Hát ha olyan szép, mint amilyen képekkel 'szignózza' az üzeneteit, akkor érthető...:)
Ha csak fele olyan csúny feje van, mint Londo Mollarinak, már akkor is nagyon gáz az ürge...
Egy kommentár mégis kéne azoknak, akik IRCelnek... Weyland volt... Ez cca az értékét is megadja a véleménynek - meg az 1 VOY alapján megitélt 4 teljes sorozat iss :o)))
Hogy utána pár évvel később a Voyager megtalálja őket...
Az alábbi hózzászólást az index Babylon 5 fórumán találtam.
No comment...
"Sok szemét szar sorozatból láttam már részleteket de a Star Trek és fõleg a Voyager pályázhatna a minden idõk legaszarabb sc-fi sorozata címre .... Múltkor megnéztem 1-et .... Hát én még ilyen egy vontatott szart nem láttam , majdnem elaludtam rajta és ezen még az sem segített hogy az a feszeseggû Seven Nine bejött 1x úgy félóránként és mondott valami egetverõ baromságot arról hogy õ valójában ember de a teste nem az ..... Mondjál már legalább egy olyan dolgot ami jó ebben a szemétben azon az abnormálissan szabályos nõn kivül 1 et ....."
Te szegény tévétlen... ;-) A 3. szezon volt, az a rész, mikor az állitólag stabil wormholet mindenki meg akar venni, végül az a pasi szerzi meg, aki felhasználta az eltitkolt empatikus tulajdonságát hozzá, de kiderült, hogy a wormhole értéktelen... Data és LaForge az utolsó percben érnek vissza a felderitésből...
Csatlakozom az elöttem szólóhoz a tegnapi rész tényleg tuti volt.Én tisztára Tuvok fan lettem tölle "közlegény igazán herczig hajpántja van" vagy "40 kör a raktár körül! De uram én...ÖTVEN KÖR!szóval nekem nagyon bejött Tuvok tegnap.Üröm az örömben hogy szegény Tuvok szerint gond van a nukleáris gélcsomagokkal.Hm meg a protonollóval:(
Egyébként amikor Kest láttam a film végén leizzadva tisztára ugy nézett ki mint akit jól........:P Szóval jó volt na,meg is néztem kétszer.
O'Brien rangja a DS9 alatt folyamatosan ment lefelé, végül pedig egy addig soha nem létezett, hímzett rangjelzést kapott. Néha utalgattak rá, hogy ez azért volt, mert a flotta Katonai részéből kilépett... bár ez elég furcsa.
Szóval ez nem véletlen bug, csak a magyarázatot nem tudni (legalábbis én még soha, sehol nem hallottam...)
Amugy a DS9-al következetlenség szempontjából nincs komoly gond. Apró bugok biztos vannak, de nekem egy sem jut eszembe :).
Talán annyi, ami nem is hiba, hogy a trillek nagyon mások lettek mint a TNG epizódban voltak.
De ez nem baj, előnyükre vált.
Nem tudom miért várunk következetességet a sorozatok között, amikor az még egy adott sorozaton belül sincs meg (különösen a Voyagernél:)). Szóval mindegy, mert úgy is másként van máshol... :)
Még egyszer a rangokhoz: a Sat1-en most vetített részekben (3. szezon eleje) O'Briennek két pötty van a hajtókáján (üres vagy teli nem kivehető). Következetesen következetlen :-((
"kérdés: most akkor hogyan hívják a feleségét?? Majel Barret, vagy M. Roddenberry? "
Meg fogsz lepődni:
Majel Barret Roddenberry.
Ugyanis USAban szokás hogy a férj neve előtt,
megtartják a leánykori nevet is.
Mellesleg ezert is vihogok a folyton feltoro DS-Bab5 vitakon. A rajongok olik egymast, a szineszek meg folyton felbukkannak itt is, ott is.
Walter Koeniget ugye nem kell emlegetni, de Majel Barret is szerepelt (ha jól emlékszem ő volt a Centaury császár özvegye, aki megjósolta hogy Londo+Vir császár lesz).
Sokan mások is, ha jól emlékszem NaToth(biztos nem így kell leírni :p) STben klingont játszott,
Andreas Katsulas több romulant is...
Ma a TNG-ben feltünt a szerintem legjobb visszetérő gnosz Comdr. Tomalak, néztem nagyon, hogy ismerős valahonnan a ficek, most néztem a neten, és látom hogy Andreas Katsulas ő.. ő a B5-ben a G'Kar mandró.. abban mondjk jobban tetszett, mint a ST-ben..
A Vox-on adják megint a Mission:Earth-et, és most hogy rendszeressen követem nagyon bejön. Azt is ugyebár Roddenberry követte el (leegalábbis a koncepciókat), és a neje producer/szinész benne.
kérdés: most akkor hogyan hívják a feleségét?? Majel Barret, vagy M. Roddenberry? valahol így van (ST/B5) valahogy meg a másik módon (M:E)
Miért? Szerintem szebb volt. Én például szeretem simogatni a kedvesem homlokát, ha ráncos lenne nem biztos, hogy annyira szeretném. (Ja és persze tiszteletben tartom a más fajokat.)
Most olvastam a Supergamezen egy jó beszólást. Bocsánat a szerzőtől, ha esetleg már elsütötte itt is.
"Le a kopasz franciakkal, eljenek a nagy mellu borgok." :)))
Amondó vagyok, Belana maradjon a ráncos homloknál. Ez az emberi külső nem igazán jön be.
Hali! :o) Könyörgöm, legalább annyit olvass vissza, ahol erről a részről téged érdeklő hozzászólások vannak! :o) (gondolom, dátum alapján cca tudod, hova kell visszamenni :o)
helló! könyörgök küldjetek el olyan cimeekt ahonnan lelehet tölteni bármilyen trekes témáju videot akár rész akár klipp legyen (de a legjobban az amost abba hagyott rész 2-ik része kéne)
THANKS
cimeme:galaxyman@freemail.hu
mrzool: Igazad van. (Annyira megtetszett, hogy -mivel én most láttam először- nem gondoltam bele, hogy nem mindeki újszülött itt, akinek ez újat mutat)
Kép levéve, nagy-nagy megkövetés mindenkienk, akinek beletiportam a lelkébe.
> Nameg, hogy a 29. századból, ahol éppen
> temporális hidegháború folyik, segíti őket valaki.
És _ennek_ ellenére a pizsamás Kirk és a Vénusz Ringócsípôjű Amazonjai elôtti primitív emberiség gyôz majd!!!
Hahó, forgatókönyvírók, jó anyagot szívtok?! (Never mind, úgyse hallgatnak a halálhörgô rajongókra...)
>Mondjuk akkor is találhattak volna jobb maszkot, mint a egy ilyen kardassziai remake-et.
Miért a hajó hogy néz ki ?
Kb 10 perc munkával átalakítottak egy Akira-t és lett belőle új hajó. Nekem egyébként nincsenek illúzióim, a sorozat sz@r lesz. Arról nem is beszélve, hogy a Suliban nevű fajt tudomásom szerint most említik először (bár azt nem tudom a TOS-ban volt-e róluk szó, de a TNG/DS9/VOY-ban tuti nem). Ha már van közel 40 évnyi ST történelem, amit mindannyian ismerünk többé-kevésbé, akkor miért kell ebbe belerondítani, olyan dolgokat beleírni, amiket most találtak ki.
Nameg, hogy a 29. századból, ahol éppen temporális hidegháború folyik, segíti őket valaki.
Ez alapján még a Borgokat is bele fogják hozni...