Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

doca Creative Commons License 2004.04.27 0 0 212
Nálunk Gyomán nem arab szindróma van.A motor múzeumot bezárta a tulaj,és szerintem nem kapott félmillát még forintban sem.Talán a Jehovák!Nekem pedig ettől fáj a fogam.
Előzmény: keepitretro (206)
doca Creative Commons License 2004.04.27 0 0 211
Az igazi nem valós talán! De azért kösz a nagybetűt.Én csak egy része vagyok egy teamnek.Egymás nélkül nehezen haladna a dolog.Az más kérdés hogy egyenként képesek vagyunk önállóan dolgozni.Van amikor majdnem az egészet kell végig vinni,de előfordul hogy több autóban is benne vagy párhuzamosan.Ez nem jelent nagy kapacitást,mert hónapokról és akár évekről is szó lehet.

Akartaam egy képet linkelni keepitretronak ahogy én láton kerózni,de nem találom a mentéseim között.
A találkozót nem kell erőltetni az majd kiforrja magát. Bár részemről vannak távolságok.(Győr Gyomaendrőd) És ha már itt tartunk: Kompromisszumot lehet mindig találni.Ahogy gondolok itt társ topicra,mint képviselője-szülője-.Ha társként emlithetem ...

Előzmény: tatrafan (209)
tatrafan Creative Commons License 2004.04.27 0 0 210
tatrafan Creative Commons License 2004.04.27 0 0 209
Urak! Nagyon bírom ám amikor belépek és nem én vagyok az utolsó hozzászóló! :-)

Tomi:

Szerintem a logót a netről linkeltem be - már nem tudom honnan - és nincs meg a gépemen. De megpróbálom megkeresni.

keepitretro:

Ugye nem azt akarod sugallni, hogy a KRESZ-t semmibe véve ittasan vezetnéd azt a kerékpárt?!? És a győri szekció is biciklivel jöjjön? :-)))

doca:

Szívesen látnánk egy IGAZI autórestaurálót! :-)))

a totalcar téma:

Talán lesz valami, de nem mondhatok többet. Megkértek! De jobb is, hagy dolgozzanak nyugodtan a fiúk, ha már ilyen nagy fába vágták a fejszéjüket... Úgyhogy a forgatást nem fogjuk tudni összekötni egy spontán Tátra találkozóval, de sebaj. Érdekes találkozó lenne ha mi összejönnénk! Csak a Tátráink szellemeit állíthatnánk le a parkolóban. Senki sem értené miért vannak az üres helyek kihagyva... :-)))

Találkozó egyébként mostanában lesz Hollandiában, és én ott akarok lenni!!! (Csak elengedjenek a melóból...) Lekkerkerk május 21-23.

doca Creative Commons License 2004.04.26 0 0 208
Szodé társaság!A sört én is szeretem!De kerózni utálok!Valami hasonló márt megfordult az én fejem ben is.
Előzmény: keepitretro (203)
doca Creative Commons License 2004.04.26 0 0 207
Jobb egérgomb,katt.-Mármint a képre.- Legalján tulajdonságok...
Ha a lapon visszavergődsz a főoldalra,megtalálod az elérhetőséget.
Előzmény: 603-1961 (201)
keepitretro Creative Commons License 2004.04.26 0 0 206
..és kérünk téged ó nagy TATRAFAN a mi topikunk alapító atyja, ne fogadj el fél millió eurót semmilyen arab sejktől sem TATRA múzeum létesítésére mert téged is bekasztliznak mint azt a szerencsétlen arab fogovost :-)))))

Addig is előre a Ledvinkai úton, éljenek a TATRA-k és a LÉG hűtsön mindenkit!!!!!

Előzmény: 603-1961 (205)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.26 0 0 205
Főnök /tatrafan/ : van már kapcsolat karottával ? >>> Mikor lesz a sörözés ? jelzem én Győrből menvén lightes Cocát tudok csak bevállalni! Szóval tudósíts majd a fejleményekről, minden TATRA-k magyarországi Atyja. És most csak a csodálat szól belőlem! Napról-napra jobban tetszik a társaság, meg a téma. Kösz, hogy létrehoztad !
Előzmény: keepitretro (203)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.26 0 0 204
tatrafan: a 48-ban szereplő TATRA logót lécci küldd el nekem emilben
Előzmény: tatrafan (48)
keepitretro Creative Commons License 2004.04.26 0 0 203
mindenki: mongyuk valahol megejthetnénk egy sörözést pl nálam a műhelyben is akár. (Aznap biciklivel mennénk!!)
Előzmény: 603-1961 (202)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.26 0 0 202
keepitretro és tatrafan : Arra gondoltam, ha összejönne ez a Totalcar-os dolog, nem lehetne a felvételt összekötni egy TATRA topicfan találkozóval. Szerintem jó dolog lenne. Bocs , hogy így újként, rögtön ilyen merész dolgokat javasolok !
Előzmény: keepitretro (193)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.26 0 0 201
doca: ezt a modellt már láttam , valahonnan lehet rendelni, csak már kiesett hogy honnan, arra emlékszem, hogy nem volt drága csak a vételárkiegyenlítésnek voltak bukkanói. Hol találtad ?
Előzmény: doca (197)
tatrafan Creative Commons License 2004.04.26 0 0 200
Meg most olvasom, hogy egy filmben két 603-as is szerepel. A mellékszereplők: Meryl Streep és Jim Carrey :-)))) Nem tudom a magyar címét, eredetiben valami "LEMONY SNICKET'S - A Series Of Unfortunate Events" Új film lehet.
tatrafan Creative Commons License 2004.04.26 0 0 199
Igen, én is láttam mind a két klipet. Van valami homályos infóm egy új filmről amiben valszeg 603-as lesz, mert a tulaj dicsekedett egy fórumon hogy a Sharon Stone ült a kocsijában. De ez még a jövő zenéje.
yenoee Creative Commons License 2004.04.25 0 0 198
Sajnos nekem sem ugrik be zenekarnév, de kb. két évvel ezelőtt próbálkozott ismét felszínre vergődni egy nyolcvanas években befutott angol újhullámos csapat (2 nő egy férfi), anno ilyen slágerei voltak, mint pl. "Don't you want me baby". A szóban forgó dal refrénje valami ilyesmi volt, hogy "Tell me, when I see you again". Nna, annak a klipjét Prágában forgat(hat)ták, és szerepel benne egy fekete 603-3-as Tatra. Hát, kábé ezért ér valamit.
- Ki nyer ma? Játék és muzsika tíz percben c. műsorunkat hallották :-)))
Előzmény: tatrafan (196)
doca Creative Commons License 2004.04.25 0 0 197
Egyetértek.Én még azt sem tudom nyálzenekar-e vagy szóló volt.A lényeget megláttam.
Most meg ezt találtam:
Előzmény: keepitretro (195)
tatrafan Creative Commons License 2004.04.25 0 0 196
Jut eszembe! Tudta valaki (rajtam kívül persze :-) hogy az eredeti BATMAN képregényben egy TÁTRA a BATMOBIL??? Hehehe. Télleg így van, egy T77 (vagy 87-es?). Nem emléxem pontosan. Valaki tuggya? Kéne egy példány!
keepitretro Creative Commons License 2004.04.25 0 0 195
doca: természetesen már láttuk a klippet. Valami köcsög nyálzenekar (bocsi) akarta nézhetővé tenni a klippjét ezért belerakott egy 87-est ha jól emlékszem 2. szériást mint az enyém.
Az autó gyönyörű a többi feledhető!!!!
...de köszi a figyelmet!!!! :-))
Előzmény: doca (194)
doca Creative Commons License 2004.04.25 0 0 194
Ez mind semmi!Már akartam irni,de mindig más téma került előtérbe.Nos: nem vagyok valami nagy zenei klipp fogyasztó,azonban a minap láttam egyet véletlenül a csatorna váltások közben.A lényege hogy tulszaladtam rajta,ám visszakapcs. és tuti hogy Tatra volt.Kb 3 másodpercet láttam belőle.Ha mégegyszer látom jobban odafigyelek,azt hiszem valami MCM top a neve.Aki jobban réér üljön neki és vegye fel.

Én meg csak azt akartam irni hogy örülök a dolognak.Ennek is, annak is.

keepitretro Creative Commons License 2004.04.25 0 0 193
TATRAFAN a nagy topic alapító azthiszem már intézkedett hogy egy arra érdemes járművet "szerváljon" valahonnan.

Előzmény: 603-1961 (191)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.25 0 0 192
Lehet, hogy valamelyik szolgáltató / víz, áram stb / is tüd a cím alapján a tulajról felvilágosítást adni .
Előzmény: Gábor_S135 (184)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.25 0 0 191
De melyik AUTÓ lesz bemutatva ? Az az igazság, hogy még azt sem tudom hogy melyikőtöknak mozdítható TATRA-ja, lehet hogy csak figyelmetlenül olvasom a Fórumot. Szerintem, lehet hogy részrehajló vagyok de valamilyen 600-603 kellene bemutatni. Az még a közelebbi múltból való. Van ilyen mozdítható-bemutatható TATRA. Én is szeretném élóben megnézni. Az enyémet sajnos csak 20 km-t vezettem , azóta meg csak szedem szétfelé !
Előzmény: keepitretro (187)
keepitretro Creative Commons License 2004.04.25 0 0 190
Egy kis kereskedelmi "información":

Az íbájon aukcionálták ezt a remekművet.
1 EUR-ról sikerült ide feltornászni!!!!!

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2474562392&category=30182#ebayphotohosting

Előzmény: tatrafan (188)
keepitretro Creative Commons License 2004.04.25 0 0 189
Egy kis kereskedelmi "información":

Az íbájon aukcionálták ezt a remekművet.
1 EUR-ról sikerült ide feltornászni!!!!!

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2474562392&category=30182#ebayphotohosting

Előzmény: tatrafan (188)
tatrafan Creative Commons License 2004.04.25 0 0 188
karotta:

Mindannyiunk nevében köszi az érdeklődést! Én is úgy érzem, hogy elég extra gép ahhoz, hogy beférjen egy autós műsorba. Mondjuk nehéz elfogulatlanul hozzáállnom a kérdéshez... :-)))

keepitretro Creative Commons License 2004.04.25 0 0 187
doca: azért érted!! Mit megtesznek az emberek hogy TATRA-ba ülhessenek. Most kezedem csak érteni mire utaznak már "ezek" régóta! Azért csinálták ezt az egész TotalCar TV/Rádió/Internet/Mikrosütő/Mosógép/Falikút/stb izét, hogy TATRA-ba ülhessenek a végén!!!!!! :-))))))

Mostmármindenvilágos, rajtakaptukőket!!!!!!! :-)))))

Még a végén összejönnekik!

AZTÁN TESSÉK OBJEKTÍVEN BEMUTATNI A DOLGOKAT, NEHOGY MI TATRASOK OLYANOKAT HALLJUNK, HOGY RONDA MEG ILYENEK, MER' EZ A VILÁG LEGJOBB AUTÓJA ÉS EZT MOST MEG KELL HOGY TUDJA AZ ÖSSZES EMBER!!!!!!! :-)))))))

Hajrá TATRA és a LÉG hűtsön mindenkit!!!

Ezt meg tessék bemondani a végén......

Előzmény: doca (186)
doca Creative Commons License 2004.04.24 0 0 186
Ugye most rezeg a léc!Bezzeg amikor tavaly is jeleztem néhány dolgot...
Persze értem én hogy csak kész autókat lehet bemutatni.Van olyan is.
A Tatra egyébként simán ér egy műsort.

Hajrá tatrafan!

Előzmény: karotta (185)
karotta Creative Commons License 2004.04.24 0 0 185
Sziasztok,
Bazsó Gábor vagyok a TotalCarból. Közeleg a nyári adásszünet, és előtte még szeretnénk bemutatni valami tényleg érdekeset. Természetesen a Tatránál alkalmasabb alanyt az örökkévalóságig keresve sem találnánk. A kérdés az, hogy volna-e a kedves lakók között olyan, aki vállalná, hogy tévésztárt csinál az autójából. A forgatás egy napos elfoglaltság, természetesen végig jelen lehet lenni. Emilem az adatok közt, köszönettel:
BG
Gábor_S135 Creative Commons License 2004.04.24 0 0 184
Nem pont én találtam, hanem ismerősöm; aki épp a 110L-es Skodámat lakatolgatja. Ő a mellette lévő Topolinora (nincs a képeken) van rákattanva - gondolatban már megosztoztunk. :)
Szóval emberke meséli hogy milyen "jó" autót talált, "és még van valami Tatra is ott..." egyből izgatott lettem! :)

Egyébként pont a földhivatalba nincs kedvem elzarándokolni - a sorbanállás miatt. Mit gondoltok; nincs más lehetőségem, hogy adatokhoz jussak?

Előzmény: 603-1961 (183)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.23 0 0 183
Gabor_S135: Gratulálok. Hogy sikerült találni? Szeretném ha optimista lehetnék : talán nem is olyan súlyos a helyzet, mint ahogy kintről látszik.Irány a födhivatal - tulaj elő - aztán jöhet a részletes beszámoló fotókkal. Egyébként a kedvenc szólásom minden helyzetben igaz , igaz mindíg át kell írni : van még csoda a gaz alatt ! Azért arra kiványci lennék mit rewjt még ez az "áldott" magyar gaztenger! Mindíg kerül elő valami, de sajnos egyre rosszabb állapotban. Kéne egy országos felhívást tenni : keressük a gaz alatt, keretek mélyén megbújó matuzsálemeket. Sajnos a VETERÁN-ban lévő rovat elég kevest mutat, ennél lényegesen több van. Szerintem. Hajrá Gábor
Előzmény: Gábor_S135 (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!