Keresés

Részletes keresés

SOWHAT Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4607
P. Vadász Szaszát a címlapra !!! :-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4606
vagy ripper owensra
ugyanis egy rockinformos hír szerint a priest és helford heveny bratyizásba kezdett, fátylat borítva a múltra.
Előzmény: bala (4605)
bala Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4605
Akkor gyorsan le kéne csapniuk Dougie White-ra!
Előzmény: Totikus (4603)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4604
én se
Előzmény: Totikus (4603)
Totikus Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4603
Sokkoló hír... Zak Stevens elhagyta a Savatage-t:
http://www.savatage.com/press.html
Ezt nem gondoltam volna...
gázolaj Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4602
na, vissza vagyok jőve, asszem, és ez NEM fenyegetőzés.
Mi újság a metállal különben? :-)))

következő kiiktatásomig üdv, D.

SZABAD NET!

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4601
reinventing nekem se
Előzmény: Albatross (4599)
supertzar Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4600
A Ripper dolog szerintem inkább pletyka lehetett, de A-val lehet valami gond szerintem is. A Reinventinghez adott interjúkban azonban tök lelkes, semmilyen kiégettség, unottság nincs a mondataiban, de a dalszövegekben sem. Ha nem lenne lelkes, szerintem simán rábízta volna az interjúkat VP-re, ahogy szokták. Szerintem ha valami, akkor a H. cseszi el épp a dolgaikat :-(
Előzmény: Albatross (4599)
Albatross Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4599
Supertzar:

Én is csak mindenféle kósza, meg nem erősített pletykákat hallok Anselmoról, meg a Panteráról, de az utóbbi időben annyit, hogy az már gyanús. (Olyan is volt, hogy Ripper Owens lesz a new singer :) ). Én meg picit számba vettem a valószínűsíthetőbb lehetőségeket. Miért, hivatalos nyilatkozat volt már?
Egyébként én tényleg úgy gondolom, hogy Anselmot nem érdekli a P. : rutinból lenyomja a bulikat (2* láttam őket az utóbbi pár évben, meg felvételről is sokat: a lelkesedésnek, tűznek már a szikrája sincs benne a Pantera bulikon), meg megcsinálja a lemezeket, mer végül is nem zavarja + ugye a becsület. Aztán ha az ilyen-olyan projektek (Down, Eibon, stb.) kerül szóba, akkor lelkes, de ez a nyilatkozatain is átsüt. Plusz borzasztóan más ember, mint Dimebagék, szerintem nem nagyon csíphetik egymást. Ami összekötötte őket az max. a pia meg a fű. Ha meg tényleg visszajött a H., akkor nem is kell magyarázni.
(Ja, nekem a Reinventing lemez nem tetszik. Bocs. Előzőt bírtam.)
@

Előzmény: supertzar (4597)
supertzar Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4598
Itt egy újabb COC kritika a negatív oldalról :-(

Egy kanadai magazinból van, a Brave Wordsből:

COC
America's Volume Dealer
(Sanctuary)
America's Volume Dealer spells most certain disaster. Don't think you'll ever see a band so blatantly follow the Metallica route and flush integrity, reputation and their past right down the toilet. Weren't COC a hardcore band once with Sab/doom leanings? You could see it comin', both Deliverance and Wiseblood nodded back in time with '70s-era Thin Lizzy-isms, and those records worked, as they retained a certain passion and snarl. Five years of obvious wanking later, COC shortens their name and their attention spans. You see, this Carolina bunch admit they want to make a quick buck and even quicker fame. They're tired of toddling around in mediocrity, solely being critics’ darlings. They want to cross over and have every set of lips in Middle America kissing their ass, handing them cash and putting their fuckin' mugs on a six pack or a bottle of whisky. Damn, I can see Skynyrd taking a stab at 'Stare Too Long' and it starts making more sense. That particular tune is infectious, but should it be on this record? You make the call, but aside from the obvious change in musical focus, AVD is unexciting, uneven and full of poorly written material. These days COC have so many hands in the kitchen (mostly suits), that dinner will no doubt be spoiled. Sometimes you gotta lose friends to gain new ones. With AVD, there's nobody to look back to now.

supertzar Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4597
Albi, te mit hallottál a bordatörésről? Van valami friss pletyka? Mert ezt a verekedős sztorit több forrásból is mesélik.
Azt miből gondolod, hogy Anselmot már nem érdekli a Pantera? Ha pedig megint itt a H., akkor mi érdekli még egyáltalán?
Előzmény: Albatross (4587)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4596
mi? :)
Előzmény: Herpes 4 all (4594)
Zero Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4595
terpesz for al bundy
Előzmény: Herpes 4 all (4594)
Herpes 4 all Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4594
UHRINMAN!

uj zenekar from the dark Szeged nature

true

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4593
arra lennék kíváncsi, amit a maynard a nine inch nailses faszikkal fog alkotni, na az nem lesz rossz biztos

nem jössz ircre, te főgyökér?

Előzmény: Zero (4592)
Zero Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4592
nagyon bejön, a tool is okés nálam...de ez még okésabb
Előzmény: Törölt nick (4591)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4591
első ötben talán benne voltak...
tetszik az anyag amúgy, nem?
Előzmény: Zero (4590)
Zero Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4590
de nagyon elôl voltak, akkor is...sorry, nem az emlékezeteme, hanem a vágyaimra hagyatkoztam akkor, amikor a prfect circle-t hp no.1-nek tituláltam.
Előzmény: Törölt nick (4589)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4589
a perfect circle nem nyert hangpróbát, te kígyóveremfejű. egy pokolgép előtt? mit képzelsz?
Előzmény: Zero (4588)
Zero Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4588
scuderia, rhad //már megint habzik a szád :-))) // : király címlapötletek :-)

vizihulla: menthetetlenül barom vagy...

Metal_Harcos: te ugye supertzar vagy?

supertzar: 97-ben vettem egy Orkus-t németországban, tudom, ez a magazin jobban specializálódott egy műfajra, viszont a layout az eddigi legigényesebb, amivel találkoztam. A borítón (elôl is hátul is) az Atrocity szerepelt, gondolom a kiadójuk fizettett érte rendesen...nem ez sa lényeg, hanem hogy egy lemezborítóval a címlapon nem kell eltétlenül azt mondani, hogy ezzel eladjátok azt, hiszen lehet szelektálni és csak egy-két kiválasztott borítónál megkeresni az adott kiadót, hogy érdekli-e ôket ez a lehetôség. Az az Atrocity-Orkus borító hihetlenül jól néz ki és mellesleg a két Atrocity-s csaj miatt szerintem még üzleti szempontból is jó fogás volt. A sok metalmag. közül nagyon feltűnt a bolt polcán.

A Perfect Circle ugye nem volt még borítón? ôk asszem hangpróbát is nyertek és valóban kiemelkedô az a lemez.

planar: ez nagyon igaz, mármint az újságkihajtós dolog, én is sűrűn olvasok hammert tömközleszk-ön, nem az az égô, hogy mi van a fejlécem, hanem azok a röhejes zenekari fotók, hammerfall, rhapsody, meg hasonlók...szóval ezeket rejteni kell kôkeményen.

ja, akit érdekel az októberi hammerban UN által magasztalt Aghora digipack cd, soraiban a Cynic ritmusszekciójával, az dobjon meg egy mail-lel, N.A.P. terjesztés...ha máshogy nehezen megy, legalább így reklámozok, bocs...

Albatross Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4587
Anselmo bordatöréséről jut eszembe: az a nem mindegy, hogy ugye hogyan törött el az a borda. Ugye tudjuk, hogy pl. egy húzósabb szívmasszázstól is törhet khm. Vagy ráült a Vinnie Paul egy kiadós veszekedés (vagy egy kiadós "kiadós" veszekedés :) ) után :)....ki tudja. Szerintem Anselmot már nem érdekli a P., csak nem vágja át őket, afféle betyárbecsületből, tul.képp megértem.

@

Előzmény: Törölt nick (4586)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4586
a kings x multikultusz, és szégyen, hogy az utóbbi időben nem volt címlapjuk

a "vegyes fogadtatásról" meg annyit, hogy a load kapcsán a metalicska azt hiszem két címlapot is kapott, pedig ha valami vegyes fogadtatású volt, akkor az a load...:/

Előzmény: atus69 (4585)
atus69 Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4585
Supertzar,
a cimplapra kerulo bandakat illetoen:

egyetertve Albatrossal : abszolut cool dolognak tartanek egy King's X boritot; persze gondolom, es egyedul piaci szempontok miatt nem lehetseges.

Masreszt azt hiszem, hogy ha van banda, amely minden "kriteriumnak" megfelel, es megsem volt meg cimlapon, akkor az a Deftones: most nyar elejen a harmadik lemez kijovetelekor, (amely egyebkent azt hiszem kb. az egyetlen new school metal lemez volt az elmult 2-3 evben, amelyre, Te is, Supertzar, 10-est adtal)igazan kijart volna nekik.

Kisse aranytalannnak tartom, hogy egy retrometal banda, harom lemezzel a hata mogott mar ketszer kapott cimlapot, mig az egyik leghitelesebb es legjobb, valoban 90-es evekbeli metalt jatszo csapat meg egyszer sem...

Előzmény: supertzar (4560)
Don Roberto da Capo Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4584
Hogy mit ki nem tudtok hozni egy borítóból...

... én talán csak akkor szabotálnám a Hammer megvásárlását, ha Glenn Benton, Macskanadrág vagy Paksi "Debreceni" Endre lenne a címlapon.

Albatross Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4583
Supertzar:

Spirutal EP-t előre is köszi. Az azért ciki, hogy nem nyomtak első lemezes témákat...pedig az sokkal jobb volt, mint a Mantra III. Az új lemezes dalok viszont gyilkoltak, lehetett énekelni a refréneket meg minden. Jammeltek is vagy háromszor, elég hosszan, egyszer ilyen Kyuss-féle space-effektes dolgot (nyamm!), másszor pedig afféle Deep Purple-re hajazó gitár-hammond kettőst (nyammm ismét!) - úgyhogy ezzel így nem volt hiányérzet. Hangos volt, picit kásásaabb a kelleténél. Maga a csapat meg kipihentnek tűnt, Spice fogyott vagy tíz kilót, mosolygósak, barátságosak voltak. A Planet Musicban háát nem is tudom, végül is elég szellőssen álltunk, de azért voltak, én kevesebbre számoltam. Legalább 25 magyar volt! Előzenekarok: Big River und Dazed Day, asszem osztrákok, mindenesetre borzasztóan gyenge volt mindkettő, nemhogy valami svéd jópofaságot hoztak volna (Transport L., Awesome Machine, Blind Dog....Cardigans :) ). Akartam velük interjúzni (Spice-al), de sajnos későn értünk ki. Így a COC-t sem bírtam megvenni kinnt, de ha időben meg lesz és nem egy hónap múlva, akkor szeretném a Nariban taglalni.

Ja: Annekés borító: én Július végén, Berlinben láttam legalább 3 darab Annekés címlapot, német rock/metal újságokon. Esküszöm! Az egyiken szőke hajjal - fekete tincsvégekkel volt látható, a másikon zöld pulcsiban volt egy nagyon szép fotón(afféle ruhahirdetésszerűn), a harmadikra nem emlékszem, de emlékszem viszont az egyik cikkre is, ahol egy olyan fotó volt, hogy fut a zenekar az utcán a kamera felé, Anneke meg megsimogat egy macskát. Ennyi, valaki védjen meg, hogy igazam volt! :)

@

Előzmény: supertzar (4567)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4582
Tényleg, nekem még eszembe sem jutott azon felháborodni, hogy ki van a címlapon. Nem azért veszem meg, hogy kirakjam a falra otthon.
Előzmény: iLane (4581)
iLane Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4581
adamskij: A gondolat foglalkoztat, csak idom van keves... :(

supertzar: Most komolyan, szerinted hany ember vesz meg azert egy MHH-t, mert meglatja az ujsagosnal, hogy XY van a boriton. Szerintem a 0-hoz konvergal. Aki odamegy, hogy MHH-t vegyen, az akkor is megveszi, ha King's X van a boriton es akkor is ha COC. Aki meg nem akar metalujsagot venni annak meg tokmindegy. Max akkor volna a dolognak jelentosege, ha lenne meg egy MHH profilu lap es versenyezni kellene vele...

Ja es meg valami. 2 hete jarom az ujsagosokat es nem tudok venni MHH-t (mult havit) mert mindenhol hegyekben all a kazetta mellekletes ujsag (kell a francnak) basic MHH meg nincs sehol. Szerintem a kazimellekletre is vegyetek fel rendelest, mert
1. Ez igy penzkidobas
2. Az se tudja megvenni az ujsagot, aki szeretne, csak kazetta nem kell neki.

:((

Előzmény: adamskij (4576)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4580
News from KNAC.com:
Tool will release their upcoming box set on December 12th. The release
will come in two formats a DVD/CD set and a VHS/CD set. Both versions are
expected to include a 48 page booklet filled with artwork and photos and
will contain outtakes, live tracks and unreleased material, as well as a
cover of Led Zeppelin's "No Quarter." Also included will be four of the
bands videos, "Sober." "Prison Sex," "Stinkfist," and "Aenima." Currently
the group is in the studio recording their upcoming new studio album
which is set to be released through Volcano/Jive On April 17th.

=================================================================

News from KNAC.com:
Billboard will be holding their annual Music Video Awards on November
10th from the Universal Hilton in Universal City, CA. Here?s the list of
nominees in the various rock categories:

Hard Rock
Best Clip of the Year
Deftones ?Change (In the House of Flies)
Incubus ?Pardon Me?
Kittie ?Charlotte?
Limp Bizkit ?Break Stuff?
Rage Against the Machine ?Sleep Now in the Fire?

Best New Artist Clip of the Year
Chevelle ?Point #1?
Disturbed ?Stupify?
A Perfect Circle ?Judith?
Queens of the Stone Age ?The Lost Art of Keeping A Secret?
Static-X ?I?m With Stupid?

Modern Rock
Best Clip of the Year Foo Fighters ?Learn To Fly?
Nine Inch Nails ?Starsuckers, Inc.?
Red Hot Chili Peppers ?Californication?
Stone Temple Pilots ?Sour Girl?

Best New Artist Clip of the Year
Chevelle ?Point #1?
P.O.D. ?Rock the Party?
Snake River Conspiracy ?How Soon Is Now?

elmeszelt Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4579
OFF

de csak ezzel együtt :-)))))

(bocs a Dimmu Borgirtól, amúgy szeretem őket, de ez egy röhejes kép eredetiben is)

Wiseblood Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4578
Szerintem a Rhapsodyék sem kezdő hülyékkel fotóztatják magukat.A COF szerintem ötmilliószor gusztustalanabb a maszturbáló apácáival, véres pucér nőivel, töviskoronájával, stb...Lehet, hogy sokakat fogok meglepni, de számomra még ez a true metalos, lovag baromság is szimpatikusabb annál.

Hajas

Előzmény: adamskij (4576)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!