ELŐSZÖR IS KÖSZÖNÖM SZABÓ GABINAK, HOGY BEMONDTA A TOPIC HELYÉT A MŰSORBAN!
EZZEL PILLANATOK ALATT MEGNŐTT A HOZZÁSZÓLÓK SZÁMA. ÍGY MÁR SOKKAL JOBB A TOPIC.
NEKEM AZ LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY HOGY SZEREPELTEK EDDIG A MAGYAROK A MAI NAPON, MERT MOST ÉRTEM HAZA ÉS NEM TUDTAM NÉZNI A KÖZVETÍTÉST. LÉGYSZI MONDD BE A MŰSORBAN!
Mondtad, hogy ne csak kérdés véleményt is mondjuk..
Na én mondok! Nagyon jó a műsor de lehetne egy kicsit bewnne humorizálni! PÖLÖ olyanok mint felovasod ezeket a laza poénos dumákat amiket írunk pl pacalt pörköltöt eszik Misaka... Meg ilyenekk!!!
6-os palyan ki volt ez a masik "vilag sztar"?
kirajsag ezek a fajta sprinterek. :)
kis feludules a csak penz, csak kox, csak media sztarok vilagaban :))
lenygel meg elmehet a rakba, nehez ugy lesz aza kalapacsos tema...
bocs, nem vagyok tul tajekozott atletikaban, bar szeretem, de az olimpia utan lemaradtam...
szoval Michael Johnson visszavonult?
(csak mert hianyoltam 400 meteren....)
engem is, engem is, TV sztar leszek... :))
egy baj van epp masik adot neztem es csak a haverok mondtak ircen, remelem ismetlesben benne leszek mar, bar ezeket a selejtezoket nemtom ismetlik-e majd egyaltalan.
interaktiv tv rulez
Hát ez a Mipaseka kajakra kokszol az száz és hátőőő inkább Maurice Greenek is inkább ezzel kén mert ezen a topicba bizti nagyobb lenne a sikere ahogy látom!!! :-)))
Mekkora ember mar! ez a holland antillák-beli :)))
Hihetetlen, mennyit futott? 14-15mp?
Ilyeneket en siman inditanek mindenhol, mert ezek akarnak es max. pacal pörkölttel koxolnak :))
Ha már a Eurosport magyar kommentálásnál tartunk, a kollegák, TV nézők figyelmébe ajánlom egy mai véleményem a ténykedésükről.
Egyelőre a Atlétika VB rendben van úgy tűnik, bár neha szabog kissé szórakozott, de ugye tudunk ennel sokkal rosszabbakat is idezni innet...
Vitray lehet, hogy baromi tájékozott volt, de nagyon jókat lehetett aludni a közvetítésein.
Szerintem Gábor jól nyomja. Ha ő nem jó, akkor milyen az MTV-n pl. Egri Viktor? :oooo
Figyu Gabi!!! Volt tudod Michael Jonhsonnak az a 200-as futása Atlantában!!! Annak nem tudod valamilyíen okbűól milyen vot az első 100métere? Mert ha elosztjuk kettővel akkor olyan 9.6...