A Szakértői véleményeket már megkaptad magdról. Tényleg nem kötözködésböl, de figyelj egy kicsit arra amit beszélsz Gábor. Reagálni erre nem kell.Gondolom nem is akarsz. De tényleg. Na figyelmesen ám!
Akkor én is tippelek:
1:ATO BOLDON(remélem elveri végre greene-t)
2:A dél-afrikai(nemtom a nevét)
3:fogalmam sincs
4:YES
Petya meddig lehessen tippelni?
Miért kell kigúnyolni Misapekát? Biztos azért indult el, mert valakinek az ő országa színeit is képviselni kell. Akkor legyen ekkora szátok, ha eljuttok egy nemzetközi versenyre!
Bocsesz de a Sydney-i fuldoklót meg kell, hogy védjem! Eric Mousambani (ha jól irtam le a nevét) a Fukuokai VB-n 4 úszót is megelözött 50m-en! Igaz mindegyik 12-17 év közötti kis takony vót, egy-egy feljlödö országból (egyik Malaysiából, megy az egyik Indonéziai volt akikröl tudok). Mindenesetre, nálam a Szamoai foci válogatott is ÁSZ. A maga 31 gólos vereségével Ausztráliától.
Tippelhetek én is?
Kalapács
Annus 2.
Kiss 4.
Gécsek 5. - mindig besz@rik a világversenyeken.
A tippverseny szabályai napról napra változni fognak! Ezeket a szabályokat minden nap megtaláljátok ebben a topic-ban!!!
A ma esti szabályok:
1., tippelési lehetőség:
Ki éri el a legjobb időt a mai 100 selejtezőin. Tényleg azt kifelejtettam 0:05-kor lezs!!!
Aztán: 2., Ki nyeri a súlylökést
3.,Ki nyeri a gyaloglást
4., Továbbjut-e a magyra versenyző gerelyhajításban!
A pontozásról később most azán tippelni ezerrel! Gabi te is! :-)))
Az én tipjjeim:
1.,:Montgomerí
2.,:az aki dobta azt a 21,81-et a selejtezőben
3.,Nem tom kik a jók
4.,IGEN
Az a Misapeka gyerek nem volt semmi délután. 14.2x 100m-en! Én 8. osztályos koromban futottam 12.5-t, lehet legközelebb indulok a VB-n :)
Figyeljétek meg jövőre azzal a gyerekkel indul párosban Wimbledonban, aki majdnem belefulladt az olimpián a medencébe :)
Egyébként miért nem indul a Michael Johnson? Kvés a pénzdíj?