Keresés

Részletes keresés

birka_zoli Creative Commons License 2021.12.22 0 0 59

Az öreg mágus sem fog szarból várat építeni, de lehet, hogy ők is most vagy soha állapotba kerülnek:

https://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-eb-masodosztalyban-szereplo-jatekos-is-bekerult-a-szuk-nemet-keretbe-2867155

birka_zoli Creative Commons License 2021.12.22 0 0 58

Igen, elsőre csak Cindrics ismerős, a többieket nem nagyon ismerem, de ettől még csapatként lehetnek jók. Az edzőt sem ismerem. Karacsics csak csere? Duvnjak sehol?

Előzmény: Rebounding Delp (57)
Rebounding Delp Creative Commons License 2021.12.22 0 0 57

Ha egyénenként nézem, akkor ez nem egy veretes brigád, még a csoportból való továbbjutásukra sem tennék fel nagy tétet.

Előzmény: codi1993 (56)
codi1993 Creative Commons License 2021.12.22 0 0 56

Itt  25 fős Horvát keret. (ezt látva őket jó lenne verni a Szlovénok mellett a középdöntőbe,  tudom oda sem lesz egyszerű bejutni)

https://www.handball-world.news/en/news-2-1-29-137967.html

Gozo Creative Commons License 2021.12.21 0 0 55

Izlandi keret.

RnD Creative Commons License 2021.12.21 -1 3 54

Az EHF sem ellensége saját magának. Ahhoz h valaki elkezdje az EB-t elég ha be van oltva. A kétnapos PCR-tesztekből meg lehet h antigén-tesztek lesznek.

Előzmény: Fradista Utazó (53)
Fradista Utazó Creative Commons License 2021.12.21 -1 0 53

Az omikron kapcsán jelenleg nem látom reálisnak, hogy ne kapja el a játékosok nagy része az EB előtt vagy alatt. Valószínűleg egyiküknek se lesz tőle semmi baja, de amíg a negatív teszt a játékjogosultásg kritériuma, addig ez azért így izgalmas lehet. 

Előzmény: birka_zoli (44)
Fradista Utazó Creative Commons License 2021.12.21 0 1 52

>Most nehogy azt mondják, hogy a Bundesliga mindenek felett, mert egy kicsit el vannak tévedve.

Nézőpont kérdése, hogy el vannak-e tévedve, szerintem nincsenek. A Bundesliga a németeket mindig is jobban érdekelte, mint a válogatott vagy a BL, és ez most is így van. 

Előzmény: Rebounding Delp (51)
Rebounding Delp Creative Commons License 2021.12.21 0 0 51

Tavaly is eljátszottak valami hasonlót, mondjuk akkor még valamilyen szinten megértettem őket. De most?

Megint mi a tök bajuk van?

Most nehogy azt mondják, hogy a Bundesliga mindenek felett, mert egy kicsit el vannak tévedve.

Előzmény: Fradista Utazó (50)
Fradista Utazó Creative Commons License 2021.12.21 0 0 50

A német válogatott 9 újonccal megy az EB-re, miután játékosok egész sora mondta le a részvételt. A meghatározó játékosoknak semmi kedvük most EB-re menni. 

tomzz Creative Commons License 2021.12.20 -1 0 49

A szlovákok Pozsonyban 2 csoportot is lenyomnak. Egyik nap az egyik másik nap a másik csoport ugyanabban a csarnokban. Ez alapján 3 csarnok elég lenne, igaz ekkor az edzéslehetőségeket meg kellene máshogy/máshol oldani.

Előzmény: birka_zoli (48)
birka_zoli Creative Commons License 2021.12.20 -1 1 48

Ez elég érdekes!

https://index.hu/sport/2021/12/20/az-ehf-eljatszhatott-a-gondolattal-hogy-a-ferfi-kezi-eb-osszes-meccset-magyarorszag-rendezze/

Én is gondoltam erre mindentől függetlenül, simán elbírná a büdzsé.

Csarnok lenne épp elég, főleg, ha azt nézem, hogy mennyire nem volt néző a női vébén, de az mondjuk más kávéház, vb és női.

Lehetne meccs a Papp-ban, Tatabányán, ha elkészül akkorra, Veszprémben, Győrben, és még 3-4 ezres csarnok lenne máshol is, pl, Kaposvár, Nyíregyháza, Nagykanizsa, BOK, stb.

birka_zoli Creative Commons License 2021.12.17 -1 1 47

Nem is tudom mi lenne, ha ezek az emberek topformájukat hozhatnák, akkor jobbak lennének mint a mostani csapat?! Az a gyanúm, h igen, a szélek biztosan, Pisti és az Iváncsikok, Harsányi. Szinte minden posztra jut klasszis, max a játék volt lassabb akkor. x minimum lenne a múlt legendái topformában és a jelen csapata. 

birka_zoli Creative Commons License 2021.12.17 0 0 46

Jobb időpontban van, közte karácsony és szilveszter. Mondjuk a nemzetközi meccseket kivéve itthon is le lelehtne állni a női vb előtt 2-3 héttel. Ha meg EHF rendezvény, akkor  BL-t is lehetne 2 hétre pihiztetni.

Előzmény: tomzz (45)
tomzz Creative Commons License 2021.12.17 0 0 45

Az csak nekem furcsa, hogy a férfi EB előtt van vagy 3 hét felkészülés a női Vb előtt meg alig volt egy bő hét? 

Előzmény: birka_zoli (44)
birka_zoli Creative Commons License 2021.12.17 0 0 44

Január 9-10 hazamennek, na ezt én kihagynám, tudom, h családjuk van sokaknak, de addigra már itt is fog tombolni az omikron, ez potenciális fertőzésveszély. Ricsi különösen 'érzékeny' a covidra, őt elszaparálnám mindentől is.

Peppo vagyok Creative Commons License 2021.12.17 0 0 43

Most van Elnökségi, nemsokára elhangzik. :)

Előzmény: birka_zoli (26)
codi1993 Creative Commons License 2021.12.16 0 0 42
Bamberg58 Creative Commons License 2021.12.16 0 0 41

Amúgy szerintem a torna elején bárkit megverhetünk. Jó, mondjuk a dánok, franciák kivételével, ha nekik is nagyon fontos a meccs, de erre is volt már precedens.

Az 5. meccstől kezdünk fáradni, bár most ez a 20 fős keret nekünk kifejezetten kedvező. Hanuszt várom a meglepetés embernek.

birka_zoli Creative Commons License 2021.12.16 0 0 40

Oké, ott a pont, elírtam, Karacsics.

Előzmény: Bamberg58 (37)
codi1993 Creative Commons License 2021.12.16 0 0 39
videkiman Creative Commons License 2021.12.16 0 1 38

Elég hülye rendszer, ha csak az előző eb eredménye számít. Amúgy a dánok is kiestek (kiejtettük őket :P) a csoportból, mégis 3. kalapban vannak.

Előzmény: Tonio 2.0 (34)
Bamberg58 Creative Commons License 2021.12.16 0 0 37

Nem olvastam még a friss horvát keretet, de gondolom Karabatic még nem igazolt oda a franciáktól?

Amúgy az első okfejtésed is rendben, várhatóan a portugálokat /vs Island/ és a szlovénokat kell verni a nyolchoz.

Eddig ez teljesíthető, ha nem is könnyen. A négy már nem reális egy ilyen egysoros csapattól, bár most már a 2.sorunk egy kicsit közelített az elsőhöz. Az fogja eldönteni a jó szereplést, hogy a második sor mit produkál.

Leimetert most sajnálom igazán és nem azért mert akkora sztár, de sokkal összeszedettebb és labda biztosabb mint Ancsin. Az is lehet, hogy részben jobbkezes jobblövőre kényszerülünk.

Az első sorunkkal a gyengébb, max közepes szélsők ellenére is bárkivel felvesszük a versenyt, de ahogy cserélgetni kezdünk, támadásban a komolyabb csapatok ellen valószínűleg vissza fogunk esni.

Amíg bírjuk nem lesz gond. Mindenesetre ez a csapat így is erősebb mint Egyiptomban volt, meg otthon is vagyunk, de az ellenfelek is. Ligetvári ott van, Hanusz, Nagy Bence, Székely sokkal jobb formában, Rosta is tovább erősödött és szerintem most Topic beilleszkedése is jobb lesz.

Előzmény: birka_zoli (33)
Süni2 Creative Commons License 2021.12.16 0 0 36

/És továbbra is szerelmes Blagotinsekbe./

Előzmény: birka_zoli (35)
birka_zoli Creative Commons License 2021.12.16 0 0 35

Most olvasom, h Vranjes a szlovén kapitány, így már érthető Skube és Zarabec, és már félni sem félek tőlük, a kókler kicsinálja megint őket, ő lesz ott a leggyengébb láncszem.

Tonio 2.0 Creative Commons License 2021.12.16 0 0 34

Legutóbbi Eb-n hátul végeztek, nem?

Utána rúgták ki Dinart-t.

Előzmény: videkiman (31)
birka_zoli Creative Commons License 2021.12.16 0 0 33

Hoppá, akkor én el vagyok tévedve, azt hittem olyan lesz a lebonylítás mint most a női vébén, de nem, akkor még nehezebb lesz a szitu, mert a középdöntőben várhatóan ezek lesznek:

HUN, POR-ISL, DEN, SLO, HOR, FRA, és ebből kell kettőt megelőzni a nyolcadik helyért, háááát, ez sem lesz könnyű.

Reméljük csoportelsőként jutunk tovább és aki jön tőlünk, azt a hátunk mögött tudjuk tartani, és akkor megint csak a szlovének ésvagy horvátok a leginkább foghatóak.

A horvátok sem jobban nálunk, csak a két irányítójuk extraklasszis, Cindrics és Karabatics, a többi poszton egálban vagyunk minimum, esetleg még Cupic és Duvnjak bekavarhat, ha nyomják még a válogotottban, lássuk majd az ő keretüket is.

Előzmény: videkiman (31)
vitaceae Creative Commons License 2021.12.16 0 1 32

"És még bízhatunk az EHF-ben is, a hazaiakat illik legalább elvinni a 8-ig, Nacsevszki és bandája megdolgozik majd a luxusért, mert biztos tejben-vajban-egyebekben fogják fürdetni őket..."

Ezt most miért mondod? Vagy láttad a Szeged-Kielt? :-)

Ajánlom is az EHF-nek, hogy kapja meg a magyar csapat is azt a támogatást amit más rendező mindig megkapott!

Előzmény: birka_zoli (29)
videkiman Creative Commons License 2021.12.16 0 0 31

Én is így néztem. Tehát a papírforma szerint a dán, francia, horvát, szlovén négyesből kell hármat megelőzni a továbbjutáshoz. Ez sztem nem reális, de a 8 közé hazai pályán azért illene bejutni. Nagyon nem lesz egyszerű, főleg, hogy látjuk milyen ellenfelekkel kell majd játszani egymás után a meglehetősen egy soros csapatunkkal.

Eléggé beszoptuk a sorsolást, a másik ág valamivel gyengébb. A franciák egyébként hogy a viharba kerültek a 3. kalapba? 

Előzmény: Rebounding Delp (30)
Rebounding Delp Creative Commons License 2021.12.16 0 0 30

Nehéz lesz az biztos.

Egyébként nem csak az A csoportot kell nézni, mert a középdöntőben a C csoport továbbjutó csapatai is csatlakoznak: valszeg a franciák és a horvátok.

Előzmény: birka_zoli (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!