AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
...és ha még tudnátok,hogy millyen fasza dógok tudnak lenni a többi adón is(Fred Durst TV,stb.)Az Alternaiv Nation,meg a Péntek esti Dáridó a VH1-gyen Az analóg hangú Tommy VAnce-szel(Honnan hozták a csávót?Mert állat!!!).Ott már azon sem lepődtem meg ,mikor a Watch the children pray klippet adták,vagy egy régi békebeli Mammoth dalt...BTW:Mi van cárunk azzal a letequilázott Quorthon interjúval???És Mayhem-ék még mindig gyüjtik a káromkodásokat???(Le is Deathmetáloztad
őket anno...Emléxel még erre egyáltalán??).
OFF!!Minden érdeklődőnek üzenem,hogy most pénteken Penderecki vezényel Sosztakovicsot!!(Utóbbi a finn csellisták egyik kedvence,előbbi"A Hiroshima áldozatainak c. müvéről pedig a hetvenes években azt hitték,hogy elektronikus zene,pedig vonósokra csinálta!!Aki eccer hallotta,garantáltan visszamaradt a fejlődésben legalább egy évet!!Klasszikus zenén belül kevés progresszivebb és súlyosabb van!!A Muzzikon lesz.)Metalistáknak:Ez kábé olyan,mintha az Immortal dógozna föl régi Bathory dalokat...aa.
mikor volt?
fenebe, ejjel olyan k.jo klipeket meg zeneket tud adni a z+, nemigaz, hogy napkozben keptelenek, mindegy.
ma reggel pl. a scratch the surface-re ebrebtem:))
Albatross: mint írtam régebben, csak négy számot tartalmazott a promó, és az nem még győzött meg, de nem mondom, hogy ha az egészet hallanám, ugyanezt mondanám. Hülyeség lenne ítélkeznem ennyi alapján. Szívesen meghallgatnám, aztán járhatna a szám, hogy mi a véleményem.
Ja, Reed M. BROWN nevű projectjét hallottátok már? Reed énekel és gitározik, a másik gityós Jon Custer!!! www.brownrocks.com - amolyan dallamos, grungeos muzsika, Reed pedig kifogástalanul énekel - ami azért mégiscsak túlzás.
De most komolyan: én nem értem, mi a bajotok az új COC-vel. Most már vagy ötször végigment, elsőre furcsa volt a dobsound (jó, ez tényleg lehetne jobb itt-ott), de már akkor is kikészítettek a nóták. Szerintem iszonyatosan erős, gyilkos dalok vannak rajta, feelinges mint az állat, húzós, fogós, Pepper nagyszerű, szívszorító dallamokat énekel, mondom, fel nem tudom fogni mi ezzel a bajotok? Stare Too Long (az előzetesről hiányzott a női vokál, pedig nagyot dob rajta) az év legfeelingesebb dala. Pont. De sorolhatnám a többit is - kábé a végéig. Imádom. Supertzart külön nem értem: ez a lemez sokkal dalközpontúbb (na végre!), meg súlyosabb is mint a Wiseblood, és még ikerszólók is vannak :). Tényleg nem értem.
Szóval nem t'om Ti mit vártatok tőle, én annyit amennyit kaptam: gyilkos új COC nótákat. Azt meg ne várja senki, hogy ismételjék magukat, eddig se volt ilyen: én például rettentően örülök, hogy van egy ilyen Deliverance-album stílusú dal is a lemezen (13 Angels - mekkora téma!), de nem lennék boldog, ha ilyen lenne az egész lemez, mert már volt egyszer egy ilyen.
Szóval alapjaiban rendült meg az értékítéletetekbe vetett amúgy is ingatag hitem :)
Azzal pedig ne is jöjjön senki, hogy elfogult vagyok: ha egy ilyen nekem (nagyon) kedves zenekar gyenge lemezt csinál, azt általában úgy fogom fel, hogy személyesen velem csesztek ki :). Most semmi ilyen: csak lelkesedés, szeretet, béke...
Végülis nem baj, ez a Downset szám nem teszik. Csak a 2. albumuk nagyon bejött nálam. Az énekesük szerintem bevállna a Rage-nél.
Cradle-t továbbra sem értem, pedig élőben is láttam. Amúgy meg a Slash tetszik a legjobban, pedig az sem az én műfajom.
képesek voltak megújulni, nem klisékből építkeztek, na jó, van rajta gyors szokásos téma, de nagyrészt súlyoska. még a gyorsak is súlyosabbak, nem úgy, mint. telefonon keresztül egyik számot megmutattam vkinek, találja ki mi ez, azt mondta: slayer? hehe.
asszem kénytelen leszek majd megvenni életem első helloween cd-jét, mert a szemetek a promón lekevertek minden dalt :(
De komolyan: egy Atheist újjáalakulást úgy el tudnék viselni ezzel az emberrel az Iced Earth-be való beszállása helyett, ha már Tony Choy latinpopfiúbandázik.
Kelly Shaefferrel mi van egyébként?
Az én zenekarom (gyk COC) új lemeze már nálam is ott figyel, lesz nemulass, hamarosan beírom, hogy is van. Egyelőre meg vagyok hatódva, hogy megvan :) (Hogy itt-ott furcsán szól, az már az előzetesenél is lejött, csak én nem vagyok olyan, aki csak akkor értékel egy lemezt, ha 100 százalékos a megszólalás. Nem ez a lényeg.)
MÁS.
Supertzar: Ginger lemezt hallottad már? Nagyon érdekelne, hogy milyen.
És figyelmeztetnék mindenkit, hogy VASÁRNAP SPIRIT CARAVAN GÖDÖLLŐN!!!! Nem érdemes elhalasztani, ha siettek, még kaptok jegyet ( :))))))) ).
@
Ha én meg akarok szerezni valamit, akkor az általában sikerül is, úgyhogy teljesen mindegy, mi hol jön ki.Persze megértem a zenekarok álláspontját is.Nekik fontos a jó reklám, meg terjesztés.