdekel?:)
az ossian topicban ment rola meg a sulyos es nem annyira sulyos offolasok elott nehany pikans story, bongeszd at, erdemes, vannak szep pillanatok rajta!