Léteznek a gyári rádiók helyére beépíthető, a gyárinál olcsóbb, nagyobb tudású és egyszerűbb kezelésű készülékek. Vajon miben jobbak, miben rosszabbak?
Opel astra h caravanba szeretnek en is hasonlot...persze minel olcsobban...kaptam egy ket ajanlatot de mindegyik 100 ezer feletti...szerintetek ez alatt valahogy meguszhato? ugy ertem ebay amazon vagy barmilyen rendeles es utana valakivel beepittetni?
aztan meg olyat is lehetne ha egyformat keresunk akkor tobben osszeallunk es akkor lehet szallitasui koltsegen sporolni...persze ez csak a jovo zeneje :)
Köszi, pont RCA zavarszűrőt nem vettem, hanem a fejegység elé vettem a táphoz.
Megnézzük jobb lesz-e, vagy nem. A következő ez lesz.
Esetleg kipróbáljuk, hogy egy B7 Passat gyári fejegységét betesszük az Octáviába, az Octaviába lévő az utángyártottat meg a Passatba, és meglátjuk lesz-e valahol sistergés.
Idegesít, mert nem tudom hol keressük a problémát.
Azt azért tartsd észben, hogy egy ilyen utólagos fejegységnél sosincs tökéletes állapot, mindig kompromisszumokat kell kötni. Nagy az esélye annak, hogy a zavarszűrővel sem lesz tökéletes, csak maximum jobb...
Én inkább a fejegység tápját szűrném és nem a kameráét... illetve azt is!
Nekem nem volt ilyen jellegű bajom. illetve két kamerám is volt a vasban és az egyikkel szép kép volt, a másikkal meg egy zárlatos RCA kábel miatt (azt használtam később tápkábelnek, mert nekem a fej adott tápot a kamerának! és a külön a tápnak befűzött kéteres vezetéket használtam a videójelnek) voltak jellegzetes visszafutási jellegű csíkok!
Nekem akkor volt hallható súgás a hangban amikor BT kapcsolaton keresztül hallgattam jellemzően alacsony bitrárájú forrásból valamit.
A kamera gyújtáson és járó motor mellett gyönyörű képet ad. A hátsó ablaktörlőről lett áram húzva hozzá, kirelézve.
Ha felkapcsolom a világítást, akár a helyzetjelzőt, akár a városit, akkor csíkos lesz a képe.
Ez a kisebbik bajom, de bosszant.
A nagyobbik bajom az, hogy ha a világítást felkapcsolom, akár a helyzetjelzőt, akár a városit, akkor sisteregnek a hangszórók. Állandó, monoton, nem erősödik a hangerő tekergetésre, de jól hallható, álló helyben zavaró.
Kérdeztem villamossági szerelőt, tippként adta, hogy közvetlenül kössem akkura a kamerát. Akkor is csíkoz.
Tippként adta még, hogy zavarszűrőt kössek a fejegység elé. Az majd a jövő héten lesz valamikor, ha egyáltalán érdemes...
Nekem nem androidos volt, hanem Win CE rendszerű! Egyébként, az iGo mappájába kellett bemásolni a képet az eredeti log-on kép helyére, persze átnevezve és az eredeti fájlformátumban és akkor működött, de csak navigáció indításakor volt látható.
"Ha jól veszem ki szavaidból, neked van WIN és Androidos tapasztalatod is."
Nem, nem jól érted. Nekem Win-es volt ami itt látható is a topikban lentebb és az androiddal vannak más irányú tapasztalataim amik egyáltalán nem pozitívak. (telefon, tablet)
Nekem a Win-es atom stabilan ment éveken keresztül és ugyan kicsit talán gyengébb volt a tunerje, mint a gyári Stream mp3-nak, de nem volt vészes... egyébként én inkább internetes rádiót hallgatok az autóban. Klubrádió függő vagyok és amikor nem vagyok a nagyon megnyirbált vételkörzetben, azaz a főváros közvetlen közelében akkor a telefonomról dobom át a hangot a fejegységre és interneten hallgatom!
Azt ne feledd, hogy egy jó fantomtáp mindenképpen kell majd neki, mert az Ocatvia-ban erősítős antenna van ami a gyári fejről kap tápot az antenna kábelen keresztül, szóval ezt pótolni kell majd. ...és hát azok az olcsó tápfeladók elég nagy szórásúak tudnak lenni és van hogy az zavarja a vételt.
A rádió tuner gyenge, megoldás egy fantom táp 1500 Ft mikor beszerelik szólsz és hozzá dobják, és a rádió mindjárt gyári hangzású és stabil nem recseg és keresgél egyfolytában.
EBay ről vagy aliról nem érdemes 100 ezer Ft nél már 30 ezer Ft a vám papirozás posta 2000 ezer forint ért megcsinálja.
Postaköltség 50 EU plusz így is 2 hét.
Ingyenes postával 2 hónap, gari csak jingjang felejtős valami van bukó nem tudod behajtani az árát.
Jó az amit nézegetsz, ha műhelyben szereteted 1 év tuti gari.
Tanittani csak gyárit lehet ezeken csak igot lehet frissíteni sd kártyán névről letölteni ingyen rámásol bedug megy :)
Ennél olcsóbban nem jössz ki és még gyári kinézetű is.