AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
20-30-50-60 kb nem 150-200! Ilyenkor tegyetek be linket. Az MHH képek pedig - a topik tematikájánál fogva - prioritást élveznek. Moderátort fenyegetni (Diesel) pedig nem ajánlatos!
a paksis gif érthető miért tünt el, Saturnnál csak is tartalmi rombolás miatt volt, ez a rombolás max. HVG cimlap szintü karikatura, ennyi a türéshatár ? most csalodtam az indexben.
a ) Szándékos rombolás.
Technikai rombolás: JAVA, nagyméretű képek, . kisregények. bemásolása, a topicok letöltését akadályozó, vagy lényegesen lassító linkek, képek. Elrontott HTML kódok, automatikusan induló file letöltések, átirányítások, és minden más beavatkozás, amely a topic méretét, megjelenését megváltoztatja, ill. annak rendeltetés-szerű használatát akadályozza. Szöveg nélküli hozzászólások, stb.
Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív, vagy off topic hozzá- és beszólások.
Moderátor által törölt hozzászólás visszamásolásáért tiltás jár - ez utolsó figyelmeztetés!
Ha saturn azon a képen 1 kerek órát dolgozott akkor ingyen adok neki pár Photoshop/Paintshop órát.Cut'n'paste helyett talán Clone Brush lett vóna a megfelelő.
Írod: "Therapy? és COC jelenleg sehol a világon nem címlaptéma" ...ahá, de akkor hagyjuk a papolást arról, hogy titeket nem az uralkodó trendek mozgatnak erőteljesen. Röhej. Szerintem a COC-s borítónak nagyon sokan örültek volna, sokan így figyeltek volna fel a zenekarra (a R.-t úgyis ismerik), stb, stb + még ki is nézett volna valahogy a borító a déli jófejekkel.
Aztán most nem azért, legyen a Raphsody, de miért kell ilyen röhejes képet? Neked ez tényleg tetszik tzar? Nem gondolod, hogy ezzel még rosszabb képet festesz a true metálról? Mindegy.
Másrészt viszont öngólt lőttél, amikor a Rhapsodyról ezt írtad: "persze, ha nincs sikered nyugaton menj kelet europaba, vagy japanba, ott megesznek mindent..."
Nem is tudom, melyik csapat játszott már idén is kétszer nálunk, E-Klub, Sziget. A Szigeten állítólag még viccelődtek is, hogy lassan ideköltöznek. Ennyire nem megy másutt a Therapy?...
en nem erzem ongolnak, az, hogy a T? ketszer jatszott itt, az MAZLI, igy csupa nagybetuvel. Es borzaszto szerencsesnek erzem magam, hogy lathattam oket ketszer egy evben. Amugy a t? valoszinu barhol NYUGAT europaban ezerszer sikeresebb, mint a Rhapsody, vagy akarmelyik kardoskodo zkart mondhatnam.
Es stzar poenkodhatsz azzal, hogy 2K van, de ez nem poen, mert tenyleg 2K van, arrol nem is beszelve, hogy ezt ti nem veszitek eszre.
es a wantedot is fikazhatod, de klasszisokkal tobb erdemi zenet sorakoztatnak fel, mint ti. szar ugy.
nem lattam deadsy kepeit, mik voltak?:)
SOWHAT, az a roxx akarmi a kepen amit stzar mondott, ez volt a cikk fole irva, hogy:"itt lett volna a hazai hirek helye, csak a zenekaraink meg arra is lustak, hogy egy darab papirt postara dobjnak, hogy mi tortenik veluk" ...
nezd meg az ossian topicba pesztelt csemeget is, jo?:)
Az,hogy a TCS má minden második számban van....nos az azé má túlzás!
Még örülök a TEN-nek is.....de!
A Demonlord-on remélem annyit nevetek,mint a MULTKORIN!
Az érdekelne,hogy itthon mégis kb mennyi megy egy SITBISZKIT-bű' vagy Offspring-ből......és mennyi egy IMMORTAL/MARDUK/CANNIBAL CORPSE/EDGUY/SATYRICON-ból/-ből....stb.!!!!!!!
Mer' ha kinn jól mennek ezek a gány bandák(LB,Off.),OK!Lergyen a kinti lapokban....de ha itthon kurva kevés megy belőle,akkor nem kéne ennyire nyomni!
MIKOR LESZ ENSLAVED INETRJÚ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Borító gáz,de még inkébb Luca,mint a Paparócs....vagy a kibaszott szar puttó Offspring!
Egyébként nemrég beszélgettem Limp Biszkitesekkel és azt mondták,hogy nem szokták megvenni a lapot csak a LB-ért.
Offspring dettó!
Na és a poszterek!Manson má vót soxor......a Hammerfall is volt 2 éve.........
Bezzeg Dark Funeral/Nile/VOIVOD/PRIMORDIAL/In Flames/Gorgoroth(!!!!)....stb....stb......az mikor lesz?