AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Mondjuk Szlovákiával együtt úgy másfélszer akkora, de közel van Németország is, ami a turnéknál csökkenti a költséget és növeli a nézőszámot, ráadásul Mo. és Lengyelo. között van, tehát mindkét helyről mehetnek a rajongók. Mennek is.
És persze azt se felejtsük el, bár ezt nem neked kéne mondanom te Dáridó-fan, hogy ez itt bizony Dáridóország, ahol szerintem előbb vesznek villantós ruhát és kocsit az emberek, mint CD-t, könyvet és koncertjegyet. Ozzy/Offspring albumok kapcsán konkrétan hallottam, hogy arrafelé nem annyiszor több fogyott ezekből, amennyiszer több ember lakik ott. Az sem véletlen, hogy a Pearl Jam itt gyenge jegyeladás miatt nem működött, inkább érdemes volt ott csinálni plusz bulit.
Sad but true...
Ne!!!!!! Te vagy ez a zenekar? Nem nálatok énekelt a Fecske? Ki adta ki a lemezt? Nekem, mikor még szigeten beszéltem a Fecsekkel, azt mondta, van valami előszerződés, talán a Warnerrel. Aztán utoljára, mikor hallottam róla, akkor állítólag sírt a Szaturnnak, hogy kirúgtátok. Szóval?
Basszus, véletlenül csináltam egy teljesen új topic-et, pedig csak ide akartam, na, mindegy, bemásolom:
Mansonmaci (???) sok fiatal gyermek álma ám Mo-n, mármint minimum megnézésre, lehet, hogy még ez a 7000-es jegy is örömmel meg lenne véve. MOndjuk, nem tudom, mostanában milyen turnét csinál, jól írta valaki, hogy nem igazán lehet már túlteljesíteni az Anti turnéját, hacsak nem egy bogarakkal teli kádban kezd el 'analizálni' egy kisfiút. bár enélkül asszem nem mennék el. Mármint koncira :-)
Annyira nem hiszem, mert a prágai bulit a Multimédia csinálja :))
Inkább az lehet, hogy Mansonmaci elég drága, helyszín meg nem sok jön szóba, mondjuk PeCsa, ott meg 2500 körül van a nézőlimit, tehát teszem azt, kéne 7000-et kérni a jegyért, hogy megálljon a buláj, ami elég dangerous. Ráadásul Mansonmaci összesen 2K album körül ad el Mo-n. Tudod, kicsi ország kicsi piac.
a l. turilli klipet egyik ismerősömmel néztük, az illető életében nem hallott metált, se trúsat, se semmilyetse, sőt a klipet se látta előzőleg, és mégis poénra megmondta, hogy mikor fogják a faszit megkoronázni benne.
> "ABSOLUT KURSK" CD
> Available from Russian Embassy
> Price 195 Rubles.
>
Track list:
1. Oxygene / Jean Michel Jarre
2. Sink To The Bottom / Fountains Of Wayne
3. Under Pressure / Queen+David Bowie>
4. Yellow Submarine / Beatles
5. The water Is Over My Head / Rockin' Berries
6. Keep The Pressure Down / John Farnham
7. Das Boot / U96
8. Nowhere To Run / Martha & The Vandellas
9. The Air That I Breathe / Hollies
10. In Too Deep / Genesis
11. Underwater / Harry Thumann
12. Too Late For Goodbyes / Julian Lennon
13. Waiting For The Rain To Come In / Peggy Lee
14. In The Navy / Village People
15. Hello / Lionel Richie
16. Keep On Knocking But You Can't Come In / Little Richard
17. Is There Anybody Out There / Pink Floyd
18. Sailing / Rod Stewart
19. Enjoy The Silence / Depeche Mode
20. S.O.S. / Abba
21. Deep Deep Trouble / The Simpsons
22. Torpedo Girl / KISS
23. BONUS TRACK (Europe Only): Knocking on heaven's door/ Bob Dylan
Patek61895: egyikben sem, hanem a szegediben úgyhogy ez valószínűleg nem jön össze, de azért jó ötlet volt, a sörözés különösen.
De gondolom a pestiekbe is szórtak az anyagból.
holdkölyök: nem tudom hogy az MCM-e a francia zenetévé de az biztos, hogy francia zenetévé. És szerintem tényleg jó a totalmetal, az ide írogatók mindegyike találna benne fogára valót.
Néha próbálnak tematikusak lenni, vagyis blokkok vannak hasonló stílusokkal de ez nem következetes.
1-2 hónapja pl majd az egész műsorban black metal ment.És meglepően kevés az ismétlés.
huliganok semmi kulonoset nem mondanak, marmint amire gondolsz olyat nem, normal interju, kulturalt keretek kozott.
bengeres katalogus: egy ujsag, amiben a katalogus mellett lesz 10 oldal shock, interjuk, az egesz ujsag 44 oldal es 20ezer peldanyos. bengeres ember postazza ki mindenfele. meg ahol sokkot lehet kapni ott lesz azert.
masik cd-s sokkhoz semmi koze, az a szokasos sajat, mi szorjuk szet, stb.
Remélem, huligánok a szokásos szöveget nyomják majd és ezzel beneveznek a versenyre :-)))
Akkor most a 'benger katalógus összefűződik a Shockkal vagy két külön lap lesz nejlonozva?
És 'bengerék kiküldik a Shockot is CD-vel a szokásos vásárlóknak? És mennyi példányt csináltok akkor? CD-ből is?