Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

yenoee Creative Commons License 2004.04.30 0 0 225
Hajjajjaaaaj, ha nem lennék olyan csóró, mint amilyen vagyok, az ilyen ajánlatoknak köszönhetően már akkora roncstelepen lenne, mint egy EU-régió :-)))

Előzmény: 603-1961 (224)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.30 0 0 224
Sőt,én most főztem bográcsban paprikás krumplit,küldök ha kérsz, k...a finom lett. Bocs az izgatásért. Amiért írok : Mindenki : ma jelentkezett egy srác ,engedélyével megadhatom az adatait, lehet keresni : Borsos Zoltán +36703857869, van neki egy eladó 1971-es 603/3 TATRA-ja . Állítólag a motorja szét van szedve, de megvan mindene, a kasztni javításra szorul , rendezett papírokkal ! SMS tőle, utána beszltem vele : " Szép napot Kolléga! Van egy TATRA 603 1971 évjárat eladó ! 100 e Ft ! " Lehet hívni akit érdekel ! Jó csatlakozást ! A LÉG hűtsön mindnyájatokat.
Előzmény: doca (222)
tatrafan Creative Commons License 2004.04.30 0 0 223
(E)heti (U)ram! :-)
doca Creative Commons License 2004.04.29 0 0 222
Végig olvastam mindent.Fáradt vagyok.
Üdv doca
Ez a csatlakozás kizökkent,.a kolbászt ehetem még mustárral?
Előzmény: keepitretro (213)
Sezlony Creative Commons License 2004.04.29 0 0 221
Jó, ÉS/VAGY, persze.:) Csak már megszoktam kicsiny hazánkban, hogy mindenből két táborra kell oszolni:((
A május1 nekem is hirtelen jött, egy csomó minden nincs még megcsinálnva a Gardémon, de azért megyek - főleg, mert a másik időben foglalt leszek.
De aki jön, hozzon magával még egy Tatrát!
Előzmény: boles (219)
tatrafan Creative Commons License 2004.04.29 0 0 220
Örül a szívem, amikor egy hozzászóláson belül látom a két szervezet elnökét, még ha nem is ők írtak be. Azok után, ami a vetyerán topikban ment... Valahogy csak elmegyünk. Egyikre vagy mindkettőre, nem?
boles Creative Commons License 2004.04.29 0 0 219
Miért "VAGY"?
Miért nem "ÉS"?
:)))
Előzmény: Sezlony (218)
Sezlony Creative Commons License 2004.04.29 0 0 218
Lesz most elsején egy a Népligetben:A KGST JÁRMÜIPAR GYÖNGYSZEMEI autós-motoros-haszonjármüves kiállítás

Helyszín: Budapest, Népliget az E-Klub elötti szabadtér (a Planetárium közelében) megközelíthetö a Hungária körútról és az Üllöi útról
Idöpont: gyülekezö reggel 7 órától, hivatalos megnyitó 10 órakor
Rendezö: Skoda Klub Hungary, Nosztalgia Autóklub Magyarország KGST tagozat. Részvételüket jelzett vendégegyesületek: Lada Club Hungary, Országos Zaporozsec Klub, Traburg Klub, CSAK, 110R coupé baráti kör .
A hivatalosan résztvevö egyesületek tagjainak a belépö 100 Ft/jármű, egyéb vendégeinknek 300 Ft/jármű.
Továbbra is várjuk a klubok, baráti körök jelentkezését!
Résztvevöként várjuk a hajdani KGST égisze alatt gyártott járművek tulajdonosait és ezek kedvelöit, nem ilyen jellegű nosztalgia járművel érkezö vendégeink számára külön parkolót biztosítunk.
Horváth Krisztián

VAGY

Ezúton hívunk meg benneteket a Kelet-Európai Járműipar Gyöngyszemeinek 6. Tavaszi Seregszemléjére
Mint azt bizonyára sokan hallottátok, a Felvonulási tér május 1-én az Uniós csatlakozási (csalatkozási?) ünnepségek miatt foglalt lesz, sőt július 3-ig más további rendezvények miatt szintén foglalt lesz. Ezért idén ezt a rendezvényt nagyon nehéz volt elhelyezni úgy, hogy helyszínünk is legyen és az időpont se ütközzön más találkozókkal. Végül a Fővárosi Autópiac vezetése mentőövet dobott, és az előre leszerződött Tavaszi ill. Őszi Találkozónk mellett ezt a rendezvényt is befogadta.
Tehát az időpont: 2004 május 15. szombat. Helyszíne: Fővárosi Autópiac, Budapest, Nagykőrösi út. Bejárat a déli kapun (a főkapu előtt Gyál felé haladva kb 300 m). Belépődíj: 1000 Ft/személygépkocsi, tgk, busz,.és 700 Ft/ motorkerékpár A nem kelet-európai gyártmányú veterán ill. nosztalgia járművel érkező vendégeink számára külön sort alakítunk ki, közvetlenül a bejárat mellett balra.

Muczán Gábor

Előzmény: 603-1961 (214)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.29 0 0 217
keepitretro: LÉ-ért, de nincs elszállva, küldöm mail-ben.
Előzmény: keepitretro (216)
keepitretro Creative Commons License 2004.04.28 0 0 216
603-1961: Engem érdekelne! Emberbaráti alapon adta a cuccokat vagy LÉ-ért?
Előzmény: 603-1961 (215)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.28 0 0 215
Elfelejtettem : Van Kecskeméten egy festőnél egy-két 603-3 alkatrész. Ajtók , műszerek meg a motorhoz egysmás. Ami jó volt az enyémhez azt elhoztam, de van még sokminden, ha valakit érdekel számot mailban küldök. Az engedélye nélkül szerintem nem publikus!
603-1961 Creative Commons License 2004.04.28 0 0 214
Mindenki : Mit tudtok az idei " volt szoc." találkozóról ? Lesz ? mikor lesz? Hány lesz ? hol lesz ? Az az igazság valamit olvastam a veterános topicban, de nem tudok kiigazodni rajta. Bocs ,de lehet hogy én vagyok hülye, viszont nem szeretnék lemaradni róla. Engem nem érdekelnek a torzsalkodások, viszont szeretnék látni száp kocsikat. Igazándiból nem a Trabant-Wartburg páros érdekel, de remélem felbukkan valami más is. Szép Ikarusz, Csepel ! TATRA-ban nem is reménykedem, vagy talán lehet ? Szóval infót várok ! A LÉG hŰtsön mindenkit!
keepitretro Creative Commons License 2004.04.28 0 0 213
doca: nem egyszerű ez sehol sem. a "gyomaendrődi" a Socó féle gyűjtemény?

Pl itt van egy téma a MAVAMSZ-nak, lehetne lobbyzni egy kis támogatásért meg egy kis múzeum know/how-ért!!!!!

Esetleg valamelyik friss sajtótermék is felkarolhatná a dolgot, hozhatna egy kis nyilvánosságot a feltételezett kapcsolatai révén nem veterános körökben is.

A pénz témához: nekem is van sok autóm pl a TATRA 87, nem fogok hozzá mert nincs rá LÉ. Illetve lenne csak tartom annyira bizonytalannak, átmenetinek az előttünk álló "visszacsatolási" időszakot, hogy nem akarom elkölteni!!! Bár szerintem nekünk jót fog hozni az EU, munka és alkatrészbeszerzés szinten is. De majd meglátjuk!

Mindenesetre a TATRA 603-k az EU-ban jóval olcsóbbak mint mifelénk, nagyon jónak kinéző autókat 1000EUR körül be lehet szerezni!!!!!!

Addig is hajrá TATRA és a LÉ(G) hűtsön mindenkit!!

Előzmény: doca (212)
doca Creative Commons License 2004.04.27 0 0 212
Nálunk Gyomán nem arab szindróma van.A motor múzeumot bezárta a tulaj,és szerintem nem kapott félmillát még forintban sem.Talán a Jehovák!Nekem pedig ettől fáj a fogam.
Előzmény: keepitretro (206)
doca Creative Commons License 2004.04.27 0 0 211
Az igazi nem valós talán! De azért kösz a nagybetűt.Én csak egy része vagyok egy teamnek.Egymás nélkül nehezen haladna a dolog.Az más kérdés hogy egyenként képesek vagyunk önállóan dolgozni.Van amikor majdnem az egészet kell végig vinni,de előfordul hogy több autóban is benne vagy párhuzamosan.Ez nem jelent nagy kapacitást,mert hónapokról és akár évekről is szó lehet.

Akartaam egy képet linkelni keepitretronak ahogy én láton kerózni,de nem találom a mentéseim között.
A találkozót nem kell erőltetni az majd kiforrja magát. Bár részemről vannak távolságok.(Győr Gyomaendrőd) És ha már itt tartunk: Kompromisszumot lehet mindig találni.Ahogy gondolok itt társ topicra,mint képviselője-szülője-.Ha társként emlithetem ...

Előzmény: tatrafan (209)
tatrafan Creative Commons License 2004.04.27 0 0 210
tatrafan Creative Commons License 2004.04.27 0 0 209
Urak! Nagyon bírom ám amikor belépek és nem én vagyok az utolsó hozzászóló! :-)

Tomi:

Szerintem a logót a netről linkeltem be - már nem tudom honnan - és nincs meg a gépemen. De megpróbálom megkeresni.

keepitretro:

Ugye nem azt akarod sugallni, hogy a KRESZ-t semmibe véve ittasan vezetnéd azt a kerékpárt?!? És a győri szekció is biciklivel jöjjön? :-)))

doca:

Szívesen látnánk egy IGAZI autórestaurálót! :-)))

a totalcar téma:

Talán lesz valami, de nem mondhatok többet. Megkértek! De jobb is, hagy dolgozzanak nyugodtan a fiúk, ha már ilyen nagy fába vágták a fejszéjüket... Úgyhogy a forgatást nem fogjuk tudni összekötni egy spontán Tátra találkozóval, de sebaj. Érdekes találkozó lenne ha mi összejönnénk! Csak a Tátráink szellemeit állíthatnánk le a parkolóban. Senki sem értené miért vannak az üres helyek kihagyva... :-)))

Találkozó egyébként mostanában lesz Hollandiában, és én ott akarok lenni!!! (Csak elengedjenek a melóból...) Lekkerkerk május 21-23.

doca Creative Commons License 2004.04.26 0 0 208
Szodé társaság!A sört én is szeretem!De kerózni utálok!Valami hasonló márt megfordult az én fejem ben is.
Előzmény: keepitretro (203)
doca Creative Commons License 2004.04.26 0 0 207
Jobb egérgomb,katt.-Mármint a képre.- Legalján tulajdonságok...
Ha a lapon visszavergődsz a főoldalra,megtalálod az elérhetőséget.
Előzmény: 603-1961 (201)
keepitretro Creative Commons License 2004.04.26 0 0 206
..és kérünk téged ó nagy TATRAFAN a mi topikunk alapító atyja, ne fogadj el fél millió eurót semmilyen arab sejktől sem TATRA múzeum létesítésére mert téged is bekasztliznak mint azt a szerencsétlen arab fogovost :-)))))

Addig is előre a Ledvinkai úton, éljenek a TATRA-k és a LÉG hűtsön mindenkit!!!!!

Előzmény: 603-1961 (205)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.26 0 0 205
Főnök /tatrafan/ : van már kapcsolat karottával ? >>> Mikor lesz a sörözés ? jelzem én Győrből menvén lightes Cocát tudok csak bevállalni! Szóval tudósíts majd a fejleményekről, minden TATRA-k magyarországi Atyja. És most csak a csodálat szól belőlem! Napról-napra jobban tetszik a társaság, meg a téma. Kösz, hogy létrehoztad !
Előzmény: keepitretro (203)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.26 0 0 204
tatrafan: a 48-ban szereplő TATRA logót lécci küldd el nekem emilben
Előzmény: tatrafan (48)
keepitretro Creative Commons License 2004.04.26 0 0 203
mindenki: mongyuk valahol megejthetnénk egy sörözést pl nálam a műhelyben is akár. (Aznap biciklivel mennénk!!)
Előzmény: 603-1961 (202)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.26 0 0 202
keepitretro és tatrafan : Arra gondoltam, ha összejönne ez a Totalcar-os dolog, nem lehetne a felvételt összekötni egy TATRA topicfan találkozóval. Szerintem jó dolog lenne. Bocs , hogy így újként, rögtön ilyen merész dolgokat javasolok !
Előzmény: keepitretro (193)
603-1961 Creative Commons License 2004.04.26 0 0 201
doca: ezt a modellt már láttam , valahonnan lehet rendelni, csak már kiesett hogy honnan, arra emlékszem, hogy nem volt drága csak a vételárkiegyenlítésnek voltak bukkanói. Hol találtad ?
Előzmény: doca (197)
tatrafan Creative Commons License 2004.04.26 0 0 200
Meg most olvasom, hogy egy filmben két 603-as is szerepel. A mellékszereplők: Meryl Streep és Jim Carrey :-)))) Nem tudom a magyar címét, eredetiben valami "LEMONY SNICKET'S - A Series Of Unfortunate Events" Új film lehet.
tatrafan Creative Commons License 2004.04.26 0 0 199
Igen, én is láttam mind a két klipet. Van valami homályos infóm egy új filmről amiben valszeg 603-as lesz, mert a tulaj dicsekedett egy fórumon hogy a Sharon Stone ült a kocsijában. De ez még a jövő zenéje.
yenoee Creative Commons License 2004.04.25 0 0 198
Sajnos nekem sem ugrik be zenekarnév, de kb. két évvel ezelőtt próbálkozott ismét felszínre vergődni egy nyolcvanas években befutott angol újhullámos csapat (2 nő egy férfi), anno ilyen slágerei voltak, mint pl. "Don't you want me baby". A szóban forgó dal refrénje valami ilyesmi volt, hogy "Tell me, when I see you again". Nna, annak a klipjét Prágában forgat(hat)ták, és szerepel benne egy fekete 603-3-as Tatra. Hát, kábé ezért ér valamit.
- Ki nyer ma? Játék és muzsika tíz percben c. műsorunkat hallották :-)))
Előzmény: tatrafan (196)
doca Creative Commons License 2004.04.25 0 0 197
Egyetértek.Én még azt sem tudom nyálzenekar-e vagy szóló volt.A lényeget megláttam.
Most meg ezt találtam:
Előzmény: keepitretro (195)
tatrafan Creative Commons License 2004.04.25 0 0 196
Jut eszembe! Tudta valaki (rajtam kívül persze :-) hogy az eredeti BATMAN képregényben egy TÁTRA a BATMOBIL??? Hehehe. Télleg így van, egy T77 (vagy 87-es?). Nem emléxem pontosan. Valaki tuggya? Kéne egy példány!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!