AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Szerintem igenis, van hozzá köze. Ugyanis nem egy tupírozott srác
fog neked károgni és nem egy tarajos fog áriázni a színpadon.
Amúgy Luca nagyon jó gitáros, meg hát a Rhapsody is hatalmas
zene, de roppantul zavaró számomra ez a klisés, buta image.
Bár tudnak újat mutatni zeneileg is, mégis a biztosra utaznak.
Engem roppant zavar, hogy sorra veszik le a padlásról a 80-as
évek cuccait, pedig már 2000-et írunk. Félre ne értsetek, nem
az a bajom, hogy valaha ez divat volt, bár akkor is megrázta
kamasz lelkemet ez a hajviselet (is), de az, hogy ezt úgy beadni,
hogy igen, "ez a jövő, egyétek!" (copyright by superman) hát nem,
ekkor fordul fel a gyomrom. Pedig lehetne igényesen is csinálni,
mint ahogy a Stratovarius is ezt teszi.
Nem értem, ehhez én éretlen vagyok. Inkább hallgatok egy kis
Tormentort.
SATURN, én nem mindig csípem a stílusod, de ez nagyon ott van.
prowler, nem értettél meg, szóval ne is kritizáld az ízlésem.
Amúgy a Symphony borítóján sokkal jobb Rhapsody montázs van,
ott még a Mighty Warriors of Metal-ra sem ugrik ki a helyéből a
gyomrom, az oda illik. De azért ez már nekem túl sok.
Szóval, melyik bandát tettétek volna címlapra?Tormentort, tankcsapdát vagy a Papa Roachot???
COC-t, Therapy?-t, ezek jutnak hirtelen eszembe, akiknek megjelent albumuk a kozelmultban/kozeljelenben, de basszus latom mar kovetkezo honapban demonlord borito lesz, hisz nekik is van/lesz(?) most valami ujdonsaguk...
es ha nem is halal a true metalra, de egy kis ebreszto sokkolas jot tenne, a mesekben elnek...:)
ne kezdd már te is, olvasd el mindig, hogy mi volt az előzmény. gaypeti feleslegesen bunkózott egy kimondottan Manowar-párti topikban. Senki sem kérte fel rá, hogy paraszt legyen. Érdekes, én még sosem mentem be mondjuk a ... topikba nagyon okosakat mondani. A ... banda kívül esik az érdeklődésemen, nem szimpatizálok velük, és kész. Páran sportot űznek a metal fikázásából, néha azért a másik oldal is megszólalhat. Szerinted?
...trail of dead NEM ROSSZ! az első lemez alapján, amit úgy szokták hívni különben, hogy a madonnás, a borító miatt, mert a címe megegyezik a zenekar nevével, és így legalább csak egyszer kell leírni... van már új is? mi a klip címe? szóval a madonnás lemez tökjó, úgy indul, mintha egy nem túl ötletes girlsagainstboys utánzat lenne, de utána átmegy egy ilyen nagyon is ötletes sonic youth utánzatba, fasza.
Hol élünk, most már a frizurákat is megszabjátok? Milyen frizurával lehet zenész valaki, adamskij? Ha valaki úgy tud gitározni, mint Luca Turilli, az tőlem úgy is kinézhet, mint embryo kedvence, Lajcsi, hol érdekel ez engem? Ráadásul a Rhapsody koncepciója semmivel sem kevésbé komoly, mint King Diamondé, akit szintén tisztelek.
Zero, te félreértettél. Nem azt mondtam, hogy de jó éles a kép, hanem, hogy rendesen be van világítva, meg van szerkesztve. Ezt olyan fotós csinálta, aki érti a dolgát.
Szóval, melyik bandát tettétek volna címlapra?Tormentort, tankcsapdát vagy a Papa Roachot???
nekem nem tunt fel, hogy saturn csokott hulyesegeket ismetelgetett volna barhol is, pedig elolvasom a hozzaszolasait altalaban...
attol, hogy limp bizkit lesz en is komolyan feltem:) bar ez enyhe tulzas, inkabb azt mondom, hogy nem lepodok meg mar semmin. de azt azert ne mondd, hogy ekozul a 3 (rhaps, limp, manson) kozul lehet valasztani! mi alapjan valasztjak szerinted? uj megjelenesek alapjan? mert akkor fel tudnek sorolni neked par zenekart akik klasszisokkal eredetibbek, termeszetesebbek, mint azok akik mostanaban birtokoljak a mhh boritot:)
Nézd Wiseblood a "zenénkre" nem kell hivatkoznod, mert azt Albatross követi el. Sőt még gyakran a basszus dolgokat is ő írja meg, úgyhogy nyugodt lélekkel kifejezheted véleményedet beszólásaimról. Az, hogy valaki a szakmában valamilyen szinten van, attól függetlenül még nyugodtan lehet róla véleményt alkotni, ahogy azt én is teszem, gátlástalanul. Itt az indexen mindannyian egyenlőek vagyunk; zenészek, hallgatók, rajongók, újságszerkesztők, úristenek, stb...
Meg azért annyira nem kell ezeket komolyan venni, az a kép is csak poén, ugyanúgy, ahogy a Rhapsody borítós MH.
Vagy azt most komolyan gondolták?
SZ.I.: az sosem tűnik fel, hogy pl. embryo állandóan a csökött hülyeségeit ismétli. Én komolyan tartottam attól, hogy Limp Bizkit lesz a címlapon, Manson ugye most volt, ki lehetne még? A címlapon szereplő nevek közül én a Helloweent vagy Lemmyt tudtam volna még elképzelni a borítón. Szerintetek ki lett volna jó? A Tormentor?
Vessetek meg, de én abszolút nem érzem gáznak ezt az image-t, a fotó pedig láthatóan minőségi, nem gagyi.
hát, igen a híres rhapsody-image, szerintem is elég vicces...hammerfalléknál sem tudtam elképzelni, hogy a címlapon középen álló arc dobogón van, vagy karóba van húzva? ha egyik se, akkor miért volt a szoknya? vagy nem is az volt?
ehhh..bonyolult image...maradjanak a kockás ingnél :-))
King Diamond egyáltalán nem annyira gáz, persze, azért vicces,
hogy egy lassan 40 körül járó fickó kifesti magát, de az ő zenéje
valahogy passzol ehhez, meg látszik, hogy komolyan készíti a
konceptalbumait. Legalábbis nem ennyire gáz. Ez a Luca-féle
barkós frizura, hát... Cseh fociválogatott 1996-ban.
Nézd, Saturn, szeretem a zenéteket, meg minden, de szerintem elveted néha a súlykot.Ezerszer hallott közhely, de nem vagyunk egyformák.Időnként már uncsi vagy.És ha már egy magamfajta true metal ellenző mondja ezt, akkor abban már lehet valami igazság, nemde?
az előző szám első és hátsó külső borítója egyben már egy hammerfall-poszter volt, most megkapjuk a közepén is...manson pedig nem rocksztárként, hanem a hammer korrektorának hóhéraként szerepel :-)))
prow, neked ez a maniad?:) ki mikor erti mar meg a kedvenc zeneidet? ismetled magad...
amugy kacagok mar megint az mhh boriton, mostmar mindig csak a harcosok lesznek fooldalon? szerintem mar olyan "csakazertis" dolog a szerk.ben a borito kivalasztasa. vagy ez, hogy megy nalatok?