Elöször nézd meg a topik címét. Én ha ránézek nem azt látom, hogy Hajrá CBA Veszprém KC. De ha te azt látod, csapjál rá a monitorodra, mert valami gond van vele. :)))))
Ez jó hír! Sola még mindig hiányzik nekem, de Peric is nagy arc! A frász jött rám, amikor a jobbszélről, vonalról, a ,,Kigyó térről" dobtak neki gólt, azt hiszem kettőt egymás után, aztán meg olyan ziccereket fogott, hogy seggre ültem. Amikor meg a büntetőt is hatástalanította végleg a szurkolója lettem. Amit az első félidő kb. 10. percétől, vagy az első félidő közepétől művelt az valami káprázatos volt. Világklasszis teljesítmény! Nagyon sokat köszönhet neki a Veszprém, és mi is :)
volt vhol szó a kézilabdavilágbajnokság apropóján: egy német válogatott focista bére annyi, mint az egész német kézilabda válogatté. nah innen oszthatsz és szorozhatsz: ))
Nem ismer valaki olyan oldalt ahol a külföldi játékosok fizetése fel van tüntetve. Gondolok itt pld. a Kiel és Veszprémi játékosok közötti fizetés különbségre. Ha valaki tud ilyet írja már be ide.
Sziasztok!
Na én pont az ilyen meccsekért szerettem meg a kézilabdát. Gratulálok a Csapatnak, ehhez a pokolian küzdelmes, de végül győztes meccshez! Az igazi bravúr az lenne, ha Németországban is sikerülne nyerni, vagy csak max. 2-vel kikapni, én mindenesetre szurkolok, hogy sikerüljön….
Levertük ezt a buzi Kielt meg a bírókat is! Bár a végén egy hetes és kiállítást még nyomtak nekik hogy ne 4 vagy 5 legyen hanem csak 3. De nyertünk és ezért nagy gratula a srácoknak! Bravó!
egyébként egy kicsit nagyképűnek hat a Kiel a sorsolás után
"Uwe Schenker - THW Kiel (GER) - Well there are no easy matches in the ¼ finals but we are happy. We play the 2nd leg at home which is obviously an advantage. We have never played against Veszprem in a European Cup competition but we are looking forward to it already. It should be an attractive match!"
Hétfőn, november 13-án 14:00-15:30-ig Nikola Eklemovic, az MKB Veszprém KC irányítója lesz a VKFC vendége. Ebben a szobában válaszol majd kérdéseitekre. Kérdéseiteket regisztrálás nélkűl is feltehetitek.