naná. ez egy jó gyakorlat. mert lehet egyesek a napot lopják, de időt lopni! az a nem semmi. ráadásul ha zsebreteszel pár millió évet: fel sem tűnik senkinek
is. metafizikai nyelvet csak úgy lehet fordítani, ha ugyanazt a hagyományt gyakorlod. ez persze csak egy gyenge kifogás, de lopom az időt, hogy ide benézhessek.
Semmi nyelvtudással a 'túl könnyű' még hagyján, bár annál is inkább csak érzek, meg totózok, mint fordítok. De jól jön néha valami halvány megerősítés. /Persze kell nekem idejönni és ezen a rögös úton botladozni.:)/ A többi meg, a túl nehéz... hát, mások nélkül legfeljebb közömnincs homály.:)
annyit csacsogtam a filmről hogy megkívántam.....volna nézni a netre feltett részleteket....de ezek szerint az csak addig volt fenn amíg komolyan reklámozni kellett v nem találom hol lehetne belenézni egy részlet erejéig
túl könnyűt nem fordítok:-) a túl nehezet meg fordítsa a KAL az jobban ért hozzá
A Biblia, az egy érdekes dolog. Időről időre odakeveredek hozzá. De csak nagyon "alap-szinten"... És: az ima is egy érdekes dolog :))) Csinálom, és jó. Szóval: az én válaszaim belülről... valahogy megmozdulnak, aztán felül vannak bírálva :))))
nem akarom felfényezni magam...az újdonságok mostanában belülről jönnek
de nem tudom hogy miért vagy hogyan...mer se nem jógázok, se nem meditálok, se nem tájcsizok,...imádkozni imádkozok...de szerintem egy szakember attól sem esne hanyat ahogy azt én gyakorlom
lehet hogy csak simán megőrültem...:-)))
bár mikor pl a baloghot olvastam próbáltam megnyugodni, hogy még sem v még nem:-)
ill. mostanába a biblia mond újat napról napra...
a Steinbeck Édentől Keletre c regényében van egy nő aki egész életében a bibliát olvasta, semmi mást...hát szép írói túlzás...
de ha tudsz vmi jót...mert a szemem nagyon rá van szokva a betűkre...
szerintem egyébként a magyar nyelvű piac elég hamar kimeríthető...bár lehet hogy vmelyik szerzetesrend könyvtárában kincsek vannak...de a világban már elköteleztem magam...
Igen, a Végső valóság a címe :))) De jó, hogy neked nem mondott újat :))) Én kb. úgy voltam vele, mint a moziban a jónép: döbbenten ültem egy kicsit a végén :))))
tele van hullámtermészetű jelenségekkel de mivel nem vagyok fizikus a matekban pedig nekem a deriválás jutott mint csúcs:-))) ezért ebből csak a konklúziók érdekelnek...a részletektől nem hagyom zavarni magam:-)
annyi hullám izé van benne...ami eleget tesz a nézhetőség követelményeinek
van aztán agykutató....+ szép vizuális megjelenítése a szinpotikus kapcsolatoknak...egy kis kvabtumfizikai szempontú kosárlabda....szóval full extra