Keresés

Részletes keresés

BeePee_3 Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3252
Hát ha olyan szép, mint amilyen képekkel 'szignózza' az üzeneteit, akkor érthető...:)
Ha csak fele olyan csúny feje van, mint Londo Mollarinak, már akkor is nagyon gáz az ürge...
Előzmény: Vegetable (3251)
Vegetable Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3251
Egy kommentár mégis kéne azoknak, akik IRCelnek... Weyland volt... Ez cca az értékét is megadja a véleménynek - meg az 1 VOY alapján megitélt 4 teljes sorozat iss :o)))
Előzmény: BeePee_3 (3249)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3250
igen, értem, évekkel ezelőtt láttam még a Sky One-on

az nem most volt

Előzmény: lacix (3248)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3249
Hogy utána pár évvel később a Voyager megtalálja őket...

Az alábbi hózzászólást az index Babylon 5 fórumán találtam.
No comment...

"Sok szemét szar sorozatból láttam már részleteket de a Star Trek és fõleg a Voyager pályázhatna a minden idõk legaszarabb sc-fi sorozata címre .... Múltkor megnéztem 1-et .... Hát én még ilyen egy vontatott szart nem láttam , majdnem elaludtam rajta és ezen még az sem segített hogy az a feszeseggû Seven Nine bejött 1x úgy félóránként és mondott valami egetverõ baromságot arról hogy õ valójában ember de a teste nem az ..... Mondjál már legalább egy olyan dolgot ami jó ebben a szemétben azon az abnormálissan szabályos nõn kivül 1 et ....."

lacix Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3248
Nem a pasi, hanem két ferengi,
akikkel később a Voyager-ben is találkozhattunk.
Előzmény: Dave Bowman (3245)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3247
igen. ilyenek az emléklek. közben nézem, milyen jó kis részek voltak a 3. szeronban. de ezt még nem találtam meg
Előzmény: Vegetable (3246)
Vegetable Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3246
Ha a hapsi alatt a 2 ferengit érted a Delta kvadránsban a ferengi siklón, akkor igen :o)))) Visszaszalad az orruk elött a wormhole...
Előzmény: Dave Bowman (3245)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3245
erre emlékszem! és a végén a hapsi ott reked, valahol piszok messze, a galaxis másik végén... vagy valahogy így :)
Előzmény: Vegetable (3244)
Vegetable Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3244
Te szegény tévétlen... ;-) A 3. szezon volt, az a rész, mikor az állitólag stabil wormholet mindenki meg akar venni, végül az a pasi szerzi meg, aki felhasználta az eltitkolt empatikus tulajdonságát hozzá, de kiderült, hogy a wormhole értéktelen... Data és LaForge az utolsó percben érnek vissza a felderitésből...
Előzmény: Dave Bowman (3243)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3243
melyik volt tegnap? ;)

(tévém nincs ugyanis még egy darabig)

Előzmény: Vegetable (3242)
Vegetable Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3242
:o))) Én tegnap a TNGt néztem, mint mindig... Inkább ezt sajnáld ;-)
Előzmény: Dave Bowman (3241)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3241
mi volt a tegnapi címe?
Előzmény: SANGUINIUS (3240)
SANGUINIUS Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3240
Csatlakozom az elöttem szólóhoz a tegnapi rész tényleg tuti volt.Én tisztára Tuvok fan lettem tölle "közlegény igazán herczig hajpántja van" vagy "40 kör a raktár körül! De uram én...ÖTVEN KÖR!szóval nekem nagyon bejött Tuvok tegnap.Üröm az örömben hogy szegény Tuvok szerint gond van a nukleáris gélcsomagokkal.Hm meg a protonollóval:(
Egyébként amikor Kest láttam a film végén leizzadva tisztára ugy nézett ki mint akit jól........:P Szóval jó volt na,meg is néztem kétszer.
Lee_ Creative Commons License 2001.08.02 0 0 3239
A tegnapi rész hatalmas volt! :D

A legjobb, mikor a doki a gélcsomaghoz beszélt: "Ne aggódjon kisbeteg!" :)))

Meglivorn Creative Commons License 2001.08.01 0 0 3238
O'Brien rangja a DS9 alatt folyamatosan ment lefelé, végül pedig egy addig soha nem létezett, hímzett rangjelzést kapott. Néha utalgattak rá, hogy ez azért volt, mert a flotta Katonai részéből kilépett... bár ez elég furcsa.
Szóval ez nem véletlen bug, csak a magyarázatot nem tudni (legalábbis én még soha, sehol nem hallottam...)

Amugy a DS9-al következetlenség szempontjából nincs komoly gond. Apró bugok biztos vannak, de nekem egy sem jut eszembe :).
Talán annyi, ami nem is hiba, hogy a trillek nagyon mások lettek mint a TNG epizódban voltak.
De ez nem baj, előnyükre vált.

Nagyoreg Creative Commons License 2001.08.01 0 0 3237
Nem tudom miért várunk következetességet a sorozatok között, amikor az még egy adott sorozaton belül sincs meg (különösen a Voyagernél:)). Szóval mindegy, mert úgy is másként van máshol... :)
TtK Creative Commons License 2001.08.01 0 0 3236
Még egyszer a rangokhoz: a Sat1-en most vetített részekben (3. szezon eleje) O'Briennek két pötty van a hajtókáján (üres vagy teli nem kivehető). Következetesen következetlen :-((
Nagyoreg Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3235
Éljenek az egymásba morfolgató romulánok... :)
Előzmény: Meglivorn (3234)
Meglivorn Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3234
"kérdés: most akkor hogyan hívják a feleségét?? Majel Barret, vagy M. Roddenberry? "
Meg fogsz lepődni:
Majel Barret Roddenberry.
Ugyanis USAban szokás hogy a férj neve előtt,
megtartják a leánykori nevet is.

Mellesleg ezert is vihogok a folyton feltoro DS-Bab5 vitakon. A rajongok olik egymast, a szineszek meg folyton felbukkannak itt is, ott is.
Walter Koeniget ugye nem kell emlegetni, de Majel Barret is szerepelt (ha jól emlékszem ő volt a Centaury császár özvegye, aki megjósolta hogy Londo+Vir császár lesz).
Sokan mások is, ha jól emlékszem NaToth(biztos nem így kell leírni :p) STben klingont játszott,
Andreas Katsulas több romulant is...

Előzmény: Dob (3233)
Dob Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3233
Ma a TNG-ben feltünt a szerintem legjobb visszetérő gnosz Comdr. Tomalak, néztem nagyon, hogy ismerős valahonnan a ficek, most néztem a neten, és látom hogy Andreas Katsulas ő.. ő a B5-ben a G'Kar mandró.. abban mondjk jobban tetszett, mint a ST-ben..

A Vox-on adják megint a Mission:Earth-et, és most hogy rendszeressen követem nagyon bejön. Azt is ugyebár Roddenberry követte el (leegalábbis a koncepciókat), és a neje producer/szinész benne.
kérdés: most akkor hogyan hívják a feleségét?? Majel Barret, vagy M. Roddenberry? valahol így van (ST/B5) valahogy meg a másik módon (M:E)

duck Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3232
Miért? Szerintem szebb volt. Én például szeretem simogatni a kedvesem homlokát, ha ráncos lenne nem biztos, hogy annyira szeretném. (Ja és persze tiszteletben tartom a más fajokat.)
Előzmény: pg_breki (3231)
pg_breki Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3231
Most olvastam a Supergamezen egy jó beszólást. Bocsánat a szerzőtől, ha esetleg már elsütötte itt is.
"Le a kopasz franciakkal, eljenek a nagy mellu borgok."
:)))

Amondó vagyok, Belana maradjon a ráncos homloknál. Ez az emberi külső nem igazán jön be.

Zolcsi67 Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3230
Jó volt a "fajtiszta klingon" B'Elanna! Agresszív viselkedés, sárgásbarna agyarak.....egyre jobban teccik a csaj! :-))))))))
Vegetable Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3229
Hali! :o) Könyörgöm, legalább annyit olvass vissza, ahol erről a részről téged érdeklő hozzászólások vannak! :o) (gondolom, dátum alapján cca tudod, hova kell visszamenni :o)
Előzmény: alex17 (3228)
alex17 Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3228
helló! könyörgök küldjetek el olyan cimeekt ahonnan lelehet tölteni bármilyen trekes témáju videot akár rész akár klipp legyen (de a legjobban az amost abba hagyott rész 2-ik része kéne)
THANKS
cimeme:galaxyman@freemail.hu
Tajpan Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3227
mrzool: Igazad van. (Annyira megtetszett, hogy -mivel én most láttam először- nem gondoltam bele, hogy nem mindeki újszülött itt, akinek ez újat mutat)

Kép levéve, nagy-nagy megkövetés mindenkienk, akinek beletiportam a lelkébe.

mea culpa :-)

Előzmény: mrzool (3212)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3226
Milyen igaz !
SAJNOS...

TPTB-t inkább asszimilálta volna a Borg, ott terjeszthetnék most a káoszt...

Előzmény: Reiker (3225)
Reiker Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3225
> Nameg, hogy a 29. századból, ahol éppen
> temporális hidegháború folyik, segíti őket valaki.

És _ennek_ ellenére a pizsamás Kirk és a Vénusz Ringócsípôjű Amazonjai elôtti primitív emberiség gyôz majd!!!
Hahó, forgatókönyvírók, jó anyagot szívtok?! (Never mind, úgyse hallgatnak a halálhörgô rajongókra...)

Előzmény: BeePee_3 (3223)
Dave Bowman Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3224
z alapján még a Borgokat is bele fogják hozni...

simán. kitalálnak valami időparadoxonos elméletet, és össze lesz boronálva. vagy csak megesküdnek, hogy titokban tartják, stb.

Előzmény: BeePee_3 (3223)
BeePee_3 Creative Commons License 2001.07.30 0 0 3223
>Mondjuk akkor is találhattak volna jobb maszkot, mint a egy ilyen kardassziai remake-et.

Miért a hajó hogy néz ki ?
Kb 10 perc munkával átalakítottak egy Akira-t és lett belőle új hajó. Nekem egyébként nincsenek illúzióim, a sorozat sz@r lesz. Arról nem is beszélve, hogy a Suliban nevű fajt tudomásom szerint most említik először (bár azt nem tudom a TOS-ban volt-e róluk szó, de a TNG/DS9/VOY-ban tuti nem). Ha már van közel 40 évnyi ST történelem, amit mindannyian ismerünk többé-kevésbé, akkor miért kell ebbe belerondítani, olyan dolgokat beleírni, amiket most találtak ki.
Nameg, hogy a 29. századból, ahol éppen temporális hidegháború folyik, segíti őket valaki.
Ez alapján még a Borgokat is bele fogják hozni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!