I've no chance of finishing No 1 in the rankings now. I'll probably be about 6 or 7.
Ez azert nem valoszinu, mivel O'Sullivan-Ding-Robertson egy agon vannak, kozuluk csak egy elozheti meg, plusz Doherty, Higgins, Murphy, Ebdon, Hendry, a legrosszabb esetben lenne hetedik, de ehhez mindennek klappolnia kene.
ha kikapna, mik lennenek az eselyei a Top16-ban maradasra?
Szerintem nem olyan rosszak, Day es Hawkins eloznek meg, ha egy meccset nyernek; Perrynek, Swailnek, Carternek kettot, Selbynek, Holtnak, Stevensnek harmat kellene nyernie, hogy befogja Steve-t (osszesen harom elozheti meg, akkor meg benn marad).
Kar, pedig szivesen neznem Ebbo-ekat is, es persze a Davis-Parrott rangadot is! Azert jo, hogy visszahozta Steve 6-3-ra, igy meg azert van esely! Jo lenne tovabbjutni... ha kikapna, mik lennenek az eselyei a Top16-ban maradasra?
Tény, hogy átlagosan 13 másodperccel kevesebbet gondolkodott Dott a lökéseken, az baromi sok. Ettől még szerintem is gyerekes ez a nyilatkozat, tipikus kifogáskeresés (ráadásul pont tőle, akitől azért nem mindig állt távol a lassú játék).
Hat igen, nehez lehet igy cimvedo vilagbajnokkent megemeszteni ezt a blamat:) Es most itt nem is elsosorban az eredmenyre gondolok, hanem a mutatott jatekara:)
That was about the worst I've ever played. I just didn't feel anything, I couldn't even get angry. I don't know why that happened. It was probably the worst draw I could have had because Ian beat me here two years ago. I wasn't going to say that before the match because it would have given Ian a boost. The way he plays is very frustrating. He's up and down, cleaning the white, he knows the shot he's going to play but takes ages to play it. I tried not to let it get to me, but half way through the first frame I started to get frustrated. When it was 4-2, that was the only time in the match I felt comfortable. I was very nervous to start with. I was trying hard all the way through, but just felt there was nothing there. I just couldn't get going I've no chance of finishing No 1 in the rankings now. I'll probably be about 6 or 7. This has spoilt what was a very good season. There's no doubt I'll put the cue away for a few weeks. It's very unlikely I'll be watching the snooker. Not when Ian's playing anyway! "
forrás: worldsnooker.com
Jól értem, hogy azt mondja ez a Dott gyerek, hogy azért kapott ki, mert Ian lassan játszott? Azért visszavehetne az arcából ez a kis majom... Főleg az utolsó mondat nagy bunkóság szerintem. Ha valakinek nézhetetlen a snookere, akkor az az övé. Ian pont hogy nagyon is jó snookert nyom..
Jatszd le a bringasokkal ne velem :-). Nekem mindegy barmelyiket szivesen nezem, de a nevektol eltekintve az kicsit komolyabb esemeny. Ez ugye csak elso fordulo, a VB meg meg 2 hetig tart. Hogy pont egy idoben van az pech, de mennyivel masabb e ketto kozott valasztani, mint a (szerencsere) regi S1 meccs, vagy foci kozotti valasztas. Ha annyira fontos lenne a nezettseg, akkor a szervezok is tehettek volna estere a seassionokat.
A német Eurosport internetes oldalán élőben lehet nézni a mérkőzéseket német kommentárral és ingyen, legalábbis tegnap este közvetítettek. Remélem, e jó szokásukat továbbra is fenntartják.
Matthew mindig a vb-n játszik a legjobban, ennek szól a bizalom. Mark ugyanúgy nem csinált semmit két éve, mint Matthew, de ő ha lehet idén még rosszabb is volt.
Ronnie meg ennyivel esélyesebb mindenkinél, sőt szerintem még inkább, ettől még elvesztheti, de csak rajta múlik.
Azert az az 1200 forint sem a vilagvege :) Legalabb megvan a lehetosseg, hogy lehet nezzni a delelotti sessionoket is. Na persze aki teheti a munkahelyen ;)
Kozvetit az csak 4.90euro/honap elofizetesi dijert: www.eurosport.fr / www.eurosport.de, ha angol kommentar kell akkor eurosport player lehallkit es live/audio a eurosport.com-rol. Teljesen jol, megy en igy neztem a delelotti sessiont.