AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Hű, az In utero-ra én is emlékszem, de hogy a Nevermind-ről nem volt semmi, még ismertető sem? Ezt nem is tudtam. Látszik, kimosták az agyam a metállal :-)
Amúgy volt egy egyoldalas Nirvana-interjú valamikor, asszem, akkor pont a Pearl Jam volt a címlapon, nem is emlékszem másikra, csak mikor meghalt a Cobain. Hát igen, true-ság!
Én úgy tudom, de csak jövőre. Addig még fel is duzzadhat a rajongótábor :-)))
Szerintem ingyenjegyekkel is nehéz lenne megtölteni mondjuk az E-t (nem t'om ott lesz-e), de lehet, hogy tévedek...
oke, nem stoner a Firebird, elismerem, hirtelen felindulasbol irtam amugy is, de nem ez a lenyeg, hanem, h billstir nem bir olyan zenet irni hippie rockban ami maradando meg ertekes, hanem csak kozepszerut es ezt viselem nehezen tole. ettol fuggetlenul megtartom a cd-t, mert csak.
mas: hitgyulisek meg kozismerten eroszakosak, tudnek meselni, barati korben elofordult, hogy csaladbol valaki. na mindegy.
mas: SEGITSETEK! HA VALAHOL LATJATOK AZ OMEGA TRANS AND DANCE CD-JET SIKITSATOK, IRJATOK, HIVJATOK. KOSZI.
A C.E. jelenleg nem éri el a net-et, de ha valamit tudatni kívánsz Velük, rajtam keresztül megteheted. Amúgy a Voodoo-beli incidens nem torkollt vérfürdőbe, s talán a hangulatot sem rontotta le - csak hát az ember néha csalódik így Európa felé... Nem értem miért jó egyeseknek bemenni más bulijára, azt' ott rontani a hangulatot. Mi sem járunk vasárnap agitálni a templom elé, ők se jöjjenek szombaton a Voodoo-ba :) - ilyen egyszerű, csak azt nem értem, hogy egy a szereteten, megértésen alapuló egyház miért nem hirdeti híveinek a tolerancia szükségességét - vagy elég,ha leadod a fizu tizedét, azt' ott a könyv olvasd?
Szerintem nincs esély, bár én a TOT bulit is csak rendkívül őrült pillanatomban merném megcsinálni, mégis bevállalja vki :-)))
Szerintem az csak német turné lesz, az hagyományosan erős piac a Sisters számára, Losték meg gyaníthatóan ki akarják várni az új anyag fogadtatását, az előzővel sem turnézták szanaszét magukat.
"selective appeal..." - ahogy egyik kedvenc filmemben emlegették némi eufémiával a buktát :-)
MM: Offspring - Conspiracy Of One
(a vállalható popzene, ha-ha!)
idézet: egyáltalán nem, akkor írtam volna, sőt, nem is MHHs,
csak hát metal körökből egyesek ezt mondják.
Breeding Fear: pontosan, de azért annál ma már nagyságrendekkel
jobb nótákat írnak.
Tényleg a Sisters előbandája lesz NY-Európában. Nincs esély
magyar koncertre?
Na, megvan akkor, hogy neked miért tetszik annyira az új Lost :-)
ez a megtagadta a gyökerét, honnan származó idézet? Tőlem?
Amúgy én tényleg a doomos riffelés miatt szeret(t)em a P.Lostot, a Lost Paradise-on is ott van pl. a Breeding Fear azzal az egyértelműen Trouble-indíttatású riffel :-)))
Ugye jól tudom, hogy a Sisters nyitóbandája lesznek jövőre?
"Vállalható popzene..." Ez jó! :-)))
Napalm másik projectet nem ismerem.
Firebird szerintem sem stoner, azért mindent már ne nevezzünk ennek, csak mert most épp ez a varázsszó.
Retro valóban: Deep Purple az első énekessel, Cream, meg ilyesmi a rokonság. 60-as évek vége...
wice: Steer 1993 óta szerintem nem mutatott fel olyasmit, ami dalszerzőségének nagyságát bizonygatná :-(
Szerinted? Valami kimaradt nálam?
atus: Frolicot ki ne ismerné? Hát alapmű vazzeg :-)))
supertzar, nem idegesítesz, mert már most elkezdem a gyűjtést
a lemezre, már látom, hogy nagyon OK lesz, egybegyúrva az utóbbi három
lemez legjobb pillanataival, tökéletes elegy. Meg se nézem az MHH-beli
kritikát, hiszen nagy valószínűséggel le lesz húzva, mivel nem tiszta metal,
meg hát hogy nézne ki, hogy a metal revival során egy nem teljesen metal
csapat, aki "megtagadta a gyökereit" - ilyet is csak az mond, aki nem ismeri
őket - máshogy játssza ugyanazt, mint régen.
A tendencia egyébként sokkal inkább az, hogy a lemezre felkerülő dalok
mellett több lemezen helyet nem kapó dal is nagyon jó, csak éppen nem
kerül fel a lemezre, pl. Sweetness, Death Walks Behind You, Master of Misrule,
és még folytathatnám a sort.
Eddig még néha gondolkoztam rajta, hogy mennyire vagyok fan, de most
végigolvasva nagyon is :))
Amúgy meg kamaszkorom még egy nagy kedvencébe sikerült beletalálnod,
mindegy, elviselem, hogy vannak, akik nem értik meg a lényegét, nekem
még most is bejön az Incesticide meg az In Utero, azok nagyon jó lemezek,
a hype viszont nagyon nem.
A Firebird mióta stoner zenekar? Nem az. Retro rock. Hippi mjúzik. Estébé.
Stonerhez meg nem kell LSD-t keverni speedel, az amúgy is nagyon durva mix.(Jobbakat itt sokan bírnának mondani, én ettől eltekintek :)) Érzés kell hozzá, az meg Steerben megvan.
Amott az SB kapcsán bukkant elő, az alapján mondtam, amit.
Mindegy.
Ja, csoda, hogy a Hitgyülis imakommandó nem imádkozta tönkre a zenekar erősítőit :)