Keresés

Részletes keresés

_Espada Creative Commons License 2021.03.14 0 0 1511

keveset*

Előzmény: _Espada (1510)
_Espada Creative Commons License 2021.03.14 0 2 1510

Persze, ezt az Anderson dolgot engedjük el, főleg Circonak szerettem volna válaszolni, hogy mi lehet -az általa említett két játékos- hátterében.

Anderson nem elit védő, a fizikai korlátjairól te is beszéltél mi nap, de mint irtam, második félidőben teljesen rendben volt, és Evan, Szili hiánya miatt az amúgy is kevesett játszott játékos lesz a célkeresztben, mely sokaknak a klub zéro kommunikációja végett is szálkává vált.

Előzmény: falco Man (1509)
falco Man Creative Commons License 2021.03.14 -11 1 1509

Aki azt gondolja, hogy egy játékos miatt teljesen szetcsuszik egy védekezés, az nem ért ehhez a játékhoz. Főleg mikor a magasemberek dobtak meg minket, tegnap pedig Ireland mindenkit atdobott, Doktort,Benit,Andersont és Baracot is. 

Ezelott már leírtam, de megteszem mégegyszer: Amíg nem tudunk teljes kerettel edzeni, gyakorolni, tovább megyek 10 játékost találni edzeni, addig ne várjunk javulást. Gasper az elit védekezést tavaly egy egész alapozas és szezon alatt fejlesztette ki, amikor pedig bajnokok lettünk, az nem a védekezés miatt volt. Be is vallotta, hogy elengedte a gyeplőt. 

Ha végre tudunk majd par hetet teljes csapattal készülni, be tanulni a védekezési sémákat, ki hova merre mikor helyezkedik, melyik helyzetben váltsunk, akkor lehet majd itt számon kérni ezeket a dolgokat. Ettől meg persze nem lesz elit védő az általam említett hármas, de nem kell majd minden meccs után azt írogatni, hogy milyen szarok vagyunk hátul.

Előzmény: _Espada (1507)
_Espada Creative Commons License 2021.03.14 0 2 1508

Annyi, hogy Milo lenyilatkozta, hogy a mutatott játékát főleg neki is ezt okozta. Teljesen egyedül volt, pedig ő egy sokkal erősebb, több dolgot megélt jellem.

Biztos vagyok benne Lakenél is ez van.

Előzmény: _Espada (1507)
_Espada Creative Commons License 2021.03.14 0 1 1507

Andersonnál sokaknál a hosszú sérülés és a 0 kommunikáció a hibás , ezért valljuk be, a klub is tett. Visszatérésével rengeteg pontot kapunk, alig nyerünk pár ponttal, védekezés szétcsúszott, igy ezért van célkeresztben. De ehhez hozzá kell tenni Szili és Evan hiányát, velük lehet jobb lesz a védekezés, és második félidőben Kyan is megtudta oldani valamennyire ezt a feladatot. Ez több dolog függvénye.

Lake pedig azért lett betalálva szerintem, mert nem lelketlen, csak semmi önbizalma, nincs mellette egy 'Washington apuka'. El van veszve, teljesen rosszul helyezkedik, nem érzi jól magát egyedül (Covid rá tesz), és ő olyan játékos hogy a lelki állapota erős kihatással van a mutatott játékára is sajnos.

Előzmény: Törölt nick (1504)
buccke02 Creative Commons License 2021.03.14 0 3 1506

De megfordítom, nem szeretem Serenát (azért mert nem volt szimpi első pillanattól), nem szeretem Hamiltont, mindig is Ferrarinak drukkoltam, fáj Lake játékát néznem... Akkor én már gyanús vagyok?

Az csak a végére írom, hogy Gula a   legszimpibb magyar sport személyiség jelenleg, az önzetlenségével, adakozásával és állítólag kimagasló intelligenciája is van.

buccke02 Creative Commons License 2021.03.14 0 6 1505

Tőlem a lehető legmesszebb áll mindenféle kirekesztés, ne keverd ide megint. Egyszerűen fáj nézni a lelketlen játékát, hatalmas lyuk védekezésben...

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.14 -6 1 1504

http://hunbasket.hu/jatekos/x2021/hun/A401248/lake-de-quon

Bár ebben a védekezés valóban nincsen benne, de azért ezek a számok túl jók a játszott perchez képest. Azt is tudom, hogy a gyengébb csapatok ellen "szépítette" a statját, de összességében akkor is mutatós. Lehet, hogy Barac jobb 5-ös lesz, erre is adok esélyt, de azért várjuk meg hogyan muzsikál Lake nélkül a csapat. Először is reménykedjünk abban, hogy egyiküknek sem komoly a sérülése.

Azért ez az Anderson és Lake kipécézés kezd nekem gyanús lenni... Nagyjából pont úgy, ahogy hirtelen sokan nem kedvelik Serenat és Osakat, vagy Hamiltont, és újabban már Gulácsi is "szar" kapus lett.

Előzmény: zizou0005 (1502)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.03.14 0 1 1503

Ez sajnos teljesen igaz! Az utóbbiban bízom én is!

Előzmény: zizou0005 (1502)
zizou0005 Creative Commons License 2021.03.14 0 5 1502

Az idei Lake egy nagy büdös kudarc a köbön.

Talán a Kovács Benedek most több szerepet fog kapni.

Godemperor Creative Commons License 2021.03.14 0 1 1501

Mindenképp hasznosabb, csereként meg szinte tökéletes. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Csak ezek a lapos dobások nekem nagyon furcsák. Kicsit nagyobb ívben dobná tuti több esne be, hiszen sokkal nagyobb szögben érkezne a gyűrűhöz a labda. Persze ezen már nem valószínű hogy tud változtatni, csak úgy megjegyeztem.

Előzmény: Törölt nick (1500)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.14 -2 1 1500

Pályafutását nézve eléggé hektikus számokat hoz a triplavonalon kívülről.

2016/17 Zadar : Bajnokság 27% , ABA 35%

2017/18 Nymburk: Bajnokság 43% , BL 16%

2018/19 Porto: Bajnokság 41%

2019/20 Palma: Bajnokság 18%

A büntetőket viszont az utóbbi 5 évben rendre 70% körül teljesíti, ahogy nálunk is. Ez alól kivétel a spanyol Palma csapatában elért 81%.

Én összességében elégedett vagyok vele, nálam egyértelműen jobb, mint Washington, akit ugye akkor a kezdőbe igazolt a klub. És még egyszer mondom szerintem jelenleg talán a legjobb csere 4-es a bajnokságban.

Előzmény: Godemperor (1499)
Godemperor Creative Commons License 2021.03.14 0 2 1499

Barac nagyon laposan, szinte ív nélkül dob. Én azon csodálkozom, hogy ennyi bemegy neki. A dobások iránya általában jó, csak egyszerűen "nem fér be" a labda a gyűrűbe. Büntetői dettó. Palánk alatt viszont tényleg jól használható, plusz védekezése is teljesen rendben van. Hasznos tagja a csapatnak.

Előzmény: splity24 (1491)
buccke02 Creative Commons License 2021.03.13 0 3 1498

Nem akartam intelligens lenni, azt meghagyom neked. 

Nem azt írtam, hogy örülök Lake kiesésének, hanem, hogy nem bánom. 

Előzmény: Törölt nick (1497)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.13 -11 0 1497

Sajnálom, hogy Lake megsérült, de lehet tudjuk majd pótolni, és nem biztos, hogy gyengébb lesz a csapatunk. Ilyen egy intelligens megfogalmazás ezzel kapcsolatban. Bár ezt talán nem is neked kellene írnom.

Előzmény: _Espada (1495)
_Espada Creative Commons License 2021.03.13 0 1 1496

Csak remélni tudom, hogy kijövünk ebből a körből és tudunk ennél többet is tenni. Ennek a következménye most Lake és Barac, erősen kérdéses az állapotuk.

Részlet Gasper interjújából. Volt egy be nem fújt fault,mikor Barac a lenn maradt, de végig játszotta a meccset.

Remélem nem komoly.

_Espada Creative Commons License 2021.03.13 0 2 1495

Én nem mertem ennyire egyenesen leírni,de egyre gondoltunk.:)

Előzmény: buccke02 (1494)
buccke02 Creative Commons License 2021.03.13 0 3 1494

Anderson ennél rosszabb ne legyen és akkor mindenki elégedett lesz vele. Én csípem az olyan szürke játékosokat, mint Barac, sokat tesz hozzá a játékunkhoz. Lehet, hogy most nem leszek szimpi, de én nem bánom, hogy Lake kiesett. Barac sem lesz  rosszabb nála védekezésben, támadásban meg  tudjuk pótolni és talán Kovács is főbbet játszik majd.

Gratulálok a győzelemhez, a 2. félidő férfimunka volt.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.13 -1 0 1493

Én is úgy gondolom, hogy a Szolnok most lehet a csúcson (persze nyilván ezt szeretném hinni), és ennél jobbak nem lesznek, de a kérdés inkább az, hogy vajon ezt tudják e tartani, mert akár az is elég lehet nekik. Nekem is eszembe jutott Gibson (akiről azt olvastam több helyen, hogy minőségi légiós), aki még talán nem is játszott meccset az Olajban. Valóban kérdés, hogy mikor áll csatasorba, mert már nincsen sok meccs az alapszakaszból nekik sem (egészen pontosan három), és egyrészt be kell építeniük, másrészt meg is bonthatja az eddigi rendszerüket, és akár egyéni teljesítményeket is megváltoztathat.

Szerdán mindössze két bajnoki meccs lesz, de pont a számunkra két legfontosabb. Sajnálom is, hogy egyidőben lesznek, mert nyilván egy Falco szurkoló szívesen megnézné mindkettőt. Nagyon jó lenne, ha aznap este már 5-5-tel állnánk az Olajjal a vereségeket illetően.

Előzmény: falco Man (1492)
falco Man Creative Commons License 2021.03.13 -8 0 1492

Badzim elég jó védő, igazi 3&D játékos, hasonló mint Benke szerintem, csak egy szinttel magasabban játszik. Warner pedig atletikus, jo fizikuma van, de vedekezedben azért nem klasszis. Viszont Potocnik rendszere nagyon jól működik, de ez most porog a csucson, nincs magasabb fokozatuk, legalábbis én igy gondolom. De az új játékos meg ma sem játszott, szerintem lesz is visszaeses, mire beépítik ot. Kérdés, hogy utána vissza tudnak majd jönni ugyanerre a szintre. 

Előzmény: Törölt nick (1489)
splity24 Creative Commons License 2021.03.13 0 1 1491

Barac inkabb a palank alatt dolgozik jol es harcol ki faultokat. 4-es poszthoz kepest kintrol fa keze van! De arra ott van Evan, Beni, Szili, Zozo es Kyan meg a fiatalok. 

Kivancsi leszek mit talalnak ki Gasperek Lake helyettesitesere bar ahogy irtatok eddig se nagyon tudott hozzatenni es ma nelkule is oriasi folenyben voltunk a lepattanoknal.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.13 -2 0 1490

Távolija 3/19 (16%). A nagyobb baj viszont az, hogy a kihagyott dobások nagy többségénél még izgulni sem lehet, hogy bemegy e, mert annyira esélytelen. Ezt leszámítva én összességében elégedett vagyok vele, mert bár nyilván nem Evan színvonalon játszik, de ahogy írtam már korábban szerintem nem nagyon van jelenleg nála jobb csere 4-es a magyar mezőnyben.

Előzmény: _Espada (1488)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.13 -2 0 1489

Sajnos Lake-kel sem lenne az, de szerintem ezt te is így gondolod. És ne feledjük, hogy Evan mekkora lökést adhat majd  a csapatnak, persze kérdés mikor térhet vissza (erről van valakinek infója?), és mennyi idő kell majd neki, hogy újra felvegye azt a ritmust, ami az ő minőségi játékához kell. Ha pedig magas poszton nem megy annyira, akkor azt az alsó posztokon kell ellensúlyozni. Valaki képben van azzal, hogy Warner és Badzim milyen védők?

Előzmény: splity24 (1483)
_Espada Creative Commons License 2021.03.13 0 0 1488

Nem a legjobb triplázó, de képes bedobni, ezért ki kell mozdulni rá, arra utaltam.

És Lake kiesésével szerintem a védekezésünk is feszesebb lehet, sokszor nagyon rosszul helyezkedik.

Előzmény: Törölt nick (1487)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.13 -2 0 1487

Ezt én is így látom (kivéve Barac triplázását). Ennek ellenére mielőbbi felépülést Lake-nek.

Előzmény: _Espada (1485)
hali79 Creative Commons License 2021.03.13 0 0 1486

Én is így gondolom.

Előzmény: _Espada (1485)
_Espada Creative Commons License 2021.03.13 -1 1 1485

Nem leszek népszerű a kommentemmel, de ezzel a szerkezettel, amit írsz, szerintem még hatékonyabbak is lehetnénk.

Barac nagyon érzi a center munkát, rengeteg post score-a van,de triplát is tud dobni. Védekezésben is sokkal előbbre van.

Kovácsban pedig rengeteg tartalék van.

Előzmény: Törölt nick (1482)
falco Man Creative Commons License 2021.03.13 -3 0 1484

En már elengedtem, nem ennek szól, hanem annak, hogy ket hianyzoval nyersz idegenben Körmenden és az a téma, hogy valakit azonnal kutazni kell meg több kell tőle. Azt hiszem talán jól van így, ha legalább ezen az egy merkozesen az evben nem szamit a hogyan, hanem csak az eredmény. De persze lehet másként is gondolni. Csak ez az előzmények tudatában butaság.

Előzmény: Törölt nick (1481)
splity24 Creative Commons License 2021.03.13 0 1 1483

Szolnok ellen az nem lesz egyszeru!

Előzmény: Törölt nick (1482)
Törölt nick Creative Commons License 2021.03.13 -2 0 1482

Ha Lake kiesik - sajnos ebben biztos vagyok, a kérdés csak, hogy időlegesen vagy végleg - akkor Keller cseréje egészen biztosan Barac lesz, Bruinsmáé pedig Kovács.

Előzmény: _Espada (1477)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!