AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Dehogynem, csak több az elvégzendő feladat, mint amennyi idő rendelkezésre áll jelenleg. Sokkal többen nem tudtunk lenni, mint mondjuk három éve voltunk, viszont ezerszer szerteágazóbb dolgot csinálunk és merem remélni, hogy közben az MHH sem visszafelé alakul. Szóval, a prioritások...
Limp album másfél körül van, de még pörögni fog felfelé, uccsó Korn valóban 3 miller körül lehet.
Nem csoda, hogy sietnek újat gyártani :-)))
supertzar
adamskij igazat beszél, a lelkesedés csodákat tehet
nem gondolkodtatok még valami MHH arhivumon?
mondjuk legalább a kritikákból lehetne valami arhívumot csinálni
g
Jó jó, erről én is tudok, de pl. az előzőből mennyi fogyott eddig összesen? Vagy a Follow... előtt mennyit adott el a Korn? Komolyan, baromira kíváncsi vagyok.
Talán mégis tudott valamit Töfi a hangzásokról. Talán mégsem annyira negatív, mint ahogy be lett állítva többek között az MHH-ban is. Talán tud valamit.
Nem ártana egy MHH homepage, amennyien itt mondtuk, hogy seegítünk, abból már egy Országos Levéltárat felölelő netes adatbázist lehetne készíteni. Szerintem itt nincs olyan ember, aki nem segítene be önszántából.
Az Ossian klip szerintem az elmult X ev legjobban sikerult klippje, mar ami a kepi megoldasokat illeti.
A nota olyan, amilyen, hangzas teren meg sikerult kettot hatralepni a femzenehez kepest.
A regi tagokrol nem sok kep van az igaz, de MZ sarga Kramer-je mintha felvillant volna egy pillanatra, valoszinuleg a tulaj nyakaban volt, ugyhogy a regi tagok se maradtak ki teljesen.
Ha a klippet kulon kellene pontozni a notatol, akkor en 10 pontot adnek ra.
ja, én nem tudom, hogy itt most ugyanarról van-e szó, vagy ez két különböző gomba, de az biztos, hogy van egy ilyen egészséges szar, ilyen immunrencer-erősítő kombucsa gomba, a piacon is lehet kapni. üvegben kell tartani, aztán ott csinálja a cuccot. de ettől tuti nem lehet beállni, mert a szüleim is nyomják, mégse készülnek el tőle.
Spin] Megkezdte ötödik albumának munkálatait a legnépszerűbb tengerentúli nu-metál-csapat. A Korn nem bíz semmit a véletlenre, producernek most először sikerült megnyernie Michael Beinhornt, akinek referenciái magukért beszélnek: Red Hot Chili Peppers: Mother's Milk; Hole: Celebrity Skin; Marilyn Manson: Mechanical Animals. Az egyelőre cím nélküli anyag valamikor a jövő év első felében lát napvilágot. Ettől függetlenül az új producernek fel van adva a kérdés rendesen, mivel az utolsó két Korn-lemez - Follow the Leader (1998), Issues (1999) - olyan 3 millió körüli példányban fogyott. Kapcsolódó hírként azt is eláruljuk, hogy a frontember Jonathan Davis filmügyben is érintett, egy bizonyos
News from knac:
Wes Craven Presents: Dracula 2000 is set to be one hellavu soundtrack of
both brand new and established artists. Powerman 5000's song "Ultra Mega"
will be the first single and a video directed by band frontman Spider
will start airing soon. The DV8/Columbia album will be released on
December 12th. Check out the latest tracklisting:
Powerman 5000 - "Ultra Mega"
Disturbed - "Welcome Burden"
Slayer - "Bloodline"
System Of A Down - "The Metro" (Berlin cover)
Monster Magnet - "Heads Explode"
Godhead - "Break You Down" (with Marilyn Manson)
Linkin Park - "One Step Closer"
Pantera - "Avoid The Light"
Static-X - "Ostego Undead"
(hed)p.e. - "Swan Dive"
Taproot - "Day By Day"
Endo - "Malice"
Flybanger - "Blind World"
Half Cocked - "Sober"
Saliva - "Your Disease"
Aha, köszi. Mondjuk én is úgy jártam, hogy postán éppen 10x-es áron rendeltem meg, ugyanilyen bevágott jött, ami még mindig igencsak baráti ár mert ez egy nagyon jó lemez, imádom, csakhát a későbbiek fényében ugye...
Az egyszerűen a leértékelés jele. Azért nyesik be, nehogy valami okos kereskedő megvegyen 5000 db-ot valahol, aztán a világ másik felén 600 %-os haszonnal átadja valami kevésbé szemfüles nagykernek.
Rendszerint azért értékel le a kiadó ilyen komolyan, mert
1. bukott a lemez és foglalja a sokezer darab a helyet a központi raktárban
2. kirúgták a bandát és az átkerült egy másik céghez. Sokszor épp akkor dobják piacra mélyen leértékelt áron a korábbi CD-t, amikor a banda épp kijön egy új anyaggal az új kiadónál, szem előtt van, épp forog a nevük, satöbbi.
A CD minősége ettől még tökéletes.
(Ezt persze nem a hazai képviselet csinálja, hanem központi döntés kintről.)
Ehh, most látom csak, a Hammerfall oldaláról (www.hammerfall.net) letölthető a Glory To The Brave klipje (51MB). Ajánlom mindenkinek, én eddig még nem is futottam vele össsze. Totál full minőség, még közelről is jó, másfél méterről meg egyenesen állat! :-)
Kizárólagosan, semmi más okból kifolyólag, csakazértis (stb...) a reklám miatt: Hammerfall hír a Zenefórumon.
Tudja valaki, hogy ki és mi alapján szerkeszti a zúzda c. műsort? Csak azért, mert a Bornék egy-másfél hónappal ezelött vitték be, ha jól tudom,de azóta még egyszer sem játszották. más:embryo! Jöttök korogra?ha igen,jelezd légyszi!MM:CONVOY:rodeo (:-)))
Látod, mondtam én hogy vegyes a fogadtatás :-)
Mellesleg angol MH Sanctuary/Metal-Is dolgokban aligha mérvadó, de legalább most a Hammerfallt sem gyalázták és a Skycladdel is rendesek voltak. Kíváncsian várom, hogy végre lesz-e interjú Martinékkal. Mondjuk a folyamatos Amen/Soulfly hype mellé jól jönne ez is :-)
Azért kívánom a COC-nak, hogy sikeresebb legyen a lemezük, mint a NIN-é :-))
A System alapján alig várom, hogy a Z+ is nyomja az új Queens klipet, a Feel Goodot: ott végig sípolás lesz :))))))))
MÁS. Supertzarnak is:
COC pozitív
RockSound : 5 /4
angol MH: 10/10 "the finest American hard rock band on earth". Indeed.
(Erről az uccsó NIN lemez jut eszembe, ott is ment az érthetetlen fanyalgás itt-ott, khm, holott a Fragile óriási. Mindegy.)
Angol MH-ban állat Perfect Circle képek vannak, Paz nagyon csinos, de Maynard is az :).
A Sugar az qrva jó kis szám...
nemtom hogy is van ez a Kombucha Mushroom dolog, de láttam valamelyik nap a gyógyszertárban egy kombucha mushroom feliratú gyógyhatású cuccot. :-)