Keresés

Részletes keresés

Wiseblood Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4616
Mi volt pontosan ez a Panterás verekedés?

Hajas

SOWHAT Creative Commons License 2000.11.06 0 0 4615

Ez az igazi kezeslábas nem a Slipknotéké :) (Page Hamilton -94 Okt.)

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4614
pesten sincs még hammer, ugye?
Előzmény: Libertine (4612)
bala Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4613
MOndjuk a Rippert is el tudnam képzelni a CG élén!
Astronomica tényleg jó, de a legjobb a Transendence:)
Előzmény: Libertine (4612)
Libertine Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4612
Engem inkább az érdekel, ki fog énekelni a következő (ha lesz) Crimson Glory lemezen, mert Wade Black sajnos lelépett. Talán visszahozzák Midnight-ot, de ő már nem az igazi (alkesz). A tavalyi év egyik legjobb albuma SZVSZ az Astronomica volt!

a libertine

u.i.: minek azt írni a Hammer-ban, hogy a hónap első napjaiban (3-án) jelenik meg az újság, amikor előre lehet tudni, hogy még legalább egy hetet várni kell rá?

Előzmény: Totikus (4603)
KryyZis Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4611
hello, tudja valaki, mennyi lesz a jegy a becsi fesztivalra dec. 15-en?
Espé Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4610
supertzar: van már új Ideas a boltokban? Nálatok lehet kapni? Ha igen, mennyiért?

Skyclad hogy tetszett?

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4609
supertzar Imre vagy Emerald?
Előzmény: Lagerfeld (4608)
Lagerfeld Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4608
Supertzar: boldog névnapot!
Szupit a címlapra!
Előzmény: SOWHAT (4607)
SOWHAT Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4607
P. Vadász Szaszát a címlapra !!! :-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4606
vagy ripper owensra
ugyanis egy rockinformos hír szerint a priest és helford heveny bratyizásba kezdett, fátylat borítva a múltra.
Előzmény: bala (4605)
bala Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4605
Akkor gyorsan le kéne csapniuk Dougie White-ra!
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4604
én se
Totikus Creative Commons License 2000.11.05 0 0 4603
Sokkoló hír... Zak Stevens elhagyta a Savatage-t:
http://www.savatage.com/press.html
Ezt nem gondoltam volna...
gázolaj Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4602
na, vissza vagyok jőve, asszem, és ez NEM fenyegetőzés.
Mi újság a metállal különben? :-)))

következő kiiktatásomig üdv, D.

SZABAD NET!

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4601
reinventing nekem se
Előzmény: Albatross (4599)
supertzar Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4600
A Ripper dolog szerintem inkább pletyka lehetett, de A-val lehet valami gond szerintem is. A Reinventinghez adott interjúkban azonban tök lelkes, semmilyen kiégettség, unottság nincs a mondataiban, de a dalszövegekben sem. Ha nem lenne lelkes, szerintem simán rábízta volna az interjúkat VP-re, ahogy szokták. Szerintem ha valami, akkor a H. cseszi el épp a dolgaikat :-(
Előzmény: Albatross (4599)
Albatross Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4599
Supertzar:

Én is csak mindenféle kósza, meg nem erősített pletykákat hallok Anselmoról, meg a Panteráról, de az utóbbi időben annyit, hogy az már gyanús. (Olyan is volt, hogy Ripper Owens lesz a new singer :) ). Én meg picit számba vettem a valószínűsíthetőbb lehetőségeket. Miért, hivatalos nyilatkozat volt már?
Egyébként én tényleg úgy gondolom, hogy Anselmot nem érdekli a P. : rutinból lenyomja a bulikat (2* láttam őket az utóbbi pár évben, meg felvételről is sokat: a lelkesedésnek, tűznek már a szikrája sincs benne a Pantera bulikon), meg megcsinálja a lemezeket, mer végül is nem zavarja + ugye a becsület. Aztán ha az ilyen-olyan projektek (Down, Eibon, stb.) kerül szóba, akkor lelkes, de ez a nyilatkozatain is átsüt. Plusz borzasztóan más ember, mint Dimebagék, szerintem nem nagyon csíphetik egymást. Ami összekötötte őket az max. a pia meg a fű. Ha meg tényleg visszajött a H., akkor nem is kell magyarázni.
(Ja, nekem a Reinventing lemez nem tetszik. Bocs. Előzőt bírtam.)
@

Előzmény: supertzar (4597)
supertzar Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4598
Itt egy újabb COC kritika a negatív oldalról :-(

Egy kanadai magazinból van, a Brave Wordsből:

COC
America's Volume Dealer
(Sanctuary)
America's Volume Dealer spells most certain disaster. Don't think you'll ever see a band so blatantly follow the Metallica route and flush integrity, reputation and their past right down the toilet. Weren't COC a hardcore band once with Sab/doom leanings? You could see it comin', both Deliverance and Wiseblood nodded back in time with '70s-era Thin Lizzy-isms, and those records worked, as they retained a certain passion and snarl. Five years of obvious wanking later, COC shortens their name and their attention spans. You see, this Carolina bunch admit they want to make a quick buck and even quicker fame. They're tired of toddling around in mediocrity, solely being critics’ darlings. They want to cross over and have every set of lips in Middle America kissing their ass, handing them cash and putting their fuckin' mugs on a six pack or a bottle of whisky. Damn, I can see Skynyrd taking a stab at 'Stare Too Long' and it starts making more sense. That particular tune is infectious, but should it be on this record? You make the call, but aside from the obvious change in musical focus, AVD is unexciting, uneven and full of poorly written material. These days COC have so many hands in the kitchen (mostly suits), that dinner will no doubt be spoiled. Sometimes you gotta lose friends to gain new ones. With AVD, there's nobody to look back to now.

supertzar Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4597
Albi, te mit hallottál a bordatörésről? Van valami friss pletyka? Mert ezt a verekedős sztorit több forrásból is mesélik.
Azt miből gondolod, hogy Anselmot már nem érdekli a Pantera? Ha pedig megint itt a H., akkor mi érdekli még egyáltalán?
Előzmény: Albatross (4587)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4596
mi? :)
Előzmény: Herpes 4 all (4594)
Zero Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4595
terpesz for al bundy
Előzmény: Herpes 4 all (4594)
Herpes 4 all Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4594
UHRINMAN!

uj zenekar from the dark Szeged nature

true

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4593
arra lennék kíváncsi, amit a maynard a nine inch nailses faszikkal fog alkotni, na az nem lesz rossz biztos

nem jössz ircre, te főgyökér?

Előzmény: Zero (4592)
Zero Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4592
nagyon bejön, a tool is okés nálam...de ez még okésabb
Előzmény: Törölt nick (4591)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4591
első ötben talán benne voltak...
tetszik az anyag amúgy, nem?
Előzmény: Zero (4590)
Zero Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4590
de nagyon elôl voltak, akkor is...sorry, nem az emlékezeteme, hanem a vágyaimra hagyatkoztam akkor, amikor a prfect circle-t hp no.1-nek tituláltam.
Előzmény: Törölt nick (4589)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4589
a perfect circle nem nyert hangpróbát, te kígyóveremfejű. egy pokolgép előtt? mit képzelsz?
Előzmény: Zero (4588)
Zero Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4588
scuderia, rhad //már megint habzik a szád :-))) // : király címlapötletek :-)

vizihulla: menthetetlenül barom vagy...

Metal_Harcos: te ugye supertzar vagy?

supertzar: 97-ben vettem egy Orkus-t németországban, tudom, ez a magazin jobban specializálódott egy műfajra, viszont a layout az eddigi legigényesebb, amivel találkoztam. A borítón (elôl is hátul is) az Atrocity szerepelt, gondolom a kiadójuk fizettett érte rendesen...nem ez sa lényeg, hanem hogy egy lemezborítóval a címlapon nem kell eltétlenül azt mondani, hogy ezzel eladjátok azt, hiszen lehet szelektálni és csak egy-két kiválasztott borítónál megkeresni az adott kiadót, hogy érdekli-e ôket ez a lehetôség. Az az Atrocity-Orkus borító hihetlenül jól néz ki és mellesleg a két Atrocity-s csaj miatt szerintem még üzleti szempontból is jó fogás volt. A sok metalmag. közül nagyon feltűnt a bolt polcán.

A Perfect Circle ugye nem volt még borítón? ôk asszem hangpróbát is nyertek és valóban kiemelkedô az a lemez.

planar: ez nagyon igaz, mármint az újságkihajtós dolog, én is sűrűn olvasok hammert tömközleszk-ön, nem az az égô, hogy mi van a fejlécem, hanem azok a röhejes zenekari fotók, hammerfall, rhapsody, meg hasonlók...szóval ezeket rejteni kell kôkeményen.

ja, akit érdekel az októberi hammerban UN által magasztalt Aghora digipack cd, soraiban a Cynic ritmusszekciójával, az dobjon meg egy mail-lel, N.A.P. terjesztés...ha máshogy nehezen megy, legalább így reklámozok, bocs...

Albatross Creative Commons License 2000.11.03 0 0 4587
Anselmo bordatöréséről jut eszembe: az a nem mindegy, hogy ugye hogyan törött el az a borda. Ugye tudjuk, hogy pl. egy húzósabb szívmasszázstól is törhet khm. Vagy ráült a Vinnie Paul egy kiadós veszekedés (vagy egy kiadós "kiadós" veszekedés :) ) után :)....ki tudja. Szerintem Anselmot már nem érdekli a P., csak nem vágja át őket, afféle betyárbecsületből, tul.képp megértem.

@

Előzmény: Törölt nick (4586)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!