Keresés

Részletes keresés

Fafara Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4832
MM: Megadeth: Capitol Punishment
supertzar Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4831
Tankcsapda + Black-Out, Mex, Tunyó, Bill

Mutass egy multit, ahol ilyen "fantáziátlan retkeket" kiadnak. Szvsz még náluk van a legkevesebb undorkeltő poptrash. Nem is igázzák le a Mahasz listát állandóan :-)

MM: Monster Magnet - God Says No

Előzmény: acidangel (4830)
acidangel Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4830
Kannibál hullára meg szórták a zérókat.Nemhijába lemeztársasági emberek.Mondom!!Nézd meg,miket ad ki a SOny az itthoni repertoárból!!Fantáziátlan retkeket.Bravó Lackó!!!aa.
Előzmény: Kátai Tamás (4829)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4829
A legeslegdurvább az volt, amikor a Tiamat Clouds albumára vagy Szűk kolléga, vagy Molnár "nemkülönben" Péter 1, azaz egy pontot adott.
Előzmény: acidangel (4828)
acidangel Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4828
Nézd meg,hogy mikkel jön ki magyarok közül a Sony...aztán rájössz mijért nem szerette emezeket ez a lackó...aa.
Előzmény: Wiseblood (4826)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4827
???
Előzmény: Wiseblood (4826)
Wiseblood Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4826
Hogy lehet Chuckékat nem szeretni?
Előzmény: Kátai Tamás (4825)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4825
Szűcs Lackó aztat mondta, hogy "Inkább a Halál, mint a Pesti Lencse". Ilyen volt ez a Szűcs Lackó, nem szerette az a Deathet sem. Pedig...
Előzmény: acidangel (4823)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4824
mé, nem jó????:)
suuuuuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaa
Előzmény: gázolaj (4822)
acidangel Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4823
OFF!!Ádám bátyám!!Aguilera pár napja baszott szét egy nagybőgős bárdzsesszt a Men Strikes Back-ben a hangzsonglőrködéssel.Technikailag állat,de néha a kevesebb az több.Cárunk!!Ezt üzendd Frédivel,ha beszélsz vele::))BTW:Topiktalira ki gyün???OFF.
Ebron lemez mikor gyün má'???És mér nem teccett anno Szüts LAckónak a Pesti LEncse??Pedig állat!!
Akit érdekel Trash válogatás(Alant valahol már emlitettem,Taking in the trash a cime,az szójjon!!)Aa.
gázolaj Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4822
Basszus, veled aztán lehet dumálni :-))))
Előzmény: SZ.I. (4821)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4821
nemtom, erre ebredtem, mikor bekapcsolt a tv, jol zuztak:) vagy csak ugy tunt? na, nemtom, kiabalasra ebredtem, az tuti, majd legkozelebb figyelmesebb leszek...
Előzmény: gázolaj (4820)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4820
MIlyen a zene? Mihez hasonlít?
Előzmény: SZ.I. (4819)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4819
en se tom kik ezek, de reggel lattam klipjuket, allat volt, a zene is tetszett, a klip meg tok para volt, csomo darazs, elboritottak mindent, brrrrrrrrr...........
Előzmény: gázolaj (4818)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4818
esküszöm, nem tudom, mi az a Sunna!

hol vagy, embrióta?

adamskij Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4817
Nekem is ez tetszik benne. Teljesen jó hozzáállással
készítették el, nagy valószínűséggel ez lesz a kedvenc
lemezem tőlük.
Előzmény: Kátai Tamás (4815)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4816
áh, ez igazan kedves toled!:)

tud valaki valamit egy Sunna nevu zkr-rol?

Előzmény: gázolaj (4814)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4815
Na, az új CoF szerintem is nagyon jó lett, nem igazán változott meg a zene és egyáltalán nem lett kommersz. Ez egy ilyen esszencia-szerű lemez. És az artwork is igényesség újból.
Előzmény: adamskij (4812)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4814
Á, hagyd el, nagy szar volt az egész :-))))
Előzmény: SZ.I. (4813)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4813
mer' jo neked:) en meg szenvedtem egesz hetvegen, szal a francba:)
Előzmény: gázolaj (4811)
adamskij Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4812
OK. Kár a Cradle-ért, de még az év lemeze címre esélyesként nevezhet,
vagy legalábbis a dobogóra.

Amúgy az MTV EMA kiosztón Bruce Dickinson is szerepelni fog, gondolom,
mint sztárvendég. Ennek alkalmából asszem le is nyomtak főműsoridőben egy
részt a klipből (Wicker Man). A hangszálakrobatikát én se állhatom ki, de azért
CA kicsit más, mindegy, ez itt OFF, nem is erőltetem.

Hmm, nem ismerem az új LB lemezt, de nem esélyes nálam. Azért a Take A
Look Around jó nóta lett, még Durst se tudja elrontani, csak néhol hamis az ének.
Lemezeladásokhoz kommercializálódás is szükséges. Szívük rajta.

Az ideas igen korrekt anyag, nemde?

Előzmény: supertzar (4801)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4811
Na, most mié'? :-)
Előzmény: SZ.I. (4810)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4810
a francba.
Előzmény: gázolaj (4808)
Ayreon Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4809
MI VOLT A RUNNING WILD-TÓL????????
Előzmény: Wisey_ (4795)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.13 0 0 4808
Fú, bazzeg, tegnap este, aki nem volt ott, az baszhatja, meg bánhatja is! Vegyük sorba!

Sikerült elég neccesen, pont a Convoy-itróra beérni, ha jól gondolom, egy szösszenet a Twin Peaks-ből, aztán belekezdtek, basszus, de ilyen kibaszott hangzást még nem hallottam tőlük, agyam szakadozott, és végre az ének is szitne teljesen rendben volt. Az első szám után tökre látszott, hogy felengednek, gondolom, azért nem volt túl nagy nyugodtság bennük ilyen Wino-félék előtt nyomulni, de tényleg, utána már látszott a mosolygás, meg minden. Bár gondolom, a közönség reakciója is segített ebben. Bár nekem legjobban a Good Old-témák jöttek be, azért az új számok is rendben vannak, egyedül azt sajnálom, hogy nem mehettem fel a Past-ra, ti kis gecik!!!!!!!!!! :-)
Na, utána a Mood, kis átszerelés után, szintén isten durva hangzással beindulva, kircsi. Bár én most láttam először a bandát iagzán, (márhogy úgy, hogy figyeltem is) , kicsit a dalnok enyhén pózoló volt. Viszont a basszer mint egy Roy és Ádám-i szessöner! Bocs, de eléggé nem illik a képbe. De az tényleg igaz, hogy egy geci jó hangzás iszonyúra bejövveti még a nem annyira szimpi muzsikarokat is. De a Moodról mondjuk nem hiszem, hogy pont nekem kéne írni, meg véleményt nyílvánítani, na mindegy. Király volt.
Na, aztán Hódék, puff, addigra már elég zöldség voltam :-) de így nagyon durván bejött, csak nem kellett vcolna énekelni a kopasznak, feleslegesnek is tűnt, hogy iszonyú hosszú számokban (7, 8, 9 percek)néhány mondat erejéig megszakítsák a zene kispatakját. Hihetetlen váltások, pontosság, meg az a hippigityós, istenek voltak. Plussz, kis duci Éva dobos, ilyen dobolásért, akármilyen kis csúnya volt, megdugtam volna :-))))
Na, viszont Winoékról már írjon mást, mert nekem tényleg nem sok közöm van hozzá, nem tudom érezni, hogy ő most akkor mekkora isten (bőven lehet az egyébként, hiszen isten volt a konci), szóval nem akarok hülyeségeket írni, meg esetleges megbántásokat sem elejteni.

Na, szorri, hogy ilyen 'koncertbeszámolóba" bocsájtkoztam, de mindent ki kell próbálni egyszer, hihihi! Tudjátok:
'Befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra, képzeld!'
'Hú, bazzeg, az drága volt, mi?'
'Ja, dehát egyszer élünk, nem igaz?'

A FNM-t meg a KROQ-n hallottam, szupercár!

Diesel

Blindmouse Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4807
Tudom.. láttam.. de nem az igazi.. fél éve jobb volt.. de azért nézem mindíg ha itthonvagyok épp, és eszembe jut..

Amúgy az SMN-rovatban lévő hirdetéseket csak olvassák a népek vagy jelentkeznek is rájuk? mert anno dobálgattam be párat de a kutya se teflonált.. átlag hirdetésenként 2 fő..
(leszámítva egyszer egy kb 15 éves hangot aki asszem a nyár elején jelentkezett egy 2 éves hirdetésre :)

Előzmény: Wisey_ (4795)
Blindmouse Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4806
Ilyenben is.. azé van nekem Nevermore CD-m is ;)
Előzmény: Törölt nick (4794)
supertzar Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4805
wice: sajnos még semmit.

albi: becsülendő az elv, de itt szerintem vannak magasabb szempontok is. Sajnos az élő játékra a reggeli beszélgetős műsorok nincsenek berendezkedve, ez nem a David Letterman show...
Amúgy nem hiszem, hogy bárki is egy rock/metal banda reggeli playbackjénél azt hinné, hogy ezek biztos azért nyomulnak így, mert nem is tudnak rendesen zenélni.
Mondjuk egy klip felvételénél is igen ritka az élő zenélés...

Ideas kicsit nehéz lett szerintem, a váltás is jelentős, de vannak nagyon-nagyon jó pillanatok. Újabb erős hazai lemez született.

MM (most megy): Burzum-Hvis Lyset Tar Oss

Előzmény: wice (4804)
wice Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4804
supertzar milyen a union made, hallottal mar toluk vmit?
Előzmény: supertzar (4797)
Albatross Creative Commons License 2000.11.12 0 0 4803
Supertzar:
Playbackelni semmiféleképpen nem menne el a Convoy...Én mindenesetre biztosan nem. Nem bírnám megtenni. Akkor inkább ne tudjanak róla. Ha a zenémet nem tudom önmaga valóságában megmutatni, akkor ne, mert így nagyon sérülne. Már a mi zenénk. Lehet, hogy az Ossiáné playbackezve is jól mutatott, de ez megint nem minket minősít :)

@

Előzmény: supertzar (4799)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!