Keresés

Részletes keresés

SZ.I. Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4521
Előzmény: SATURNEMBRYO (4516)
supertzar Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4520
patek:
Tcs utoljára szerintem a júniusi számban volt, most pedig életük első maxija jelenik meg november 7-én (elővételben már 4000 pld elment belőle, ami hazai viszonylatban maxiból óriási szám), indul a turnéjuk, ráadásul a lemezt őszről februárra tolták, melynek háttere szintén joggal érdekelheti az olvasókat. Egy oldalas interjú amúgy.
Enslaved a tervek szerint decemberben lesz.
Limp/Off pontos példányszámokat nem tudok, de egészen biztosan nagyságrendekkel több ment el az utolsó Offspringből, és szerintem a Take óta Limp is jól fogy. Ezek ezres nagyságrendű dolgok, az ug. metalnal meg százas nagyságrend van.
Nem hiszem, hogy túlzottan nyomnánk őket, de egy interjút a friss lemezhez talán ugyanúgy megérdemelnek
Előzmény: patek 61895 (4464)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4519
A jelenlegi moderálásnak / cenzúrálásnak, újabb felhasználó esett áldozatul: Diesel - R.I.P.
Szerencsétlent letiltották, mert volt egy pár keresetlen szava Ferrari-hoz (Richy), amúgy ő ki a faszom?

Ez most így fog menni, a tisztelt (fő)szerkesztők karba tett kézzel figyelik az eseményeket és kedvükre törltetnek, meg rúgatnak ki bárkit.
Inkább szóljanak hozzá valamit!
Úgytűnik, hogy már belátták saját hülyeségeiket és érdemben már nem tudnak semmit hozzáfűzni.
Supertzar is kifogyott már a lexikális pontosságú szőrszálhasogató (mindenbe belemagyarázós) elemzéseiből, nincs már fantáziája, úgy tűnik.

Na hol vagytok trúmetálosok.

supertzar Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4518
Kedves topiklátogatók! Örülök, hogy ilyen higgadtan tudtok viszonyulni minden felmerülő kérdéshez, problémához. Nem tudom honnan szeditek azonban, hogy engem egy picit is zavar Saturn egyébként elég láma módon :)) megberhelt möhöhö borítója. Ha kicsit visszapillantotok a topikban, láthatjátok, hogy Saturn képberakása után két hozzászólásom is volt, ahol egy szóval sem említettem a borítót.
Mert nem zavar. N-E-M Z-A-V-A-R. Érthető?
Maradok tisztelettel :-)))

gyak Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4517
supertzar: ugyan már. Durstnak tényleg pufi a feje, de ettől még nem lesz kisebb showman. És miért ne elhetne viccelődne egy olyan emberrel akit valamiért kedvelsz, ha nincs mögötte a szüklátókörüséged ,vagy az irigységed okozta keserű szájíz? Az Ossian mikor lesz ennyire híres, itthon és külföldön? A Therapyt meg nem ugatnám ám a helyedben, mivel ha vége lesz a heavy metal revivalnak, kevesebben fognak emlékezni a Rhapsodyra, mint a Therapyra, mert ugyevan, aki ügyesen meglovagol egy trendet, és van a ki ír egy kis zenei történelmet. Ennyi. Egyébként sosem Madolfozok, én a Milánt bármikor lenácizom. Joggal. Macháték meg igazán jó kis polgárpukkasztásnak(akarom mondani true és 16 éves blacker) pukkasztásnak lennének jók, egy borítón ugyanis nem látszik, hogy a Csihar(szegény) lecsúszott alkoholista lett, míg Machát keze a tetkószalonban automatikusan turult formáz. Ettől még csináltak egy blackmetal rajongó-szopató lemezt, amiben még feltűnik valami a régi Tormentor punkos attitiűdjéből, és kimondottan szórakoztató. A Rhapsodynál tuti jobb lett volna, a z a helyes piros bomberdzseki, vagy a Hanyistók felszerelés, estleg a bájos maszkok.

Ja és Supertzar vagy Richy, akinek annyi önkritikája, vagy humorérzéke nincs, hogy jót nevessen a saját, eléggé vicces címlapjának jóízű paródiáján, az a szerkesztő/újságíró/dtp-s sűrgösen hagyja abba az újságkészítést, mert különben beszűkült, mindenre ugrós savanyú kirekesztő péniszfejfedő válik belőle. És még ti panaszkodtok a metal visszaszorulásáról, amikor ti is mindent kicenzorálnátok, ami kritizál titeket, vagy csak nem tetszik mert nincs benne maiden riff?

Vagy csak az Index szeretne ócsó reklámot a Hammerbe. És a nácikat nem moderálja ki, ellenben egy szimpla borítóparódiát igen. Ezek után győzzön az ORTT.

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4516
Szerintem pályáztatni kellene ezeket a különböző borító verziókat. Ki tud jobbat? Aztán ünnepélyes keretek között díjazni is lehetne.
Előzmény: SATURNEMBRYO (4514)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4515
SOWHAT, elbasztam, mer a madonnás nem is az első, hanem a második lemezük... nem mintha számítana persze, csak úgy mondom, a rend kedvéért.
Előzmény: SOWHAT (4437)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4514
Jogilag rendben van a dolog. Az ORTT-vel személyesen konzultáltam, úgyhogy, ha ezt is leveszik, akkor a legfelsőbb bíróságig viszem az ügyet, szólásszabadság megsértése miatt. És akkor megnyerem a pert, kaszálok vagy 5 milcsit, azzal felvásárolom az MHH-t (mert a Cselő-Lénárd páros már úgyis régóta csak a pénzt látja a bizniszben). Majd demonstratív jelleggel lerombolom az összes intézményüket, CD+bögre bolt, stb. Aztán egy teljesen új profilt adok az újságnak és ezzel a Rhapsody-féléknek befellegzett, és ezután senkinek sem kell félnie a sárkányoktól, kardoktól, középkori lovagoktól csak Béke és Szeret lesz.............
Előzmény: koponyányi monyó (4510)
Wiseblood Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4513
Van leveled.
Előzmény: adamskij (4512)
adamskij Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4512
Én se.
Előzmény: Wiseblood (4511)
Wiseblood Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4511
Nem esküdnék meg arra, hogy megmarad ez a kép...

Hajas

Előzmény: koponyányi monyó (4510)
koponyányi monyó Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4510
SZATURN, itt a képed hasonmása, csak 47kb, azaz a moderátor mércéjét nem üti meg, nem ugyanaz a kép, mert a feliratot is kicseréltem, szóval nem visszamásolás, ha ezt is kiszedik, magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt.

Előzmény: SATURNEMBRYO (4504)
adamskij Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4509
OK, akkor majd ott megkérdezem.
Előzmény: bgrbftby (4508)
bgrbftby Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4508
A moderációval kapcsolatban a T.Szerk. fórumban tehettek fel kérdést és kaphattok választ, az összes bíráló észrevételnek is ott a helye.

Tőlem annyi MHH-t égettek el, amennyit csak akartok - nem tárgya a fórumok használhatóságának, a topik/fórum rombolást vagy ezzel való fenyegetést ellenben megakadályozom.

Előzmény: adamskij (4506)
koponyányi monyó Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4507
SUPERTZAR!!! vazze, apám, eddig is tudtam, hogy a toleranciaszinted és a humorérzéked a nullával egyenlő, de azt, hogy ekkora faszfej legyél, hogy egy poénos, mi több, a topik egyik legpoénosabb rajzát kimoderáltasd, ez már kicsit durva. A náci szarságaid bazmeg elmennek a kurva újságodban, az nem zavar, de ha valaki belefingik a szentséges túrmetál érzelmeidbe, akkor mész panaszkodni a moderátorokhoz. Öregem, remélem jól benyalsz a Körmendi-Ékes Juditnak is, aztán ezt a topikot is az ORTT cenzúrázza majd veled vállvetve.

Mellesleg, ne hidd, hogy ez a topik TE hitbizományod, mert ha valakinek, egyedül wice-nak van joga offtopik miatt pampogni, mert ő nyitotta. A topik címe alapján pedig a Hammerral kapcsolatos _bárminemű_ , pozitív és negatív vélemény is idevaló. Képzelem, ezek után, az olvasói levelek hogyan "születnek". Felét ti magatok írjátok, mi. hogy legyen, aki a seggetek nyalja?

Saturn, ha égetsz möhöhöt, szóljál, viszek pár számot én is.

adamskij Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4506
Ami még utoljára bennem maradt a Rhapsody-ról:
Először is nagyon jó zenekarnak tartom őket, és roppant jó zenész
Luca, és Alex is. Azonban ez az image, amit pl. az MHH címlapján
láthatunk, semmivel se jobb, mint a Bubble Gum néven futó magyar
csodahakni képei. Ugyanolyan giccses. Egyszerűen nevetséges,
és ami az igazán gáz, ez nem önirónia. Ők ezt halálosan komolyan
gondolják. Pedig hát ott a Gyalog-Galopp, még az is jobban állna nekik.
Engem nem zavar a címlap, sőt, megérdemlik, de ez az image akkor
sem jobb a multikiadós dance csapatokénál.

supertzar, az elégtétel bosszulása nem az én reszortom az
indexen, pont elegen foglalkoznak ezzel. A trendy Strong sapka teljesen
igaz, de hát mindenki tudja, milyen egy trendy gótic élete, nem? :))

patek, volt Enslaved interjú a Blodhemn lemez után, azt hiszem,
májusi vagy júniusi számban.

SZ.I., teljesen egyetértek, a Therapy? nagyon jó koncertbanda,
és hihetetlen energiát adnak le a színpadról. És hát a szövegeik sem utolsók.

Lenne egy kérdésem a moderator(ok)hoz:
Ha az index ennyire ellenkezett - egyébként teljesen érthetően -
Körmendy-Ékes nyilatkozata ellen (gyk: az ORTT az Internet feletti
szabályozást is meg akarja oldani), akkor mi indokolja ezt a fellépést
olyan topicban, ahol sem tartalmi, sem formai topicrombolás nem történt.
Teszem azt, ha SATURN nyitna egy topicot MHH borítók új
köntösben
címmel, akkor ott elfogadhatóak lennének a nagy képek,
bannerek, stb?

Amúgy minden böngészőben ki lehet kapcsolni a képek letöltését, és ezzel
sokkal gyorsabb lesz az index is.

SZ.I. Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4505
ne idegesitsd magad saturn, tok folosleges. viszonta herkules bepesztelest nem moderaltak ki, ez is siker, valamilyen szeinten:)
Előzmény: SATURNEMBRYO (4504)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4504
Na most akkor ilyen eszközökhöz fordulunk, szép, mit ne mondjak, mondjuk mindig is jellemző volt az MHH-ra az ilyesfajta bánásmód, mert a moderátor nem magától törölte azokat a képeket (az én kérésemre, agyszer egy egész topicot töröltek, hm), hanem "S. Ferrari" kérésére (kb. megmonlak az ovónéninek szinten). Nembaj legközelebbi akcióm során Metál Hammerok tömkelegét fogom elégetni nyílvánosan, és ha nem teccik, hát akkor ne teccen.

Ebből is látszik, hogy az MHH stáb is nagyon szégyenli azt a borítót! Egy kis karikatúrát sem tudnak elfogadni, ennyit a begyepesedett hozzáállásukról.

Úgy tűnik csak ilyen eszközökkel lehet fenntartani a true-geci-metál "lobogóját".
Elég szomorú!!

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4503
kuss! :)))
Előzmény: Zero (4502)
Zero Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4502
titkárnô, hehh :-)
Előzmény: Törölt nick (4501)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4501
max nyakonfogsz egy titkárnőtet, és azzal begépelteted
Előzmény: Fafara (4500)
Fafara Creative Commons License 2000.11.01 0 0 4500
magyar recognitát ígértek, de b.tak odaadni, könyörögni meg utálok, mhelyen van egy szkenner, de az szar, meg nekem is van, az jobb. szóval marad(na) a gépelgetés.

Előzmény: Törölt nick (4499)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.01 0 0 4499
de mindenképpen könnyebben tudnál recognitához jutni mint én, arról nem is beszélve, hogy szkennerem sincs, nálatok a mhelyen meg biztos de.
a szürkehátteres egyébként a junkies volt, az árnyak szimpla fehér
a feledékenység meg a legnagyobb luxus a világon
:)
Előzmény: Fafara (4498)
Fafara Creative Commons License 2000.11.01 0 0 4498
érdekelt és nem kicsit, recognitám nincs, magyar változata meg pláne, meg assse tom azt a k.a szar ferdén tördelt mini betűs szürkehátteres vackot bármi is tudta volna értelmezni szövegként.
bcsaba meg nem kicsit feledékeny és szétszórt, szóval.

ha már voivod és van aki nem olvasta volna, a www.extra.hu/shock -on ott csücsül egy, by wice.

Előzmény: Törölt nick (4454)
Albatross Creative Commons License 2000.11.01 0 0 4497
Ez szerintem elég siralams dolog. Visszataszító cenzúra. Rúgjál ki, kedves moderátor, ha nem tetszik. Beárulták a Saturnt az óvónéninél (vö. "moderátor"). Se humor, se türelem nincs bennetek. Többiről nem is szólva. Saturn helyébe visszapakolnám, punk-stoner attitűd, fuck cenzorship és a többi.
Másrészt :"kulturált és folyamatos társalgás" - volt itt ilyen? Ez mondjuk: :)))). És ha azt mondom, hogy pl.: beszéljünk a virágokról, az feltűnően offtopic???? Ajjaj.

@

Előzmény: bgrbftby (4483)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.01 0 0 4496
ne sírj, linkeld be! :)
Előzmény: Zero (4495)
Zero Creative Commons License 2000.11.01 0 0 4495
hüpp-hüpp, drága ossian bannerkám :-(
SOWHAT Creative Commons License 2000.11.01 0 0 4494
I can say what I want to.
Even if I'm not serious.
I can say what I want to.
Even if I'm just kidding.

Folytassam ? :-)

Előzmény: bgrbftby (4491)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.01 0 0 4492
köszi, figyelek majd rá
Előzmény: bgrbftby (4491)
bgrbftby Creative Commons License 2000.11.01 0 0 4491
igen
Előzmény: Törölt nick (4490)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!