Keresés

Részletes keresés

Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4694
Penderecki tényleg kult. Nálunk meg nincs Muzzik.
Előzmény: acidangel (4693)
acidangel Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4693
...és ha még tudnátok,hogy millyen fasza dógok tudnak lenni a többi adón is(Fred Durst TV,stb.)Az Alternaiv Nation,meg a Péntek esti Dáridó a VH1-gyen Az analóg hangú Tommy VAnce-szel(Honnan hozták a csávót?Mert állat!!!).Ott már azon sem lepődtem meg ,mikor a Watch the children pray klippet adták,vagy egy régi békebeli Mammoth dalt...BTW:Mi van cárunk azzal a letequilázott Quorthon interjúval???És Mayhem-ék még mindig gyüjtik a káromkodásokat???(Le is Deathmetáloztad
őket anno...Emléxel még erre egyáltalán??).
OFF!!Minden érdeklődőnek üzenem,hogy most pénteken Penderecki vezényel Sosztakovicsot!!(Utóbbi a finn csellisták egyik kedvence,előbbi"A Hiroshima áldozatainak c. müvéről pedig a hetvenes években azt hitték,hogy elektronikus zene,pedig vonósokra csinálta!!Aki eccer hallotta,garantáltan visszamaradt a fejlődésben legalább egy évet!!Klasszikus zenén belül kevés progresszivebb és súlyosabb van!!A Muzzikon lesz.)Metalistáknak:Ez kábé olyan,mintha az Immortal dógozna föl régi Bathory dalokat...aa.
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4692
mikor volt?
fenebe, ejjel olyan k.jo klipeket meg zeneket tud adni a z+, nemigaz, hogy napkozben keptelenek, mindegy.
ma reggel pl. a scratch the surface-re ebrebtem:))
Előzmény: SATURNEMBRYO (4691)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4691
Perfect Circle: The Hollow - élő - tegnap Z+, Ki látta? Milyen jó volt már. Nem? De!

Az új Monster Magnet meg tök szar, akárcsak az előző!

Namindegynemszóltam!

Deepfreeze Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4690
supertzar

érkezett mostanság valami újdonság a Barlangbe?

leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4689
BMÁ IN MHH !!!!!!!!!! YESSSSSS, WE WANT MORE !!!!!!!!!!!!

Kripták, dimenziókapuk, torz lények, halál. YES !!!!!!!!! YES !!!!!!!!! YES !!!!!!!!!!!

SZ.I. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4688
ja, biztos direkt csinaltatok:)
ezt kapjak az antirockerek:)
Előzmény: supertzar (4686)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4687
telleg:)
Előzmény: supertzar (4686)
supertzar Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4686
És még a képaláírás sem stimmel :-)))
Előzmény: SZ.I. (4685)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4685
tovabbolvasom, aszongya, semi-attached:)
Előzmény: SZ.I. (4684)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4684
en is meghallgattam tegnap, es szerintem is nagyon jo.
ja! MHH! a Therapy?t mindig kerdojellel irjak...
Előzmény: Albatross (4679)
supertzar Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4683
PeCsában most nem lesz Cool Head Clan
Ez a program:
Stainless Steel
Messenger
Demonlord
Kalapács
Ossian
Rozsdamentes, nem igaz? :-)

Albi: ez olyan, mint te meg a Reinventing. Neked nem tetszik, szerintem meg úgy jó, ahogy van :-)

Előzmény: Wisey_ (4678)
BreZol Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4682
HK jól lehúzta az új Mansont a hangpróbán...
Fafara Creative Commons License 2000.11.08 0 0 4681
Albatross: mint írtam régebben, csak négy számot tartalmazott a promó, és az nem még győzött meg, de nem mondom, hogy ha az egészet hallanám, ugyanezt mondanám. Hülyeség lenne ítélkeznem ennyi alapján. Szívesen meghallgatnám, aztán járhatna a szám, hogy mi a véleményem.
Előzmény: Albatross (4679)
Albatross Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4680
Ja, Reed M. BROWN nevű projectjét hallottátok már? Reed énekel és gitározik, a másik gityós Jon Custer!!! www.brownrocks.com - amolyan dallamos, grungeos muzsika, Reed pedig kifogástalanul énekel - ami azért mégiscsak túlzás.

a.

Előzmény: Wisey_ (4678)
Albatross Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4679
Supertzar, Fafara és egyéb botfülűek :)

De most komolyan: én nem értem, mi a bajotok az új COC-vel. Most már vagy ötször végigment, elsőre furcsa volt a dobsound (jó, ez tényleg lehetne jobb itt-ott), de már akkor is kikészítettek a nóták. Szerintem iszonyatosan erős, gyilkos dalok vannak rajta, feelinges mint az állat, húzós, fogós, Pepper nagyszerű, szívszorító dallamokat énekel, mondom, fel nem tudom fogni mi ezzel a bajotok? Stare Too Long (az előzetesről hiányzott a női vokál, pedig nagyot dob rajta) az év legfeelingesebb dala. Pont. De sorolhatnám a többit is - kábé a végéig. Imádom. Supertzart külön nem értem: ez a lemez sokkal dalközpontúbb (na végre!), meg súlyosabb is mint a Wiseblood, és még ikerszólók is vannak :). Tényleg nem értem.
Szóval nem t'om Ti mit vártatok tőle, én annyit amennyit kaptam: gyilkos új COC nótákat. Azt meg ne várja senki, hogy ismételjék magukat, eddig se volt ilyen: én például rettentően örülök, hogy van egy ilyen Deliverance-album stílusú dal is a lemezen (13 Angels - mekkora téma!), de nem lennék boldog, ha ilyen lenne az egész lemez, mert már volt egyszer egy ilyen.
Szóval alapjaiban rendült meg az értékítéletetekbe vetett amúgy is ingatag hitem :)

Azzal pedig ne is jöjjön senki, hogy elfogult vagyok: ha egy ilyen nekem (nagyon) kedves zenekar gyenge lemezt csinál, azt általában úgy fogom fel, hogy személyesen velem csesztek ki :). Most semmi ilyen: csak lelkesedés, szeretet, béke...

@

Előzmény: SATURNEMBRYO (4674)
Wisey_ Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4678
"Egyébként most hétvégén Petőfi Csarnok: Demonlord, Kalapács, Ossian :-)))"

Ezzel még nincs is probléma, de fellép a Cool Head Clan is! :-)
"Még a szar is le van szarva" :-)))

Előzmény: supertzar (4623)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4677
nekem végül is mindegy, csak úgy kérdeztem
:)
Előzmény: Fafara (4676)
Fafara Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4676
nyugi, semmi
Előzmény: Törölt nick (4675)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4675
és mik ezek a him hatások amiről hallani lehetett?
Előzmény: Fafara (4673)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4674
Végülis nem baj, ez a Downset szám nem teszik. Csak a 2. albumuk nagyon bejött nálam. Az énekesük szerintem bevállna a Rage-nél.
Cradle-t továbbra sem értem, pedig élőben is láttam. Amúgy meg a Slash tetszik a legjobban, pedig az sem az én műfajom.
Előzmény: supertzar (4657)
Fafara Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4673
képesek voltak megújulni, nem klisékből építkeztek, na jó, van rajta gyors szokásos téma, de nagyrészt súlyoska. még a gyorsak is súlyosabbak, nem úgy, mint. telefonon keresztül egyik számot megmutattam vkinek, találja ki mi ez, azt mondta: slayer? hehe.
asszem kénytelen leszek majd megvenni életem első helloween cd-jét, mert a szemetek a promón lekevertek minden dalt :(
Előzmény: Törölt nick (4672)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4672
milyen? mesélj!
Előzmény: Fafara (4671)
Fafara Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4671
röhögni fogtok, de tök jó az új helloween lemez. meg fogtok lepődni rajta. szóval tetszik, pedig én és az ilyen zene...
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4669
Steve DiGiorgionak törjön el a keze jól. :)

De komolyan: egy Atheist újjáalakulást úgy el tudnék viselni ezzel az emberrel az Iced Earth-be való beszállása helyett, ha már Tony Choy latinpopfiúbandázik.
Kelly Shaefferrel mi van egyébként?

Előzmény: Don Roberto da Capo (4649)
Albatross Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4668
Az én zenekarom (gyk COC) új lemeze már nálam is ott figyel, lesz nemulass, hamarosan beírom, hogy is van. Egyelőre meg vagyok hatódva, hogy megvan :) (Hogy itt-ott furcsán szól, az már az előzetesenél is lejött, csak én nem vagyok olyan, aki csak akkor értékel egy lemezt, ha 100 százalékos a megszólalás. Nem ez a lényeg.)

MÁS.

Supertzar: Ginger lemezt hallottad már? Nagyon érdekelne, hogy milyen.

És figyelmeztetnék mindenkit, hogy VASÁRNAP SPIRIT CARAVAN GÖDÖLLŐN!!!! Nem érdemes elhalasztani, ha siettek, még kaptok jegyet ( :))))))) ).
@

Előzmény: supertzar (4666)
Fafara Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4667
voltam vikingben ugy egy ora utan, aztan cd pinceben ketto elott, hat jol nem volt egyik helyen sem. bruhuhu
Előzmény: supertzar (4666)
supertzar Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4666
Már megint rossz boltba mentél :-)))
Komolyan: kéne lennie, legalábbis a szokásos helyeken. Teknőc Ernő biztos lassan járja körbe a várost :-))
Előzmény: Fafara (4663)
Wiseblood Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4665
Ha én meg akarok szerezni valamit, akkor az általában sikerül is, úgyhogy teljesen mindegy, mi hol jön ki.Persze megértem a zenekarok álláspontját is.Nekik fontos a jó reklám, meg terjesztés.

Hajas

Előzmény: supertzar (4664)
supertzar Creative Commons License 2000.11.07 0 0 4664
Miért, jó? Szerintem vegetálni lehet náluk is éppenséggel, de komolyabb dolgokra nem képesek. Ld. Fates Warning, Skyclad stb.
Előzmény: Wiseblood (4662)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!