AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
En is lattam a Video Music Awardsot tegnap...persze direkt a Dickinson kedveert neztem, mert olvastam, hogy lesz benne.
Nekem is feltunt ami neked. Sot, meg az is, hogy a musorvezetocsaj ugy sanditott ra, mintha egy masik bolygorol jott volna. Valami olyan pillantassal, hogy mit akar itt ez a surmo.
Pedig nem volt vele semmi baj, nem volt szakadt, nem volt reszeg, meg semmi. Sot, egy fokkal normalisabbnak tunt, mint ugy altalanossagban a tobbi meghivott.
Meg egyebkent is, neztem a musort, es olyan kurva tavoli volt az egesz, teljesen mesterseges, muvi viselkedesu sztarocskak adtak elo a bargyu kis szamocskaikat, aminel ha bekapcsolom a mosogatogepet, az is felemelobb hangokat ad.
Es akkor kijon a Dickinson, aki azert tenyleg Valaki, es nem csak a multban volt valaki, hanem most is az...es ezek az elfajzott fergek nezik ot becsmerloen, fitymalva ? A pofam leszakad komolyan mondom.
A masik meg a Rock kategoria jeloltjei. Hat nem tudtam sirjak-e vagy nevessek.
Szupi!
Nézted a zémeget ma este?
Tényleg üzentetek a Pvadász Mocsoknak(?!)hogy többet nem fog(nak) szerepelni a lapban a múltkori elszólásért?
Üzent valaki a Csányiéknak is?
Inkább holnap Eclipse-re. Mennék szombaton is, de gólyabálozok, mindegy. Korog kihagyhatatlan lesz, alap.
A Simon's az 1-es villamossal közelíthető meg, az MTK pályánál kell leszállni ami a végállomás, aztán a megállóból elindulni visszafele a Hungárián, és az első utcában van, egyből a sarkon.
Nem ők, hanem az egész MTV bagázs, meg amit képviselnek vs. Californication (már kifejtettem valahol, hogy annyira kibaszottul eltalált dalszöveget ritkán hallani).
Dickinson most volt MTV European Music Awards-ban, ilyet szól (Stockholmban van az egész): "It's a great place for heavy metal!" Közönségf felől tök kuss, pedig amúgy minden szóra őrjöngenek.
A RHCP nyerte a legjobb rockbanda díját, fel is vonultak a színpadra a Californication dallamaira. Hogy ezek nem ismernek magukra... Komolyan idegesít.
Kirugtaaak?!?! Jeee!!! Orulok neki, bar varhato volt, akkora egy faszkalap a srac, bar nem is ember.
Nem jelent meg, tudtommal. Ha nem tokolnek annyit (a Boda) akkor ezzel a boritoval meg abban a felevben kijohetett volna az elso 6 szamuk. De nem. Boda fasz.