Az Erasmus-programból pénzeltek muszlim terroristákat, miután Magyarországot kizárták
Az Európai Unió több száz millió eurót adhatott olyan projektekre, amelyekben a terrorista szervezetként nyilvántartott Palesztinai Felszabadítási Szervezet is részt vett.
Oh, most akkor el onnan mindenki, mert nagyhirtelen övéké lenne az egész terület, amely felhatalmazza őket az Izraelben élők irtásra, mert köll a platz? A probléma ott kezdődik, hogy a palesztinok sosem a békés megoldásra törekedtek, hanem kiirtására a nekik épp nem tetszőknek.
Nem zavar, hogy ez köszönhető a palesztinok által keltett álhírnek, miszerint 500 és korház? Na ez verte ki a biztosítékot. Mára meg már az is lehet, hogy rakéta nem is volt, legfeljebb egy kis meteorit, v. a koholmányhoz létrehozott tűz, amelyben kiégtek az autók, de előtte összeugrálták a tetejüket.
Az meg nem zavar hogy New York, Párizs, Glasgow, Sydney és az arab világ utcáin százezrek ha nem millók követelik azt hogy izrael haggyon fel a palesztin népirtással?
Vagy az nem antiszermita hogy az ő véleményük nem számít nektek?
Lajosom, akkor ugye a Holokauszt se volt antiszemitizmus? Hisz milliók követelték a zsidók koncentrációs táborba szállítását...
Az meg nem zavar hogy New York, Párizs, Glasgow, Sydney és az arab világ utcáin százezrek ha nem millók követelik azt hogy izrael haggyon fel a palesztin népirtással?
Vagy az nem antiszermita hogy az ő véleményük nem számít nektek?
Nem, lajos, fölösleges hazudoznod.:D Amúgy tudom, hogy az oroszok a Hamászt támogatják, ezért írtam a minap, hogy meghökkentő a beállásod a muckacuppancs olvtársak közé. Ami azt illeti, undorító antiszemita szövegek közlésében túl is szárnyalod őket.
Margitom a metrós topiktól a vakcinásig más sem tettél mint imába foglaltad az oroszokat.
Tudtad hogy imádott oroszaid a mai napig nem itélték el a hamasz terrorszervezetet és izraelben elkövetett tetteit, és nemcsakhogy nem itélték el de semmit nem tettek a hamasz terroristáinak megfékezéséért és megbüntetéséért.
LOL. Én sose éltettem se Oroszországot, se Putyint.:D Sajnos, az újabb fasságod sem takarja el az előzőt, hogy a zsidók kiköltözésével (meg ugye a részbeni kiirtásukkal, amit már nem mertél említeni) megszűntek Európában a háborúk. (legyint)
Nem láttam, hogy szóltál volna, amikor Altimus a komplett Gázát a tengerbe túrná.
Nem szóltál, amikor azzal indokolták a palesztin civilek legyilkolását, hogy 12 éves gyerekek nyakelvágó csecsemőgyilkosok.
Nem szóltál az elüldözött százezrek humanitárius katasztrófájáról. Hát akkor hallgass!
és még kismilliom dolog miatt nem szóltam, mert évek óta nem járok a polra
továbbá akkor szólok bármiért, amikor uri kedvem úgy tartja, capisce?
még továbbá pont parabolikus ívben szarom le, hogy más miért szól vagy miért nem szól, és abból se vonok le messzemenő kövekeztetést, hogy valaki úgymond szólt-e vagy sem