Keresés

Részletes keresés

SZ.I. Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4772
ennye, telleg nem illik. na de kit erdekel?:)
az ossian topicban ment rola meg a sulyos es nem annyira sulyos offolasok elott nehany pikans story, bongeszd at, erdemes, vannak szep pillanatok rajta!
Előzmény: SATURNEMBRYO (4770)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4771
ha arra célzol,még nincs 78 :-)))))
Előzmény: SATURNEMBRYO (4770)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4770
Tényleg Paksi hány éves?
Meg különben is tud valaki valami személyeset róla, tudom nem illik, de nem érdekel, csak valamibe bele akarok kötni!
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4769
bocs, ezt nem kerdezhettem meg, mert a magymamam latta:) olyan izlestelen lett volna megkerdeznem:)
Előzmény: araya (4765)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4768
playback, MIB utan szabadon...

uhrin benedek: - tudod mi a kulonbseg kettonk kozott?

paksi endre: - mi?

uhrin benedek: - nekem ez jol all!

háháhá.

Előzmény: SZ.I. (4767)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4767
persze, jaccottak, es persze pléhbekk. dobok szuzek maradtak, a gitarok nem voltak bedugva, endre meg furcsan artikulalt a szemtanuk szerint.
Előzmény: SATURNEMBRYO (4766)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4766
És játszottak is? Netán pléjbekeztek?
Előzmény: SZ.I. (4763)
araya Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4765
És Endre barátunk józan volt?
gázolaj Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4764
Ez király volt! Köszi sziszi
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4763
Ezt most kaptam. Höjj.

2000.11.10
8:30 TV2

Jó reggelt, Magyarország!

Műsorvezető: Bombera K., Nika Gy.

B. K.: - Jó, heavy metalban mindig meg lehet bízni, koreográfiájában, külsejében, szövegében. Értetted? Táncolnál a síromon, démon, ez volt az egyik refrénsor.

N. K.: - Ha nem lennék démon, akkor is. Ide várjuk Paksi Endrét és Wéber Attilát. Gyertek fiúk. Hogy lehet ilyen polgári külsővel heavy metalt játszani?

B. K.: - Rövid haj, szemüveg.

Paksi Endre: - Szerintem ez egy sztereotípia, én úgy emlékszem, hogy már a nyolcvanas években is akár a Judas Priest énekese, Rod Halford rövid hajjal nyomult, szerintem ennek semmi köze nincs.

N. Gy.: - Nem tudsz így csinálni. Pontosabban tudsz, de nem látszik.

P. E.: - Ez igaz.

B. K.: - Hát azért nem kevernélek össze hiába hadakozol a sztereotípia ellen, mondjuk Fenyő Miklóssal. Hát azért bőrkabát van rajtad.

P. E.: - Ezt nem is bánom különösebben.

N. Gy.: - Miért álltatok össze megint?

P. E.: - Ez nem teljesen pontos dolog, hát az, hogy 86-tól 94-ig volt az Ossian első korszaka, utána volt egy ilyen 3-4 éves pausa, akkor egy másik zenekart csináltam, meg írtam egy-két könyvecskét és aztán 98-tól dolgozunk, de ez a mostani formáció ez új emberekből áll, tehát a korukból is látszik, hogy 86-ban valószínűleg én azt hiszem a gitáros, a Ricsi az 12 éves volt.

N. Gy.: - A többiek korából látszik, fogalmazzunk így, tehát veled, mint frontemberrel mennyiben más a zenekar, ha egyszer továbbra is te vagy az énekes, nyilván te vagy a dalszövegíró.

P. E.: - Hát szerintem nem sokban különbözik, hát friss erő, friss vér, tehát új impulzusok jöttek, de alapvetően azért az Ossiannak ez a klasszikus vonala az megmaradt.

B. K.: - Azért megvédeném a Gyuri kérdését, hogy miért álltatok újra össze, tehát nem pontos, hogy újra összeálltatok, hogy új a csapat, de hogy 2000 november van és a heavy metalnak akkora piaca és közönsége van, hogy ezt újra meg kellett csinálni?

P. E.: - Ez nem piac kérdése ez a dolog.

B. K.: - Bocsánat.

P. E.: - Semmi gond, ez itt mindenkinek egy szerelem a rockzene.

B. K.: - Ezek szerint nemcsak nektek, hanem egy komoly közönségnek, hiszen akkor érdemes, ha vágyik rá a közönség.

P. E.: - Hála Istennek, így van persze. Abból alakult ez az egész, hogy 98-ban csináltam egy tribute koncertet.

B. K.: - Egy ilyen nagy visszatérést, vagy emlékkonceretet?

P. E.. - Nem, hanem azt, hogy Paksi Endre és barátai és hogy Ossian-számokat játszunk címszóval, tehát ez nem erről szólt és nagyon sokan voltak és egyszerűen iszonyú Ossiánozás volt, tehát olyan igény volt rá, annyira szerették és az előző 3-4 év is azzal telt el a másik zenekaromban, hogy mindig koncertet tartottunk, de ugye Ossian-számokat játszotok el, úgyhogy most már egyértelmű, most játszunk.

N. Gy.: - Nem kell mindig megkérdezni, hogy van-e rá kereslet, hát nyilván van, ráadásul, ha csak ők érzik jól magukat ebben az egészben, már megérte, nem?

B. K.: - Hölgyeim és uraim a heavy metál újra él.

N. Gy.: - Sok sikert, köszönjük.

P. E.: - Annyit még elmondhatnék az utolsó szó jogán, hogy ma este Petőfi Csarnokban tartjuk a lemezbemutató koncertünket és mindenkit szeretettel várunk. Köszönöm szépen.

gázolaj Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4762
Kibasztam az IT-vel, hehe! Egyébként itt az egyik it-s csávón régivágású szegecses!!! motoros bőrkabát van, vagyis, ha kimegy! Szóval tényleg jön a metál!

És ne írj értelmetlenségeket, mert letiltatlak, fagott! :-)

ha meg most levesznek, akkor perre viszem az ügyet, az tuti, hehe!

Előzmény: SATURNEMBRYO (4761)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4761
Te meg honna indexelsz?
Betegen otthonról, vagy van már munkahelyi hozzáférésed.

A szavaimba (Grunge revival) meg ne kössél bele, már amikor leírtam tudtam, hogy értelmetlen, úgyhogy ne okosítsál, Tóbiás.

MODERÁTOROK - RIADÓ!

Előzmény: gázolaj (4760)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4760
Ossian-nak igaziból örülök, most ők azok, akik egy csomó zenekar előttmegnyitják a kapukat! :-)
Egyébként ezt hogy tudták elintézni, hogy tv-ben szerepeljenek, egyáltalán milyen műsor volt ez? Ezért fizetni kellett nekik, gondolom. Bizots valami titkos szponzor van a dologban. valami ruhacég, hihi. Megnézném Endrét modjuk egy Puma-reklámban! Ilyen Korn-stílusú tv-reklám király lenne, üvöltené, hogy Rockandroll-űrhajó, főműsoridő, stb.

Saturn, a grunge revival volt? Tuti?

Diesel

amúgy meg a mostani mhh-ban a Demonstráció a legjobb .-)

Előzmény: SATURNEMBRYO (4759)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4759
Hát ilyenek a dobosok!
Amúgy az eredeti terv szerint most a dobos a Crowbar-ban nyomulna akkor?
Amúgy én feloszlás párti vagyok. Az simán tök jó, ha Rey beszállna a Rage-be, igaz, ha az emlékezetem nem csal (pedig mostanában szokott), évekkel ezelőtt volt egy pár erős Rage ellenes kijelentése, miszerint, ők hogy merészelnek, ennyire politikáskodni, amikor nem is tudják milyen az igazi South Central.

Jaj ez az Ossian az őrületbe kerget. Reggel a TV2-n? Ilyet? Most már mainstreamek lettek? Akkor már nem szabadna foglalkoznotok velük. Úgyis elhalássza tőletek a zenekart egy nagyobb kiadó (pl. Sony), ha ők is rájönnek, hogy a Heavy Metal visszatért.

Ossiant a Dáridóba!!

Mellesleg igaz az, hogy a Judas és Halford fontolgatja a kollaborációt, mert akkor bekaszálhatok vagy 10 db szegecses csuklószorítót, korábbi fogadásom eredményeképpen.
Ebből is látszik, hogy ennek a trendnek is a pénz a lényege, ami magában még nem olyan hatalmas gond, csak akkor korábban miért kellett a punk, meg grunge revival-nal úgy szitkozódni a sok újáalakulás miatt. Steve Jones is megmondta cakk-und-pakk (vagy punk), hogy csak a pénz miatt éleszti fel újra a Pistols-t.
Ezt biztos nem vállalná be egy true-visszatérő sem, ők arra hivatkoznának, hogy szívből lélekből teszik, ennek semmi köze a trendhez.

Előzmény: supertzar (4757)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4758
ááááááááááááááá, nem lattam:(((
Előzmény: supertzar (4757)
supertzar Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4757
Ha az Epitaphnál dolgoznék, én is ezt mondanám :-)))
Megint a dobos kavar... Még rosszabbak, mint a bőgősök :-))))

Ossiant láttad reggel a Tv2-n?
Műsorvezető hivatalosan is bejelentette, hogy a heavy metal visszatért! :-))))

Előzmény: SATURNEMBRYO (4756)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4756
News from KNAC.com:
An Epitaph Employee confirms that Downset "is not breaking up....anything
else you may have heard is incorrect."

Na most akkor mi van?

supertzar Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4755
Szia Zoli! Gyere nyugodtan, én is csak vendég vagyok, nem topikgizda :-))
Ossian póló elkészült végre? :-)
Előzmény: vzoli (4753)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4754
headbanger nagyon jo kis csomgkuldo, eddig meg nem csalodtam, mindig vannak csemegek:)
Előzmény: vzoli (4753)
vzoli Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4753
Kicsit off (és pofátlan) leszek, de itten van egy link: http://www.headbanger.hu
Bocsesz S.cár és H.barlang, de 1x a mi vendégkönyvünkbe is beesett egy MHH "hirdetés", most 1-1 :)) Hónapok óta olvasom a fórumot - eddig sikerült visszafogni magam, pedig többször is az volt az érzésem, mintha csak 1 lemezbolt létezne a városban... :))
Kardokat lehet belémdöfni a hozzám tartozó emailcimen (kíméljük meg ettöl ezt a topicot).
Vörös Zoli, Hbanger
Espé Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4752
Ayreon: akkor inkább várok, mert különben ahogy ismerem magamat, nem venném meg, ha már megvan. De köszi a felajánlást. Akkor már inkább száz mást kunyiznék tőled.
:))
Előzmény: Ayreon (4748)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4751
aha értem
Előzmény: Zero (4750)
Zero Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4750
megkeresett kb. két hónapja és úgy mint más terjesztôk, én is küldök neki promot az import dolgainkból, ô meg hirdetéssel segít minket. szerintem nagyon korrekt arc.
Előzmény: Törölt nick (4749)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4749
mi közöd neked a jedóékhoz?
nem kötözködés, csak érdekel
Előzmény: Zero (4747)
Ayreon Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4748
rostockol! Azannya megbuktam haha, de te is Fourmen:)))

Espé: Ha érdekel az Ideas Cd átírva, írj az emilcímemre és átnyomom neked, DECSAKAKKOR, ha utána megjelenéskor megveszed!!! Ez, gyermekeim valóban egy világszínvonalú alkotás!!!

Előzmény: rostockol (4746)
Zero Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4747
hali, megjelent a Lamentation 'zine 12. száma, benne több mint 420 kritikával, hatalmas contactgyűjteménnyel és a következô zenekarok cikkeivel:
Dead Silent Slumber
Deluge
Eisregen
Into Eternity
Malevolence
Manipulated Slaves
Martyr
Morbit
Nadir
Nile
Nocturnal Winds
Pyopoesy
Sculptured
Thalarion
Thanatos
Twisted Tower Dire
Unhola
rostockol Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4746
Csá mindenki, de leginkább Ayreon

Látom egy ideje itt is feltűnsz. Vigyázz figyellek (én és nem az öcsém :)))

Üdv,
Rostockol

Zero Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4745
lesz valami supporting?
Ti szervezitek?
Előzmény: scott (4744)
scott Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4744
Motörhead nem, de Apocalyptica lesz decemberben a PeCsában.
Fafara Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4743
hmm, akkor erdekelne, ha ilyen. majd meglesem vhol, bar felteszem nem olyan sok helyen lehet fellelni.
Előzmény: supertzar (4742)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!