AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
hát ez a tv-nézés dolog így van, ha az embernek már nagyon mindegy akkor bármit megnéz, pl én a VIVA-n láttam valami műsorban a Papa Roach-t, őszintén szólva KP dicsérete után kicsit többet vártam, de azért jó volt látni, hogy 4 óra körül ilyet adnak, meg leadták egyszer a Wicker Man-t este a Maiden-től, meg egyik nap a HIM-el volt egy műsor, és játszottak is persze Join Me-t de az is valami
meg van asszem hétfő éjszaka a Superock vagymi az MTV-n, na szóval aki nem szereti a nu metal-t az inkább ne nézze mer ideges lesz, de nagyon
na de az a sok szemét amit ezek között leadnak:.....:((((
persze az jó ponty hogy rengetegszer leadták az RHCP-től a Californication-t
Maximálisan egyetértek. Egy új Rhapsody album megjelenése havában mi más lehetne a Hammer címlapján, nem igaz? Fred Durst?! Pfujj! Az a vicc, hogy napokig szórakozott itt mindenki a teljesen profi Rhapsody fotón, de senki egy szóval nem említette a női papucsos, kifestett körmű, szőke parókás, alsógatyás Tool/P.Circle énekest! Hát mikor megláttam azt a hírrovatos fotót, majdnem kiköptem az ebédem. Ez aztán az előremutató image! Miért is nem ez lett a címlapon? :) Komolyan ez a megjelenés nem gáz egy kicsit? Mondjuk objektíven nézve...
Basszus,
tény, hogy nem a legkirályabb műsor a Zúzda, de kínomban mit csináljak? 1 héten össz-vissz annyit nézek tv-t, hogy total metal, meg zúzda. Azt a 2 órát meg csak kibirom. Még jól ki is röhögöm magam a zmeg reklámok közben. Az ossian meg kell.;) A zsoldost én is láttam kétszer:) Nagy nóta. Igazi ossian feelingel. Láttam korábban egy másikat is. A Paksi még fiatal volt. Olyan feje volt, mint egy csontváznak parókában. Király!
Egyébként a Total Metal sem egy nagy durr. Tele van Limppel, meg Papa Roachal, meg Kornnal, meg Deftones-szal, de így legalább nem a levegőbe beszélek, ha fikázom ezeket a bandákat...
Mondjuk itt már csíptem el Toolt, My dyingot, Perfect Circle-t, Downt...
Miert kell allandoan anyazni, ha egy metal ujsag cimlapjara metal zenekar kerul?
Tzar, oszinten mondom, csodalom a turelmedet, amivel valaszolgatni probalsz.
jah, igy van. en is csak azert, mert a tv az ebresztooram... ma reggeli felhozatal: freshfabrik, strong def., perfect circle, at the drive in, SUNNA:), mighty mighty bosstones, radiohead (live), soundgarden, deftones, fun lovin’ criminals, haddnefolytassam... iszonyu, hogy ezek egyszeruen csak ilyenkor fernek be...
És ki akar (tud) éjszaka tévézni, ez akkora kibaszás!
Mellesleg tegnap az alter-be At the drive in is volt. És az a legszörnyűbb, hogy régen az elektro is normális volt, adtak simán indusztriált meg trip-hoppot, most meg megy a house-fos.
Total Metal engem is érdekelne, hol lehet ezt fogni, milyen típusú zenék mennek?
Motörhead buli akkor nem lesz? És Apocalyptica?
Stzar: a Freedom Call kettes albuma mikor jelenik meg? Őrült jó, hogy ők is jönnek a Hammerfall/Virgin Steele turnéval! Az első album gyilkos volt, nekem nagyon bejött!
MM: Virgin Steele - The House Of Atreus I
/a kettes sajnos még nincs meg, de várom a Hammer Barlang hónap végi akcióját :))/
sajna, abszolút Spektrum, National G., Discovery Channel néző vagyok (azon meg nincs túl sok metal műsor...), ígyhát kérnék valakitől egy felhomályosítást: hol, mikor lehet fogni:
Total Metal, Friday Night Rock Show(?)!!!!ű
thanx
na, az+ zuzda akkora sz*r musor, hogy nemigaz... meg alapbol a retegmusoraik. tegnap az alteregoban DEFTONESt jatszottak, eh... legallatabb klipek ejjel, meg hajnalban vannak :/
Azért tegyük hozzá, hogy az Anathema : Hope egy hónap alatt már masodszor ment le, de ezen már csak én fanyalgok, mondjuk az legalább egy jobbfajta nóta
Mondjuk múlt héten hiányérzetem volt, mert nem volt Ossian:))))), de bosszúból most megint(szintén rövid időn belül) leadták a bűnrossz Zsoldost
Meg a szintén szar Powerman 5000 vagymi is kétszer volt egy hónap alatt
Ez a Zúzda őszintén szólva egy rendkívül idegesítő műsor, ha már csak egy héten egy óra van rá, legalább ne szakítsák meg a Bazs meg a Dorcica fejével mert az ember csak ideges lesz
Meg mondjuk ne adják le a Zúzdában a Metallica : Nothing szimfonikus klipjét mert az lement úgyis főműsoridőben, itt meg csak rabolja az időt mások elől(mondjuk a Crowbar klip egy piros pont volt, meg néha van PAntera, az is piros pötty)
nahátennyitakartammondani
LAgerfeld, az IHM nem is tehetséges! Csak azért zenélünk, hogy a Convoy-nak tapasztalt crew-ja legyen :-) Egyébként hidd el Albi, abszolút nem voltam elfogult, komcsira! Isten volt vasárnap, és ráadásul akkor még be sem voltam.
Amúgy ez tényleg király, LAger, lekaszál-szalutál, igaziból nem rossz, a zene az milyen?
Igazi Heavy Metal :-)))) Az 'igény' kérdésével vigyázz, mert engem már rohadt sokszor szétszedtek már ilyenért, hehehe!
Diesel
egyébként megatrash: az embrióta Convoy-tag, kb. basszgityóval, na, így ismerős már?
Tudjátok, mi volt a Zúzdában hétfőn?
Anathema - Hope. Nem hittem a szememnek. Azért vannak még csodák. Télleg, Vadon Janival mi a helyzet? Hiányzik.
Ma este meg ismét Total Metal. Remélem lenyomnak egy My Dyingot legalább:)
Espé,
mit kérsz cserébe? Csak könyörgöm azt ne mond, hogy no biznisz!
Úgy tudom, mostanában jön haza a billentyűsük Dániából, szóval nemsokára kezdődnek a felvételek ott is.
Na, én meg akkor orvul telefonálok majd és 1eztetünk időpöttyöt...
Hm...
A Norbi mondta, még mikor kint volt a stúdióban, hogy a friss Symmetryvel együtt lenne kiadva márciusban...
De szerintem akkor eccer le kéne ülnünk... lehet?
Valamiről lemaradtam volna? Én utoljára azt tudtam, hogy körülnéztek több kiadónál. Mióta megjött az anyag, még csak nem is beszéltünk rólatok, nem is hiszem, hogy a többiek hallották (Norbot leszámítva). Ettől persze még bármi lehet, csak mondom, én semmit sem tudok.
Szevasz embrio!
Fogalmam sincs,hogy ki vagy,de köszönöm kérdésed,jól sikerült a konci.Aki azt mondja,hogy a németek taplók,annak nincs igaza.Velünk úgy bántak,mint a hímestojással(meg a Septic Painékkel is). Lehet,hogy ez csak klub szinten van így,mindenesetre érdemes próbálkozni más zenekaroknak is.Ha valakit érdekel a dolog,az hívjon ezen a számon:06 30 290 6969
gázolaj!Küldök emilt,figyeld a postád
supertzar, köszi a naggyonjót! :-)
A jövő év elejét meg aztán ti tudjátok a legjobban... ;-)
Az Angelo Salutante (angyali üdvözlet) tényleg a lemez címe lesz, egyébként meg az Angels c. dal intrója (külön track, és a poén, hogy pont az nincs még fent azon az írott cd-n...).
Mellesleg, ha már eccer:
A Black-Out és a Nemesis társaságában elkövetett orv túra 17-én (péntek) érkezik Gyöngyösre, majd 25-én (szombat) Budapestre a Wigwamba, ahol hat kamerás koncertfelvétel készül, szóval gyertek (szerepelni)!!!!
Én ugyan nem fogom a PRádiót keresni, az biztos. Nem részletezem itt, miért, úgyis tudja, aki tudja.
Gázolaj: koncertírást köszi, de Te a crew-hoz tartozol :). Éva szerintem sem csúnya, nem is szép, mondjuk aranyos :)
Ha már Deftones: Back To School klipjét láttátok?
Egyébként egyelőre úgy tűnik, hogy a Feróék vevők minden újra, úgyhogy srácok (Convoy,IHM,Wackor+ a többi tehetség) Addig üssétek.
Asszem itt lehet jelentkezni:20-9555-820; vagy ha ezt elírtam, akkor 374-0707. Többen hallgatják, mint az Internetrádiót (szerintem 10000 fölött átlag!)
Ha valakinek jogdíjproblémái vannak (nem kapott pénzt a lejátszott nóta után)itt érdeklődjön:479-5170
Mindenkit csókolok
A Pannon Rádióban keddenként Gidó zenekarokat mutogat be.
Ma véletlenül hallottam a Messenger félóráját. Tíz évvel ezelőtt ugyanilyen zene, ugyanilyen énekkel,hangzással, szövegekkel ment. Mostanság ők az Ossianékkal turnéznak, mondjuk ezen nem csodálkozom(-de senkit nem minősítettem!)! A szövegviláguk ráadásul a korai Moby Dick-et idézi (A háború lekaszál-meghal aki szalutál).
Kinek van erre szüksége?
Kinek van erre igénye?
Azt hittem, eredeti a cucc. Volt a Trafóban egy vén fazon, kb. 60 lehetett, egyszer egy Grand Canyon béli Mood bulin azt ordítozta torkaszakadtából: "Gumidooooomsterek!" Szép arc, igazi öreg rocker.
:))))
Nyilvan nem most szerettem volna cimlapon latni a Deftonest, hanem nyar elejen. Mindegy.
Ha SR-re hivatkozol, azt meg meg is ertem, de azzal jonni, hogy a kontinensen a nagy metallapok nem rakjak oket cimlapra... A magyar piac az magyar piac, es eppen ezert nem egyenlo a nemet, gorog, vagy akarmilyen zenei piaccal. Jo, erre most mondhatod, hogy akkor is kozelebb van hozzajuk, mint az angolhoz. Erre en meg annyit mondok, hogy amig 12-bol tizszer trad. metal kapja meg a cimlapot, addig ez sajnos igy is marad.