AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Köszi, én meg várom a Twilightot! :-)
Skyclad isten volt, igaz?
Lemaradt válaszok:
deepfreeze: új cucc holnapra várható a Hammerbe
acidangel: '88-ban a Mayhem még javában death/thrash volt, legalábbis annak nevezte őket mindenki, csak a későbbi death metal hullám miatt vetették el ezt a dolgot.
Nem volt az interjú (bár lehetett volna az is, de így sokkal érdekesebb volt), csak egy berlini Noise kiadós parti valamikor a 80-as évek végén :-)
Vicces, de épp a napokban jutott eszembe, hogy ha nincs az Metallica Hungaricás hír a Mayhem címével, akkor lehet, hogy a De Mysteriis Dom Sathanas egészen máshogy sül el... sőt, talán nagyon sok minden alakulhatott volna máshogy Norvégiában...
Butterfly-effect? :-)))
Még nem találkoztam az új Ideas-szal, sőt, olyan emberrel sem, aki pontos infóval szolgált volna a megjelenést illetően. Szerintem a Barlangban még nincs. Majd még próbálkozom :-)
The Stone-t még nem hallottam.
Albi: Ginger lemezt nem hallottam még, de remélem, lesz európai kiadás is és akkor jól megveszem :-)
erről viszont annyit cárom, hogy a Limp Bizkit kritikát úgy gáz ahogy, és nem azért, mert lehúztad -szíved joga, a kritika végül is egy teljesen szubjektív műfaj- hanem a "tulajdonképp nem én vagyok a legmegfelelőbb személy ehhez a kritikához" duma miatt, mert ezzel csak a saját pitiánerséged bizonyítod be, hogy ennek ellenére nem adtad át másnak a lemezt, hogy kiélhesd a Dursd iránti ellenszenved által kiváltott agressziót egy jó kis fikázás formájában, ami viszont még alázásnak se jó, annyira béna, úgyhogy.
Ez az Eleven Hold számomra is csak egy kérdőjel.
Nagyon kis kellemes háttérzenének gondoltam, de aztán láttam egy TV műsorban interjút az énekessel (azt hiszem Nap a neve), aki nagyon megjátszotta az intellektüel különlegesművészt + némi poszt-hippie feelinget, ami persze lehet hiteles, meg oké, csak én nem így képzelem sem a művészetet, sem a hippi érát.
Azt viszont becsülöm bennük, hogy nem egy menedzser által összerakosgatott zenekarról van szó.
Az NME írja az új Hellacoptersről, nem tudom, idevaló-e ez, de nem tudtam sehovase írni:
Hacsak nem vagy egy szegecselt bőrpizsamák iránt betegesen vonzódó, sudár skandináv szex-szörny, ez a lemez valszeg semmit nem mond az életedről. De ne csodálkozz, ha a Hellacopters negyven percnyi kalapálása alatt tökösebben kezdesz feszíteni, mint szokásod.
és úgy írja, bocs, hogy sacred kalapálás, tehát hogy szent, szentelt, csak nem tudtam rendesen lefordítani, meg azt is írja hogy ez a dark’n’sad lemezük, de hogy azér nem kell megijedni.
mongyuk a titkárnőre..:)).Kicsit idegesitő a srác stilusa,interjúi meg alulról verik a lécet.Mindig van egy-két olyan kérdése,amit jobb helyeken már 10 éve betiltottak.(Mit üzensz a magyar rajongóknak??-Ez a kedvencem).A patetizmus-imádatáról nem is beszélve.Bár aki Floydot,meg Eleven Hódat istenit(A Black-Out-ról már nem is beszélve...).A Hold konciról érdemes elolv.a Wanted kritikát!!Tényleg iberelik Ákost patetizmusban,meg "magvas értelmiségi" attitüdben(tudod,a "megagiccses tipusú értelm.",a "nagyon müvész",akitől jobb helyeken vödörbe ásitják a szineseket...)aa.