AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Ha én meg akarok szerezni valamit, akkor az általában sikerül is, úgyhogy teljesen mindegy, mi hol jön ki.Persze megértem a zenekarok álláspontját is.Nekik fontos a jó reklám, meg terjesztés.
Ne nagyon örülj a Downset felbukkanásának, mert már fel is oszlottak. :-(
A dobos már a Crowbarban van, a gitáros Roy továbbra is kisegít a Cypress Hillnél, az énekes meg az egyik befutó lehet a Rage Againstnél.
A Clawfingernek egyelőre nincs lemezszerződése, azért csúszik az új album.
Cradle hogy tetszik? :-)))
Supershineba még nem hallgattam bele.
A COC meg az Overkill is csak egyszer csúszott még le, időhiány miatt.
Pepperék lemeze nagyon feelingesnek tűnt, leszámítva a 4-es számban levő dobgépet.
Overkill persze tigris, de Neked úgyse fog tetszeni, mert ugyanolyan, mint az utóbbiak.
A pár héttel ezelőtt emlegetett Oversoult is beszereztem a hétvégén, Locustól.Az még lehet, hogy tetszene is Neked, kicsit Revelation-szerű és állat.
Úgy tűnik, mostanság ha valakit Zak-nek hívnak és énekes, akkor valamilyen oknál fogva késztetést érez arra, hogy elhagyja bandájának instrumentális részlegét, hm (RATM, Sava.) A továbbiakban sok sikert kívánok a Clawfinger énekesének is!!!
ui. Vegyetek Rocksoundot (Keletinél, pl.) Isten jó melléklet CD-je van, és elég változatos:
At the drive in
...The trail of dead
Spineshank
J Mascis (ex Dinosaur Jr.)
Everlast
Cradle of Filth
Downset (ÚJ - VÉGRE!)
Slash's Snakepit
.......
kezdem nem szeretni, hogy az összes kedvenc zenészem beszáll statisztálni az Iced Earthbe.
Merthogy Steve nem tudja száz százalékosan kibontakoztatni egyéniségét, ott, az hóttziher.
Nem egészen. Jon volt az eredeti énekes, a tesója Criss a gitáros. A Streets után szállt ki Jon, és megcsinálta a power metalosabb Doctor Butcher lemezt Chris Caffery gitárossal. Saváék ekkor vették be Zak Stevenst, az ő első lemeze az Edge Of Thorns volt. 1993 októberében Criss autóbalesetet szenvedett, meghalt (RIP), akkor jött vissza Jon, hogy életben tartsa a bandát. Azóta így dolgoztak: a fő énekes Zak, de Jon is hallatta a hangját, főként vokálban.
A többit majd szuper hozzáteszi :)))
Az Edge of Thorns is tetszik.. :)
Ami a lenyeg, nem ismerem a bandatagokat, es a kulonfele felallasokat, csak a CD-k vannak meg...
Ami a forumbol lejott : Criss Oliva volt az elso eneked, de a tesokaja, Jon is a bandaban van...aztan Criss meghalt, Zak jott helyette, o viszont most megy, es Jon enekelne...Jol latom ? :))) Ha igen, akkor hogy enekelhetett Jon a Gutter Ballet-en, meg a Sirensen meg ezeken ? :)
Azokon Jon Oliva, úgyhogy felsorakozhatsz stzar mellé :)
Engem viszont sokkolt ez a hír, mert imádom Zak hangját, sőt, a szerény, visszafogott egyénisége is tetszik. Akkorákat énekelt már az Edge Of Thorns albumon is, hogy az csoda. Nem lesz könnyű az újabb keletű Savatage dalokat bárkivel is elénekeltetni. Szerintem Oliva hangja már messze nem olyan jó, mint mondjuk 10-12 éve volt.
Nem tudok pontos számokat, de a 15 millió nekem az amerikai eladásnak tűnik, az nagyjából stimmelhet, és akkor mondjuk a 34 az egész világon. Marha sok, de végül is nem lehetetlen. Mick Wall csak nem ír le baromságokat :-)
Supertzar,figyusz csak:Nem tudod veletlenul,mi a helyes adat a Guns Appetite for destructionjenek eladasanal?A Classic Rock magazin ( foszerk:Mick Wall) kovetkezetesen 34 milliot ir,mindenhol mashol a "szokasos" 15 millio.
Ma kapunk teljes számcímlistát, köszönetrovatot, a héten befejeződik a borító, megjön a master, aztán indulhat a gyártás. November közepe, teháét úgy 15. és 20. között. Ha minden nálunk van, akkor tudok majd pontosabb időpontot.
Olvastam az interjút! Klassz!