Eddig a Regisztráció ingyenes volt és korlátlan...Kár, hogy most épp nem. De érdemes visszalátogatni később, mert nekem meg van a program és google video-t, youtube-ot is leszed - kívánság szerint :) - avi/mpg/wmv-ben.
Hamár Hammond oldalak: szépre sikerült John Novello site-ja is. :) Pedig nem is mai fejlesztés...
Zsolti, Paglia honlapjának címét nem azért szúrtam be, hanem mert jópofán van megszerkesztve, egy extravaganza művészhez illően. :)
A plexis problémádra tudok válaszolni, részben mert vagy 2 hónapja én is fejembe vettem hogy csináltatok egy átlátszó előlapot a PC-mre. Én a google-t túrtam fel, ajánlom neked is! Asszem gplex.hu (gplex kft) meg egyebek akik foglalkoznak vele. Mindent vállalnak 3000-5000Ft indulóártól anyagvastagság és kivágási bonyolultság függvényében plusz az egyéb megmunkálási nyalánkságok, mivel lézerrel dolgoznak e szakmában, gravírozni, bemarni stb. mindent lehet. Postán is kiküldik a kész dolgot, ha előtte átküldöd a tervrajzát... Van 1-2 cég akik foglalkoznak ezzel, mert pl iparművészek, díszletesek stb. igénylik ezt a technikát, az meg hogy mezei kottatartó kell belőle, nem nagy kunszt. Ha megtalálom a noteszt amibe felírtam még címeket, jelentkezek, de a G-Plex biztos pont és asszem a legolcsóbb cég volt a sok közzül! Még egy tanács: üvegezés címszó alatt kell a plexis dolgokat keresni, mégcsak véletlenül sem a műanyaggyártás v, fröccsöntésnél! :) Asszem ennyit tudtam hirtelen segítni! Jó üzletelést! :)
(Motion Sound: A plexi 1 privát 'üzemben' készült, Tolna megyében, Bonyhádon. Hogy Budapesten kit lehetne ilyenre rávenni, nem tudom... :-) Talán tudok segíteni ezügyben, ha kell, de csak itt helyben. :-( )
Ez a Soltonnak a 90 években gyártott csucs modellje volt, és amit István nem irt, van még egy nagy elönye , hogy van "tiszta" csatornája is ami a jelet nem a forgó
rotorra küld ki, hanem a szembe néző hangszorókra, igy pl zongorahangnál , nem kell phaser zongorahangot hallgatni. Ez tényleg igazi koncert cucc...
1 collos magnószalagon megvan, az eredeti 2 perc 15 másodperces változata, ha lesz egy kis időm átdigizem. De ha már szóba került akkor azért illik tudni hogy ki is irta ezt a zenét . Ö Pethő Zsolt volt aki
Budapesten született 1937. július 6-án. Sokirányú zenei tanulmányait a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában végezte 1952-60-ig. Fő működési területe az animációs film-zene, többek között a Frakk, a macskák réme, a Gusztáv, a Vízipók-csodapók, a Mirr-Murr, a kandúr, a Pom-Pom, A nagy ho-ho-ho-horgász, a Kíváncsi Fáncsi című sorozatok, valamint Az erdő kapitánya, a Vili, a veréb és az Egérút című egész estés animációs filmek zenéje fűződik nevéhez. 1962-96-ig a Pannónia Filmstúdió zenei referense volt.
A hüvösvölgyi 65 . a "Pannónia" jelenleg az enyészeté. Mult héten jártam benne, és ez az épitészetileg is jelentös ingatlant rendesen lepusztitották, privatizálják,
vagy mit csinálnak....
Sziasztok, ha valaki fennt van most, kellene egy pár info egy b-200-as Hammondról., és egy Leslei-ről amit eladnak hozzá. 910-es. Nagyon kedvező az ára, egy barátom venné meg,de előtte kellene tudni róla egy két paramétert. Köszi. ezen kívül nem tudtam a Francia Alain Khan honlapját elérni, nem tudom miért, talán megváltozott ?
Szép munka, gratulálok. Nekem is kéne valami hasonló. Ebben szeretnék javaslatot kérni:
Az AB3-mamról és az A33-ról hiányzik a kottatartó. Plexiből szeretnék egy B3 (inkább a kisebb M3) formájút kivágatni. Hol lehet Pesten ilyet kapni és ki tudná ilyen szépen körbevágni? Én nem, az biztos. Ja meg fémtüskéket hozzáilleszteni hogy beszúrható legyen az A33-ba, meg akkor DB5 módra az AB3-ba is.
Rhoda Scott, ápr3 Budapest, II. kerület, hozzám is, de különösen a Moszkva térhez közel. Millenáris, Jövő Háza, 4.500ft a jegy. arsic@t-online.hu Zsolt
Vazze! A hírnév sokszor másnak hírnév. A link címéből egyből arra következtettem, hogy Tony saját zenéi szólnak... ehhelyett... http://www.tonymonacoradio.com/photos/venue/P1000469.jpg SORRY! :)