Keresés

Részletes keresés

iLane Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4581
adamskij: A gondolat foglalkoztat, csak idom van keves... :(

supertzar: Most komolyan, szerinted hany ember vesz meg azert egy MHH-t, mert meglatja az ujsagosnal, hogy XY van a boriton. Szerintem a 0-hoz konvergal. Aki odamegy, hogy MHH-t vegyen, az akkor is megveszi, ha King's X van a boriton es akkor is ha COC. Aki meg nem akar metalujsagot venni annak meg tokmindegy. Max akkor volna a dolognak jelentosege, ha lenne meg egy MHH profilu lap es versenyezni kellene vele...

Ja es meg valami. 2 hete jarom az ujsagosokat es nem tudok venni MHH-t (mult havit) mert mindenhol hegyekben all a kazetta mellekletes ujsag (kell a francnak) basic MHH meg nincs sehol. Szerintem a kazimellekletre is vegyetek fel rendelest, mert
1. Ez igy penzkidobas
2. Az se tudja megvenni az ujsagot, aki szeretne, csak kazetta nem kell neki.

:((

Előzmény: adamskij (4576)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4580
News from KNAC.com:
Tool will release their upcoming box set on December 12th. The release
will come in two formats a DVD/CD set and a VHS/CD set. Both versions are
expected to include a 48 page booklet filled with artwork and photos and
will contain outtakes, live tracks and unreleased material, as well as a
cover of Led Zeppelin's "No Quarter." Also included will be four of the
bands videos, "Sober." "Prison Sex," "Stinkfist," and "Aenima." Currently
the group is in the studio recording their upcoming new studio album
which is set to be released through Volcano/Jive On April 17th.

=================================================================

News from KNAC.com:
Billboard will be holding their annual Music Video Awards on November
10th from the Universal Hilton in Universal City, CA. Here?s the list of
nominees in the various rock categories:

Hard Rock
Best Clip of the Year
Deftones ?Change (In the House of Flies)
Incubus ?Pardon Me?
Kittie ?Charlotte?
Limp Bizkit ?Break Stuff?
Rage Against the Machine ?Sleep Now in the Fire?

Best New Artist Clip of the Year
Chevelle ?Point #1?
Disturbed ?Stupify?
A Perfect Circle ?Judith?
Queens of the Stone Age ?The Lost Art of Keeping A Secret?
Static-X ?I?m With Stupid?

Modern Rock
Best Clip of the Year Foo Fighters ?Learn To Fly?
Nine Inch Nails ?Starsuckers, Inc.?
Red Hot Chili Peppers ?Californication?
Stone Temple Pilots ?Sour Girl?

Best New Artist Clip of the Year
Chevelle ?Point #1?
P.O.D. ?Rock the Party?
Snake River Conspiracy ?How Soon Is Now?

elmeszelt Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4579
OFF

de csak ezzel együtt :-)))))

(bocs a Dimmu Borgirtól, amúgy szeretem őket, de ez egy röhejes kép eredetiben is)

Wiseblood Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4578
Szerintem a Rhapsodyék sem kezdő hülyékkel fotóztatják magukat.A COF szerintem ötmilliószor gusztustalanabb a maszturbáló apácáival, véres pucér nőivel, töviskoronájával, stb...Lehet, hogy sokakat fogok meglepni, de számomra még ez a true metalos, lovag baromság is szimpatikusabb annál.

Hajas

Előzmény: adamskij (4576)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4577
off
ezt bepesztelheten a ub topicba?:) naaaa. legyszi:) ez olyan aranyos, nalam abszolut no.1.!:)
Előzmény: elmeszelt (4574)
adamskij Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4576
supertzar, a Cradle cover nagyon szimpatikus ötlet.
Sokan ízléstelennek tartják őket, de ők legalább profi csapattal
dolgoznak. Tessék csak megnézni az eddigi Cradle designokat,
fotókat, egytől egyig profi mindegyik.

Amúgy számomra pozitív meglepetés volt a Perfect Circle MHH-s
ajánlgatása, az ilyen zenekarokat vétek lenne elnyomni (ál)trendek
miatt. És hát tessék összehasonlítani a Judith klipjét a többi metal
klippel. Fényévekkel jobb a Circle.

iLane, nemrég jutott megint az eszembe, hogy te elkezdted
az eddigi összes MHH tartalmát egy adatbázisba betenni. Egyáltalán
foglalkozol még ezzel a gondolattal?

Milyen szépen is mutatna a bookmark-ok között egy metalhammer.hu...

Wiseblood Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4575
Pedig szerintem csini voltál.

Hajas

Előzmény: elmeszelt (4573)
elmeszelt Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4574
ize, talan igy:

Előzmény: elmeszelt (4573)
elmeszelt Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4573
figyelje mar ferrari, nem mondom, hogy nem rohogtem egy jot, de ez mar becsuletsertes, erted, amit itt muveltel, meg ha a ver folyna a szambol, csephadarot tartanek a kezemben, folytogatnam a banda valamelyik tagjat, egye-fene, de igy, szoval ez kifejezetten serto ram nezve, ugy nezek ki a cimlapon, mint egy babazsurrol szalajtott ovodas. az vigasztal, hogy hamarabb kerultem fol, mint a Vincent, pukkadjon meg az irigysegtol. Ha kell, vannak hullafestesu fotoim a kozepso poszterhez is, egy-ket bandahoz valo otletem is volna, ahova ra lehetne montizni:

addig is, beke es szeretet mindenkinek:

Előzmény: Scuderia Ferrari (4557)
Wiseblood Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4572
Így igaz, hithű harcos testvérem!Ha-ha!

Hajas

Előzmény: Metal_Harcos (4570)
planar Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4571
Ahá,
tehát pénz téma a dolog. Akkor már értem ;)
Előzmény: supertzar (4567)
Metal_Harcos Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4570
Ez az Metal testverek! Ne hagyjatok meggyalazni az igaz Metalt!!!
Szaturn, Koponyanyi meg a kovetoiknek semmi keresnivalojuk sincsen itt a True Metal Brotherek koreben!!! Aki az igaz Metalt gyalazza, a becsuletunket gyalazza!!!! En azt mondom, hogy oket is ki kellett volna moderalni!!!!

Metal testvereim!!! Harcoljunk tovabb az igaz Metalert, es az olasz istenekert, a RhapsodY-ert!!!! Ok is a Metal testvereink!!!!

SZ.I. Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4569
Napster
Előzmény: leos carax cornelius (4568)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4568
Honnan töltesz egészbe?
Előzmény: SOWHAT (4551)
supertzar Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4567
Tudjuk, hogy csakis a te véleményed a mérvadó :-))
Naná, majd Saturné :-)
Lesz Mancsban valamikor?

A német metal újságok sem egyértelmű példaképek (legalábbis nem mind), de szerintem egyedül a német Hammer címlapján vigyorgott Anneke.
Nyári címlapok Germoneyban:

Breakout: Böhse Onkelz, Bon Jovi, Halford, Doro
Heavy Oder Was: Destruction, Manowar :-), Halford
Metal Heart: Nightwish, Motörhead, Hammerfall
Rock Hard: Nightwish, Hypocrisy/KISS, Slayer
Hammer: Motörhead, Anneke, Halford

Ezek a legjelentősebb lapok arrafelé.
Nálunk amúgy az augusztusi szám címlapján volt Anneke :-)))

A pénz téma. Épp ez is a Rhapsody mellett szólt ebben a hónapban. A NBlast nagyon szerette volna a Helloween címlapot, de nem akartunk a Hammerfall után egy újabb NBlast bandát címlapra tenni. A decemberre tervezett Cradle sem NBlast csapat, mi több, a kiadójuk nem is látta értelmét az album magyarországi hirdetésének.

Más. Tényleg nem volt első albumos Sp.Beggars nóta a bulin :-( Akkor is irigykedem...
Ki volt a nyitóbanda? Hányan lehettek?
Megtaláltam azt a hatszámos Sp.Beggars felvételt 94-bőlm, amiről már beszéltünk. Doom bulira leviszem, jó?

Előzmény: Albatross (4565)
planar Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4566
Értem én, és majdhogynem már azt írtam: a válaszod kielégítette kiváncsiságomat. Mégsem tettem, mert ott bújkál még bennem a kisördög (vagy kissátán:)

Azt írod:
"Nem vagyok biztos benne, hogy nagy sikert aratna. Talán ezért nem is csinál ilyesmit senki."
Te is bizonytalan vagy a dologban, Te sem tudod igazán, hogy ez hogyan venné ki magát... Mondod, a cover egy lemez hangulatát sugallja, ez igaz, de mivel áll közelebb néhány kardos faszi az újság stílusához, hangulatához. Ez nem a Kaland, Játék, Kockázat magazin, tehát valahol ez is sántít. Amúgy nem fikázni akarom a Rhapsody-t (még a legutóbbi koncertjükre is elmásztam), sem a Hammerfallt, de azért ez így is gázos.
Az utóbbi időben elég nagy a vállalkozó kedv Nálatok (új image, kazettamelléklet..). Egy kis változtatás talán a borítóra is ráférne.
No, ez minden, amit még szerettem volna hozzáfűzni a témához.

Maradok Tisztelettel,
planar

Előzmény: supertzar (4564)
Albatross Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4565
Supertzar:

Persze értem én, hogy miért nem lehet mondjuk COC (vagy: Eyehategod, van új lemez - itt egy újabb ötlet :) )a borítón, de hadd ne értsek egyet. Szerintem igenis kellene olyan zenekarokra, mint a Kings'X (szintén vicc, hogy nem mehet borítóra), vagy a Supershine (dettó), vagy a Spiritual Beggars stb. néminemű extra publicitást adni, mert nagyon ráférne az olvasókra egy kis, khm, népművelés.
Másrészt nyáron every német metal újság (gondolom, a példaképetek, vagy mi) címlapján Anneke virított - no azt is szívesen vette volna sok mindenki szerintem. Élvezet lett volna kézbe venni a borítót.
Felmerül még, hogy nem-e valami üzleti dolog van mögötte: a kiadó (mittomén Nuclear B.) a címlapért cserébe pl. kedvezményesebben ad a boltnak CD-ket, vagy többet hírdet az újságban, ilyenek. Ez azért érdekelne. Hát ennyi.

COC: vegyes fogadtatás az egy dolog (nem az egyetlen zenekar, aki), de ugye Ti is tudjátok, hogy csakis az lesz a mérvadó, mindent eldöntő vélemény, amit Én fogok mondani/írni róla? :)))
Másrészt Jimmy Bowerrel nagyon megnézném őket, annyira máshogy dobol az öreg Bower, el sem tudom a kettőt együtt képzelni. De valaki csak fog kamerázni...

@

Előzmény: supertzar (4562)
supertzar Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4564
Tudod, hogy ezt mindenki másképp gondolja :-)
Viszont ezt a lemezborítós dolgot nem tartom jónak. Egy jól sikerült borító mindenképpen art, de az egy adott hangulatú lemezhez kötődik, ahhoz készült és nem egy rockmagazinhoz. Nem vagyok biztos benne, hogy nagy sikert aratna. Talán ezért nem is csinál ilyesmit senki.
Előzmény: planar (4563)
planar Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4563
Csordaszellem, heh? :)
Supertzar, komolyra fordítva: úgy látom, akik a Hammert veszik, azoknak édesmindegy, ki van a címlapon, megveszik. Legfeljebb szívják utána a fogukat egy darabig. A poszter egy másik dolog. Ott nyilván számít, hogy mondjuk ne a Sweet Noise-t tegyétek rá vagy tudomisén. De a borító? Mi nem trenderek vagyunk, legalábbis az olvasók nagy része szerintem nem az. Legyen a borító inkább egy kellemes látvány (mondjuk egy gyönyörű cd cover), az a szemnek is szép, és a többséget sem borítja ki (legalábbis szerintem).
Komolyan, előfordult már, hogy olvasom a lapot buszon, villamoson, metrón (lényegtelen), és egyszerűen ki kellett fordítanom az újságot a borító miatt. Nem szégyellem, hogy rokker vagyok, hogy a metál zenét szeretem, az viszont zavar, hogy az általam olvasott újság címlapján a Tankcsapda, vagy éppen Manson, vagy teszem azt kardot lóbázó palik sorakoznak. Egyszerűen nem tudok azonosulni velük.
Egy próbát már csak megérne az ötlet vagy talán egy közvéleménykutatást...

uff

Előzmény: supertzar (4562)
supertzar Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4562
Ha 500 példányos fanzine lennénk, abszolút mehetne Vintersorg meg a borítós ötlet is, de nem véletlen, hogy a rock/metal újságok borítóin mindenütt rock/metal zenészek vannak :-)))
Előzmény: planar (4561)
planar Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4561
Legyünk úttörők!!! :)
Vintersorgot a címlapra!
Egyébként mér kell feltétlenül együttes a borítóra?
Állat lenne egy cd covert felnyomni az újság elejére. Sokkal jobban tud kinézni, mint mondjuk egy Manson, Tankcsapda vagy Rhapsody fotó...
Nekem pl. anno nagyon bejött a Borknagar borító, most a Perfect Circle, korábban a Vintersorg. Ezekből sokkal könnyebb is válogatni. És nem feltétlenül keltene ellenérzést az olvasókban. Legalább gondolkodjatok el rajta.

uff

Előzmény: supertzar (4560)
supertzar Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4560
Szerintem nem stimmel az az állítás, hogy Japánban mindent megesznek, ami nyugati, de mindegy. Kár ezen lovagolni, de minden csapat számára vannak erősebb területek és vannak gyengébbek, mert szerencsére a rockzenei piacot még nem sikerült teljesen globalizálni.

Másrészt itt a novemberi MHH tartalma:
(megjelenés jövő héten)

Rhapsody
Offspring
Helloween
Tankcsapda
COC
Papa Roach
Therapy?
Mayhem
Napalm Death
Mötley Crüe
Snake Heart
Tormentor
Ten
Metalium
Earth Crisis
Motörhead
Ayreon
Cross Borns
Demonlord
FreshPityesz

Hangpróba:
I. Rhapsody/The Haunted
II. Helloween
III. Vintersorg

Szerintem a tartalom nem egyoldalú, aki ezt mondja, az már nagyon elkeseredetten akar csapkodni, címlapra viszont azok a zenekarok jöhettek szóba, akiket soroltam. Szerintem.
Mondd, hogy szerinted ki lehetne most címlapon, akinek friss albuma jött/jön ki és elég fontos/népszerű ahhoz, hogy borítóra kerüljön.
Vagy javasolhat más is. Dec-re valóban Cradle a terv, de hátha van jobb. Szerintetek?

Előzmény: SZ.I. (4558)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4559
ez meg ha palyamunka lenne, tessek ujrapesztelni, vagy linket adni hozza.
Előzmény: Scuderia Ferrari (4557)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4558
ugyanmar, te is latod, nem? aranyaiban hol turneznak tobbet ezek a zenekarok? nyugaton vagy keleten? japanban meg mindegy mit jatszol, ha nyugatabbrol jottel, mint ok, megtoltesz barmilyen stadiont. ne haragudj, nem a kis erzeseidben akartalak megbantani, sorry ha kedveled ezt a stilust, de akkor is. Az is OK, hogy a T? meg COC nem lehet borito, mert "nem mennek", megmagyaraztatok, de kerdem en, csak 3egyuttes jelentet meg uj albumot mostanaban? Vagy mibol lesz most hangproba?

masreszt meg a korankeloke az elsoseg:) z+on hajnalban mindig kiraly zenek mennek, a mai felhozatal, deftones, a perfect circle, rhcp, mighty mighty bosstones, at the drive in... biztos volt meg, csak hajat szaritottam, nem lattam mindent:)

Előzmény: Espé (4556)
Scuderia Ferrari Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4557
Espé Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4556
Ezt mondom én is. De a lentebbi kijelentés épp ezért még nagyobb baromság.
Előzmény: Törölt nick (4555)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4555
mármint a rapszódiék?
na ezt konkrétan nem tudom
bár magyarország sose erős rockvonalon, szóval.
Előzmény: Espé (4554)
Espé Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4554
Jó, csak akkor minek ez a "nem megy nekik, ezért akarnak itt turnézni" szöveg? Biztos, hogy nem nálunk adják el a legtöbb lemezt. Még a lakosság arányában sem.
Előzmény: Törölt nick (4553)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4553
undorground szinten true metal trend van, overground szinten meg nem, szerintem ez a megfejtés
Előzmény: Espé (4552)
Espé Creative Commons License 2000.11.02 0 0 4552
Azt nem értem, egyszer azt mondjátok, true metal trend van, máskor meg azt, hogy senkit nem érdekel a true metal, minek erőltetni. Hogy lehet ez?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!