Keresés

Részletes keresés

SZ.I. Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4819
en se tom kik ezek, de reggel lattam klipjuket, allat volt, a zene is tetszett, a klip meg tok para volt, csomo darazs, elboritottak mindent, brrrrrrrrr...........
Előzmény: gázolaj (4818)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4818
esküszöm, nem tudom, mi az a Sunna!

hol vagy, embrióta?

adamskij Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4817
Nekem is ez tetszik benne. Teljesen jó hozzáállással
készítették el, nagy valószínűséggel ez lesz a kedvenc
lemezem tőlük.
Előzmény: Kátai Tamás (4815)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4816
áh, ez igazan kedves toled!:)

tud valaki valamit egy Sunna nevu zkr-rol?

Előzmény: gázolaj (4814)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4815
Na, az új CoF szerintem is nagyon jó lett, nem igazán változott meg a zene és egyáltalán nem lett kommersz. Ez egy ilyen esszencia-szerű lemez. És az artwork is igényesség újból.
Előzmény: adamskij (4812)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4814
Á, hagyd el, nagy szar volt az egész :-))))
Előzmény: SZ.I. (4813)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4813
mer' jo neked:) en meg szenvedtem egesz hetvegen, szal a francba:)
Előzmény: gázolaj (4811)
adamskij Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4812
OK. Kár a Cradle-ért, de még az év lemeze címre esélyesként nevezhet,
vagy legalábbis a dobogóra.

Amúgy az MTV EMA kiosztón Bruce Dickinson is szerepelni fog, gondolom,
mint sztárvendég. Ennek alkalmából asszem le is nyomtak főműsoridőben egy
részt a klipből (Wicker Man). A hangszálakrobatikát én se állhatom ki, de azért
CA kicsit más, mindegy, ez itt OFF, nem is erőltetem.

Hmm, nem ismerem az új LB lemezt, de nem esélyes nálam. Azért a Take A
Look Around jó nóta lett, még Durst se tudja elrontani, csak néhol hamis az ének.
Lemezeladásokhoz kommercializálódás is szükséges. Szívük rajta.

Az ideas igen korrekt anyag, nemde?

Előzmény: supertzar (4801)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4811
Na, most mié'? :-)
Előzmény: SZ.I. (4810)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4810
a francba.
Előzmény: gázolaj (4808)
Ayreon Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4809
MI VOLT A RUNNING WILD-TÓL????????
Előzmény: Wisey_ (4795)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4808
Fú, bazzeg, tegnap este, aki nem volt ott, az baszhatja, meg bánhatja is! Vegyük sorba!

Sikerült elég neccesen, pont a Convoy-itróra beérni, ha jól gondolom, egy szösszenet a Twin Peaks-ből, aztán belekezdtek, basszus, de ilyen kibaszott hangzást még nem hallottam tőlük, agyam szakadozott, és végre az ének is szitne teljesen rendben volt. Az első szám után tökre látszott, hogy felengednek, gondolom, azért nem volt túl nagy nyugodtság bennük ilyen Wino-félék előtt nyomulni, de tényleg, utána már látszott a mosolygás, meg minden. Bár gondolom, a közönség reakciója is segített ebben. Bár nekem legjobban a Good Old-témák jöttek be, azért az új számok is rendben vannak, egyedül azt sajnálom, hogy nem mehettem fel a Past-ra, ti kis gecik!!!!!!!!!! :-)
Na, utána a Mood, kis átszerelés után, szintén isten durva hangzással beindulva, kircsi. Bár én most láttam először a bandát iagzán, (márhogy úgy, hogy figyeltem is) , kicsit a dalnok enyhén pózoló volt. Viszont a basszer mint egy Roy és Ádám-i szessöner! Bocs, de eléggé nem illik a képbe. De az tényleg igaz, hogy egy geci jó hangzás iszonyúra bejövveti még a nem annyira szimpi muzsikarokat is. De a Moodról mondjuk nem hiszem, hogy pont nekem kéne írni, meg véleményt nyílvánítani, na mindegy. Király volt.
Na, aztán Hódék, puff, addigra már elég zöldség voltam :-) de így nagyon durván bejött, csak nem kellett vcolna énekelni a kopasznak, feleslegesnek is tűnt, hogy iszonyú hosszú számokban (7, 8, 9 percek)néhány mondat erejéig megszakítsák a zene kispatakját. Hihetetlen váltások, pontosság, meg az a hippigityós, istenek voltak. Plussz, kis duci Éva dobos, ilyen dobolásért, akármilyen kis csúnya volt, megdugtam volna :-))))
Na, viszont Winoékról már írjon mást, mert nekem tényleg nem sok közöm van hozzá, nem tudom érezni, hogy ő most akkor mekkora isten (bőven lehet az egyébként, hiszen isten volt a konci), szóval nem akarok hülyeségeket írni, meg esetleges megbántásokat sem elejteni.

Na, szorri, hogy ilyen 'koncertbeszámolóba" bocsájtkoztam, de mindent ki kell próbálni egyszer, hihihi! Tudjátok:
'Befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra, képzeld!'
'Hú, bazzeg, az drága volt, mi?'
'Ja, dehát egyszer élünk, nem igaz?'

A FNM-t meg a KROQ-n hallottam, szupercár!

Diesel

Blindmouse Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4807
Tudom.. láttam.. de nem az igazi.. fél éve jobb volt.. de azért nézem mindíg ha itthonvagyok épp, és eszembe jut..

Amúgy az SMN-rovatban lévő hirdetéseket csak olvassák a népek vagy jelentkeznek is rájuk? mert anno dobálgattam be párat de a kutya se teflonált.. átlag hirdetésenként 2 fő..
(leszámítva egyszer egy kb 15 éves hangot aki asszem a nyár elején jelentkezett egy 2 éves hirdetésre :)

Előzmény: Wisey_ (4795)
Blindmouse Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4806
Ilyenben is.. azé van nekem Nevermore CD-m is ;)
Előzmény: Törölt nick (4794)
supertzar Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4805
wice: sajnos még semmit.

albi: becsülendő az elv, de itt szerintem vannak magasabb szempontok is. Sajnos az élő játékra a reggeli beszélgetős műsorok nincsenek berendezkedve, ez nem a David Letterman show...
Amúgy nem hiszem, hogy bárki is egy rock/metal banda reggeli playbackjénél azt hinné, hogy ezek biztos azért nyomulnak így, mert nem is tudnak rendesen zenélni.
Mondjuk egy klip felvételénél is igen ritka az élő zenélés...

Ideas kicsit nehéz lett szerintem, a váltás is jelentős, de vannak nagyon-nagyon jó pillanatok. Újabb erős hazai lemez született.

MM (most megy): Burzum-Hvis Lyset Tar Oss

Előzmény: wice (4804)
wice Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4804
supertzar milyen a union made, hallottal mar toluk vmit?
Előzmény: supertzar (4797)
Albatross Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4803
Supertzar:
Playbackelni semmiféleképpen nem menne el a Convoy...Én mindenesetre biztosan nem. Nem bírnám megtenni. Akkor inkább ne tudjanak róla. Ha a zenémet nem tudom önmaga valóságában megmutatni, akkor ne, mert így nagyon sérülne. Már a mi zenénk. Lehet, hogy az Ossiáné playbackezve is jól mutatott, de ez megint nem minket minősít :)

@

Előzmény: supertzar (4799)
Espé Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4802
Komolyan az új Ideas-t nyomod? Milyen? :)))

A CoF kocsiban való hallgatásánál az a poén, amikor megállsz egy piros lámpánál, és Dani max. hangerőn tépi a hangszálait, az emberek meg azt hiszik, a pokol angyala jött el értük.
:)))

Előzmény: supertzar (4801)
supertzar Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4801
Ezt most nem értettem, komolyan.
Mire vonatkozott?

adamskij:
Christina Akárkicsodát valamennyire ismerem, de nekem ez totál W.Houston, M.Carey vonal, totális hangszálakrobatika. Nincs vele bajom amúgy, csupán Durst médiahajhász akciójával volt.

Cradle-re ma már megadnám a 10 pontot, azóta is az megy a kocsiban. Eléggé utolsó pillanatos érkezés volt a lemez, de még ez is csak turpi mp3-as felvételének volt köszönhető. Ha lett volna időben rendes előzetes, akár hónap lemeze is lehetett volna szerintem.

Mi az, hogy most a Limp helyett a Rhapsodyt nyomom? :-) Mikor nyomtam én a Limpet? :-)))
Nem Durst személyisége miatt lett az új LB 6 pont (szemben a kettes lemezes 8-cal), hanem a nótaszegénység miatt. Ez egyszerűen a SO II. egy még kommerszebb formában. Durst amúgy egy zseniális médiamanipulátor, de szöveg/dal-íróként nagyon minimál. Nem a stílussal van bajom, mert a Papa Roach pl. nagyon tetszik.

Előzmény: Espé (4800)
Espé Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4800
na, tudod mit...

:)

Előzmény: supertzar (4799)
supertzar Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4799
Albi, Convoy nem menne el nagy nézettségű reggeli műsorba szerepelni? Hogy egyáltalán híre menjen, hogy létezik ilyesmi is?
EHG lemezt még nem hallottam, de ha lemegy most az új Ideas, az következik majd :-)

Nephilim cuccok tényleg elkészültek, tehát kijött az Ideas, a HWG, a Depresszió (turnén a Csapdával és a Neck Sprainnel) és az Ankou.

FNM összeállás híre honnan érkezett? Ki tud róla valamit?

Előzmény: Albatross (4798)
Albatross Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4798
Ez király! Majd mekérdezzük az öreg Winot milyenek a témák :)

Új Eyehategodot hallotta már valaki?
a.

Előzmény: supertzar (4797)
supertzar Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4797
Ez ám a hír :-)

The new side project of Foo Fighters's Dave Grohl called Probot will feature his new, original songs sung by his favorite metal vocalists. Grohl has already written and recorded the bass, drum and guitar parts at his home studio in Virginia. He then sent the instrumental tracks to a handful of singers, each of whom was asked to come up with lyrics, record them and then title the song. Participants include Celtic Frost's Thomas Gabriel Warrior, Max Cavalera, King Diamond, Mike Dean (COC), Cronos (Venom), Snake (formerly of Voivod and now with Union Made), Eric Wagner (Trouble), Wino (formerly of the Obsessed and now with Spirit Caravan) and Tom Araya.
Lemmy and Phil Anselmo are also expected to lend their lungs. While writing and recording the music, Grohl stuck an old Voivod sticker on a chair in his studio "for inspiration."

Wisey_ Creative Commons License 2000.11.11 0 0 4796
Levi, a TEN rohadt jó! Van több is? :-)

Amúgy most a Spellbound-ról van szó - hasonlít hozzá az új album? Mármint, esetleg a Babylon lassabb, könnyedebb, vagy kb ugyanaz a hangzás maradt?

Előzmény: Levike (4644)
Wisey_ Creative Commons License 2000.11.11 0 0 4795
Tegnap éjjel (azaz ma hajnalban :-)) a Friday Rock Show-ban volt Lemmy-interjú, Running Wild, Manson (új albumról), Overkill (1987-es klipp) is... + még jópár szám ami nem ugrik be :-)

És most egy kis "Tücsök és bogár" :-)
Új MHH, SMN-rovat:
"Eszeveszetten keresem Ákos Testét..." :-)))

El is felejtettem: az októberi Hammerben jópofa volt a Glenn Bentonos diákigazolvány :-)

Előzmény: Blindmouse (4793)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.11 0 0 4794
jó hát te ilyenekben utazol, mér', nem szégyen az...:)
Előzmény: Blindmouse (4793)
Blindmouse Creative Commons License 2000.11.11 0 0 4793
Fényévenként belesek ide is..
Tommy Vance tényleg állat.. bár mostanában elég gyatra a műsor.. van egy fél videokazim tele Friday Rock Night-os klipekkel.. mondjuk nektek elég takony zenékkel de szerintem isteniek,.. pl Vixen.. meg Whitesnake-ek.. meg csupa classic 1990 környékéről :)

Előzmény: acidangel (4693)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.11 0 0 4792
a kalapács lehet hogy jó volt, de szerintem semmivel se hitelesebb mint a paksi.
Előzmény: rostockol (4789)
adamskij Creative Commons License 2000.11.11 0 0 4791
akarom mondani: Mayhemet is.
Előzmény: adamskij (4790)
adamskij Creative Commons License 2000.11.11 0 0 4790
supertzar, látom, nem ismered Christina Aguilerát. Bánhatod.
Akkora hangja van, hogy azt tényleg nem mással összekeverni.

Amúgy a Cradle kritika nagyon korrekt, bár a 10 pont elkelt volna,
de így is tökéletes, benne a lényeg. A Limp Bizkit helyett mostanában
az új Rhapsodyt nyomod, oké, csak hát Durst személyisége miatt 6-ot
adni kissé szigorú/elfogult, hiszen, ahogy te is írod, a ritmusszekció ott
van. De nekem se jön be egyébként a Limp Bizkit. Milán Péter kritikája
az ItW-ről nagyon tetszik. A Peccatum viszont tényleg zseniális, hiába
nem jön be neki, nekem annál inkább.

Amúgy egyre korrektebb a Hammer, csak nem kéne úton-útfélen hangoztatni
az alternatív zenék nyomorúságát, amikor ott egy Perfect Circle, Scott
Weiland, stb., akiket azért nem lehet leírni. A Tormentor interjút kösz szépen,
és a Mayhem is.

rostockol, hogy megy a Steel?

Előzmény: rostockol (4789)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!