Akkor én is tippelek:
1:ATO BOLDON(remélem elveri végre greene-t)
2:A dél-afrikai(nemtom a nevét)
3:fogalmam sincs
4:YES
Petya meddig lehessen tippelni?
Miért kell kigúnyolni Misapekát? Biztos azért indult el, mert valakinek az ő országa színeit is képviselni kell. Akkor legyen ekkora szátok, ha eljuttok egy nemzetközi versenyre!
Bocsesz de a Sydney-i fuldoklót meg kell, hogy védjem! Eric Mousambani (ha jól irtam le a nevét) a Fukuokai VB-n 4 úszót is megelözött 50m-en! Igaz mindegyik 12-17 év közötti kis takony vót, egy-egy feljlödö országból (egyik Malaysiából, megy az egyik Indonéziai volt akikröl tudok). Mindenesetre, nálam a Szamoai foci válogatott is ÁSZ. A maga 31 gólos vereségével Ausztráliától.
Tippelhetek én is?
Kalapács
Annus 2.
Kiss 4.
Gécsek 5. - mindig besz@rik a világversenyeken.
A tippverseny szabályai napról napra változni fognak! Ezeket a szabályokat minden nap megtaláljátok ebben a topic-ban!!!
A ma esti szabályok:
1., tippelési lehetőség:
Ki éri el a legjobb időt a mai 100 selejtezőin. Tényleg azt kifelejtettam 0:05-kor lezs!!!
Aztán: 2., Ki nyeri a súlylökést
3.,Ki nyeri a gyaloglást
4., Továbbjut-e a magyra versenyző gerelyhajításban!
A pontozásról később most azán tippelni ezerrel! Gabi te is! :-)))
Az én tipjjeim:
1.,:Montgomerí
2.,:az aki dobta azt a 21,81-et a selejtezőben
3.,Nem tom kik a jók
4.,IGEN
Az a Misapeka gyerek nem volt semmi délután. 14.2x 100m-en! Én 8. osztályos koromban futottam 12.5-t, lehet legközelebb indulok a VB-n :)
Figyeljétek meg jövőre azzal a gyerekkel indul párosban Wimbledonban, aki majdnem belefulladt az olimpián a medencébe :)
Egyébként miért nem indul a Michael Johnson? Kvés a pénzdíj?
Elkezdődött a délutáni(itt inkább esti) program. A mentrend:
Most kezdődött 22:30-kor a hétpróba súlylökése(női)
22:35-kor a Gerlyhajítás(női) a selejtezője. 1 Magyarral!!!
22:50-kor a női 8000 méter selejtezői kezdődnek!
23:50-kor a 20km-es férfi gyaloglás döntője kezdődik.
Egy másik döntő ezen a napon a férfi súlylökés. 0:05-kor!!! Ez jó lesz.
Aztán 0:25-kor a női gerelyhajítás B selejtezője kezdődik
0:30-kor a mentrendben a férfi hármasugrás A és B selejtezője van.
0:40-kor a női hétpróbázok a 200-es távhoz érkeznek.
a mai(inkább holnap hajnali) utolsó szám a női 1500 méter selejtezői. A kezdés: 1:40!!!
Jó szórakozást nektek(és magamnak) :-)))
Petya
Utóirat: Tegyük az estét színvonalasabbá egy kis interaktivitással szvl. írjatok!!!
Én a izére emléxem....Csillag ... (Levente?)
110 gáton futott. Annak is bele volt szinezve valami a háréjába. Asszem a olimpija Lógója. Lehet, hogy Csillag Levente, de lehet, hogy másképp hivták.
mar mire pipult volna? olvastal te mar forumot itten? ez egy szelid velemeny is alig volt amit te elmondtal.
masreszt meg nem irok ekezettel mert nem kotelezo, es tul lassu is
The Wanderers
Halihó! Tök király hogy a Tour utén az Atlétikai VB is interactive az EUROSPORTON! Tényleg én is kiváncsi vagyok mi van a 100-as futóinkkal? Többen is voltak egész jó eredményekkel.
A lengyelt kalapaccsal is meg lehet verni, csak a fejet kell vele utni erosen :)
Masreszt meg ha 25x bocsanetert esedezel attol meg nem fog neked irni ggg, btw itt a neten nagyjabol mindenki egyenlo, persze a jo hacker meg rendergizda kicsit egyenlobb :)