AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Úgy tudom, mostanában jön haza a billentyűsük Dániából, szóval nemsokára kezdődnek a felvételek ott is.
Na, én meg akkor orvul telefonálok majd és 1eztetünk időpöttyöt...
Hm...
A Norbi mondta, még mikor kint volt a stúdióban, hogy a friss Symmetryvel együtt lenne kiadva márciusban...
De szerintem akkor eccer le kéne ülnünk... lehet?
Valamiről lemaradtam volna? Én utoljára azt tudtam, hogy körülnéztek több kiadónál. Mióta megjött az anyag, még csak nem is beszéltünk rólatok, nem is hiszem, hogy a többiek hallották (Norbot leszámítva). Ettől persze még bármi lehet, csak mondom, én semmit sem tudok.
Szevasz embrio!
Fogalmam sincs,hogy ki vagy,de köszönöm kérdésed,jól sikerült a konci.Aki azt mondja,hogy a németek taplók,annak nincs igaza.Velünk úgy bántak,mint a hímestojással(meg a Septic Painékkel is). Lehet,hogy ez csak klub szinten van így,mindenesetre érdemes próbálkozni más zenekaroknak is.Ha valakit érdekel a dolog,az hívjon ezen a számon:06 30 290 6969
gázolaj!Küldök emilt,figyeld a postád
supertzar, köszi a naggyonjót! :-)
A jövő év elejét meg aztán ti tudjátok a legjobban... ;-)
Az Angelo Salutante (angyali üdvözlet) tényleg a lemez címe lesz, egyébként meg az Angels c. dal intrója (külön track, és a poén, hogy pont az nincs még fent azon az írott cd-n...).
Mellesleg, ha már eccer:
A Black-Out és a Nemesis társaságában elkövetett orv túra 17-én (péntek) érkezik Gyöngyösre, majd 25-én (szombat) Budapestre a Wigwamba, ahol hat kamerás koncertfelvétel készül, szóval gyertek (szerepelni)!!!!
Én ugyan nem fogom a PRádiót keresni, az biztos. Nem részletezem itt, miért, úgyis tudja, aki tudja.
Gázolaj: koncertírást köszi, de Te a crew-hoz tartozol :). Éva szerintem sem csúnya, nem is szép, mondjuk aranyos :)
Ha már Deftones: Back To School klipjét láttátok?
Egyébként egyelőre úgy tűnik, hogy a Feróék vevők minden újra, úgyhogy srácok (Convoy,IHM,Wackor+ a többi tehetség) Addig üssétek.
Asszem itt lehet jelentkezni:20-9555-820; vagy ha ezt elírtam, akkor 374-0707. Többen hallgatják, mint az Internetrádiót (szerintem 10000 fölött átlag!)
Ha valakinek jogdíjproblémái vannak (nem kapott pénzt a lejátszott nóta után)itt érdeklődjön:479-5170
Mindenkit csókolok
A Pannon Rádióban keddenként Gidó zenekarokat mutogat be.
Ma véletlenül hallottam a Messenger félóráját. Tíz évvel ezelőtt ugyanilyen zene, ugyanilyen énekkel,hangzással, szövegekkel ment. Mostanság ők az Ossianékkal turnéznak, mondjuk ezen nem csodálkozom(-de senkit nem minősítettem!)! A szövegviláguk ráadásul a korai Moby Dick-et idézi (A háború lekaszál-meghal aki szalutál).
Kinek van erre szüksége?
Kinek van erre igénye?
Azt hittem, eredeti a cucc. Volt a Trafóban egy vén fazon, kb. 60 lehetett, egyszer egy Grand Canyon béli Mood bulin azt ordítozta torkaszakadtából: "Gumidooooomsterek!" Szép arc, igazi öreg rocker.
:))))
Nyilvan nem most szerettem volna cimlapon latni a Deftonest, hanem nyar elejen. Mindegy.
Ha SR-re hivatkozol, azt meg meg is ertem, de azzal jonni, hogy a kontinensen a nagy metallapok nem rakjak oket cimlapra... A magyar piac az magyar piac, es eppen ezert nem egyenlo a nemet, gorog, vagy akarmilyen zenei piaccal. Jo, erre most mondhatod, hogy akkor is kozelebb van hozzajuk, mint az angolhoz. Erre en meg annyit mondok, hogy amig 12-bol tizszer trad. metal kapja meg a cimlapot, addig ez sajnos igy is marad.
Figyusz, az a Deftones dolog nem direkt kérdés volt szerintem, hanem elmélkedés. Mindenhez már én sem akarok kommentárt fűzni :-)))
Deftones nekem is tetszik, abszolút hiteles csapat, ma is 10 pontosnak tartom a White Ponyt, de most novemberben/decemberben milyen aktualitást tudsz mondani, amiért címlapra tehetnénk őket? Szemben a Rhapsodyval vagy a COF-fal? Ilyen erővel még legalább 30 bandát fel lehetne sorakoztatni azonnal.
Júliusban voltak a lapban interjúval, lemezkritikával, de egyértelmű, hogy az első SR havában a fesztivál főbandáját tettük címlapra és nem a Deftonest.
És akkor ott van még ez a szokásos brit zenei piac kontra kontinens zenei ízlése dolog. UK-ben a Deftones címlapbanda (Hammer, Kerrang), a kontinensen viszont max. a kisebb példányszámú indie vonalú lapoknál.
spiral architecték tényleg tudnak zenélni, de sajnos dalírói képességeik ha vannak is, erőteljesen háttérbe lettek szorítva, a bizonyítás javára. ezt a típusú zenét a pl. watchtower úgy tudta megoldani, hogy közben hihetetlen fogós számokat írtak, fejberagadó dallamokkal, emlékezetes váltásokkal.
Látta valaki A Perfect Circle - The Hollow klippjét, nem rossz Maynard nyomul benne mindenféle barokk stílusú fehérneműs csajokkal, ahhoz képest, hogy meleg.
Amúgy a Mer de noms amerikában már simán platina (azaz egymilkó, lesz az még kettő is).