AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Szerintem az MCM a legjobb zenecsatorna. Meg napkozben is hallgathato zenet adnak, nem a szokasos mainstream dolgokat. Meg szokott lenni Kelet-Europa blokk, mikor magyarok vannak, meg romanok, meg csehek, szoval erdekes. A Total Metal meg a legjobb metalos klip musor, szoval MCM rulz.
nem azt irtam h a festett korom akarmi nem klises, hanem ilyes embereknek, akar enekes akar festo, barmi, inkabb elnezik, mint egy relative kommerszebb zenesznek, stb.
amugy szvsz az aa rhapsody foto az osszes klise ellenere jo, szepek a fenyek, normalisan meg van komponalva, az egy dolog, hogy akkor mar miert nem csinaltak erdekesebb kepet, ha lenne ra lehetoseguk.
oke, tied a fakard, mienk a gumipapucs :))
Múlt héten valamikor a VIVA2-n AC/DC műsor volt. Beszélgetés Angus Young-gal, közben egy csomó klip. De egyébként is a VIVA2-n sok jó szám szokott menni. Érdemes nézni.
prowler
vazzeg, napokig elvitatkozhatnánk, de minek
az hogy ki ismertebb egyébbként mi sem mutatja jobban hogy a Perfect Circle platina lett az USA-ban, és bár a Rhapsody is jól pörög de azért annyira nem
mégegyszer megjegyezném, nekem zeneileg semmi bajom a Rhapsody-val mégha nem is rajongok érte(mondjuk a dobos kimondottan idegesít), és nem vagyok Perfect rajongó sem(csak bírom mondjuk a Toolt)
a kard azért műanyag mertcsak, najó biztos nem az
ha már ilyen kardozós metal, akkor nekem inkább Blind Guardian - mondjuk Nightfall
G
Meleg művészlelkeknél :))) nem klisé a szőke paróka, a festett köröm meg a papucs? Nem tudom, mi mehet egy Kék Osztrigában, de biztos valami ilyesmi. Az meg külön vicc, hogy a Rhapsodyn azért gúnyolódik valaki, mert ismertebbek, mint a meleg művészlélek :)))
E132 - Szerintem azok nem műanyag kardok, másrészt meg tényleg. Kinek ez, kinek az. Nekem a Rhapsody inkább, mint a papucs/paróka/alsógatya...
Bocs.
nem tom, lehet hogy bennem van a hiba, de inkább Perfect Circle papuccsal parókával, mint 5 focista frizurás faszi műanyagkardokkal
valahogy kisebb hibának érzem ha valaki buzi és vállalja és amúgy király zenével jelentkezik, mint azt ha valaki tud zenélni, de ilyen gyermeteg külsővel jelentkezik(ide image-t akartam írni, de magyarul hülyén hangzik külföldiül meg nem írom le)----nekem nem a zenével van a bajom megjegyezném
lásd Zúzda Luca Turilli klip, a nóta egészen kellemes(kivétel dobos), ezen a klipen viszont csak röhögni tudtam
G
biztos azert nem emlitette senki, mert:
1.kevesen hallgatnak toolt es p circlet
2. a kulonc meleg muveszlelkeknek konnyebb megbocsajtani ilyesmit, mint egy rhapsodynak egy klises fotot
hát ez a tv-nézés dolog így van, ha az embernek már nagyon mindegy akkor bármit megnéz, pl én a VIVA-n láttam valami műsorban a Papa Roach-t, őszintén szólva KP dicsérete után kicsit többet vártam, de azért jó volt látni, hogy 4 óra körül ilyet adnak, meg leadták egyszer a Wicker Man-t este a Maiden-től, meg egyik nap a HIM-el volt egy műsor, és játszottak is persze Join Me-t de az is valami
meg van asszem hétfő éjszaka a Superock vagymi az MTV-n, na szóval aki nem szereti a nu metal-t az inkább ne nézze mer ideges lesz, de nagyon
na de az a sok szemét amit ezek között leadnak:.....:((((
persze az jó ponty hogy rengetegszer leadták az RHCP-től a Californication-t
Maximálisan egyetértek. Egy új Rhapsody album megjelenése havában mi más lehetne a Hammer címlapján, nem igaz? Fred Durst?! Pfujj! Az a vicc, hogy napokig szórakozott itt mindenki a teljesen profi Rhapsody fotón, de senki egy szóval nem említette a női papucsos, kifestett körmű, szőke parókás, alsógatyás Tool/P.Circle énekest! Hát mikor megláttam azt a hírrovatos fotót, majdnem kiköptem az ebédem. Ez aztán az előremutató image! Miért is nem ez lett a címlapon? :) Komolyan ez a megjelenés nem gáz egy kicsit? Mondjuk objektíven nézve...
Basszus,
tény, hogy nem a legkirályabb műsor a Zúzda, de kínomban mit csináljak? 1 héten össz-vissz annyit nézek tv-t, hogy total metal, meg zúzda. Azt a 2 órát meg csak kibirom. Még jól ki is röhögöm magam a zmeg reklámok közben. Az ossian meg kell.;) A zsoldost én is láttam kétszer:) Nagy nóta. Igazi ossian feelingel. Láttam korábban egy másikat is. A Paksi még fiatal volt. Olyan feje volt, mint egy csontváznak parókában. Király!
Egyébként a Total Metal sem egy nagy durr. Tele van Limppel, meg Papa Roachal, meg Kornnal, meg Deftones-szal, de így legalább nem a levegőbe beszélek, ha fikázom ezeket a bandákat...
Mondjuk itt már csíptem el Toolt, My dyingot, Perfect Circle-t, Downt...
Miert kell allandoan anyazni, ha egy metal ujsag cimlapjara metal zenekar kerul?
Tzar, oszinten mondom, csodalom a turelmedet, amivel valaszolgatni probalsz.
jah, igy van. en is csak azert, mert a tv az ebresztooram... ma reggeli felhozatal: freshfabrik, strong def., perfect circle, at the drive in, SUNNA:), mighty mighty bosstones, radiohead (live), soundgarden, deftones, fun lovin’ criminals, haddnefolytassam... iszonyu, hogy ezek egyszeruen csak ilyenkor fernek be...
És ki akar (tud) éjszaka tévézni, ez akkora kibaszás!
Mellesleg tegnap az alter-be At the drive in is volt. És az a legszörnyűbb, hogy régen az elektro is normális volt, adtak simán indusztriált meg trip-hoppot, most meg megy a house-fos.
Total Metal engem is érdekelne, hol lehet ezt fogni, milyen típusú zenék mennek?
Motörhead buli akkor nem lesz? És Apocalyptica?
Stzar: a Freedom Call kettes albuma mikor jelenik meg? Őrült jó, hogy ők is jönnek a Hammerfall/Virgin Steele turnéval! Az első album gyilkos volt, nekem nagyon bejött!
MM: Virgin Steele - The House Of Atreus I
/a kettes sajnos még nincs meg, de várom a Hammer Barlang hónap végi akcióját :))/
sajna, abszolút Spektrum, National G., Discovery Channel néző vagyok (azon meg nincs túl sok metal műsor...), ígyhát kérnék valakitől egy felhomályosítást: hol, mikor lehet fogni:
Total Metal, Friday Night Rock Show(?)!!!!ű
thanx
na, az+ zuzda akkora sz*r musor, hogy nemigaz... meg alapbol a retegmusoraik. tegnap az alteregoban DEFTONESt jatszottak, eh... legallatabb klipek ejjel, meg hajnalban vannak :/
Azért tegyük hozzá, hogy az Anathema : Hope egy hónap alatt már masodszor ment le, de ezen már csak én fanyalgok, mondjuk az legalább egy jobbfajta nóta
Mondjuk múlt héten hiányérzetem volt, mert nem volt Ossian:))))), de bosszúból most megint(szintén rövid időn belül) leadták a bűnrossz Zsoldost
Meg a szintén szar Powerman 5000 vagymi is kétszer volt egy hónap alatt
Ez a Zúzda őszintén szólva egy rendkívül idegesítő műsor, ha már csak egy héten egy óra van rá, legalább ne szakítsák meg a Bazs meg a Dorcica fejével mert az ember csak ideges lesz
Meg mondjuk ne adják le a Zúzdában a Metallica : Nothing szimfonikus klipjét mert az lement úgyis főműsoridőben, itt meg csak rabolja az időt mások elől(mondjuk a Crowbar klip egy piros pont volt, meg néha van PAntera, az is piros pötty)
nahátennyitakartammondani
LAgerfeld, az IHM nem is tehetséges! Csak azért zenélünk, hogy a Convoy-nak tapasztalt crew-ja legyen :-) Egyébként hidd el Albi, abszolút nem voltam elfogult, komcsira! Isten volt vasárnap, és ráadásul akkor még be sem voltam.
Amúgy ez tényleg király, LAger, lekaszál-szalutál, igaziból nem rossz, a zene az milyen?
Igazi Heavy Metal :-)))) Az 'igény' kérdésével vigyázz, mert engem már rohadt sokszor szétszedtek már ilyenért, hehehe!
Diesel
egyébként megatrash: az embrióta Convoy-tag, kb. basszgityóval, na, így ismerős már?
Tudjátok, mi volt a Zúzdában hétfőn?
Anathema - Hope. Nem hittem a szememnek. Azért vannak még csodák. Télleg, Vadon Janival mi a helyzet? Hiányzik.
Ma este meg ismét Total Metal. Remélem lenyomnak egy My Dyingot legalább:)
Espé,
mit kérsz cserébe? Csak könyörgöm azt ne mond, hogy no biznisz!