Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4894
hát ez a tv-nézés dolog így van, ha az embernek már nagyon mindegy akkor bármit megnéz, pl én a VIVA-n láttam valami műsorban a Papa Roach-t, őszintén szólva KP dicsérete után kicsit többet vártam, de azért jó volt látni, hogy 4 óra körül ilyet adnak, meg leadták egyszer a Wicker Man-t este a Maiden-től, meg egyik nap a HIM-el volt egy műsor, és játszottak is persze Join Me-t de az is valami
meg van asszem hétfő éjszaka a Superock vagymi az MTV-n, na szóval aki nem szereti a nu metal-t az inkább ne nézze mer ideges lesz, de nagyon
na de az a sok szemét amit ezek között leadnak:.....:((((
persze az jó ponty hogy rengetegszer leadták az RHCP-től a Californication-t

MM : Samael : Passage

G

Előzmény: planar (4891)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4893
nóta

:)

Előzmény: planar (4891)
prowler Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4892
Maximálisan egyetértek. Egy új Rhapsody album megjelenése havában mi más lehetne a Hammer címlapján, nem igaz? Fred Durst?! Pfujj! Az a vicc, hogy napokig szórakozott itt mindenki a teljesen profi Rhapsody fotón, de senki egy szóval nem említette a női papucsos, kifestett körmű, szőke parókás, alsógatyás Tool/P.Circle énekest! Hát mikor megláttam azt a hírrovatos fotót, majdnem kiköptem az ebédem. Ez aztán az előremutató image! Miért is nem ez lett a címlapon? :) Komolyan ez a megjelenés nem gáz egy kicsit? Mondjuk objektíven nézve...
Előzmény: TMW (4890)
planar Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4891
Basszus,
tény, hogy nem a legkirályabb műsor a Zúzda, de kínomban mit csináljak? 1 héten össz-vissz annyit nézek tv-t, hogy total metal, meg zúzda. Azt a 2 órát meg csak kibirom. Még jól ki is röhögöm magam a zmeg reklámok közben. Az ossian meg kell.;) A zsoldost én is láttam kétszer:) Nagy nóta. Igazi ossian feelingel. Láttam korábban egy másikat is. A Paksi még fiatal volt. Olyan feje volt, mint egy csontváznak parókában. Király!
Egyébként a Total Metal sem egy nagy durr. Tele van Limppel, meg Papa Roachal, meg Kornnal, meg Deftones-szal, de így legalább nem a levegőbe beszélek, ha fikázom ezeket a bandákat...
Mondjuk itt már csíptem el Toolt, My dyingot, Perfect Circle-t, Downt...

uff

TMW Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4890
Miert kell allandoan anyazni, ha egy metal ujsag cimlapjara metal zenekar kerul?
Tzar, oszinten mondom, csodalom a turelmedet, amivel valaszolgatni probalsz.

udv
TMW

Előzmény: atus69 (4865)
Fafara Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4889
MM: Fates Warning: Disconnected
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4888
jah, igy van. en is csak azert, mert a tv az ebresztooram... ma reggeli felhozatal: freshfabrik, strong def., perfect circle, at the drive in, SUNNA:), mighty mighty bosstones, radiohead (live), soundgarden, deftones, fun lovin’ criminals, haddnefolytassam... iszonyu, hogy ezek egyszeruen csak ilyenkor fernek be...
Előzmény: SATURNEMBRYO (4887)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4887
És ki akar (tud) éjszaka tévézni, ez akkora kibaszás!
Mellesleg tegnap az alter-be At the drive in is volt. És az a legszörnyűbb, hogy régen az elektro is normális volt, adtak simán indusztriált meg trip-hoppot, most meg megy a house-fos.
Előzmény: SZ.I. (4884)
prowler Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4886
Total Metal engem is érdekelne, hol lehet ezt fogni, milyen típusú zenék mennek?
Motörhead buli akkor nem lesz? És Apocalyptica?
Stzar: a Freedom Call kettes albuma mikor jelenik meg? Őrült jó, hogy ők is jönnek a Hammerfall/Virgin Steele turnéval! Az első album gyilkos volt, nekem nagyon bejött!

MM: Virgin Steele - The House Of Atreus I
/a kettes sajnos még nincs meg, de várom a Hammer Barlang hónap végi akcióját :))/

Előzmény: Ayreon (4885)
Ayreon Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4885
sajna, abszolút Spektrum, National G., Discovery Channel néző vagyok (azon meg nincs túl sok metal műsor...), ígyhát kérnék valakitől egy felhomályosítást: hol, mikor lehet fogni:
Total Metal, Friday Night Rock Show(?)!!!!ű
thanx
Előzmény: Chaosmönger (4879)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4884
na, az+ zuzda akkora sz*r musor, hogy nemigaz... meg alapbol a retegmusoraik. tegnap az alteregoban DEFTONESt jatszottak, eh... legallatabb klipek ejjel, meg hajnalban vannak :/
Előzmény: Törölt nick (4883)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4883
Azért tegyük hozzá, hogy az Anathema : Hope egy hónap alatt már masodszor ment le, de ezen már csak én fanyalgok, mondjuk az legalább egy jobbfajta nóta
Mondjuk múlt héten hiányérzetem volt, mert nem volt Ossian:))))), de bosszúból most megint(szintén rövid időn belül) leadták a bűnrossz Zsoldost
Meg a szintén szar Powerman 5000 vagymi is kétszer volt egy hónap alatt
Ez a Zúzda őszintén szólva egy rendkívül idegesítő műsor, ha már csak egy héten egy óra van rá, legalább ne szakítsák meg a Bazs meg a Dorcica fejével mert az ember csak ideges lesz
Meg mondjuk ne adják le a Zúzdában a Metallica : Nothing szimfonikus klipjét mert az lement úgyis főműsoridőben, itt meg csak rabolja az időt mások elől(mondjuk a Crowbar klip egy piros pont volt, meg néha van PAntera, az is piros pötty)
nahátennyitakartammondani

MM : Bedlam : Inside Ash

G

Előzmény: planar (4881)
gázolaj Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4882
LAgerfeld, az IHM nem is tehetséges! Csak azért zenélünk, hogy a Convoy-nak tapasztalt crew-ja legyen :-) Egyébként hidd el Albi, abszolút nem voltam elfogult, komcsira! Isten volt vasárnap, és ráadásul akkor még be sem voltam.

Amúgy ez tényleg király, LAger, lekaszál-szalutál, igaziból nem rossz, a zene az milyen?
Igazi Heavy Metal :-)))) Az 'igény' kérdésével vigyázz, mert engem már rohadt sokszor szétszedtek már ilyenért, hehehe!

Diesel

egyébként megatrash: az embrióta Convoy-tag, kb. basszgityóval, na, így ismerős már?

planar Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4881
Tudjátok, mi volt a Zúzdában hétfőn?
Anathema - Hope. Nem hittem a szememnek. Azért vannak még csodák. Télleg, Vadon Janival mi a helyzet? Hiányzik.
Ma este meg ismét Total Metal. Remélem lenyomnak egy My Dyingot legalább:)
Espé,
mit kérsz cserébe? Csak könyörgöm azt ne mond, hogy no biznisz!

uff

Espé Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4880
Bp-en nincsenek ilyen rádióműsorok? Írjatok már, ha tudtok!

MM: Tormentor - Recipe Ferrum

Előzmény: Chaosmönger (4879)
Chaosmönger Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4879
A RW-tól a Riding the storm ment, koncert, Death or glory turné
A Total Metalban meg Cathedral klip volt múlt szerdán! Jó kis műsorok ezek.
Előzmény: Ayreon (4809)
SZ.I. Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4878
ááááááh, ez aaaaaz:)
zémeg minden reggel leadja ezt a klipet, en meg mindig erre ebredek fel, es mindig felek kikelni az agybol:)
Előzmény: SOWHAT (4845)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4877
Úgy tudom, mostanában jön haza a billentyűsük Dániából, szóval nemsokára kezdődnek a felvételek ott is.
Na, én meg akkor orvul telefonálok majd és 1eztetünk időpöttyöt...
supertzar Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4876
Na, pláne :-))))
Majd érdeklődöm én is. Mondjuk érdekes az elgondolás. Symmetry mikor stúdiózik?

MM: CDT - Salvo Karma

Előzmény: Törölt nick (4875)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4875
Hm...
A Norbi mondta, még mikor kint volt a stúdióban, hogy a friss Symmetryvel együtt lenne kiadva márciusban...
De szerintem akkor eccer le kéne ülnünk... lehet?
Előzmény: supertzar (4874)
supertzar Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4874
Valamiről lemaradtam volna? Én utoljára azt tudtam, hogy körülnéztek több kiadónál. Mióta megjött az anyag, még csak nem is beszéltünk rólatok, nem is hiszem, hogy a többiek hallották (Norbot leszámítva). Ettől persze még bármi lehet, csak mondom, én semmit sem tudok.

MM - Millenium - Hourglass

Előzmény: Törölt nick (4872)
megatrash Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4873
Szevasz embrio!
Fogalmam sincs,hogy ki vagy,de köszönöm kérdésed,jól sikerült a konci.Aki azt mondja,hogy a németek taplók,annak nincs igaza.Velünk úgy bántak,mint a hímestojással(meg a Septic Painékkel is). Lehet,hogy ez csak klub szinten van így,mindenesetre érdemes próbálkozni más zenekaroknak is.Ha valakit érdekel a dolog,az hívjon ezen a számon:06 30 290 6969
gázolaj!Küldök emilt,figyeld a postád
Előzmény: SATURNEMBRYO (4853)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 4872
supertzar, köszi a naggyonjót! :-)
A jövő év elejét meg aztán ti tudjátok a legjobban... ;-)

Az Angelo Salutante (angyali üdvözlet) tényleg a lemez címe lesz, egyébként meg az Angels c. dal intrója (külön track, és a poén, hogy pont az nincs még fent azon az írott cd-n...).

Mellesleg, ha már eccer:
A Black-Out és a Nemesis társaságában elkövetett orv túra 17-én (péntek) érkezik Gyöngyösre, majd 25-én (szombat) Budapestre a Wigwamba, ahol hat kamerás koncertfelvétel készül, szóval gyertek (szerepelni)!!!!

Előzmény: supertzar (4838)
Albatross Creative Commons License 2000.11.14 0 0 4871
Én ugyan nem fogom a PRádiót keresni, az biztos. Nem részletezem itt, miért, úgyis tudja, aki tudja.
Gázolaj: koncertírást köszi, de Te a crew-hoz tartozol :). Éva szerintem sem csúnya, nem is szép, mondjuk aranyos :)
Ha már Deftones: Back To School klipjét láttátok?

@

Előzmény: Lagerfeld (4870)
Lagerfeld Creative Commons License 2000.11.14 0 0 4870
Egyébként egyelőre úgy tűnik, hogy a Feróék vevők minden újra, úgyhogy srácok (Convoy,IHM,Wackor+ a többi tehetség) Addig üssétek.
Asszem itt lehet jelentkezni:20-9555-820; vagy ha ezt elírtam, akkor 374-0707. Többen hallgatják, mint az Internetrádiót (szerintem 10000 fölött átlag!)
Ha valakinek jogdíjproblémái vannak (nem kapott pénzt a lejátszott nóta után)itt érdeklődjön:479-5170
Mindenkit csókolok
Lagerfeld Creative Commons License 2000.11.14 0 0 4869
A Pannon Rádióban keddenként Gidó zenekarokat mutogat be.
Ma véletlenül hallottam a Messenger félóráját. Tíz évvel ezelőtt ugyanilyen zene, ugyanilyen énekkel,hangzással, szövegekkel ment. Mostanság ők az Ossianékkal turnéznak, mondjuk ezen nem csodálkozom(-de senkit nem minősítettem!)! A szövegviláguk ráadásul a korai Moby Dick-et idézi (A háború lekaszál-meghal aki szalutál).
Kinek van erre szüksége?
Kinek van erre igénye?
Espé Creative Commons License 2000.11.14 0 0 4868
Azt hittem, eredeti a cucc. Volt a Trafóban egy vén fazon, kb. 60 lehetett, egyszer egy Grand Canyon béli Mood bulin azt ordítozta torkaszakadtából: "Gumidooooomsterek!" Szép arc, igazi öreg rocker.
:))))

MM: Crimson Glory: Transcendence

Előzmény: supertzar (4855)
BreZol Creative Commons License 2000.11.14 0 0 4867
Szavadon fogunk. :)
Előzmény: Badmotorfinger (4866)
Badmotorfinger Creative Commons License 2000.11.14 0 0 4866
Tudom, hogy mindenki bekarikázta már az időpontot a naptárában, de azért emlékeztetőül leírom, hogy:

november 17-én a gödöllői Trafó-ban óriási KAOTIKA - AEBSENCE - DYING WISH buli !

(Minden 5000. koncertlátogató között egy ezüstmetál Aston Martint sorsolunk ki !)

atus69 Creative Commons License 2000.11.14 0 0 4865
Nyilvan nem most szerettem volna cimlapon latni a Deftonest, hanem nyar elejen. Mindegy.
Ha SR-re hivatkozol, azt meg meg is ertem, de azzal jonni, hogy a kontinensen a nagy metallapok nem rakjak oket cimlapra... A magyar piac az magyar piac, es eppen ezert nem egyenlo a nemet, gorog, vagy akarmilyen zenei piaccal. Jo, erre most mondhatod, hogy akkor is kozelebb van hozzajuk, mint az angolhoz. Erre en meg annyit mondok, hogy amig 12-bol tizszer trad. metal kapja meg a cimlapot, addig ez sajnos igy is marad.
Előzmény: supertzar (4864)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!